Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτα το Mi Note 3. Νομιζω ειναι ιδανικο βασει αυτών που ζητάς.

Καλη επιλογη αλλα χωρις 800αρα...

Αν εχεις Wind ξανασκεψου το.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Καλησπέρα παιδια,

ψαχνω κινητο για τον πατέρα μου γυρω στα 80€ με μονα κριτηρια μεγαλη αυτονομια και απλα να βγαζει φωτογραφιες.

Εχω βρει μεχρι τωρα απο αλλα threads το leree le3 και το china mobile a3s. Αλλα το πρωτο δε το συμπάθησα και το δευτερο δεν το εχει stock κανένα κατάστημα.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 80€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Αδιαφορο, οχι note βεβαια

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Αδιαφορο

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) καλο θα ηταν αλλα δεν καιγεται κιολας

5) Το θέλουμε dual? Αδιαφορο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ναι και οχι

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Οχι

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: αυτονομια, καμερα, ταχύτητα

Πως θα γνωρίζω ότι το τηλέφωνο είναι παραεισαγωγής;
Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρει στο site ότι έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας ή εγγύηση καταστήματος. Για σιγουριά ζητάς το imei και παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να σου το επιβεβαιώσει.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλη επιλογη αλλα χωρις 800αρα...

Αν εχεις Wind ξανασκεψου το.

Γράφει ότι δεν τον ενδιαφέρει η 800αρα ;)

Προκειμένου να αλλάξω προσεχώς (αν και δεν πολυβιάζομαι) το αειθαλές και θρυλικό μου LG G2 (32Gb) κατ' αρχάς προσανατολίζομαι σε κάποιο από τα κινητά του τίτλου. Budget στα 400 ευρώ βαριά. Δεδομένου ότι αλλάζω συσκευή κάθε 3-4 χρόνια, θα ήθελα κάτι που να αντέξει σε γενικές γραμμές για αυτό το διάστημα. Ως χρήστης δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, κάνω λογική χρήση κάμερας και ουσιαστικά χρησιμοποιώ το κινητό πέρα από τηλεφωνία κυρίως για browsing & youtube. Μέγεθος οθόνης δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, σίγουρα όχι μικρότερο από του G2, σε μεγαλύτερο επίσης δε με πειράζει, εφόσον έχει μικρά bezels για να μην έχει συνολικά αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις. Επίσης ακούω πολύ μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών και θα με ενδιέφερε το κομμάτι της ποιότητας ήχου (όχι τόσο στα εξωτερικά ηχεία του τηλεφώνου) να είναι καλό. Ύπαρξη ραδιοφώνου καλοδεχούμενη, αλλά και να μην υπάρχει δεν τρελαίνομαι. Προφανώς με ενδιαφέρει να μην έχει η συσκευή ιδιαίτερα lag, η μπαταρία να μην είναι χώμα κλπ. Τέλος καλό θα είναι και το μέγεθος/βάρος της συσκευής να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ιδανικά όχι πολύ μεγαλύτερο από του G2 δεδομένου ότι σχεδόν πάντα έχω το τηλ. σε τσέπη. Αρχικά σκεφτόμουν και τα LG G6 / Nokia 8, αλλά το μεν πρώτο έχει σχετικά παλιό επεξεργαστή (821, κατά τα λοιπά όμως δεν φαίνεται να με χαλάει) ενώ στο νόκια δεν μαρέσουν τα μεγάλα bezels και με προβληματίζει το κεφάλαιο αντοχή στο χρόνο/ τεχνική υποστήριξη, δεδομένου ότι η εταιρεία ουσιαστικά κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα σε σοβαρές συσκευές android.

Σε ότι αφορά τις συσκευές του τίτλου..Το Xiaomi Mi 6 φαίνεται να ικανοποιεί αρκετά από τα κριτήρια που θέτω (μέγεθος/βάρος, μπαταρία, σχετικά νέος επεξεργαστής, καλές επιδόσεις, αξιοπρεπής κάμερα, τιμή εντός πλαισίου). Ωστόσο, δεν έχει έξοδο ακουστικών και δε ξέρω πόσο πρακτικό είναι να κουβαλά κανείς τον αντάπτορα, ενώ έχει μέτριο προς νορμάλ δείκτη SAR κεφαλής και σχετικά υψηλό SAR σώματος.

Αντίστοιχα, το Mi Mix 2 έχει καλές επιδόσεις, σχετικά νέο επεξεργαστή, ικανοποιητική μπαταρία, τιμή εντός πλαισίου, χορταστική οθόνη για το συνολικό μέγεθός του. Με προβληματίζουν κυρίως το βάρος, το συνολικό μέγεθος για μεταφορά σε τσέπη και καθημερινή συμβίωση, και δευτερευόντως η έλλειψη θύρας ακουστικών και οι τιμές του SAR.

Τέλος το Honor 10 φαίνεται κι αυτό ένα ισορροπημένο κινητό για όσα ζητώ, με σχετικά συμμαζεμένες διαστάσεις, αλλά με προβληματίζει έντονα το κομμάτι του SAR που δεν κατάφερα να βρω, αλλά κρίνοντας από το SAR του Honor 10 View μάλλον θα είναι αρκετά υψηλό.

Τι λέτε παιδιά; Έχετε κάτι άλλο κατά νου σε αυτά τα λεφτά και με αυτές τις απαιτήσεις;

NOKIA 8

LG G2 32Gb (DEU)

Σχετικά καινούργιος εδώ στην παρέα λίγο καιρό προσπαθώ να μάθω, να μορφωθώ για όσα με ενδιαφέρουν, και φυσικά ενδιαφέρουν όλους.

Κινητές συσκευές, πληθώρα μοντέλων, με χαρακτηριστικά που κάποτε ήταν άπιαστο όνειρο.

Το από έως, διαφέρει από λίγο έως πολύ.

Όμως αξίζει;;

Έχω αλλάξει άπειρες συσκευές, θύμα και εγώ της τεχνολογίας, παθιασμένος βλέποντας τόσα μοντέλα νέα που μας πολιορκούν καθημερινά.

Η ουσία όμως πια είναι;

Αξίζει η διαφορά σε συσκευές που κάνουν 800 ευρώ με μια αντίστοιχη που κοστίζει τα μισά λεφτά;

Εγώ προσωπικά νομίζω πως όχι.

Έιχα apple , Samsung , lg , oneplus, meizu τώρα και έχω σχεδόν τεστάρει ότι υπάρχει εκεί έξω.

Έχω στην κατοχή μου ένα pro 6 plus, όπου σήμερα κάνει εδώ 365 , έξω το φέρνει κανείς με λιγότερα από 200 ευρώ, και βάζοντας το διπλα με ένα 7plus Iphone, ένα s8, βλέπεις πως πραγματικά είναι κωμικοτραγικές οι διάφορες.

Ταχύτατο , πανέμορφο, οθόνη με απίστευτη ανάλυση ( 2560X1440) κάμερα φανταστική , όσες εφαρμογές και αν ανοίξεις δεν κολλάει μα πουθενά.

Σε Speedtest αλλά YouTube τα αφήνει πίσω χαλαρά...οι φωτό του είναι καλύτερες από του μήλου, ελάχιστα καλύτερες είναι του s8 υπό συνθήκες.

Λεπτό όσο το 7 plus γερή κατασκευή ....είχα για 14 μήνες ένα ακόμη ΜΧ6 όπου δεν το πρόσεχα ιδιαίτερα και με έβγαλε παλληκαρι μέσα στο συνεργείο.

Οι διάφορες τιμών είναι χαοτικές υπέρ του, με μοναδικό μειονέκτημα τις αναβαθμίσεις της εταιρίας και το service φυσικά αλλά, και να χαλάσει παίρνεις ένα άλλο καινούργιο και περισσεύουν σε σχέση με τα ακριβά.

Παθών και εγώ φυσικά ακόμη και σήμερα που έλεγα να αγοράσω ένα oneplus 5t και αναρωτιέμαι το γιατί.

