Jump to content

manoschatz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    99
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manoschatz

  • Ημ. Γέννησης 25/07/1966

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

manoschatz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ενος παναθηναικακια φτωχοεφοπλιστη πρεπει να ειναι αυτο, δενει αροδο στ' ανοιχτα του baloux
  2. στην ζυγαρια της huawei αναφερεσαι, με ποια version ειναι το τηλεφωνο. μου φαινεται αδιανοητο παντως ιδια τηλεφωνα, αλλο να αντιμετωπιζει προβλημα και αλλο οχι!!!!!!
  3. το προβλημα ειναι αποκλειστικα της xiaomi γιατι το τηλεφωνο της γυναικας μου, lg, συνδεθηκε κανονικα.
  4. παιδια τα εκανα αυτα που προτεινετε αλλα τιποτα. αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τετοιο προβλημα δεν εχει παρουσιαστει στο ρολοι.
  5. να πω και εγω τον πονο μου σχετικα με την ζυγαρια της huawei, την αγορασα πριν το δεκαπενταυγουστο την συγχρονισα και ολα καλα. γυρισα πισω απο τις διακοπες (οπου εκανα μια αναβαθμιση στο κινητο μου-xiaomi pocophone την τελευταια stable 10.3.7.0- και εκτοτε η ζυγαρια αδυνατει να συγχρονιστει ειτε στην εφαρμογη health του ρολογιου huawei gt, ειτε στην εφαρμογη της ζυγαριας huawei body fat scale. καμια βοηθεια κανεις;
  6. μια απο τα ιδια και εγω και για αυτο τον λογο την απεγκατεστησα την εφαρμογη.
  7. manoschatz

    Poco F1

    αφου δεν σου αρεσει το poco φιλε μου, γιατι μπαινεις συνεχεια στο νημα του poco. μηπως τα ζηταει και σ ενα ο οργανισμος σου!
  8. manoschatz

    Poco F1

    εμενα αυτο που μου την δινει, ειναι οτι για να ενημερωθει ο καιρος πρεπει να μπεις στην εφαρμογη στην αρχικη οθονη. αυτο δεν μπορει να γινεται αυτοματα(π.χ.ειμαι στο κεντρο και αν παω παγκρατι πρεπει να ανοιξω την εφαρμογη του καιρου για να δειξει παγκρατι ταδε βαθμοι κελσιου)? το ρωταω αυτο γιατι δεν ενημερωνεται αντιστοιχα και το huawei watch gt.
  9. εμενα αυτο που μ" ενοχλει πιο πολυ ειναι οταν αποσυνδεεται απο το κινητο οταν απομακρυνομαι και δεν μπορει να επανασυνδεθει αυτοματα οταν ξαναπλησιαζω το κινητο?
  10. χρονια πολλα στο μαγαζι και καλη επιτυχια σε ολους.
  11. προχθες αναβαθμιστηκε το ρολοι στην 1.0.8.34 και αυτο που παρατηρω ειναι οτι οταν αποσυνδεεται το ρολοι απο το κινητο(xiaomi pocophone) δεν ξανασυνδεεται αυτοματα οταν επανελθω εντος πεδιου και πλεον δεν λειτουργει και ο πρασινος δακτυλιος. αντι να καλυτερευουμε, χειροτερευουμε?
  12. που μπορουμε να την βρουμε?
  13. εγω το εχω με την 1.0.7.42 / 9.0.4.332 και μπορω να πω οτι εχει πολυ λιγοτερα προβληματα σε σχεση με την εκδοση 383 που ειχα εγκαταστησει λογω των περισσοτερων faces που ειχε. ομως ειχε πολλα προβληματα με την συνδεσιμοτητα. απεγκατεστησα την 383 απο το τηλεφωνο και ξαναπερασα την 332 και εχω λιγοτερα προβληματα συνδεσιμοτητας, χωρις ομως αυτα να εχουν εξαλειφθει. αυτο που με νευριαζει ειναι οτι αργει να ενημερωθει το ρολοι για την τοποθεσια και την θερμοκρασια αυτης και καποια μικρα προβληματα αποσυνδεσης οταν απομακρυνομαι και μη επανασυνδεσης αυτου οταν το πλησιαζω εκ νεου και πρεπει εγω να το κανω χειροκινητα.
  14. ωραιο φαινεται, καλη επιτυχια σε ολους!!!
×
×
  • Create New...