Jump to content

kostas96

Members
  • Δημοσιεύσεις

    164
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostas96

  • Ημ. Γέννησης 02/06/1996

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

kostas96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μάλλον εννοεί τον βγάλανε σε περιοχές που δεν υποστηρίζεται το volte.
  2. Πέρασε κανείς την 10.3.4; Προχωράω σε update ή έχει κάποιο πρόβλημα; Επίσης, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνονται reset τα battery stats όταν βγάζω τον φορτιστή πριν το 90%; Συνήθως φορτίζω μέχρι 80-85%.
  3. Αν το Amazon είναι ξεχωριστή εφαρμογή και μέσω αυτής κάνεις εγκατάσταση τις άλλες εφαρμογές τότε πήγαινε ρυθμίσεις->διαχείριση εφαρμογών->"Amazon"->εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές και τσέκαρε και τις άλλες άδειες που έχει η εφαρμογή. Όσων αφορά την gcam ίσως έχεις περάσει gcam χωρίς τα απαραίτητα libraries και δεν γίνεται να πειραματιστεις. Έχει ανέβει μια έκδοση του arnova νομίζω αρκετά παραμετροποιησιμη. Τσέκαρε προηγούμενα ποστ και υπάρχουν αρκετές πληροφορίες.
  4. Ναι, για αυτό και είπα πιθανό πρόβλημα. Πάντως όλα καλά μέχρι στιγμής και με του αδερφού μου και με το δικό μου. Γνωρίζει κανείς αν με ξεκλείδωμα bootloader μπορώ να περάσω EU rom σε rn7 με εργοστασιακή global (ή και το αντίθετο)
  5. Σήμερα παρέλαβα και το RN7 του αδερφού. Τα σκρουτζομάγαζα πρέπει να τα φέρνουν από όπου βρούν. Ένας μήνας διαφορά οι παραγγελίες, ίδιο μαγαζί, ίδιο χρώμα και του ήρθε με global ενώ εμένα με eu. Κρίμα γιατί είχα έτοιμη και την 10.3.3 για φλασάρισμα. Τον προειδοποίησα και για πιθανό πρόβλημα με τον proximity sensor. Για να δούμε και το δικό του feedback...
  6. Σήμερα παρήγγειλα και ένα camera ring από ebay. Έχει κανείς εμπειρία; Κάνουν δουλειά;
  7. Ναι, χωρίς να χρειαστεί απεγκατάσταση η original.
  8. Επιστρέφω με feedback μετά από κλήση διάρκειας 1,5 ωρών και πολλών "πειραμάτων". Άψογη συμπεριφορά. Δεν εμφανίστηκε ούτε μια φορά πρόβλημα. Ίσως βοήθησε το calibration που έκανα, ίσως και να είχε διορθωθεί από μόνο του το πρόβλημα. Θα φανεί στην πορεία. EDIT: Όσοι το δουλεύετε με gestures έχετε βρει μήπως λύση με το πρόβλημα του back gesture που δεν λειτουργεί στα messenger chat heads;
  9. Όχι. Η αγορά έγινε από σκρουτζομάγαζο. Επίσης έκανα calibration τον proximity sensor μέσα από το cit menu και τον τέσταρα και φαίνεται να είναι όλα μια χαρά. Μένει μόνο σε συνθήκες κλήσης να δούμε τι θα γίνει.
  10. Όντως δεν έχει τόσο σχέση η απόσταση από το αφτί όσο η ύπαρξη έστω και μικρής κίνησης. Το πρόβλημα το εντόπισα στην 10.3.2 ΕU ενώ τώρα έχω 10.3.3. Θα περιμένω να δω αν υπάρχει ακόμα το πρόβλημα και θα ενημερώσω.
  11. Μάλλον δεν το διατύπωσα σωστά. Στη διαχείριση εφαρμογών αυτές οι επιλογές υπάρχουν και ακριβώς από πάνω τους υπάρχουν και τα αντίστοιχα εικονίδια (το Χ, ο κάδος και η γόμα), όμως στην χρήση μπαταρίας, αν για παράδειγμα μπω στην οθόνη τότε τα εικονίδια από αυτές τις επιλογές δεν υπάρχουν και οι λέξεις είναι ενωμένες (ΑναγκαστικήδιακοπηΑπεγκαταστασηΛεπτομερειες). Δεν ξέρω αν έγινα σαφής απλά δεν μπορώ να ανεβάσω screenshot.
  12. Θήκη έχω αυτή που είχε μέσα στη συσκευασία. Δεν νομίζω να καλύπτει τον αισθητήρα. Επίσης μετά από update σε 10.3.3 και ενεργοποίηση του dark theme εντόπισα ένα bug. Στη χρήση μπαταρίας, στα στοιχεία για παράδειγμα της οθόνης, στο κάτω μέρος μου βγάζει τις επιλογές "αναγκαστική διακοπή, απεγκατάσταση, λεπτομέρειες" χωρίς τα εικονίδια. Έχετε και εσείς αυτό το bug; P. S.: Γιατί δεν μπορώ να ανεβάσω συνημμένο; Το μέγεθος του είναι κάποια kb και jpg.
  13. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι υπάρχει πρόβλημα με τον proximity sensor. Αρκετές φορές στο τέλος της κλήσης έχω παρατηρήσει ότι έχω ανοίξει random εφαρμογές γιατί ο proximity sensor δεν λειτούργησε σωστά. Ελπίζω να διορθωθεί με κάποιο update.
  14. Καλησπέρα, Το κινητό το έχω 3 μέρες και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος. Με έντονη χρήση, ανοιχτό WiFi συνέχεια αλλά σχεδόν καθόλου δεδομένα έχω 7.5 ώρες sot και η μπαταρία είναι ακόμα στο 33%. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να ενεργοποιήσω volte/vowifi; Έχω καρτοκινητο vodafone. Επίσης, η gcam χρειάζεται πολύ "πείραγμα" για να αποδώσει τα αποτελέσματα που βλέπω εδώ και γενικότερα στο ίντερνετ ή την περνάω και τέλος; Τέλος, η θήκη που ήρθε με την συσκευή κάνει δουλειά ή να ψάξω για κάτι άλλο; Όποιος έχει κάτι δοκιμασμένο μπορεί να μου προτείνει θήκη, tempered glass και έναν quick charger. Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα. Είμαι στην διαδικασία αγοράς κινητού και είμαι ανάμεσα στο εν λόγω κινητό και το mate 20 lite. Ποιο θα επιλέγατε;
×
×
  • Create New...