Jump to content

antonis7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    101
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by antonis7

  1. Πριν το τελευταίο update ο πράσινος κύκλος έκανε αυτόματη καταγραφή άσκησης. Πχ: όταν κατά την διάρκεια της ημέρας έκανες πολλά βήματα ή ανέβαζες τους παλμούς τις καρδιάς εξαιτίας καποιας δραστηριότητας . Μετά το τελευταίο update έπαψε να κάνει αυτόματη καταγραφή άσκησης! Σου δείχνει καποια ενδειξη μόνο Κ εφόσον ξεκινήσεις κάποιο workout! Το παρατήρησα σήμερα αυτό όπου μετά από 15000 βήματα Κ μέτρηση παλμών άνω των 140 ο πράσινος κύκλος έχει παραμείνει στο μηδέν (χωρίς να έχω βάλει κάποιο workout). Μετά όμως από καταγραφή σε workout ο πράσινος κύκλος έγραψε ένδειξη! Η Huawei μας έχει κάνει «πειραματοζωα» μου φαίνεται....! :mad::mad:
  2. Τίποτα απολύτως δεν έκανα. Ίσως επειδή σχεδόν καθημερινά το βάζω να κάνει καταγραφή σε κάποιο σπορ μου μετράει και χρόνο στον πράσινο κύκλο. Θα το τεστάρω μια μέρα να μην κάνω καθόλου αθλητική καταγραφή χειροκίνητα να δω αν θα μετρήσει χρόνο.
  3. Μετά το τελευταίο update για κανα-δυο μέρες ο πράσινος κύκλος ούτε Κ σε μένα κατέγραφε ενδείξεις. Τώρα όμως καταγράφει κανονικά. Τι να πω... Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Κ απ ότι κατάλαβα λογικά ο πράσινος κύκλος καταγράφει όταν αυξηθούν οι παλμοί της καρδιας. Αλλα δεν αναφέρεται πουθενά από πόσους παλμούς παλμους ξεκινάει να καταγράφει. Όπως επίσης για τον κόκκινο κύκλο δεν διευκρινίζεται πουθενά ο χρόνος για τον οποιο πρέπει να υπάρξει ακινισια έτσι ώστε μετά από κίνηση να γίνει καταγραφή.
  4. Προφανώς παίζει ρόλο Κ η συσκευή του κινητου όσο αφορά το τελευταίο update για την προβολή των watchfaces μέσα απ την εφαρμογή. Γνωρίζει κανεις στην επιλογή του menu του ρολογιού στα Activity records, τι ακριβώς σημαίνουν οι καταγραφές όσο αφορά τον κύκλο με την πράσινη ένδειξη και τον κύκλο με την κόκκινη ένδειξη; Τι ακριβώς σημαίνουν οι μετρήσεις τους Κ με ποιο τρόπο προκειπτουν αυτές οι μετρήσεις; Πχ:η πράσινη ένδειξη με τα λεπτα ασκήσεις προέρχεται απ τους παλμούς τις καρδιάς; Η κοκκινη: όταν είμαι ακίνητος για κάποιο διάστημα και κινηθώ ξανα; Έχω διαβάσει το εγχειρίδιο αλλα δεν το πολυκαταλαβαινω τι εννοεί γιατί δεν γράφει καθόλου λεπτομερειες....
  5. Ούτε σε μένα υπάρχει το νέο μενού για τα faces παρότι έκανα την αναβάθμιση και κατόπιν επανεκκίνηση....
  6. Παιδιά το αλτιμετρο δουλεύει σωστά σε εσάς; Σε μένα μόνιμα είναι με αρνητικό πρόσημο! Άσε Κ που όταν είμαι ακίνητος αυτό αλλάζει ενδείξεις από μόνο του. Κ από εκεί που είναι στο -20 μπορεί να πάει στο -50 χωρίς να έχω κάνει την παραμικρή κίνηση! Συμβαίνει Κ σε σας αυτό; Υπάρχει καποιος τροπος να γίνει calibration στο αλτιμετρο;
  7. Καλησπερα! Είμαι νέος κάτοχος του watch gt και μετά από μια εβδομάδα χρήσης μου έχει δημιουργηθεί μια απορία όσο αφορά τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό... έχω συγχρονισει το ρολοι με iPhone 7 και την εφαρμογή huawei health. Οι ειδοποιήσεις που έρχονται στο κινητό από mail ή από μυνηματα καποιες φορές εμφανίζονται στο ρολοι και άλλες όχι. Επισης εχω όλες τις ρυθμίσεις στο on στην εφαρμογή huawei health. Υπάρχει κάποια ιδιαιτερότητα ή κάποια άλλη ρύθμιση έτσι ώστε να εμφανίζονται πάντα οι ειδοποιήσεις απ το κινητό στο ρολοι; Μήπως πρέπει στο κινητό να τρέχει μόνιμα στο παρασκήνιο η εφαρμογή health; Επίσης όσο αφορά τις μετρήσεις για το υψόμετρο ειναι σχεδόν πάντα λάθος! Κ με αρνητικό πρόσημο! Μιλάω για τις μετρήσεις που προβαλονται στα διαφορα watchfaces Κ στην εφαρμογή του menu. Κ όχι στις μετρήσεις που γίνονται όταν ενεργοποιείται το gps στα διαφορα σπορ. Ξέρεις κανεις πως μπορεί να διορθωθεί αυτό; Κ αν γενικά διορθώνεται;
  8. Τι να πω δεν μπορώ να βγαλω άκρη... Δεν με καιει πάντως. Απλά με χαλασε που δεν δουλεύει σωστά. Κ απ ότι διαβάζω στους περισσότερους κατόχους σχεδόν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα. Σε ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον. Όσο αφορά την συμβατότητα έχεις 100% δίκιο. Με μη Samsung συσκευές υπάρχει μεγάλη ασυμβατότητα. Όπου γνώμη μου είναι πως εκεί η Samsung χάνει. Διότι θεωρητικα το ρολοι είναι πολύ ομορφο. Κ π.χ πολλοί στον δικό μου κύκλο, δεν το αγοράζουν Κ προτειμουν αλλα smartwatches για όλες αυτές τις ασυμβατότητες που υπάρχουν στις μη Samsung συσκευές.
  9. Δε νομίζω να είναι θέμα σέρβις. Γιατί μετά το calibrate κάποιες φορές δουλεύει σωστά. Το ζήτημα είναι πως και ακριβως αμέσως μετά το calibrate, εφόσον κινηθώ 50 μέτρα στην ευθεία και γυρίσω στην ίδια θέση η ένδειξη δεν είναι ίδια με το calibrate. Οποτε λογικά το θέμα είναι είτε λογισμικό είτε ο αισθητήρας είναι τελευταία ποιότητας. Επίσης το ρολοι αγοράστηκε καινούργιο και από καλό μαγαζί. Τεσπα, δεν καίγομαι απλά όπως ειπα πάλι με χαλάει να πληρώνω κάτι το οποιο δεν δουλεύει από μια έμπιστη εταιρία.
  10. Έχουν οριστεί οι συνθήκες χειροκίνητα, έχει γίνει calibration, εν ολίγοις έχει γίνει ότι χρειάζεται... ποτε δεν υπάρχει η σωστή ένδειξη! Μα ποτε! Μόλις κοινηθεις 50m και επιστρέψεις επιτόπου στο ίδιο η σημείο η ένδειξη ποτε δεν επανέρχεται έτσι όπως ήταν όταν ξεκίνησες! Και δεν μιλάω για ακραίες συνθήκες. Για απλά πράγματα στην καθημερινότητα. Ούτε κάνουμε ορειβασία στο Everest, ούτε πετάμε με αεροπλάνα, ούτε κάνουμε κατάδυση με υποβρύχιο. Για μένα το καλύτερο ήταν να πει ότι δεν υπάρχει αλτιμετρο. Γιατί αυτό εμένα με χαλάει περισσότερο. Και ας μην ήταν αυτός ο κύριος λόγος που αγόρασα το ρολόι. Πραγματικά ήταν άλλος Κ όχι το αλτιμετρο. Αλλα με ενοχλεί να υπάρχουν λειτουργίες οι οποίες είναι στα χαρακτηριστικά του ρολογιού και είτε είναι ελαττωματικές είτε δεν δουλεύουν καθόλου.
  11. Το αλτιμετρο είναι τελείως για τα μπαζα.... Δεν συγχρονίζει ΠΟΤΕ σωστα! Οι ενδείξεις του είναι ότι να ναι. Εμένα μου έχει δώσει και ένδειξη -100. Ούτε σε υποβρύχιο να ήμουν . Έχω κατεβάσει 2 εφαρμογές στο κινητό όπου οποτε τις ανοιγω και κάνουν υπολογισμό, οι αριθμοί και στις δυο εφαρμογες πάντα συμφωνούν μεταξύ τους. Ποτε όμως οι μετρήσεις του galaxy watch, όχι μόνο δεν συμφωνούν με τις εφαρμογες του κινητου. αλλα ΔΕΝ πλησιάζουν καν! Επίσης ακόμα και όταν κάνω συγχρονισμό του αλτιμετρου του galaxy watch χρησιμοποιοντας δίκτυο internet κ gps πάλι είναι αλλου για αλλου! Το χειρότερο όμως απ όλα είναι πως όταν του βάζω εγώ χειροκίνητα το σωστό ύψος, (το οποιο βλέπω από τις ενδείξεις των εφαρμογών στο κινητό) μόλις κινηθώ λίγο αρχίζει πάλι τα δικά του κ δείχνει ότι να ναι!!! Δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα βρε αδερφε... έστω για λίγο! Οποτε όχι μόνο χάνει κατά πολυ, ή δεν είναι πλήρες αξιόπιστο, αλλα εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει καν στη συσκευή ο αισθητηρας! Κ συμβουλή μου είναι πως αν είναι κριτήριο το αλτιμετρο για κάποιον ώστε να αγοράσει την συσκευή μην το σκεφτεί καν! Διότι δεν δουλεύει ούτε κατά προσεγγιση! Είναι κριμα για τον κολοσσό της Samsung να χρησιμοποεί μεθόδους τριτοκλασατου κινεζικου μαγαζιού, για να προσεγγίσει πελάτες με λειτουργίες που στην πράξη δεν υπάρχουν και εξαπατούν.
