manoslar Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Όχι δεν φαίνεται σε μένα. Αναβαθμισμένο είναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Όχι δεν φαίνεται σε μένα. Αναβαθμισμένο είναι . Μπαίνεις στην εφαρμογή υγεία, πατάς πάνω δεξιά στο εικονίδιο του ρολογιού, οι συσκευές μου και επιλέγεις το ρολόι και κάτω από τα δεδομένα καλής σωματικής κατάστασης δεν σου βγάζει το μενού με τις επιφάνειές ρολογιού; Πολύ παράξενο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ίσως να εγκαταστήσεις την εφαρμογή υγεία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχω κανει δύο φορές επανεκκίνηση τηλέφωνο, ρολόι. Έχω απεγκαταστησει και εγκαταστήσει ξανά το health. Τίποτααα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis7 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Μπαίνεις στην εφαρμογή υγεία, πατάς πάνω δεξιά στο εικονίδιο του ρολογιού, οι συσκευές μου και επιλέγεις το ρολόι και κάτω από τα δεδομένα καλής σωματικής κατάστασης δεν σου βγάζει το μενού με τις επιφάνειές ρολογιού; Πολύ παράξενο. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Ίσως να εγκαταστήσεις την εφαρμογή υγεία; Ούτε σε μένα υπάρχει το νέο μενού για τα faces παρότι έκανα την αναβάθμιση και κατόπιν επανεκκίνηση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Έχω κανει δύο φορές επανεκκίνηση τηλέφωνο, ρολόι. Έχω απεγκαταστησει και εγκαταστήσει ξανά το health. Τίποτααα!!! Τι να πω; Ίσως δεν έγινε καλά η εγκατάσταση της αναβάθμισης; Τι κινητό έχεις; Αν έχεις iphone αν θυμάμαι καλά κάπου διάβασα πως δεν την υποστηρίζει την λειτουργία αυτή. Ίσως στο μέλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Xiaomi redmi note 3 pro special edition Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Xiaomi redmi note 3 pro special edition Το special σε έφαγε :lol:. Δεν ξέρω τι να πω :cool: Εγώ έχω το Ρ20. Λες να είναι μόνο διαθέσιμη για Huawei; Κανένας άλλος με άλλο κινητό από Huawei που του εμφανίζει το νέο μενού; Edited April 11, 2019 by KVS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το special σε έφαγε :lol:. Δεν ξέρω τι να πω :cool: Εγώ έχω το Ρ20. Λες να είναι μόνο διαθέσιμη για Huawei; Κανένας άλλος με άλλο κινητό από Huawei που του εμφανίζει το νέο μενού; Το ειπα πιο πανω , σε μενα φαινονται μια χαρα και ηδη εβαλα το bluelight που ειναι υπεροχο!!! Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Χαχαχαχαχα το special edition είναι απλά το global. Έτσι το ονόμασαν!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το special σε έφαγε :lol:. Δεν ξέρω τι να πω :cool: Εγώ έχω το Ρ20. Λες να είναι μόνο διαθέσιμη για Huawei; Κανένας άλλος με άλλο κινητό από Huawei που του εμφανίζει το νέο μενού;Και ομος είναι δύο τρία πράγματα διαφορετικά μέσα πχ το dock και μερικα πραγματα πάνω στην μητρική, τα μόνα που κάνουν από ένα στο άλλο είναι οθόνη, μπαταρία, volume flex, back /front camera, earspeaker, cjarging dock είναι άλλο και μερικά flex είναι αλλά. Ουσιαστικά είναι υπο υπο έκδοση.. Μόνο η xiaomi μας σινιθιζει σε αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 εγινε το update στο watch gt μου , στην αρχη δεν εμφανιστηκε το watch face market στο app , απεγκατεστησα το health app και το εκανα install απο την αρχη και εμφανιστηκαν !! κινητο εχω το galaxy s8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Το ειπα πιο πανω , σε μενα φαινονται μια χαρα και ηδη εβαλα το bluelight που ειναι υπεροχο!!! Μόλις ήρθε η ενημέρωση! Δίνει και 10 νέα watch faces. Έβαλα την 24 hour time και είναι σούπερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GTherion Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 (edited) Παιδιά πως κάνουμε uninstall κάποιο watchface; Άκυρο το βρήκα. Να μπορούσαμε να βγάλουμε και αυτό το Chinese New year καλά θα ήταν Edited April 11, 2019 by GTherion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγώ με Poco, 1.0.7.36, δεν βλέπω faces, έχω κάνει απεγκατασταση - εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Εγώ με Poco, 1.0.7.36, δεν βλέπω faces, έχω κάνει απεγκατασταση - εγκατάσταση. Ναι αυτή ειναι η έκδοση.... Δεν ξέρω γιατί δεν τα βλέπεις.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tini78vj Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Την έκανα και εγώ με την σειρά μου την αναβάθμιση. Ολα καλά με το Mate 10 Pro. Το μόνο κακό, δεν μπορείς να διαγράψεις τα προεγκατεστημένα faces, πολύ θα το ήθελα! Παράθεση Panasonic G500/G600 - Siemens S25/SL45/SX1 - Nokia N95 - HTC HD - HTC HD2 - HTC SENSATION -Samsung V200/Omnia I / GALAXY S3 _ S5 / NOTE 3/ Huawei P8 _ Mate8 _Mate 10 pro _ P30 pro _ Mate 30 pro .... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Παιδιά πως κάνουμε uninstall κάποιο watchface; Άκυρο το βρήκα. Να μπορούσαμε να βγάλουμε και αυτό το Chinese New year καλά θα ήταν Unistall μπορείς να κάνεις μόνο απο τις 10 καινούργιες. Οι παλιές νομίζω δεν σε αφήνει να τις σβήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2019 Αν βρει λύση ο φίλος με το poco ή κάποιος άλλος ας την γράψει για να μπορέσουμε και οι υπόλοιποι να έχουμε τα faces. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εσείς που έχετε πάρει watch faces store έχετε το classic GT-35B? Επίσης το Health app που έχετε είναι το 9.0.4.332? (Εγώ-->Πληροφορίες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoslar Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εγώ που δεν το πήρα έχω το gt-5ae. 1.0.7.36 και health 9.0.4.332. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Ήρθε και σε εμένα η καινούργια ενημέρωση αλλά ούτε και εγώ βλέπω τo watch face store στο app. Εκανα απεγκατασταση και ξανά εγκατάσταση αλλά τίποτα. Η συσκευή μου είναι Xiomi redmi note 5 pro. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KVS Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Εσείς που έχετε πάρει watch faces store έχετε το classic GT-35B? Επίσης το Health app που έχετε είναι το 9.0.4.332? (Εγώ-->Πληροφορίες) Σε εμένα η εφαρμογή υγεία είναι η έκδοση 9.0.4.387 και το ρολόι GT-E88 Model FTN-B19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Και σε μενα η εφαρμογη ειναι η 9.0.4.387 και το ρολοι ειναι η εκδοση FTN-B19 Εμφανιζονται κανονικα τα new faces. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimzi Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 Άρα εμείς που έχουμε το health app 9.0.4.332 θα πρέπει να περιμένουμε αναβάθμιση για να δούμε τα watch faces. Εντυπωση μου κάνει πως η τελευταία ενημέρωση της εφαρμογής ήταν στις 11 Φεβρουαρίου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2019 εκδοση εφαρμογης 9,04,387 ρολοι GT-1B3 τα watch face φαινονται κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts