Jump to content

saxoman85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    599
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by saxoman85

  1. Προχθές φόρτισα το κινητό (για δεύτερη φορά το πολύ) με ταχυφορτιστή! Εχθές λοιπόν με το που πατούσα παρατεταμένα το κουμπί για επανεκκίνηση ή για κλείσιμο του κινητού, λες κ έπεφτε αμέσως σε bootloop. Για 4 λεπτά περίπου ανοιγόκλεινε μόνο του χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι. Το έκανε 4 φορές. Το πρωί τρώω φλασιά κ λέω λες?? Το ξανά βάζω στον ταχυφορτιστή να φορτίσει. Το βγάζω κ δεν μου το ξανά έκανε μέχρι τώρα. Έχει συμβεί σε κανέναν να έχει τέτοιο πρόβλημα??
  2. Οκ κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
  3. Να κάνω μια χαζή ερώτηση! Έχω τα edifier tws200 κ τα χρησιμοποιώ περισσότερο στην δουλειά. Επειδή δεν τα φοράω κάθε μέρα, τυχαίνει κ ανα 3 ημέρες, πειράζει να τα έχω συνέχεια μέσα στην θήκη τους? Ή πρέπει να τα έχω εκτός για να μην φορτίζουν συνεχόμενα?
  4. Κ εγώ έχω αυτό το πρόβλημα με τα μειλ εδώ κ καιρό. Όχι μόνο μετά την αναβάθμιση.. Έχω κλειδώσει την εφαρμογή, έχω βάλει αυτόματη έναρξη, τα πάντα όλα αλλά αυτό τπτ! Επίσης έχω κ ένα θέμα με το ίνσταγκραμ, δεν ανάβει η οθόνη στις ειδοποιήσεις. Πρέπει να το ξεκλειδώσω τελείως για να δω την ειδοποίηση. 😕
  5. Καλημέρα. Στο κινητό στους χάρτες, πρέπει να το έχω στραβά περίπου 20 μοίρες για να δείχνει ευθεία στην οθόνη. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάτι ώστε να μπορέσω να το διορθώσω??
  6. Λοιπόν. Σήμερα το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα. Όταν έχω ειδοποίηση στο ινσταγκραμ, δεν ανάβει η οθόνη κ αν την ανάψω εγω, δεν φαίνεται η ειδοποίηση. Πρέπει να το ξεκλειδώσω κ κάνω κάτω την κουρτίνα ειδοποιήσεων. Οι ρυθμίσεις είναι όλες σωστές. Έκανα restart κ το κιν τπτ!
  7. Καλημέρα. Απ' ότι βλέπω Θεσσαλονίκη έστρωσαν τα πράγματα κ σε VoLTE κ τα δεδομένα!
  8. Κατάλαβα.. Κ το χρειάζομαι στην δουλειά γτ δεν έχω καθόλου σήμα. Φφφφ
  9. Έχει εξαφανιστεί σε κανέναν σε κοσμοτε το wifi call?? Σήμερα όλη μέρα είναι οφ. Τι κλείνω το κινητό ή την επιλογή, τπτ
  10. Καλησπέρα. Προσωπικά πήρα τα Tronsmart Onyx Ace για χρήση ακουστικού ομιλίας.. Είμαι υπέρ ευχαριστημένος!
  11. Σε ευχαριστώ πολύ.
  12. όταν λες μετά από λίγο?? Το δοκίμασα μόλις τώρα, το άφησα σε λειτουργία πτήσης 5 λεπτά κ δεν έφυγε το εικονίδιο. Επίσης η αλλαγή της κουρτίνας από που γίνεται? Δεν μ' άρεσε καθόλου μετά την αναβάθμιση.
  13. Τα 3200 νομίζω είναι η αναβάθμιση του Edge.
  14. Τελικά ακύρωσα τα edifier κ πήρα τα onyx ace :) Τα στέλνεις πίσω κ σε στέλνουν αντικατάσταση. Έτσι είχε γίνει μια φορά σε μενα
  15. tronsmart onyx ace ή edifier tws200 από εμένα.. τα πρώτα τα έχει καλή προσφορά το geekbuying.
  16. Φαίνονται καλά κ τα δυο, τα onyx καλύτερα.. Ε το αφήνω έτσι κ βλέπω. Πιο πολύ μπερδεύομαι με τις κριτικές που βλέπω μου φαίνεται!
  17. Αξίζει να ακυρώσω τα Edifier κ να πάρω τα Tronsmart από το geekbuying 28€?? Ή το αφήνω όπως έχει? Είμαι λίγο άσχετος με τα Earphones!
  18. Μεγειες!! Ωωωχ μην μου λες τέτοια.. Κ εχθές παρήγγειλα τα Edifier
  19. Ανάμεσα στα Anker Liberty Air 2, Tws200 edifier κ Plantronics Voyager Edge ποιο προτείνετε?
  20. Θέλω να πάρω ένα για μένα, κ ένα για τον εργοδότη μου.. Με κολλάνε λίγο τα σχόλια ότι δεν είναι τόσο καλά κ δεν έχουν αντοχή. Εγώ θα τα προσέχω αλλά ο εργοδότης μου δεν είναι τόσο ψείρας. Μην με πει μετά, ωραίο bluetooth με πήρες!
  21. Τα LP1 βλέπω έχουν καλούτσικες κριτικές.
  22. Για τα Lenovo XT90 ή τα Lenovo LP1 έχεις άποψη?
  23. Αξίζουν για αγορά? Διαβάζω αρκετά αρνητικά αλλά κ θετικά.
×
×
  • Create New...