Έχω καλύτερη οθόνη, μάλλον καλύτερη κάμερα, ίδιο μέγεθος, λιγότερο γρήγορο από εκείνο αλλά εκείνο κάνει και 2,5 φορές επανω σε μεταχειρισμένο.

Το ίδιο συμβαίνει και στις τηλεοράσεις, στα αυτοκίνητα , στις Μότο που είναι και η δουλειά μου, και φοβάμαι τελικά πως όλα στο μυαλό είναι.

Συγνώμη αν κούρασα αλλά μου βγαίνει συμβουλευτικά όλο αυτό, Ας μην ενδίδουμε τόσο πολύ και ματώνουμε την τσέπη μας εποχές που είναι, γιατί ξαναλέω οι διάφορες απόδοσης με τις διάφορες τις χρηματικές δεν αξίζει...

Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρει στο site ότι έχει εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας ή εγγύηση καταστήματος. Για σιγουριά ζητάς το imei και παίρνεις τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία να σου το επιβεβαιώσει.

Μα πως θα γίνει; θα τους ζητήσω προκαταβολικά το ΙΜΕΙ; θα με κοροϊδεύουν. Βέβαια 2-3 που επέλεξα γράφουν στο site: 2 χρόνια εγγύηση στο επίσημο service της αντιπροσωπείας.

Προκειμένου να αλλάξω προσεχώς (αν και δεν πολυβιάζομαι) το αειθαλές και θρυλικό μου LG G2 (32Gb) κατ' αρχάς προσανατολίζομαι σε κάποιο από τα κινητά του τίτλου. Budget στα 400 ευρώ βαριά. Δεδομένου ότι αλλάζω συσκευή κάθε 3-4 χρόνια, θα ήθελα κάτι που να αντέξει σε γενικές γραμμές για αυτό το διάστημα. Ως χρήστης δεν ασχολούμαι με παιχνίδια, κάνω λογική χρήση κάμερας και ουσιαστικά χρησιμοποιώ το κινητό πέρα από τηλεφωνία κυρίως για browsing & youtube. Μέγεθος οθόνης δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, σίγουρα όχι μικρότερο από του G2, σε μεγαλύτερο επίσης δε με πειράζει, εφόσον έχει μικρά bezels για να μην έχει συνολικά αρκετά μεγαλύτερες διαστάσεις. Επίσης ακούω πολύ μουσική μέσω ενσύρματων ακουστικών και θα με ενδιέφερε το κομμάτι της ποιότητας ήχου (όχι τόσο στα εξωτερικά ηχεία του τηλεφώνου) να είναι καλό. Ύπαρξη ραδιοφώνου καλοδεχούμενη, αλλά και να μην υπάρχει δεν τρελαίνομαι. Προφανώς με ενδιαφέρει να μην έχει η συσκευή ιδιαίτερα lag, η μπαταρία να μην είναι χώμα κλπ. Τέλος καλό θα είναι και το μέγεθος/βάρος της συσκευής να μην είναι ιδιαίτερα μεγάλο, ιδανικά όχι πολύ μεγαλύτερο από του G2 δεδομένου ότι σχεδόν πάντα έχω το τηλ. σε τσέπη. Αρχικά σκεφτόμουν και τα LG G6 / Nokia 8, αλλά το μεν πρώτο έχει σχετικά παλιό επεξεργαστή (821, κατά τα λοιπά όμως δεν φαίνεται να με χαλάει) ενώ στο νόκια δεν μαρέσουν τα μεγάλα bezels και με προβληματίζει το κεφάλαιο αντοχή στο χρόνο/ τεχνική υποστήριξη, δεδομένου ότι η εταιρεία ουσιαστικά κάνει τώρα τα πρώτα της βήματα σε σοβαρές συσκευές android.

Σε ότι αφορά τις συσκευές του τίτλου..Το Xiaomi Mi 6 φαίνεται να ικανοποιεί αρκετά από τα κριτήρια που θέτω (μέγεθος/βάρος, μπαταρία, σχετικά νέος επεξεργαστής, καλές επιδόσεις, αξιοπρεπής κάμερα, τιμή εντός πλαισίου). Ωστόσο, δεν έχει έξοδο ακουστικών και δε ξέρω πόσο πρακτικό είναι να κουβαλά κανείς τον αντάπτορα, ενώ έχει μέτριο προς νορμάλ δείκτη SAR κεφαλής και σχετικά υψηλό SAR σώματος.

Αντίστοιχα, το Mi Mix 2 έχει καλές επιδόσεις, σχετικά νέο επεξεργαστή, ικανοποιητική μπαταρία, τιμή εντός πλαισίου, χορταστική οθόνη για το συνολικό μέγεθός του. Με προβληματίζουν κυρίως το βάρος, το συνολικό μέγεθος για μεταφορά σε τσέπη και καθημερινή συμβίωση, και δευτερευόντως η έλλειψη θύρας ακουστικών και οι τιμές του SAR.

Τέλος το Honor 10 φαίνεται κι αυτό ένα ισορροπημένο κινητό για όσα ζητώ, με σχετικά συμμαζεμένες διαστάσεις, αλλά με προβληματίζει έντονα το κομμάτι του SAR που δεν κατάφερα να βρω, αλλά κρίνοντας από το SAR του Honor 10 View μάλλον θα είναι αρκετά υψηλό.

Τι λέτε παιδιά; Έχετε κάτι άλλο κατά νου σε αυτά τα λεφτά και με αυτές τις απαιτήσεις;

Δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις οπότε όλα αυτά θα σε καλύψουν μια χαρά. 'Αν έλεγες ότι σε ενδιαφέρει κυρίως η κάμερα ίσως να άλλαζε. Η' το μέγεθος αφου το Μι 6 είναι μικρότερο. Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να τα δεις από κοντά αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Και για το λειτουργικό που έχουν. Πχ εμένα της Huawei δε μου αρέσει. Για μπαταρία και SAR πρέπει να σε βοηθήσει άλλος αν τα έχει.

Edited by yorgos00

Όποιος κολλάει στης λεπτομέρειες ναι αξίζει

Πχ εγώ θέλω όσο το δυνατόν καλύ Camera ειδικά την νύχτα με τρίποδο κλπ

Καθος τρέχω και περπατάω στην παραλία θέλω να έχω μουσική και αν ποιότητα αναπαραγωγής δεν είναι καλή οπός και; κρουστικα είναι πολύ κουραστική η πολύωρη χρήση (που σημαίνει ότι θελεις ακουστικά με 70 ευρώ και πάνω και καλό dac στο κινιτο)

Καθος τραβάω αρκετές photo σε raw θελω συσκευή με μεγάλο ΕΣΟΤΕΡΙΚΟ χώρο λόγο ταχύτητας του σε σχέση με sd

Θέλω οθόνη με υψιλη πιστότητα χρωμάτων (και πάλι για της φώτο)

Κάνω συχνή χρήση του GPS έτσι θέλω συσκευή που να έχει άψογο σήμα με πολλαπλούς δορυφόρους και καθος συσκευή είναι μαζί μου για running το ίδιο

Και πάει μακριά η λίστα γενικός

Δυστυχώς όλα αυτά μόνο μια ναυαρχίδα μπορεί να σου προσφέρει και αυτό θέλει και ψάξιμο ποια θα είναι

Οσο για το αυτοκίνητο που λες παλιά είχα ένα seat Leon τώρα έχω mersedes c 180 ίδια κυβικά παρόμοια άλογα διαφορά μέρα με νύχτα

Το ίδιο και με ενα dell monitor παλιά είχα ενα Samsung με 220 ευρώ full hd 27 ίντσες τώρα έχω ενα dell στα 390 27 ίντσες full hd

Θα μου πεις ίδια ανάλυση ίδιο μέγεθος διάφορες ομος είναι ΧΑΟΤΙΚΈΣ στα σημεία (όλα τα σημεία)

Έτσι πάει και με όλα τα άλλα

Από την άλλη αν κάποιος δεν έχει απαιτήσεις ότι κινιτο και να πάει θα του κάνει την δουλειά και μοναδική διαφορά για αυτόν θα είναι τα χρήματα

Οπός και το αυτοκίνητο όλα θα τον πηγαίνουν στην δουλειά και αν δεν έχει απαιτήσεις απλά το seat mersedes θα του φαίνονται το ίδιο (4 ρόδες το ενα 4 το άλλο)

Κλπ κλπ όλα είναι καθαρά ΚΑΙ ΜΌΝΟ θέμα απαιτισαιων

Πέρα; πο κάποια πράγματα πχ μήλα είναι ποιο πολύ status devices και στοχεύουν στην απλότητα και το οικοσύστημα τους

Edited by egodemis

Μα πως θα γίνει; θα τους ζητήσω προκαταβολικά το ΙΜΕΙ; θα με κοροϊδεύουν. Βέβαια 2-3 που επέλεξα γράφουν στο site: 2 χρόνια εγγύηση στο επίσημο service της αντιπροσωπείας.
Καθόλου δεν θα σε κοροϊδεύουν. Το έχω κάνει 2 φορές με Huawei γιατί εκτός των άλλων ήθελα να είναι και unbranded, το σκρουτζομαγαζο δεν μπορούσε να εγγυηθεί 100% ότι είναι unbranded, πήρα στην αντιπροσωπεία επιβεβαίωσαν μέχρι και το χρώμα του κινητού με βάση το imei και μετά προχώρησα στην αγορά από το κατάστημα. Και στο κάτω κάτω αν ένα μαγαζί στο αρνηθεί, έχει και αλλού πορτοκαλιές.

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Καθόλου δεν θα σε κοροϊδεύουν. Το έχω κάνει 2 φορές με Huawei γιατί εκτός των άλλων ήθελα να είναι και unbranded, το σκρουτζομαγαζο δεν μπορούσε να εγγυηθεί 100% ότι είναι unbranded, πήρα στην αντιπροσωπεία επιβεβαίωσαν μέχρι και το χρώμα του κινητού με βάση το imei και μετά προχώρησα στην αγορά από το κατάστημα. Και στο κάτω κάτω αν ένα μαγαζί στο αρνηθεί, έχει και αλλού πορτοκαλιές.

Τι σημαίνει unbranded? Θα εφαρμόσω τη συμβουλή σου, ευχαριστώ!

Edited by Modigliani

Καλημέρα σας. Εδώ και 2 χρόνια περίπου είμαι κάτοχος ενός redmi 4 prime

. Λόγω ραγισμένης οθόνης και παιχνίδια που μου κάνει τελευταία με το 4g αποφάσισα να το αντικαταστήσω με κάτι καλύτερο.

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. έως 350 - 400 €

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. όχι πολύ μεγάλη , έως 5,5 ίντσες

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; θα προτιμούσα ευρώπη. Υπάρχει η δυνατότητα και αγοράς μέσω ebay - δεν με ενδιαφέρει η εγγύηση

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) με ενδιαφέρει η 800ρα

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Ραδιόφωνο ευπρόσδεκτο αν και όχι απαραίτητο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Οχι/οχι

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Με ενφιαφέρει πολύ ήχος και οθόνη, λιγότερο η κάμερα

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα αυτονομία κάμερα βαρύ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Redmi 4 prime

περιμένω τις προτάσεις σας -Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Καλημέρα και σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Ενημερώθηκα από την LG πως θα πάρω ένα σφραγισμένο G5 σε αντικατάσταση άλλης συσκευής. Έριξα μια ματιά λοιπόν στο G5, μια χαρά δε λέω ωραία και η δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας ωραίο και το IR αλλά μάλλον έχει κι αυτό τα θεματάκια του, σκέφτηκα λοιπόν να το δώσω και να πάρω το G6. Στο skroutz και σε κάτι αγγελίες που είδα σφραγισμένο έχει πάνω από 350, το οποίο δε μου στέκει και πολύ όταν το G6 έχει 310. Θέλω να ρωτήσω λοιπόν ποιά είναι η πραγματική διαφορά των δύο ή μάλλον καλύτερα ποιά είναι μία λογική τιμή για το G5.

Γενικα το g6 ειναι καλύτερο κινητό με εξαιρεση τη κάμερα. Βάλαν μικρότερο αισθητήρα στο g6 και δεν φτάνει το g5.

Το g5 μεταχερισμενο το βρισκεις κάπου 180 ευρω. Οπότε αν το βάλεις αγγελία σφραγισμένο θα λεγα κανα 250αρη. Παραπάνω δεν νομιζω να πιάσει γιατι μετά παίζουν και άλλες εταιρείες. (πχ βρίσκεις το u ultra καινουργιο 270 ευρω).

Γενικά δεν βρήσκεις άκρη εάν δεν τα έχεις όλα. Άλλοι λένε οτι το G6 συγκρίνεται με s8, και άλλοι λένε ότι λόγω μικρου αισθητήρα δεν τα πάει καλα. Εγώ θεωρώ οτι είναι πιο καινουρια συσκευη, και όταν βλέπεις το screen to body ratio, δυσκολο να γυρίσεις πίσω...

Καλησπέρα

ψάχνω για κινητό όπου η χρήση του θα είναι βοηθητική στο αυτοκίνητο.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό να έχει έξοδο HDMI ώστε να μπορώ να το συνδέσω στην οθόνη του αυτοκινήτου και να έχει bluethooth οπωσδήποτε.

Γνωρίζετε κάποιο σχετικά οικονομικό?

Μα για τη κάμερα μίλησα. Και όχι δεν συγκρίνεται με s8 αφού τη νύχτα χάνει. Και νομίζω ότι το g6 σε σχέση με g5 όχι μόνο χάνει στις νυχτερινές αλλά χάνει και στον wide φακό που δεν είναι τόσο wide.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλή συσκευή το g6.

Edited by Antretng

Καλησπερα παιδια!ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο..το 5 plus λογω πιο νεου λογισμικου κ λιγο καλυτερης ποιοτητας οθονης,αλλα κολλαω λιγο στο πιο ανεβασμενο sar σε σχεση με το redmi note 4..αναρωτιεμαι αν το sar ειναι αποτρεπτικος παραγοντας για την αγορα του συγκεκριμενου κινητου ή οχι;

Καλημέρα σας ξανά..Θα χρειαστώ την βοήθεια σας για άλλη μια φορά.Εχω στην κατοχή μου το Meizu M6 Note και το Samsung A8 2018.Επειδή μάλλον το Samsung θα το δώσω θέλω ξανά ένα 2ο κινητό..και θα το δώσω γιατί παρόλο που είναι πολύ όμορφο δεν αντέχω αυτό το στυλ οθόνης,θέλω να είναι σαν το Meizu 16:9.Θα ήθελα να είναι 5-5,5",μπαταρία απο 4000mah και πάνω (ιδανικά γύρω στα 5000mah),κάμερες δεν με ενδιαφέρουν,μια καλή οθόνη και καλό και δυνατό ήχο..αυτα ζητάω ελπίζω να μην είναι τόσο δύσκολο να τα βρω σ αυτήν την τιμή(αν έχει και ραδιοφωνο καλοδεχουμενο)..Γενικά θέλω ένα κινητό που θα μπορώ να του "πιω το αίμα" χωρίς να ζορίζεται οπότε πάμε σε κάτι με Snapdragon 625 και πάνω...Τέλος θα το ήθελα από Ελλάδα αλλά αν χρειαστεί να βγούμε παραέξω για να βρω το κατάλληλο και μπορώ να το βρω από Ευρωπαϊκή αποθήκη ή έστω από Κίνα χωρίς τελωνείο θα το πάρω.Επειδη είναι μια ξεχωριστή κατηγορία τιμής και αυτά που ζητάω μάλλον μου φαίνονται πολλά,πείτε μου τι υπάρχει και αν πρέπει να ανεβάσω το budget λίγο..Τέλος αν γίνεται να είναι το λιγότερο Android 7.0 θα το εκτιμούσα όπως και 800αρα θα ήταν καλό αν είχε.Υπάρχει κάτι?

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned