Jump to content

mondeakias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    68
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mondeakias

  1. Καλησπέρα στην παρεα. Εχω το xiaomi mi 9 εδώ και ένα χρόνο και μπορώ να πω ότι είμαι πολυ ικανοποιημένος ως τώρα με την χρήση που κάνω εκτός ίσος από τη μπαταρία που θα ήθελα να έχει λίγο μεγαλυτερη. Σκέφτομαι να προχωρησω σε αγορά του p40 pro η xiaomi mi10t pro και ίσος το note 20 ultra (λόγω s pen και επειδή είναι υπέρ τουμπανο) . Η χρήση είναι μόνο φωτογραφία, πλοήγηση στο ίντερνετ και social media με αυτή την σειρά προτεραιότητας. Δεν με ενδιαφέρουν τόσο τα google services επειδή χρησιμοποιώ σαν email client το my mail και πλοηγηση το here map, Sygic. Κάθε βοήθεια και γνώμη δεκτή. Για κάποιο λόγο δεν φαινόταν το πρωτο μου μηνυμα. Παρακαλώ κάποιος administrator να διαγράψει το παρον μήνυμα. Συγγνώμη και παλι.
  2. Καλησπέρα στην παρέα. Κάτοχος xiaomi mi 9 εδώ και ένα χρόνο και θέλω να αγοράσω καινούριο. Με ενδιαφέρει ποιότητα φωτογραφίας σε ημέρα και νυχτα. Έως τώρα έχω καταλήξει στο p40 pro, mi10t pro και note 20 ultra. Το τηλέφωνο θα χρησιμοποιείται κυρίως ως φωτογραφική μηχανή, για social media, πλοήγηση στο ίντερνετ και καθόλου παιχνιδια. Το πρώτο και το τελευταίο τα έχω δει απο κοντά και μου αρέσουν παρα πολυ εκτός του xiaomi που το είδα μόνο από βίντεο. Είναι κάποιος που είχε η έχει εμπειρία από τα συγκεκριμένα? Τα google services δεν με πολυνοιαζουν γιατί χρησιμοποιώ σαν email client το my mail, και πλοηγηση το here map και Sygic. Κάθε βοήθεια δεκτή.
  3. θα ήθελλα να βγάλω το gmail το Υπηρεσίες και σχόλια από το MIUI..κλπ Τον φυλλομετρητή νομίζω μου επιτρέπει να τον απεγκαταστήσω από την συσκευή όσο θυμάμαι. Θέλω να βγάλω και τον chrome. Προσωπικά χρησιμοποιώ τον via browser. Πολύ ελαφρύς και γρήγορος. Προέρχομαι από LG G6 και ακόμα ψάχνομαι με διάφορα όπως πως να κρατάει παραπάνω η μπαταρία. έως τώρα έχω 6 ώρες sot από 97% έως 19%.
  4. Έχω το Mi 9 με 11.0.04 μπορούμε να απεγκαταστησουμε τον φυλλομετρητή χωρίς πρόβλημα; Τι άλλο μπορούμε να απεγκαταστησουμε χωρίς πρόβλημα;
  5. Είναι μεγαλη η διαφορά στην μπαταρία?
  6. Σας ευχαριστώ όλους. Το τελευταίο samsung που είχα ήταν το galaxy s2 οπότε δεν είχα άποψη αν ισχύει, αλλά διάβασα την χαζομάρα στο ανωτέρω σαϊτ και είπα μήπως..
  7. Καλημέρα στο φόρουμ. Θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου και είμαι ανάμεσα στο note 10 plus και το oneplus 7t pro mclaren edition (για μένα πιο όμορφο). Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν διαφημίσεις στο μενού του note και αν βγαίνουν(αν έχει), γιατί διάβασα σε κάποιο review και συγκεκριμένα στο http://www.notebookcheck.net ότι έχει. Επίσης τι προστασία οθόνης είναι καλύτερη δεδομένου ότι θα είναι μέσα στην Samsung LED View Cover.
  8. Συγγνώμη για το μήνυμα φίλε Νίκο δεν είχα καμια πρόθεση να το κάνω. Δοκίμασα να τα σβήσω και για κάποιο λόγο δεν το έκανε. Όπως και να έχει δεν θα επαναληφθεί και ευχαριστώ για την πληροφορία. Είναι πολύ ωραίο το μέρος.
  9. Το παραθέτω μεταφρασμένο από το http://www.notebookcheck.net που για εμενα κάνει τις πιο εμπεριστατομένες μετρήσεις. «Το 7 Pro χρησιμοποιεί BeiDou, διπλού καναλιού Galileo, GLONASS, διπλού καναλιού GPS, συμπεριλαμβανομένου του A-GPS και SBAS για υπηρεσίες εντοπισμού θέσης. Αυτά επιτρέπουν στη μονάδα ελέγχου να επιτύχει μια δορυφορική διόρθωση με ακρίβεια έως και 6 μέτρα (~ 20 πόδια) σε εξωτερικούς χώρους, η οποία είναι σχετικά ανακριβής για ένα ναυαρχικό smartphone. Ομοίως, μας εκπλήσσει το γεγονός ότι το 7 Pro δεν μπορούσε να βρει δορυφόρο όταν το δοκιμάσαμε στο εσωτερικό. Η ενσωματωμένη πυξίδα διαρκεί επίσης μια στιγμή ή δύο για τη βαθμονόμηση, αλλά δείχνει με ακρίβεια τον προσανατολισμό μας σε εφαρμογές όπως οι Χάρτες Google όταν εντοπίζει τα ρουλεμάν της. Πήραμε επίσης το 7 Pro σε μια βόλτα με ποδήλατο για να συγκρίνουμε την ακρίβεια της θέσης του με τον υπολογιστή ταξιδιού μας, το Garmin Edge 520. Τα αποτελέσματα μας δείχνουν μια μικτή εικόνα. Η μονάδα ελέγχου μας ήταν εντυπωσιακά ακριβής ενώ κυκλοφορούσαμε σε ανοικτούς χώρους. Ωστόσο, αγωνίστηκε να συμβαδίσει με εμάς σε κατοικημένες περιοχές και έκανε μεγάλες συντομεύσεις για να το πράξει. Συνολικά, το 7 Pro είναι αρκετά ακριβές για γενικές συσκευές πλοήγησης, αλλά άλλα πλοηγικά πλοία όπως το Galaxy S10 Plus και το iPhone XS Max διαθέτουν καλύτερες μονάδες GPS.» Η τιμή που το βρήκα μιας και θα το πάρω με δόσεις είναι απο κοτσώβολο στα 845 ευρώ το 8/256. στα υπόλοιπα σκρουτζομαγαζα είτε θα προκτατάνε όλο το ποσό από την κάρτα είτε με τις δόσεις θα φτάνει ίδια με του κοτσώβολου.. θα δω πιο βολεύει πιο πολύ. Μου αρέσει εκπληκτικά η οθόνη του 1+7 που δεν έχει νοτσ και είναι ολο οθόνη. Αν οι φωτος είναι γενικα στα ίδια επίπεδα με του p30 pro θα το προτιμήσω, γιατί κανένα κινητό δεν βγάζει πάντα και παντού καλύτερες φωτος με κάποιο άλλο ίδιας αξίας και ποιότητας. Απλά αυτό με το gps μου έκανε κάπως φαουλ. Αφορά πάντως το 1+7 προ και όχι το 1+7τ προ,
  10. Καλημέρα στο forum. Θέλω να αγοράσω νέο κινητό και είμαι ανάμεσα στο oneplus 7t pro και στο huawei p30 pro. Μ ενδιαφέρει να το ντηζάιν η φωτογραφική μηχανή και το gps. Για το gps του oneplus 7 pro διάβασα σε κάποιο σάϊτ ότι δεν είναι και τόσο καλό, ισχύει?
  11. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις. Αυτο που εψαχνα αν και δεν το διατυπωσα σωστα ειναι πως δουλευει και που βρισκουμε τος μετρησεις του vo2.Ειδα στο health που ειναι αλλα σε περπατημα και καθημερινη κινηση δεν μου το βγαζει.
  12. Πως βλέπουμε την μέτρηση οξυγόνου ? Στο healt δεν μου βγάζει τίποτα.
  13. mondeakias

    LG V30

    Εντωμεταξυ διαβάζω σε ξένα φορουμ οτι δεν έχει καποια εργοστασιακη εφαρμογη για ράδιο όπως g6 κ v30...κριμα γιατι είναι το μονο που με ενδιαφερει κ όχι οι υπέρυθρες άλλων εταιρειών. Οπότε μένει το s9+ σε dual με καλές κάμερες.
  14. mondeakias

    LG V30

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Το V40 έχει Ραδιόφωνο και εγγύηση στην Ελλάδα; Με ενδιαφέρει δικαρτο τηλεφωνο. Κοιταζω ανάμεσα σε s9 plus dual -v40 Και v30 dual.
  15. mondeakias

    LG V30

    Αν σου δουλεύει καλά η εφαρμογή άφησέ το έτσι. Αν δεν δουλεύει καλά ξετίκαρέ το..
  16. mondeakias

    LG V30

    To camera.raisr νομίζω δεν πρέπει να το ξετικάρεις. Βοηθάει στην αναλυτικότερη φωτογραφία όταν κάνεις ζουμ από όσο διάβασα στο ίντερνετ. Με τις άλλες ρυθμίσεις δοκίμασε σε διάφορες φωτος(σκοτεινά και φωτεινά-προφίλ και wide να δεις τι σου αρέσει πιο πολύ. άντε να περάσει και αυτός ο μήνας να το παραγγείλω και εγώ. :D
  17. mondeakias

    LG V30

    Νίκο ξετίκαρε το camera.use_photos. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τώρα το είδα. Ξετίκαρε αυτο που έγραψα τελευταία. Δουλεύει μια χαρά στο g6. Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες εδώ να δείς την μεγάλη διαφορά που κάνει σε χαμηλό φωτισμό ή όταν ο καιρός είναι μουντός.
  18. mondeakias

    LG V30

    Η καλύτερη gcam κάμερα είναι του cstark ο οποίος ασχολείται μόνο με lg και τελευταία με το v30 που ειναι και προσωπικό του τηλέφωνο. Απλά θέλει την 3.8 stable και να σεταριστεί σωστά από τις ρυθμίσεις τις κάμερας. Εγώ ως τώρα στο g6 σχεδόν πάντα με αυτήν βγάζω. Υπάρχει σε κανονική και wide περνάμε και τις δύο και τους δίνουμε δικαιώματα.
  19. mondeakias

    LG V30

    Για το wifi θα πας στην ρύθμισή του δηλ...wifi---->wifi για προχωρημένους και θα τικάρεις να κλείνει το wifi στη διάρκεια του ύπνου. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι. Επίσης για το g6 έκανα αυτό και είδα αρκετή διαφορά δοκίμασέ το στο V30 αν δουλεύει. Το ανέβασε ένα παληκάρι στο νήμα για το g6 σελ 299. Αν δεν το πάρει βάλε αντί για *870# το *930# στο αντίστοιχο πεδίο. Λοιπόν, πάτε στον dialer του τηλεφώνου και γράφετε *#546368#*870# Θα εμφανιστεί ένα κρυφό μενού. Πας στο "SVC Menu" 3) Μετά στο "LDB" 4) ΒΓΑΖΕΙΣ το τικ στο "enable" LDB setting. Θα λέει μετά "MLT will not run after booting. Δεν κλείνεις ακόμα το κρυφό μενού! Πατάς πίσω και πας ξανά στην λίστα! Πας στα Log Services Κάνεις το ίδιο και στα 2 Πατάς νια φορά πάνω στο πρώτο (log enable AP+CP) και σου λέει ένα warning κατανάλωσης! Mε λίγα λόγια σου λέει πως η ΉΔΗ ενεργοποιημένη επιλογή σου τρώει μπαταρία. Έλεος δηλαδή. Πατάς ΟΚ και μετά ΞΑΝΑπατάς το ίδιο και θα προσέξετε από κάτω, πως όλα τα log γράφουν disable. Μετά κάνεις ακριβώς το ίδιο και για το άλλο log enable (AP only) Στο ίδιο μενού, πας παρακάτω και κάνεις delete log files , πατάς οκ και μετά delete modem log files και πάλι οκ. Αυτό ήταν, exit menυ κάνεις και μια επανεκκίνηση και όλα κομπλέ! Καινούργιο τηλέφωνο. Αν ψάξετε τι είναι το LDB και αν είναι ασφαλές να το απενεργοποιήσουμε, να ξέρετε πως είναι απλά μια κρυφή υπηρεσία της lg που έχει ενεργοποιημένη για να καταγράφει απλά χωρίς να το ξέρεις, χωρίς να έχει άδεια γι' αυτό. Καταναλώνει άδικα δηλαδή μπαταρία χωρίς λόγο και χωρίς να το ξέρεις! What is this MLT? A hidden application installed by LG that tracks specific user information.
  20. mondeakias

    LG V30

    Σας ευχαριστώ όλους. Αν και μου αρέσει πάρα πολύ το LG G6 θα το δώσω δώρο στη γυναίκα και θα πάρω το v30 σε ασημί χρώμα πάντα
  21. mondeakias

    LG V30

    Από που το αγόρασες? Ποια έκδοση είναι?Μήπως είναι το dual? και κάτι άλλο...αξίζει η αναβάθμιση από το lg g6 μόνο για την μεγαλύτερη οθόνη και την καλύτερη μπαταρία?
  22. mondeakias

    LG V30

    Όλα τα v30 είναι Β&Ο? Ποια έκδοση είναι αυτή
  23. mondeakias

    LG V30

    Έχω το lg g6 περίπου ένα χρόνο και σκέφτομαι να πάρω το v30. Ποιο όμως? Το v30 η το v30+ ? Τι διαφορές έχουν? Αλλάζει κάτι και στο πάνελ? έχουν βγάλει κάποια προβλήματα?
  24. mondeakias

    LG G6

    Έλα μου ντε που έχει εξαφανιστεί η τελίτσα που εμφανιζόταν και δεν ξερω πως να το ενεργοποιήσω πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εύρηκα!!! Μα εντελώς στραβαδι ήμουν!
×
×
  • Create New...