yiorgakis25 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Νέα έκδοση αλλά δεν βλέπω αλλαγή για ένδειξη διπλής ώρας που αναφέρει για 2 από τις faces :confused:Σε κάποια watcfaces έχει από κάτω ένα γρανάζι. Εκεί έχει την επιλογή για Dual Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Σε κάποια watcfaces έχει από κάτω ένα γρανάζι. Εκεί έχει την επιλογή για Dual Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις δίκιο. Κοίταζα να δω τις αλλαγές μόνο στην εφαρμογή αλλά αυτή η επιλογή με το γρανάζι είναι στο ίδιο το ρολόι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Νέα έκδοση αλλά δεν βλέπω αλλαγή για ένδειξη διπλής ώρας που αναφέρει για 2 από τις faces :confused: Νεα εκδοση;;; δεν εχει ερθει κατι... Ειμαι με την 1,0,8,34 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Όντως. Μέχρι στιγμής τίποτα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Νεα εκδοση;;; δεν εχει ερθει κατι... Ειμαι με την 1,0,8,34 Η νέα έκδοση είναι: 1.0.9.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Μου ήρθε κι εμένα . Στα ενσωματωμένα faces δεν έβαλαν κάτι νέο. Να δούμε σε επόμενη αναβάθμιση της εφαρμογής θα βάλουν τίποτα νέο; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Θαύμα, θαύμα... Ο πράσινος δακτύλιος ξεκίνησε να ξαναλειτουργεί χωρίς να πρέπει να κάνεις crossfit ή την προπόνηση παίχτη NBA... Τους πήρε τρεις μήνες βέβαια, αλλά το φτιάξανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Εμένα δούλευε κανονικά. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 Πως βλέπουμε την μέτρηση οξυγόνου ? Στο healt δεν μου βγάζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Πως βλέπουμε την μέτρηση οξυγόνου ? Στο healt δεν μου βγάζει τίποτα. Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ενδειξη Ο2 σε ολα τα αθληματα... Σε run δειχνει κανονικα , αλλα σε indoor cycling δεν δειχνει τη μετρηση οξυγονου.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikstar Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 (edited) Πως βλέπουμε την μέτρηση οξυγόνου ? Στο healt δεν μου βγάζει τίποτα. Αν εννοείς το VO2max, πήγαινε από το ρολόι στο Workout status και κάνε scroll down για να το βρεις.. Αν εννοείς ποσσοστό οξυγόνου στο αίμα, δεν υποστηρίζει.. Edited July 20, 2019 by nikstar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaroumpas Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Καλησπέρα..τώρα τελευταία δεν δουλεύει σωστά το Αλτίμετρο ξέρουμε αν μπορώ κάπως να το ρυθμίσω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο που εψαχνα αν και δεν το διατυπωσα σωστα ειναι πως δουλευει και που βρισκουμε τος μετρησεις του vo2.Ειδα στο health που ειναι αλλα σε περπατημα και καθημερινη κινηση δεν μου το βγαζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο που εψαχνα αν και δεν το διατυπωσα σωστα ειναι πως δουλευει και που βρισκουμε τος μετρησεις του vo2.Ειδα στο health που ειναι αλλα σε περπατημα και καθημερινη κινηση δεν μου το βγαζει. Στο ειπα πιο πριν οτι δεν βγαζει σε ολα τα αθληματα την ενδειξη. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourisg Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Με το τελευταίο update της εφαρμογής έφτιαξε και η απόρριψη κλήσης σε εκτός Huawei κινητά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Με τα watchfaces εγινε τιποτα η μονο αυτα που ειχε η συσκευη;απο εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Με τα watchfaces εγινε τιποτα η μονο αυτα που ειχε η συσκευη;απο εφαρμογες; Συν αυτά που μπορείς να κατεβάσεις από την εφαρμογή "Υγεία" της Huawei. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Έχει κυκλοφορήσει μια κινέζικη beta έκδοση του health όπου μπορείς να εγκαταστήσεις custom watchfaces. Θέλει ένα registration με κινέζικο αριθμό για να λάβεις ένα sms αν θυμάμαι καλά. Εδώ έχει πληροφορίες σχετικά. Οπότε φαντάζομαι σύντομα (?) θα είναι διαθέσιμο για όλους... Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Τα watchface και η μικρη μνημη ειναι ο λογος που με αποτρεπουν απο την αγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2019 Η αυτονομία του δεν υπάρχει αλλού. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Η αυτονομία του δεν υπάρχει αλλού. Και η πολύ καλή ποιότητα κατασκευής να προσθέσω, του έχω αλλάξει τα φώτα στα χτυπήματα και είναι σαν να το αγόρασα εχθές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Η αυτονομία του δεν υπάρχει αλλού. Ούτε στο νέο amazfit gtr??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Ούτε στο νέο amazfit gtr??? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕγώ πάντως το παραγγειλα! Θα το δοκιμάσω και θα δω πιο από τα 2 θα κρατήσω. Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalis13 Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Το είδα εχθές στα public, πολύ όμορφο είναι από κοντά. Εφόσον ακούω καλή αυτονομία και πως δεν έχει θέμα με τη μικρή μνήμη μάλλον θα προχωρήσω σε αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 εμενα αυτο που μ" ενοχλει πιο πολυ ειναι οταν αποσυνδεεται απο το κινητο οταν απομακρυνομαι και δεν μπορει να επανασυνδεθει αυτοματα οταν ξαναπλησιαζω το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts