Jump to content

jpk_chios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    30
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jpk_chios

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 15

jpk_chios's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα. Έχω το 7 και εγκατεστημένη την gcam από το Μάϊο. Με βάση τα τότε δεδομένα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με βάση τα τότε δεδομένα δε μπορούσα να χρησιμοποιήσω τη νυχτερινή λήψη. Αν το κάνω η εφαρμογή κλείνει και δεν αποθηκεύεται η φωτογραφία. Υπάρχει καμία νεότερη έκδοση που να μπορώ να βγάζω και νυχτερινές φωτογραφίες? Αν υπάρχει, υπάρχουν και οδηγίες για την εγκατάσταση γιατί δεν το κατεχω..?
  2. Παιδιά καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να έχω τα εικονίδια του viber και του messenger όταν μου στέλνουν μηνύματα στο πάνω μέρος της οθόνης (εκεί που δείχνει ώρα σήμα μπαταρία κλπ)? Επίσης δεν έχω καταλάβει με ποια κάμερα θα ήταν καλό να τραβάω φωτογραφίες και πότε. Εγκατεστησα την gcam αλλά μάλλον κάτι κάνω τελείως λάθος και οι φωτογραφίες δεν είναι καλές. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή της open camera και ήταν καλύτερες. Όταν είναι σούρουπο με ποια εφαρμογή να τραβάω? Επιπλέον στην gcam έβαλα και κάτι xlm που ανέβασε συμφορουμιτης. Λόγω ασχετοσυνης όμως μάλλον τα έχω κάνει σαλάτα... Α! Χρησιμοποίησα σε video την open camera και έπαθα σοκ! Νομίζεις ότι είσαι παρόν στο γεγονός. Τέλειο βίντεο.
  3. Kαλησπέρα! Πέρασα την gcam. Πως και που δημιουργώ τον φάκελο?
  4. Καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα το κινητό. Σε παρακαλώ πολύ θα ήθελα τη βοήθειά σου να εγκαταστήσω την gcam όπως και να τη ρυθμισω. Επειδή δεν το έχω θα μπορούσες βήμα βήμα να με βοηθήσεις? Προσπάθησα να την εγκαταστήσω πατώντας πάνω στο link αλλά δεν έγινε τίποτα... Για να μην κουράσω ίσως τους υπόλοιπους μπορείς να στείλεις και pm. Σε ευχαριστώ πολύ!
  5. Αναμένεται η παραλαβη του... Ερώτηση 1. Οταν το παραλαβω μπορειτε να με βοηθήσετε να βαλω την gcam (links, εγκατάσταση και ενδεχομένως σεταρισμα)? Ερωτηση 2. Δεδομένου ότι κανω το σταυρό μου να πανε ολα καλα με το κινητό, οσοι το χρησιμοποιειτε για τρεξιμο με armband είστε ευχαριστημένοι?
  6. Σε ευχαριστώ πολύ για όσα είπες όπως και όλους όσους μου απάντησαν. Λοιπόν παρήγγειλα το 7 μόνο και μόνο γιατί η διαφορά με τα μεταφορικά από τα €245 που μου έβγαινε για Χίο το Α50 έως τα €185 του 7 είναι €60...! Με βάση τα παρόντα έξοδα δεν είχα περιθώρια. Απλά πρώτα ο Θεός θα χρειαστώ τη βοήθειά σας για το σετάρισμά του... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν έχω κάρτα τέτοια... Εργάζομαι σε άλλη τράπεζα... :rolleyes:
  7. Οκ. Το δέχομαι. Απο πλευρας φωτογραφίας τί κάνεις? Έχεις βάλει gcam? Αν χρειαστεί service το κινητό τί κάνεις? Που το στέλνεις? Το εχεις αγορασει απο σκρουτζομαγαζο? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχεις δίκιο για τα €40... Απλα δεν αναφερω οτι πρέπει να αγοράσω και στη γυναίκα μου κινητό γιατί κι εκείνης κολλάει πλεον απελπιστικά... Οπότε αν μπορω να παρω το 7 στα €190 (x2 ισως) είναι καλύτερα από το να παρω το Α50 στα €240 (×2).
  8. Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. Θα ήθελα τη βοήθειά σας γιατί θέλω να αγοράσω κινητό τις προσεχείς ημέρες αλλά εχω καποιους ενδοιασμούς που αφορούν τα λογισμικα τους και οσα εχω διαβάσει γενικά. Λοιπόν. Γενικά για τα Xiaomi και τα Honor διαβάζω ότι οταν έρχονται αναβαθμίσεις ολο και κάτι παθαίνουν ή και αλλάζουν. Γενικά μου φαίνονται πιο ασταθή λειτουργικά. Επιπλέον όλοι αναφέρονται σε global κλπ εκδόσεις που δεν ξέρεις ποιο μαγαζί τις πουλάει απο μαμα και ποιο τα πέρασε εκ των υστέρων. Επίσης κατι που παρατηρω είναι οτι δεν μπορείς να γνωριζεις τι γίνεται με το σέρβις των κινητών αυτών. Που θα πάνε οταν συμβεί κάτι ειτε εντός είτε εκτός εγγύησης? Για παράδειγμα ειχα μοτορολα και βρήκα άμεσα ανταπόκριση τοσο απο την ίδια την εταιρεία στην Ελλάδα οσο και πιο παλιά απο την Αγγλία (για το πρώτο moto g). Αν πχ αγορασω το note 7 απο σκρουτζομαγαζο πως θα ξέρω που να παει για σέρβις? Και ακομα περισσότερο πως ξερω ποια είναι η έκδοση που πωλείται? Απο την αλλη σε ενα Samsung δεν υπάρχουν ολα αυτά. Αλλά απο πλευράς επεξεργαστών δεν είναι το ίδιο βέβαια. Ισως τα Samsung να είναι λιγο καλύτερα στην κάμερα? Και συνοψίζοντας θα ηθελα να παρω το 7 αλλά φοβάμαι τα παραπάνω και βλέπω το Α50. Αυτό που θα ήθελα είναι καλη κάμερα για φωτογραφίες και βίντεο και καλη διάρκεια μπαταρίας. Θα ήθελα μέχρι €200 αλλά αναγκάζομαι να βλέπω εως €240...
  9. Καλημέρα παιδιά. Χριστός Ανέστη. Έχετε βάλει την gcam? Ή μπαταρία πόσο διαρκεί? Δεδομένου ότι τρέχω με armband και ιδρώνω υπάρχει περίπτωση να εχω προβλήματα?
  10. Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Χρησιμοποιείς το Strava? Εκεί λειτουργεί το GPS? Επειδή είχα το ίδιο πρόβλημα με το Motorola x play δες αν υπάρχει εφαρμογή που κάνει έλεγχο στο ίδιο το GPS. Δηλαδή αν δείχνει πόσους δορυφόρους κλειδώνει (Αν κλειδώνει), πόσο γρήγορα κλπ. Ενδέχεται να έχει πρόβλημα ο αισθητήρας.
  11. Καλησπέρα. Χριστός Ανέστη. Έχει μεταφερθεί αλλού η κουβέντα?
  12. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Στα βίντεο δεδομένου ότι δεν έχει σταθεροποιητη χάνει εύκολα την εστίαση? Δηλαδη αν θέλω να τραβήξω βίντεο τα παιδιά μου οταν κολυμπούν σε αγώνες θα εχω καλο αποτέλεσμα?
  13. Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Προσπαθώ να καταλάβω αν μπορεί να μπει η gcam στο Α 7 χωρίς root. Γίνεται? Έχει διαφορά?
  14. Καλημέρα. Χριστός Ανέστη. Θα ήθελα να ρωτήσω όσους έχετε βάλει την gcam αν ήταν κάτι εύκολο (χωρίς root) κι αν είδατε μεγάλη διαφορά στις φωτογραφίες. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός τράβηξα φωτογραφίες με Α7 και 8Χ και μου άρεσαν περισσότερο οι φωτογραφίες του Α7 το οποίο όπως διαβάζω δε μπορεί να πάρει την gcam. Επιπλέον υπάρχει κάτι που μου κάνει εντύπωση σε όσα διαβάζω για τα Xiaomi και τα Honor. Όταν δέχονται αναβαθμίσεις όλο και κάτι αλλάζει ή διαφοροποιειται ή και χάνεται σε επίπεδο εφαρμογών. Δηλαδή επειδή διαβάζω γενικά τα posts σε κινητά που μου αρέσουν (Όπως και το redmi note 7 ή το Redmi note 6 pro) πολλοί γράφουν διάφορες αλλαγές και υπάρχουν παράπονα. Αυτό δεν το έχω δει στο Α7. Και οφείλω να ομολογήσω ότι για εμένα λειτουργεί ανασταλτικά στην αγορά τους.
×
×
  • Create New...