sgatzo Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Αν έχεις πολλές ώρες αναμονή ναιΣε ευχαριστώ πολύ... Το έχω σε δύο γραμμές 4g όλη μέρα, λες να φταίει αυτό; Γιατί όλη την ώρα το σκαλίζω μιας και ακόμα το στήνω Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Αλλά απο πλευράς επεξεργαστών δεν είναι το ίδιο βέβαια. Ισως τα Samsung να είναι λιγο καλύτερα στην κάμερα? Και συνοψίζοντας θα ηθελα να παρω το 7 αλλά φοβάμαι τα παραπάνω και βλέπω το Α50. Αυτό που θα ήθελα είναι καλη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο και καλη διάρκεια μπαταρίας. Θα ήθελα μέχρι €200 αλλά αναγκάζομαι να βλέπω εως €240... Και μόνο που είναι Samsung δεν θα πήγαινα με τίποτα και exynos επεξεργαστή ακόμα χειρότερα. Χίλιες φορές xiaomi. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. May 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2019 Και μόνο που είναι Samsung δεν θα πήγαινα με τίποτα και exynos επεξεργαστή ακόμα χειρότερα. Χίλιες φορές xiaomi. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Οκ. Το δέχομαι. Απο πλευρας φωτογραφίας τί κάνεις? Έχεις βάλει gcam? Αν χρειαστεί service το κινητό τί κάνεις? Που το στέλνεις? Το εχεις αγορασει απο σκρουτζομαγαζο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως φίλε μου για 40 ευρώ δεν είναι κ τόσο τρομερη διαφορά για να έχεις κ κεφάλι σου ήρεμο κ όντως να ευχαριστηθείς το κινητό σου πάνω στις Φωτογραφίες κ τα βίντεο που θέλεις να τραβάς. Κ Όσο για τους επεξεργαστές που αναφερεσες πλέον σε αυτές τις τιμές που κοιτάς είναι τόσο μικρές διαφορές που δεν πρόκειται να τις αντιληφθείς. Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα. Έχεις δίκιο για τα €40... Απλα δεν αναφερω οτι πρέπει να αγοράσω και στη γυναίκα μου κινητό γιατί κι εκείνης κολλάει πλεον απελπιστικά... Οπότε αν μπορω να παρω το 7 στα €190 (x2 ισως) είναι καλύτερα από το να παρω το Α50 στα €240 (×2). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kozi0 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Οπότε αν μπορω να παρω το 7 στα €190 (x2 ισως) είναι καλύτερα από το να παρω το Α50 στα €240 (×2). Αυτήν την περίοδο τρέχει προσφορά στα public με κάρτες "eurobank επιστροφή" και βγαίνει το note 7 4/64 στα 200€ και εχεις και την επίσημη εγγύηση της infoquest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Δεν θέλω να το παίξω μύστης Ούτε είμαι σαμσουνακιας. Αλλά ρε παιδιά να είμαστε κ λίγο λογικοί κ δεν θέλω να χαλάσω το νήμα γιατί μιλάμε για το νοτε 7 ΑΛΛΆ αν νομίζετε το ότι έχει exynos το Samsung κ το κάθε Samsung κ το βγάζετε σκαρτο είναι για γέλια κ αν πιστεύετε ότι είναι τεράστιες οι διαφορές που μπορείτε να τις αντιληφθείς τότε τι να πω... παιδιά κοιτάμε μπροστά ξεχάστε το τι γινόταν επί εποχή kit Kat κ πριν .Κ αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Α50 κ n7 θα πήγαινα εννοείται σε Α50 που πλέον το ui της είναι πολύ μελετημένο . Τεσπα το note 7 είναι ενα vfm στην κατηγορία αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. May 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2019 Δεν θέλω να το παίξω μύστης Ούτε είμαι σαμσουνακιας. Αλλά ρε παιδιά να είμαστε κ λίγο λογικοί κ δεν θέλω να χαλάσω το νήμα γιατί μιλάμε για το νοτε 7 ΑΛΛΆ αν νομίζετε το ότι έχει exynos το Samsung κ το κάθε Samsung κ το βγάζετε σκαρτο είναι για γέλια κ αν πιστεύετε ότι είναι τεράστιες οι διαφορές που μπορείτε να τις αντιληφθείς τότε τι να πω... παιδιά κοιτάμε μπροστά ξεχάστε το τι γινόταν επί εποχή kit Kat κ πριν .Κ αν είχα να διαλέξω ανάμεσα σε Α50 κ n7 θα πήγαινα εννοείται σε Α50 που πλέον το ui της είναι πολύ μελετημένο . Τεσπα το note 7 είναι ενα vfm στην κατηγορία αυτή. Σε ευχαριστώ πολύ για όσα είπες όπως και όλους όσους μου απάντησαν. Λοιπόν παρήγγειλα το 7 μόνο και μόνο γιατί η διαφορά με τα μεταφορικά από τα €245 που μου έβγαινε για Χίο το Α50 έως τα €185 του 7 είναι €60...! Με βάση τα παρόντα έξοδα δεν είχα περιθώρια. Απλά πρώτα ο Θεός θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για το σετάρισμά του... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτήν την περίοδο τρέχει προσφορά στα public με κάρτες "eurobank επιστροφή" και βγαίνει το note 7 4/64 στα 200€ και εχεις και την επίσημη εγγύηση της infoquest. Δεν έχω κάρτα τέτοια... Εργάζομαι σε άλλη τράπεζα... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Πήρα για τη γυναίκα μου σήμερα το κινητό και ενώ προσπαθώ να βαλω widget επαφης στην αρχική οθόνη ενώ μου λέει ότι προστέθηκε τελικά δεν το βάζει, το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Πήρα για τη γυναίκα μου σήμερα το κινητό και ενώ προσπαθώ να βαλω widget επαφης στην αρχική οθόνη ενώ μου λέει ότι προστέθηκε τελικά δεν το βάζει, το έχει αντιμετωπίσει άλλος?Με στοκ launcher προσπαθείς? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninjamoz Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για όσα είπες όπως και όλους όσους μου απάντησαν. Λοιπόν παρήγγειλα το 7 μόνο και μόνο γιατί η διαφορά με τα μεταφορικά από τα €245 που μου έβγαινε για Χίο το Α50 έως τα €185 του 7 είναι €60...! Με βάση τα παρόντα έξοδα δεν είχα περιθώρια. Απλά πρώτα ο Θεός θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για το σετάρισμά του... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω κάρτα τέτοια... Εργάζομαι σε άλλη τράπεζα... :rolleyes: δυστυχως παμπλικ δεν υπαρχει κινητο ουτε για δειγμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Με στοκ launcher προσπαθείς?Και με στοκ και με τον Poco το ίδιο κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Και με στοκ και με τον Poco το ίδιο κάνει.Θα έπρεπε να δημιουργεί συντόμευση επαφής. Στο Redmi note 6 pro το κάνει με στοκ launcher, με poco κάποιες επαφές δε μου τις κάνει Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Από redmi note 5 pro αξηζει η αλλαγή? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpetros Δημ. May 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2019 Παιδιά καλησπέρα, μια ερώτηση. Πήρα για τη γυναίκα μου σήμερα το κινητό και ενώ προσπαθώ να βαλω widget επαφης στην αρχική οθόνη ενώ μου λέει ότι προστέθηκε τελικά δεν το βάζει, το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με στοκ launcher, ούτε με nova. Παράθεση Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720 Smartphone : Moto Razr 2022 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Καλημέρα η cosmote το έχει φέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με στοκ launcher, ούτε με nova.Λύθηκε με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων. Τι σκάλωμα έφαγε ποιος ξέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk_chios Δημ. May 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2019 Αναμένεται η παραλαβη του... Ερώτηση 1. Οταν το παραλαβω μπορειτε να με βοηθήσετε να βαλω την gcam (links, εγκατάσταση και ενδεχομένως σεταρισμα)? Ερωτηση 2. Δεδομένου ότι κανω το σταυρό μου να πανε ολα καλα με το κινητό, οσοι το χρησιμοποιειτε για τρεξιμο με armband είστε ευχαριστημένοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Το χτύπησα χθες σε μπλε. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι εξαιρετικές! Έβαλα και gcam και πετάει! Έχει κανείς να προτείνει μια καλή διαφανή θήκη σιλικόνης γιατί αυτή που έχει μέσα δεν προστατεύει την κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fiwi Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση Meizu note 2, θέλει πολύ σκάλισμα για να δουλέψει? Η G-cam για να περαστεί είναι δύσκολη διαδικασία? Πόσο έχει και από που να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Νομίζω public με επιστροφή Eurobank και Γερμανός με επιστροφή Εθνική βγαίνει γύρω στα 200€. Η gcam περνιέται απλά με εγκατάσταση ενός αρχείου. Εγώ πάντως δεν έχω δει τόση διαφορά πια από την στοκ που λένε αλλά ίσως κάνω λάθος ή έχω κατεβάσει όχι τόσο καλό mod gcam. Όσο για το miui θα θυσιάσεις κάμποσο χρόνο να το συνηθίσεις αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν λόγος να μην το πάρειςΕνδιαφέρομαι για αντικατάσταση Meizu note 2, θέλει πολύ σκάλισμα για να δουλέψει? Η G-cam για να περαστεί είναι δύσκολη διαδικασία? Πόσο έχει και από που να το πάρω? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stylish Δημ. May 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2019 Νομίζω public με επιστροφή Eurobank και Γερμανός με επιστροφή Εθνική βγαίνει γύρω στα 200€. Η gcam περνιέται απλά με εγκατάσταση ενός αρχείου. Εγώ πάντως δεν έχω δει τόση διαφορά πια από την στοκ που λένε αλλά ίσως κάνω λάθος ή έχω κατεβάσει όχι τόσο καλό mod gcam. Όσο για το miui θα θυσιάσεις κάμποσο χρόνο να το συνηθίσεις αλλά δεν νομίζω ότι θα ήταν λόγος να μην το πάρεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για δώσε ινφο για τον Γερμανό; Επιστρέφει το ποσό σε ευρω ή σε πόντους; Στα 200 ποιο; το 64αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manasta Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Ενδιαφέρομαι για αντικατάσταση Meizu note 2, θέλει πολύ σκάλισμα για να δουλέψει? Η G-cam για να περαστεί είναι δύσκολη διαδικασία? Πόσο έχει και από που να το πάρω? Πολύ εύκολο. Απλά εγκατέστησα το apk κι ολα έπαιξαν σωστά. Το πήρα 182 ευρώ από skroutz-ομάγαζο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos22 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 κανένα καλο προστατευτικό τζαμάκι που θα βρούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Πολύ εύκολο. Απλά εγκατέστησα το apk κι ολα έπαιξαν σωστά. Το πήρα 182 ευρώ από skroutz-ομάγαζο. μπορεις να με στειλεις με pm το αρχειο gcam να το εγκαταστησω;ειναι τοσο καλη η εφαρμογη οπως λενε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Γιατί έχω την εντύπωση ότι με την τελευταία ενημέρωση στην λειτουργία των 48mb παίρνω καλύτερες φωτό από την gcam? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas96 Δημ. May 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2019 Καλησπέρα. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κινητού και είμαι ανάμεσα στο εν λόγω κινητό και το mate 20 lite. Ποιο θα επιλέγατε; Παράθεση Sony Ericsson Xperia x10 mini ❌ Nokia Lumia 520 ❌ Xiaomi Redmi 2 TD ❌ Xiaomi Redmi Note 7 ✔️ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts