physics_lab Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Καλησπέρα! Είχα πάρει στην μητέρα μου πριν 3 μήνες περίπου το xiaomi redmi 7a. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο το οποίο έχει είναι η Wind. Γνωρίζω ότι έχει δεδομένα και το έχει ανοιχτό αλλά και πάλι δεν συνδέεται. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τι θα μπορεί να φταίει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Καλησπέρα! Είχα πάρει στην μητέρα μου πριν 3 μήνες περίπου το xiaomi redmi 7a. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο το οποίο έχει είναι η Wind. Γνωρίζω ότι έχει δεδομένα και το έχει ανοιχτό αλλά και πάλι δεν συνδέεται. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τι θα μπορεί να φταίει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις! Το ανοιγοκλεισε; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. March 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2020 Καλησπέρα! Είχα πάρει στην μητέρα μου πριν 3 μήνες περίπου το xiaomi redmi 7a. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο το οποίο έχει είναι η Wind. Γνωρίζω ότι έχει δεδομένα και το έχει ανοιχτό αλλά και πάλι δεν συνδέεται. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τι θα μπορεί να φταίει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!Πες της να ανοίξει την περιαγωγή.Νομιζω αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Πάλι δεν έλαβα τίποτα από το 112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εγώ με EU είδα και άκουσα κανονικά το alert απο 112. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maskaras Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 global έχω εγώ και δεν την ειχα λα΄βει ούτε την προηγούμενη φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εμένα τις προάλλες μου είχε έρθει το alert και μάλιστα δύο φορές με διαφορά μισής ώρας. Σήμερα δεν μου ήρθε τίποτα. EU έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Και σε μένα με eu και πάλι ήρθε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Εμένα τις προάλλες μου είχε έρθει το alert και μάλιστα δύο φορές με διαφορά μισής ώρας. Σήμερα δεν μου ήρθε τίποτα. EU έχω. Περιοχή τι έχεις βάλει;Εγώ το έχω Ελβετία και δεν μου ήρθε ούτε σήμερα ούτε την πρώτη φορά!! Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Περιοχή τι έχεις βάλει;Εγώ το έχω Ελβετία και δεν μου ήρθε ούτε σήμερα ούτε την πρώτη φορά!! Ελλάδα το έχω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Και εδώ EU κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Ε προφανώς τότε το σύστημα του 112 δεν λειτουργεί ακόμη σωστά. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Αθήνα, μου ήρθε κανονικά και δύο φορές όπως προείπα. Σήμερα που ήμουν σε προάστιο των Αθηνών, δεν μου ήρθε καθόλου. Άρα μπαρμ******λα λειτουργεί σωστά και προφανώς εξαρτάται σε ποια κυψέλη είσαι συνδεδεμένος. Δεν λαμβάνουν δηλαδή το Alert του 112 όλες οι κυψέλες μετάδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Ε προφανώς τότε το σύστημα του 112 δεν λειτουργεί ακόμη σωστά. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Αθήνα, μου ήρθε κανονικά και δύο φορές όπως προείπα. Σήμερα που ήμουν σε προάστιο των Αθηνών, δεν μου ήρθε καθόλου. Άρα μπαρμ******λα λειτουργεί σωστά και προφανώς εξαρτάται σε ποια κυψέλη είσαι συνδεδεμένος. Δεν λαμβάνουν δηλαδή το Alert του 112 όλες οι κυψέλες μετάδοσης. Και γιατί τότε στη γυναίκα μου ήρθε και τις 2 φορές το μνμ και στο δικό μου δεν ήρθε;Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυψελών.Μάλλον έχει να κάνει με το 112 και ίσως με κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται στη σελίδα της ΓΓΠΠ : https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-android Μπορείτε να βρείτε το μενού μέσα από τις ρυθμίσεις γράφοντας στην αναζήτηση ''έκτακτης'' Edited March 18, 2020 by akispash Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Πάντως είναι ενδιαφέρον ότι αυτή τη φορά σε εμένα δούλευε σωστά το text to speech στα Ελληνικά, ενώ την προηγούμενη φορά όχι (ίδια έκδοση λογισμικού στη συσκευή). Από την άλλη, επειδή είχε μάλλον "καρφωμένη" γλώσσα τα Ελληνικά, τα Αγγλικά τα έλεγε με "προφορά" :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ρε παιδια , σε ακυρες στιγμες απενεργοποιειται η δονηση και οι ηχοι κλειδωμ.οθονης και screenshot..το παθαινει και κανενας αλλος? Τωρα τελευταια αρχισε να το κανει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imaginos Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 (edited) Και γιατί τότε στη γυναίκα μου ήρθε και τις 2 φορές το μνμ και στο δικό μου δεν ήρθε;Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυψελών.Μάλλον έχει να κάνει με το 112 και ίσως με κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται στη σελίδα της ΓΓΠΠ : https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-android Μπορείτε να βρείτε το μενού μέσα από τις ρυθμίσεις γράφοντας στην αναζήτηση ''έκτακτης'' Το λέω γιατί όπως έγραψα πιο πάνω σε άλλο μήνυμα την πρώτη φορά μου ήρθε το alert και μάλιστα δύο φορές με διαφορά μισής ώρας, ενώ τη δεύτερη φορά δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα. Και στις δύο φορές βρισκόμουν στο σπίτι μου άρα ήμουν συνδεδεμένος με την ίδια κυψέλη. Υπάρχει προφανώς κάποια δυσλειτουργία στο σύστημα τους. Δεν είναι θέμα μόνο ρυθμίσεων του κινητού ούτε έκανα κάποια αλλαγή ρύθμισης από τότε που μου ήρθε το πρώτο alert. Και σε άλλους γνωστούς και φίλους που το συζητήσαμε είχε έρθει την πρώτη φορά και δεν ήρθε τη δεύτερη, ή το αντίθετο. Βέβαια δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά πως είναι έτσι όπως τα λέω αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά γιατί είχε έρθει το μήνυμα την πρώτη φορά και όχι τη δεύτερη στο ίδιο κινητό και στην ίδια τοποθεσία. Edited March 18, 2020 by imaginos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 και στο δικό μου δεν ήρθε πάλι το μήνυμα από το 112 ενώ είχε έρθει το δοκιμαστικό τον ΑΥΓ 2019. Μάλλον, φταίει το ότι το έχω σε Ελβετία (δεν θυμάμαι αν το είχα εκεί και τον ΑΥΓ), το άλλαξα σε Ελλάδα και θα περιμένω το επόμενο. Και εγώ είμαι με EU (χωρίς την τελευταία αναβάθμιση) Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akispash Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 και στο δικό μου δεν ήρθε πάλι το μήνυμα από το 112 ενώ είχε έρθει το δοκιμαστικό τον ΑΥΓ 2019. Μάλλον, φταίει το ότι το έχω σε Ελβετία (δεν θυμάμαι αν το είχα εκεί και τον ΑΥΓ), το άλλαξα σε Ελλάδα και θα περιμένω το επόμενο. Και εγώ είμαι με EU (χωρίς την τελευταία αναβάθμιση) Και εγώ έκανα αλλαγή σε Ελλάδα και περιμένω το επόμενο καρδιακό τεστ!Το δικό μου δεν είναι με EU αλλά δεν νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο. Παράθεση It's just me myself and I :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Εγώ το είχα Ινδία για πάρω update, update δεν πήρα, αλλά μου ήρθε μήνυμα απ' το 112. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Με το android 10 σε τί κατάσταση βρισκόμαστε ξέρει κανείς; σε κουβέντα να βρισκόμαστε δηλαδή(λόγο καραντίνας). ανεξαρτήτως το τί γίνεται το τρίμηνο που λέγανε κοντεύει να τελειώσει και δεν έχουμε δεί κάτι..πάμε για ναυάγιο όπως και με το Mi a3; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Ελβετία το έχω, με την τελευταία ROM (11.0.6). EU, το πήρα κανονικά και χτες και την προηγούμενη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Γεια σας, Γνωρίζει κάποιος τρόπο να διακόψω καποιες ενοχλητικές διαφημίσεις; Ενώ έκανα επαναφορά ρυθμίσεων στο τηλέφωνο, ξαναεμφανίζονται... Πιστεύω είναι συσχετισμένες με τον λογαριασμό μου google , εμφανίζονται πχ.και αφού έχω παίξει κάποια παιχνίδια .όχι μόνο στον browser δηλαδή. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. March 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2020 Επιλογή 1. Ψάχνεις στο reddit πως να ενεργοποιήσεις private dns και να ορίσεις εκεί dns.adguard.com Επιλογή 2. Εγκαθιστάς από το playstore το blokada slim και ορίζεις ως dns αυτούς του adguard. Επιλογη 3. Κανεις sideload την φουλ εφαρμογή του blokada και απλά την ενεργοποιείς. Υπάρχουν κ πολλοί άλλοι. Εγώ παίζω με την επιλογή 2 για να μπορώ να αλλάξω dns με ένα κλικ, αν ο adguard έχει κάποιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Επιλογή 1. Ψάχνεις στο reddit πως να ενεργοποιήσεις private dns και να ορίσεις εκεί dns.adguard.com Επιλογή 2. Εγκαθιστάς από το playstore το blokada slim και ορίζεις ως dns αυτούς του adguard. Επιλογη 3. Κανεις sideload την φουλ εφαρμογή του blokada και απλά την ενεργοποιείς. Υπάρχουν κ πολλοί άλλοι. Εγώ παίζω με την επιλογή 2 για να μπορώ να αλλάξω dns με ένα κλικ, αν ο adguard έχει κάποιο θέμα. σ'ευχαριστώ πολύ, έκανα την επιλογή 2 και φαινεται να λειτουργει καλα. ΥΓ:΅υπαρχει τροπος να μην φαινεται η ενδειξη VPN επάνω δεξιά στην κεντρική οθόνη κινητού? Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncle_nontas Δημ. March 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2020 Νομίζω πως όχι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts