Jump to content

hondacivic_s

Members
  • Δημοσιεύσεις

    157
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

hondacivic_s's Achievements

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Βρίσκομαι σε έρευνα αγοράς για smartphone έως 550 ευρώ. Θα ήθελα τις απόψεις σας σχετικά με το καλύτερο value for money σε αυτή την κατηγορία τιμής. Μέχρι τώρα τείνω προς το Xiaomi Mi 11T Pro, αλλά κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη! Σας ευχαριστώ!
  2. Από μπαταρία πως τα πάει? Πόσες ώρες οθόνης βγάζει περίπου?
  3. Καλησπέρα παίδες! Είμαι σε έρευνα αγοράς για νέο κινητό, γύρω στο 500αρικο. Όσο το ψάχνω καταλήγω ότι το συγκεκριμένο είναι ότι πιο value for money αυτή τη στιγμή. Ισχύει? Από προβλήματα/προβληματισμούς όσοι το έχετε?
  4. Το Wallet το έχω φτιάξει, από την αρχή, κομπλέ. Απλά συνέχιζε να μου κάνει fails. Από όταν το γύρισα σε HCE δε μου έχει κάνει fail, ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Εν τω μεταξύ εγώ δεν έχω μενού Tap&Pay στις ρυθμίσεις του NFC, αλλά έχω ένα παρόμοιο με αυτό που έστειλες που λέγεται contactless payments. Κουλό! ----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχουν ψοφήσει για όλους τα bubbles του messenger από όταν πήρατε την 12.5.1 ή μόνο εγώ είμαι ο τυχερός? Επίσης και το haptic feedback έχει θεματάκια στην 12.5.1
  5. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις το τσέκαρα και είχε επιλογή sim wallet. Το άλλαξα, θα το δοκιμάσω σύντομα και ελπίζω να δουλέψει!
  6. Καλησπέρα! Χρησιμοποιεί κανείς το Eurobank App με το κινητό μας για να κάνει ανέπαφες συναλλαγές? Εννιά στις δέκα φορές δυστυχώς όταν πλησιάζω το κινητό στο POS για να πληρώσω ανέπαφα, ενώ κάνει το "μπιπ" της επικοινωνίας, γράφει συναλλαγή απέτυχε και στο κινητό και στο POS. Το αντιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό το θέμα?
  7. Mi9 έχω εγώ, Mi9t η κοπελιά μου. Πέραν του ότι και μόνο κοιτώντας τα specs αυτό που λες είναι αδύνατο, έχοντας τα δύο κινητά δίπλα δίπλα και τεσταροντας τα αυτό που λες δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Το Mi 9 μου παραμένει ταχύτατο, βάζει κάτω πολύ νεότερες επώνυμες συσκευές. Οπότε θα συμφωνήσω με τον φίλο που λέει ότι ή έχεις πέσει σε ελαττωματική συσκευή ή είσαι υπερβολικός στην κριτική σου.
  8. Ειλικρινά μου φαίνεται λίγο υπερβολικό και χωρίς λόγο το hate για τη Miui 12 σε αυτό το thread. Προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ. Πλοήγηση και ταχύτητα πιο smooth από ποτέ, περιβάλλον και εμφάνιση/animation τουλάχιστον εντυπωσιακά, ωραία καινούρια χαρακτηριστικά. Όσοι έχετε θέμα και σας φαίνεται πιο αργό ίσως να σκεφτείτε επαναφορά, η 12 είναι εξαιρετικά smooth.
  9. Πάντως με την 11.0.8 η μπαταρία δείχνει φοβερή βελτίωση μετά από περίπου μια εβδομάδα λειτουργίας. Πριν θα με έβγαζε γύρω στις 6 ώρες πάνω κάτω, κάποιες μέρες και λιγότερο. Τώρα με βγάζει 8 με 9 ώρες screen time, με αρκετά βαριά χρήση (Google maps πάνω από μια ώρα σήμερα, ένα παιχνίδι 1-1μιση ώρα και γενικότερα δεν το πολυαφηνω σε ησυχία. Facebook - messenger - Instagram κτλ σε αρκετή ποσότητα) Μακάρι να συνεχίσει έτσι!
  10. Ωχ αλήθεια?? Δεν το είχα πάρει γραμμή, σε ευχαριστώ για την πληροφορία! Κουλό πάντως, στο Mi 9T της κοπελιάς μου που έχει MIUI 11 οι φωτό εμφανίζονται μια χαρά. Ελπίζω να υπάρξει κάποιο bugfix
  11. Καλησπέρα... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα μετά από το format που έκανα στο κινητό, έχει κάποιες κουλες συμπεριφορές. Περνάω εκ νέου φωτογραφίες στις επαφές μου, μεγάλης ανάλυσης, και τις δείχνει κανονικά full screen όπως υποτίθεται. Όταν όμως το τηλέφωνο κάνει sync τις επαφές με το gmail, οι φωτογραφίες γίνονται μικρές και δεν εμφανίζονται full screen όταν με καλούν. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει?
  12. Καλησπέρα! Έκανα ένα factory reset στη συσκευή και ενώ όλα πάνε μια χαρά, το Launcher έχει μείνει στην 4.14.1379 και δεν λέει να δει το update για την 15 και να το πάρει. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αναγκάσω manually να τσεκάρει για updates και να το δει για να το πάρει? Στο System Apps Updater μου λέει "All apps are up to date" και στο ιστορικό του δεν εμφανίζει καμία αναβάθμιση για Launcher Επίσης τις ειδοποιήσεις του facebook μου τις βγάζει άσπρες και κομμένες στη μέση. Το έχετε κι εσείς αυτό το θέμα?
  13. Συμφωνώ απόλυτα! Κάνω έντονη καθημερινή χρήση και από όταν το πήρα έβγαζα 5μιση με 6 ώρες οθόνη. Χθες έβγαλα 8μιση με 7% μπαταρία ακόμα και αυτή τη στιγμή είμαι στο 44% με 4 ώρες και 38 λεπτά οθόνη. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαφορά στη διαχείριση μπαταρίας μετά από update, και ακόμα δεν έχω κάνει καν format μετά από το update. Κάτι άσχετο, εμένα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων δεν μου έχει πουθενά την επιλογή για gsm alphabet. Πως είναι δυνατόν?
  14. Καλησπέρα φίλε. Πήγαινε settings-system apps-call settings-incoming call settings και ενεργοποίησε το proximity sensor. Μου κάνει εντύπωση που δεν ήταν από default ενεργοποιημένο πάντως σε καμία από τις 2 συσκευές, νόμιζα ότι η default ρύθμιση ήταν ON.
  15. Και πως πήραν κωδικό για bootloader unlock από τη xiaomi? Πάντως δεν ξέρω ρε παίδες, ήταν φουλ συσκευασμένο το δικό μου. Ζελατίνα, ταινία ασφαλείας, τα πάντα
×
×
  • Create New...