  12. Εμένα δεν μου έρχεται κανένα briefing... Ούτε πρωί ούτε βράδυ. Πως το ρυθμίζεις για να κανει;
  13. Καλησπερα και από εμένα...! Είμαι νέος κάτοχος κα γω του galaxy watch και μπορώ να πω ότι μόνο θετικές εντυπώσεις υπάρχουν μέχρι στιγμής. Ωστόσο έχω δει στην παρουσίαση του galaxy watch ότι υπάρχει η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης απ το ρολόι δυο φορές την ημέρα (μια φορα το πρωί και μια το βράδυ) για διαφορα σημαντικά γεγονότα, όπως καιρός, άσκηση και υπενθυμίσεις. Γνωρίζει καποιος για το πως γίνεται αυτή η ρύθμιση;; Γίνεται απ την εφαρμογή στο κινητό; ή μέσα απ το μενού στο ρολόι; Κοίταξα το manual αλλα άκρη δεν κατάφερα να βγαλω.... Αν καποιος γνωρίζει να μας πει θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
  14. Καλησπέρα παιδιά! Προσοχή στα πακέτα internet γιατί η υπόθεσή είναι *****! Όσο για την εξυπηρέτησή πελατών δεν το συζητώ καν. Ανύπαρκτη! Είχα ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 8 ευρώ για 8 μήνες internet με 1 γιγα κάθε μήνα. Ξαφνικά τον μάιο δεν αποδόθηκε. Μετά από ατελείωτες ώρες στην αναμονή μου απέδωσαν το 1 γιγα με 20 μέρες καθυστέρησή! Μου έφαγαν δηλαδή 20 μέρες! Όταν ομως τηλεφωνούσα όχι στην δωρεάν γραμμή απαντούσαν σχεδόν αμέσως... για να χρεώνεσαι δηλαδή! Έχει κ συνέχεια.... από τότε δεν μου έχει αποδοθεί ποτέ ξανά internet!!!! Κ ενώ το έχω πληρώσει!!!! Πήγα σε ένα καταστημα wind κ η εξυπηρέτησή μηδέν!!! Μου έδωσαν ένα κινητό ώστε να μιλήσω εγω ο ίδιος με τα κεντρικά κ να εξηγήσω το πρόβλημα μου! Περίμενα τουλάχιστον 30 λεπτά στην αναμονή με το Κινητό στο αυτί! Μετά από έντονη αντιπαράθεσή μου είπαν πως η υπόθεσή μου έχει καταγραφεί άλλη μια φορά αλλά με την διαδικασία του κατεπείγον αυτή την φορά! Αυτό έγινε στις 5 του μηνός! 2 βδομάδες πριν δηλαδή! Κ με διαβεβαίωσαν τηλεφωνικά ότι το πρόβλημα θα έχει λυθεί σε 2 - 3 μέρες το πολύ! Φαντάσου δηλαδή να μην ηταν επείγων κιόλας! Συνοψίζοντας μου έχει φάει η q περίπου 2,5 γιγα internet τα οποία έχω προπληρώσει! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω μαζέψει όλα τα απαραίτητα στοιχειά που χρειάζονται κ την άλλη βδομάδα ξεκινάω διαδικασία αγωγής.
  15. Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση. Εμενα ολη μαυρη ειναι η οθονη. Στην αρχη ειχαν αλλαξει τα χρωματα και μετα που το εκλεισα και το ανοιξα ξανα μαυρησε τελειως. Λογικα παω για οθονη?
  16. Καλησπέρα! Θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει, στο ποια είναι η διαφορά, στο να σπάσει το digitizer ή να σπάσει η οθόνη? Μετά από πτώση του δικού μου s3 έχω ένα μικρό ράγισμα χωρίς βέβαια να έχει γίνει η οθόνη σμπαράλια, αλλά το κινητό παρόλο που δουλεύει δεν φαίνεται τίποτα στην οθόνη. Πήγα σε κάποιον τεχνικό αλλά μου είπε ότι δεν έχει σπάσει μόνο το digitizer αλλά η οθόνη. Και η αλλαγή της οθόνης κοστίζει 150 euro. Γνωρίζει κάποιος την διαφορά???
  17. εκει ακριβως εχω το προβλημα!! στο πανω δεξιά σημειο. δεν δέχεται προφανώς την επαφη και με επαναφέρει συνεχως απ την αρχη. που ακριβως πρεπει να πιεσω δηλαδη για να δεχτεί το καλιμπραρισμα?
×
×
  • Create New...