Jump to content

akispash

Members
  • Δημοσιεύσεις

    88
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by akispash

  1. Έχει κατεβάσει κάνεις την 11.0.6 που δίνει το downmi για global stable; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Δεν έχω πρόβλημα με τα δίκτυα.Και οι 2 κάρτες δουλεύουν κανονικά.Το πρόβλημα είναι σε μια εφαρμογή η οποία πριν δούλευε κανονικά τώρα δεν δουλεύει γιατί δεν αναγνωρίζει το ΙΜΕΙ.
  3. Η συσκευή αγοράστηκε από Ελλάδα.Όχι από info!Όλες οι αναβαθμίσεις έχουν γίνει ΟΤΑ.Αυτή τη στιγμή πατώντας το κωδικό *#*#4636*#*# μου δείχνει ίδιο ΙΜΕΙ (του πρώτου) και για τις δυο κάρτες ενώ με το *#06# δείχνει 0000.Δεν είναι ρουταρισμένη.Για ποιόν οδηγό μιλάτε.Κάποια βίντεο που είδα όλα θέλουν ρουτ τηλέφωνο.
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει γιατί όταν χρησιμοποιώ το *#06# μου βγάζει μηδενικά στο ιμει;
  5. Μετά από λίγο ψάξιμο στις ρυθμίσεις του true phone βρήκα ότι είχε απενεργοποιημένο το κουμπί της ηχογράφησης στο πάνελ της εφαρμογής.Το συγκεκριμένο απενεργοποιήθηκε μετά από update της εφαρμογής.Οποτε επιβεβαιώνω και εγώ ότι η ηχογράφηση συνεχίζει να λειτουργεί με android 10 σε miui global 11.0.1.0 QFGMIXM. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  6. Και σε εμένα το true phone δεν εμφανίζει πλέον το ''ηχογράφηση κλήσης''
  7. Σε εμένα πριν την αναβάθμιση σε 10 την ώρα της κλήσης μου έβγαζε κουμπί για ηχογράφηση το οποίο δεν μου εμφανίζει τώρα.Είμαι με Global Μπορεί στην κινέζικη να το κρατάει ακόμα!
  8. Σε εμένα όχι!!
  9. Μήπως έχει κάποιο θέμα με την EU γιατί σε μένα με την Global δουλεύει κανονικά.Όσο για το εικονίδιο δεν είδα καμία διαφορά.
  10. Κάτι ήρθε και εδώ Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appxy.tinyscanner&hl=en
  12. Δεν έχει βγεί 0.7 για Mi ακόμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  13. Εγώ το χρησιμοποίησα χωρίς πρόβλημα!Δουλεύει σε πολλές συσκευές.
  14. Μπορείς να κατεβάσεις το Gcamator από play store και θα σου βρει την ποιο πρόσφατη GCam και θα σου την εγκαταστήσει εύκολα και γρήγορα!
  15. Και εγώ έκανα αλλαγή σε Ελλάδα και περιμένω το επόμενο καρδιακό τεστ!Το δικό μου δεν είναι με EU αλλά δεν νομίζω ότι αυτό παίζει ρόλο.
  16. Και γιατί τότε στη γυναίκα μου ήρθε και τις 2 φορές το μνμ και στο δικό μου δεν ήρθε;Δεν νομίζω ότι είναι θέμα κυψελών.Μάλλον έχει να κάνει με το 112 και ίσως με κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν όπως αναφέρεται στη σελίδα της ΓΓΠΠ : https://www.civilprotection.gr/el/eidopoiiseis-ekpompis-kypselis-se-android Μπορείτε να βρείτε το μενού μέσα από τις ρυθμίσεις γράφοντας στην αναζήτηση ''έκτακτης''
  17. Περιοχή τι έχεις βάλει;Εγώ το έχω Ελβετία και δεν μου ήρθε ούτε σήμερα ούτε την πρώτη φορά!!
  18. Θα πεθανουμε ολοιιιιιιιιιιιι.....................θα πεθανουμε όλοιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  19. Δηλαδή εγώ που δεν πήρα τι;Να αρχίσω να ανησυχώ.....μήπως σημαίνει κάτι.....ξέρετε κάτι και δεν το λέτε...πείτε ρε παιδιά.Να αρχίσω να πιστεύω αυτά που λέει ο Χίος;!!!!!!!:worry::worry::worry::worry:
  20. Και εγώ το ίδιο αλλά δεν μου έβγαζε ειδοποίηση ούτε με τις προηγούμενες.Ούτε κάν το λεντ δεν ανάβει.Σε όλες τις άλλες είδοποιήσεις ανάβει κανονικά.Μόνο στις κλήσεις έχω πρόβλημα!
  21. Ειδοποίηση για αναπάντητες κλήσεις έχετε;Δεν μου εμφανίζονται ποτέ ,παρά μόνο αν ανοίξω την εφαρμογή για να κάνω κλήση και τυχαία την δω!Υπάρχει κάποια ρύθμιση;
  22. Για του λόγου το αληθές....σπίτι με χάλια σήμα δουλεύει ταυτόχρονα και στις δύο κάρτες(Cosmote). Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  23. Τα security updates θα γίνουν ασχέτως τις version του λειτουργικού.Και μην ξεχναμε τα προβλήματα ασφάλειας έχουν να κάνουν και με τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιείτε η συσκευή.Εμένα πάντως μου λείπει το κουμπί wps ασχέτως αν το βγάλαν για "λόγους" ασφαλείας!!!!
  24. Με την 11.0.5.0 η ηχογράφηση δουλεύει.Το ξυπνητήρι πάλι με κλειστό το κινητό..όχι!
×
×
  • Create New...