lokar Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 (edited) Καλημέρα, ενώ χθές το βράδυ κατα τις 11 μου την εμφάνισε σήμερα τίποτα. Θα αναμένω. Όσοι αναβαθμίσατε είδατε διάφορα στην μπαταρία; Ποιά έκδοση πρέπει να κάνω εγκατάσταση χειροκίνητα; Υπάρχει μια των 2 γιγα και μια ΟΤΑ 700 mb. Τώρα έχω την 12.0.3.0 eu Edited September 15, 2021 by lokar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 14 ώρες πριν, babe0607 said: Μόλις ήρθε η ενημέρωση :) Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ έχω την 12.5.1 Global . Θα μου έρθει κάποια νεότερη? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babe0607 Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Εγώ έχω την 12.5.1 Global . Θα μου έρθει κάποια νεότερη?Ηρθε η 12.5.1.0 (QFGEUXM) περίπου 750 ΜΒ. Δεν ξέρω αν έρθει κάποια άλλη με τον καιρό...αν και το βλέπω δύσκολο. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Redmi Note 12 Pro+ 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 έχει βγεί και 12.5.3.0 απ τον Ιούλιο σε China (και Ελληνική XTRV) λογικά θα έρθει και στα global κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martinacos Δημ. September 15, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2021 Την εκανα και εχω 2 θεματα.Οι ειδοποιήσεις σε μειλ ερχονται μονο οταν ενεργοποιώ την οθονη και επισης δεν μπορω να κλειδωσω τις εφαρμογες για να μην σταματούν να λειτουργούν οταν πατας εκκαθάριση η το Χ που τις σβήνει απο λειτουργία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 Για εμάς που την εμφάνισε- εξαφάνισε τί κάνουμε; Μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάποια επίσημη σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 4 minutes ago, lokar said: Για εμάς που την εμφάνισε- εξαφάνισε τί κάνουμε; Μπορούμε να την κατεβάσουμε από κάποια επίσημη σελίδα; Μπορείς να κατεβάσεις το zip και να την βάλεις χειροκίνητα, αλλά εάν περιμένεις λίγες μέρες θα στην ξαναδείξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokar Δημ. September 16, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2021 1 hour ago, minast said: Μπορείς να κατεβάσεις το zip και να την βάλεις χειροκίνητα, αλλά εάν περιμένεις λίγες μέρες θα στην ξαναδείξει. Τελικά πριν λίγο την εμφάνισε.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxoman85 Δημ. September 17, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2021 On 15/9/2021 at 5:59 ΜΜ, martinacos said: Την εκανα και εχω 2 θεματα.Οι ειδοποιήσεις σε μειλ ερχονται μονο οταν ενεργοποιώ την οθονη και επισης δεν μπορω να κλειδωσω τις εφαρμογες για να μην σταματούν να λειτουργούν οταν πατας εκκαθάριση η το Χ που τις σβήνει απο λειτουργία Κ εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τα μειλ εδώ κ καιρό. Όχι μόνο μετά την αναβάθμιση.. Έχω κλειδώσει την εφαρμογή, έχω βάλει αυτόματη έναρξη, τα πάντα όλα αλλά αυτό τπτ! Επίσης έχω κ ένα θέμα με το ίνσταγκραμ, δεν ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις. Πρέπει να το ξεκλειδώσω τελείως για να δω την ειδοποίηση. 😕 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 Το Gmail δεν στέλνει push ούτε με αίτηση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μετά την τελευταία αναβάθμιση χάθηκαν οι αποθηκευμένοι κωδικοί WiFi. Αυτό είναι το πρώτο που πρόσεξα. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. September 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2021 57 minutes ago, pavlidisc said: Το Gmail δεν στέλνει push ούτε με αίτηση εδώ και πάρα πολύ καιρό. μεγάλο πρόβλημα και σε εμένα με Xperia 1iii Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Χρησιμοποιεί κανείς gcam στο κινητό; Έχει να προτείνει έκδοση, ρυθμίσεις και xml profile? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 2 minutes ago, deninho said: Χρησιμοποιεί κανείς gcam στο κινητό; Έχει να προτείνει έκδοση, ρυθμίσεις και xml profile? Στο τέλος του1ου post, αναφέρονται όλα αυτά που ζητάς. 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Το έχω δει το ποστ αυτό, αλλά μιλάει για gcam 6. Έλεγα αν υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με την έκδοση 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 2 minutes ago, deninho said: Το έχω δει το ποστ αυτό, αλλά μιλάει για gcam 6. Έλεγα αν υπάρχει κάποιος που να έχει ασχοληθεί με την έκδοση 7 Το RN7 έχει παλιώσει και αυτός/οί που ασχολήθηκαν με το θέμα πριν από 2 χρόνια περίπου, δεν ασχολούνται πλέον. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 (edited) deninho βάλε την τελευταία απ το παρακάτω link, μετά από άπειρες που δοκίμασα, κατέληξα στου Parrot (Bulkin043) εδώ και καιρό οι δικές του δεν παίρνουν xml, κάπου έχω κάποια screenshots με προτεινόμενες ρυθμίσεις, θα τα ψάξω... https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-parrot043/ * https://t.me/Gcam_Lavender Edited September 23, 2021 by xnikos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deninho Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! Αν τύχει να βρεις και τις ρυθμίσεις, ανέβασε. Θα πειραματιστώ κι εγώ αυτές τις μέρες 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. September 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2021 18 minutes ago, deninho said: Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο!!! Αν τύχει να βρεις και τις ρυθμίσεις, ανέβασε. Θα πειραματιστώ κι εγώ αυτές τις μέρες 🙂 https://imgur.com/a/wXsUfoz αυτές ήταν νομίζω, αν και στις τελευταίες εκδόσεις οι ρυθμίσεις είναι πολύ λιγότερες και φυσικά δεν είναι ευαγγέλιο...δοκιμάζεις και αποφασίζεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzisnik Δημ. September 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2021 Καλησπέρα! Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση χάθηκαν οι επιλογές που είχε στις εφαρμογές. Δλδ όταν την πατούσαν παρατεταμένα σου έβγαζε το λουκέτο, τις ρυθμίσεις κτλ. Τώρα δεν τα βγάζει. Τι έγιναν αυτά; Ξέρει κάποιος; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni3 Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 Μου την έσπασε, χάθηκε πάλι το Ελληνικό αλφάβητο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. September 28, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2021 (edited) 3 ώρες πριν, toni3 said: Μου την έσπασε, χάθηκε πάλι το Ελληνικό αλφάβητο.... Κατέβασε από το λινκ το Xiaomi Contacts and dialer, κάνε το εγκατάσταση και θα έχει ελληνικό αλφάβητο. https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc-2/contacts-and-dialer-xiaomi/contacts-and-dialer-xiaomi-12-2-6-8-release/xiaomi-contacts-and-dialer-12-2-6-8-android-apk-download/ Edited September 28, 2021 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fommof Δημ. September 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2021 (edited) On 24/9/2021 at 1:19 ΜΜ, hatzisnik said: Καλησπέρα! Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Μετά την αναβάθμιση χάθηκαν οι επιλογές που είχε στις εφαρμογές. Δλδ όταν την πατούσαν παρατεταμένα σου έβγαζε το λουκέτο, τις ρυθμίσεις κτλ. Τώρα δεν τα βγάζει. Τι έγιναν αυτά; Ξέρει κάποιος; Εχω ακριβώς την ίδια απορία, συν το που διαολο πήγε το Turn off MIUI optimization... Ενα μικρο βιντεο που τραβηξα, κρατωντας το δαχτυλο επανω σε ενα ανοιχτο app, δεν εμφανιζει πλεον το λουκετο επανω δεξια (αν θυμαμαι καλα) αλλα με παει κατευθειαν στα App Infos... Edited September 30, 2021 by fommof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Από όταν πέρασα την 12.5.1 σε global έχω ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα, υπάρχουν 2-3 αριθμοί που όταν τους καλώ ή με καλούν, κανείς μας δεν ακούει τίποτα, σα να είναι νεκρή η συνομιλία. Άλλαξα σε Google dialer, το πρόβλημα παραμένει. Με τους συγκεκριμένους ανθρώπους πλέον μπορώ μόνο με Viber να κάνω κλήση. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evil_13 Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Ευτυχως που τα γραφετε αυτα μπας και την γλυτωσει κανεις και δεν παρει την "αναβαθμιση"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. October 3, 2021 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2021 Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με την αναβάθμιση MUI 12.5.1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts