Jump to content

physics_lab

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About physics_lab

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 16

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

physics_lab's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ναι Vodafone έχω.. παίζει κάποιο ρόλο;
  2. Καλησπέρα! Χθες σχεδόν όλη μέρα είχα πρόβλημα με την ώρα.. Συνεχώς μου άλλαζε ενώ είχα την ρύθμιση να χρησιμοποιεί την ώρα από το δίκτυο. Είχε και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα; Επίσης καθώς κοιτούσα να δω τι μπορώ να κάνω είδα ότι βγαίνει καινούργια αναβάθμιση και κοίταξα να δω ποια έχω. Μου γράφει ότι έχω Build Number: qssi-user 10 QKQ1.190910.002 V11.0.5.0.QFQEUXM. Είναι σωστή; Την έχει και κάποιος άλλος; Σας ευχαριστώ!
  3. Καλησπέρα! Είχα πάρει στην μητέρα μου πριν 3 μήνες περίπου το xiaomi redmi 7a. Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου και μου ανέφερε ότι δεν μπορεί να συνδεθεί στο internet με τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Το δίκτυο το οποίο έχει είναι η Wind. Γνωρίζω ότι έχει δεδομένα και το έχει ανοιχτό αλλά και πάλι δεν συνδέεται. Μήπως έχει κάποιος κάποια ιδέα τι θα μπορεί να φταίει;; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!
  4. spy14 Σε ευχαριστώ και σενα για την απάντηση! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά alcatel. Πως τα πάει από μπαταρία; μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις κάποιες πληροφορίες;
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω τόσα. . Στο skroutz αυτά που είναι σε άμεσα διαθέσιμα ανεβαίνουν στα ~200 και με τα μεταφορικά στα 210, οπότε ξεφεύγω πολύ από το budget μου.. :( Κοίταξα και το Xiaomi redmi note 6 pro.
  6. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Ιδανικά θα ήταν 150 μέχρι 180 (γενικά όσο πιο οικονομικό γίνεται) 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Από 5,5 και πάνω 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Θα προτιμούσα να γίνει άμεσα από Ελλάδα. Ιδανικά θα ήταν να υπήρχε και εγγύηση με 2 έτη. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Καλό θα ήταν να υπήρχε. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Θα ήθελα ραδιόφωνο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Όχι απαραίτητα ελληνικό μενού χρησιμοποιώ αγγλικό, αλλά καλό θα ήταν να υπήρχε. Δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με φλασαρισμα. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Να έχει καλό ηχείο για κλήσεις 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Αυτονομία, ταχύτητα, κάμερα, βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Cubot Note S Καλημέρα! Αναζητώ καινούργια συσκευή. Αν και το παλιό μου κινητό άντεξε 3 χρόνια, δυστυχώς μου έσπασε η οθόνη και έχει αρχίσει να κολλάει. Θα ήθελα να αναφερω επίσης ότι αναζητώ συσκευή που να έχει αρκετή μνήμη(64gb-128gb)και μπαταρία που να κρατά αρκετά. Το cubot note s μου έβγαζε στην αρχή και 3 μέρες χωρίς φόρτιση. Φαντάζομαι δεν θα υπάρχει κάτι τέτοιο με το budget μου, αλλά καλό θα ήταν να μου κράτα 2 μέρες ή να φορτίζει γρήγορα.. Η χρήση που κάνω είναι τηλέφωνα (περίπου 3 ώρες τη μέρα), Internet, viber, messenger, YouTube/Netflix και φωτογραφίες. Έχω βρει το Xiaomi mi a3(128gb) από skroutz, Xiaomi redmi note 7, xiaomi redmi note 8. (Κάπου διάβασα ότιτα xiaomi δεν έχουν εγγύηση όταν είναι από το skroutz, ισχύει; ) Ποιο μου προτείνετε; Έχετε να μου προτείνετε κάποιο άλλο; Δεν έχω πρόβλημα να είναι από άλλη εταιρεία! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
  7. Καλημέρα και καλό μήνα! Πήρα στον πατέρα μου αυτό το κινητό. Σήμερα με πήρε και μου είπε ότι δεν μπορεί να στείλει μηνύματα. Το δίκτυο είναι cosmote. Επειδή είναι στην επαρχεία δεν έχω το κινητό στα χέρια μου.. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Σας ευχαριστώ!
  8. Καλημέρα! Θέλω να πάρω ένα δώρο για τους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a. Η χρήση είναι πολύ βασική.. Κλήσεις, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι. Απλά με ενδιαφέρει να έχει καλό ηχείο για τις κλήσεις και να μην κολλάει πολύ.. Το xiaomi redmi 5 δεν έχει πάρει Android 8, σωστά; ποιο από τα δύο θα μου προτείνατε;
  9. Καλημέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω κινητό για δώρο στους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a που τα βρήκα σε προσφορά. Ποιο από τα δύο προτείνετε; Η λειτουργία τους θα είναι χρήση τηλεφώνου, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι.. Απλά θέλω να μην έχει θέμα το ηχείο και να μην κολλάει το κινητό..
  10. Καλημέρα σε όλους! Θέλω να αγοράσω κινητό για δώρο στους γονείς μου και είμαι ανάμεσα σε αυτά τα δύο Xiaomi redmi 5 και Xiaomi redmi 6a που τα βρήκα σε προσφορά. Ποιο από τα δύο προτείνετε; Η λειτουργία τους θα είναι χρήση τηλεφώνου, ίντερνετ και κανένα παιχνίδι.. Απλά θέλω να μην έχει θέμα το ηχείο και να μην κολλάει το κινητό..
  11. Καλημέρα! Δεν θυμάμαι να μου έγραφε κάτι τέτοιο.. Μπορεί να μην έγινε καλά η αναβάθμιση; Αν δεν έγινε καλά όμως γιατί μου γράφει την έκδοση V7; Γίνεται κάτι τέτοιο; Μήπως ξέρετε αν υπάρχουν διαφορές και πως θα ελέγξω αν έχει γίνει σωστά;
  12. Δεν μου έσβησε τίποτα.. Έχω όλα τα αρχεία μου. Μου γράφει την έκδοση V7.. Θα έπρεπε να μου διαγραφούν τα αρχεία;;
  13. Γειά σας! Εγώ έκανα το update. Απλώς επειδή δεν είχα μπαταρία το έκανα ενώ το φόρτιζα. Δηλαδή και για να κατεβάσω το αρχείο και για την εγκατάσταση φόρτιζε.. Δεν έχω κάνει ξανά, οπότε δεν ξέρω αν ήταν σωστός ο τρόπος μου..
  14. Καλησπέρα! Σήμερα πήρα στα χέρια μου το κινητό από το σέρβις της infoquest. Μου άλλαξαν τελικά τη μητρική πλακέτα. Καθώς περνούσα τις εφαρμογές μου, παρατήρησα ότι υπάρχει διαφορά στο κεντρικό πλήκτρο. Μου βγάζει την αναζήτηση Google κάτι που πριν δεν γινόταν. Πως μπορώ να το αλλάξω; Διάβασα στο post του dancer_69 (#1535) και έλεγε ότι πρέπει να πάω ρυθμίσεις - > προσβασιμότητα - > virtual menu key. Πηγαίνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα τέτοιο.. Μήπως θα μπορούσατε να με βοηθήσετε;
  15. Καλησπέρα! Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το είχα ελέγξει το κινητό και δεν φορτίζει με το φορτιστή του. Επειδή έχει κι η αδερφή μου το ίδιο, φρόντισα τελικά πριν το πάω στο σερβις και δοκίμασα να το ανοιξω με τη δική της μπαταρία. Άνοιξε αλλά πάλι δεν φόρτιζε, όπως δεν φόρτιζε ή μπαταρία μου στο κινητό της αδερφής μου. Θεώρησα λοιπόν οτι είναι θέμα στη θύρα φόρτισης και ίσως χάλασε και η μπαταρία κι γι'αυτό το πήγα.. Εικοινώνησα σήμερα με την infoquest και μου είπαν ότι το έφτιαξαν και ότι χρειάστηκε να μου αλλάξουν τη μητρική(?!).. θα το έχω στα χέρια μου αύριο μεθαύριο και θα το δω..
×
×
  • Create New...