Jump to content

Billys_7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    474
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About Billys_7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 17

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

Billys_7's Achievements

  1. Καλησπερα στην παρεα. Μολις εγινα και εγω κατοχος του x6 pro (12gb) προερχομενος απο redmi note 9 pro . Ξερεις κανεις γιατι στην συσκευασια γραφει οτι η μπαταρια ειναι 5500mah ενω παντου διαβαζω οτι ειναι 5000mah ? Η κινεζικη δεν ειναι 5500? Ειναι αγορασμενο απο μεγαλη αλυσιδα .
  2. Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους και ολες !
  3. Μολις ηρθα στην παρεα σας και εγω..ερχομενος απο redmi note 7..το πηρα σε λευκο με τα 6gb ram:)
  4. Michelin Pilot Sport 4. Εξαιρετικο λαστιχο σε στεγνο και σε βρεγμενο
  5. Ναι αυτα τα τρια εχω κ γω.Απλα το navigon οσο παλιο και να ηταν την εκανε την δουλεια του με το παραπανω για αυτο που το ηθελα...τελοσπαντων θα δειξει..θα ριξω κ μια ματια στο site που μου εστειλες..ευχαριστω πολυ:)
  6. Καλη η ερωτηση σου και εχεις δικιο..απλα ειχα σκοπο να το εχω σαν δευτερο και μονο για gps το συγκεκριμενο..ποια μου προτεινεις να δοκιμασω? Το igo κ το tomtom δεν δουλευουνε οσο το εψαξα στα γρηγορα τουλαχιστον..μονο το sygic..μαζι με το here και το google maps.. Σε ευχαριστω
  7. Ναι τα γνωριζω..αλλα οτι φλασαρισμα εχω κανει ειναι μονο σε samsung γιαυτο ρωτησα..ευχαριστω πολυ.:)
  8. Καλησπέρα παιδιά..επειδή δεν έχω ασχοληθει ποτέ με redmi ..λόγω του θέματος που έχω με το navigon..πόσο εύκολο ειναι να γυρίσω πίσω 1-2 εκδοσεις στο miui??
  9. Δεν το έχω δοκιμάσει είναι η αλήθεια..βολεύτηκα τόσα χρόνια με το navigon με το interface του..θα το δοκιμάσω τότε. Σκέφτηκα μέχρι να πάω κ μια έκδοση πίσω από το 11.0.1
  10. Γεια χαρά παιδιά Μόλις πέρασα την 11.0.1 και έχω πρόβλημα με το navigon ..κρασαρει και δεν μπαίνει καθόλου μέσα .. το θέμα είναι ότι επειδή είναι εργαλείο δουλειάς το χρειάζομαι .. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο ??
×
×
  • Create New...