evris2013 Δημ. June 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2021 Έκανα το τεστ με την κλήση με ανοιχτά τα δεδομένα και σε όλη τη διάρκεια παρέμεινε σε 4G, άρα το VoLTE στη Voda είναι ενεργοποιημένο παρ' ολο που δεν εμφανίζει το VoLTE. Επίσης η συνομιλία ήταν καθαρή χωρίς διακοπές με χαμηλό σήμα(δυο γραμμές), αρα και Cosmote που θέλω να παω θεωρώ δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όχι, δεν έχει κανένα θέμα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Άλλο το volte και άλλο το wifi calling? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. July 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2021 Άλλο το volte και άλλο το wifi calling? Volte=voice over lte (μεσω δεδομένων κινητου) Vowifi=voice over wifi (μεσω wifi) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dtzgr Δημ. July 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2021 Το 4G (και το 5G) είναι δίκτυο πακέτων. Δεν έχει κυκλώματα φωνής όπως έχει το 2G/3G. Αν το volte είναι ανενεργό, γίνεται fallback σε 2G/3G για να μιλήσεις στο τηλέφωνο με φωνή, και επιστρέφει σε 4G μετά το τέλος της κλήσης. Με Volte μιλάει απευθείας από 4G. Το VoLTE δεν καταναλώνει από τα data και δεν χρειάζεται να υπάρχει πακέτο δεδομένων. Επίσης δεν ενεργοποιεί data. Αφορα μόνο τις κλήσεις φωνής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Έχω ένα θέμα με το Volte και ψιλιαζομαι θέμα με τη συσκευή μου. Καμιά φορά κάνει detach το Volte. Ιδιαίτερα αν μετακινήσω το κινητό μου από vowifi σε LTE δίκτυο τότε παίρνει ώρα να συνδεθεί σε Volte. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Εγώ το δουλεύω μόνιμα με vowifi σε flight mode, και όταν το απενεργοποιώ το f/m συνδέεται και βγάζει ακαριαία την ένδειξη volte. Και δεν την χάνει καθόλου. Με cosmote sim ή με ξένο πάροχο που παίζει με roaming είσαι; Ποια συσκευή; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 (edited) Εγώ το δουλεύω μόνιμα με vowifi σε flight mode, και όταν το απενεργοποιώ το f/m συνδέεται και βγάζει ακαριαία την ένδειξη volte. Και δεν την χάνει καθόλου. Με cosmote sim ή με ξένο πάροχο που παίζει με roaming είσαι; Ποια συσκευή; Sent from my Galaxy S10e Το Xiaomi Mi 11i είπε ότι έχει σε άλλο ποστ. Είναι πιστοποιημένη από την Cosmote για 5G. Edited August 8, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Εγώ το δουλεύω μόνιμα με vowifi σε flight mode, και όταν το απενεργοποιώ το f/m συνδέεται και βγάζει ακαριαία την ένδειξη volte. Και δεν την χάνει καθόλου. Με cosmote sim ή με ξένο πάροχο που παίζει με roaming είσαι; Ποια συσκευή; Sent from my Galaxy S10e Mi11i έχω. Όχι, νούμερο κόσμοτε έχω. Απενεργοποιω WiFi, δεν κάνει attach στο Volte. Κάνω μια κλήση, μπαίνει σε 3η γενιά και μετά κάνει attach σε Volte. Πολύ περίεργο. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Αυτό το είχα συναντήσει στο Mi 10T μου. Μάλλον πρόκειται για bug του miui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Θα απενεργοποιηθεί το WiFi calling then. Δεν μου το κάνει στη Σουηδία όμως. Εκτός αν δε το έχω προσέξει.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Με κάρτα sim vodafone δεν υπάρχει κανένα θέμα. Κάτι θα πήγε λάθος με τα config της cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Απενεργοποιω WiFi, δεν κάνει attach στο Volte. Κάνω μια κλήση, μπαίνει σε 3η γενιά και μετά κάνει attach σε Volte. Πολύ περίεργο. Παρόμοιο θέμα είχα και εγώ πριν φυγω. Λυνόταν μόνο με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση ξανά από το δίκτυο (END WIFICALL και μετά WIFICALL, στο 1333). Το VoWiFi έπαιζε κανονικά, μόνο το VoLTE έκανε νερά. Με iPhone SE 2 αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Παρόμοιο θέμα είχα και εγώ πριν φυγω. Λυνόταν μόνο με απενεργοποίηση και ενεργοποίηση ξανά από το δίκτυο (END WIFICALL και μετά WIFICALL, στο 1333). Το VoWiFi έπαιζε κανονικά, μόνο το VoLTE έκανε νερά. Με iPhone SE 2 αυτό. Σε εμένα δεν έλυσε το πρόβλημα. Πάντως γενικά το WiFi calling δε το μου είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Επομένως καλύτερα να το απενεργοποιήσω.... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Και εγω σε χιαομι ειχα θεμα σε vowifi οταν το ειχα σε flight mode. Τωρα τελευταία (που δεν το βάζω καθόλου σε πτήση) δεχομαι vowifi κανονικα χωρις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Έχω ένα θέμα με το Volte και ψιλιαζομαι θέμα με τη συσκευή μου. Καμιά φορά κάνει detach το Volte. Ιδιαίτερα αν μετακινήσω το κινητό μου από vowifi σε LTE δίκτυο τότε παίρνει ώρα να συνδεθεί σε Volte. Έχει κανείς παρόμοιο θέμα; Ενεργοποιήθηκαν VoLTE/VoWiFi στη συσκευή που έχεις το θέμα ή σε άλλη και μετά έβαλες τις κάρτες σου σε αυτή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Ενεργοποιήθηκαν VoLTE/VoWiFi στη συσκευή που έχεις το θέμα ή σε άλλη και μετά έβαλες τις κάρτες σου σε αυτή; Μόνο στη συσκευή που έχω ενεργοποίησα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Μόνο στη συσκευή που έχω ενεργοποίησα. Χμ. Όταν κάνεις την αλλαγή, έχεις ενεργοποιημένο και το Bluetooth; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Χμ. Όταν κάνεις την αλλαγή, έχεις ενεργοποιημένο και το Bluetooth; Δεν το πρόσεξα. Πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Δεν το πρόσεξα. Πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει τη λειτουργία; Έχει αναφερθεί σε Xiaomi και σε Apple συσκευές (πώς έχουν το ίδιο θέμα 2 διαφορετικές εταιρίες, δε γνωρίζω) ότι ταυτόχρονη λειτουργία bluetooth και wifi δημιουργεί δυσλειτουργίες και στα 2, επειδή εκπέμπουν στην ίδια ακριβώς συχνότητα. Φαντάζομαι μία θα είναι και αυτή, που εμποδίζει την άμεση εναλλαγή από VoWiFi σε VoLTE. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Αυτό συμβαίνει πιο πολύ σε Huawei και Xiaomi συσκευές, επηρεάζοντας τη μπάντα των 2,4Ghz (WiFi και Bluetooth). Δεν θα έπρεπε να επηρεάζει το 4G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Έχει αναφερθεί σε Xiaomi και σε Apple συσκευές (πώς έχουν το ίδιο θέμα 2 διαφορετικές εταιρίες, δε γνωρίζω) ότι ταυτόχρονη λειτουργία bluetooth και wifi δημιουργεί δυσλειτουργίες και στα 2, επειδή εκπέμπουν στην ίδια ακριβώς συχνότητα. Φαντάζομαι μία θα είναι και αυτή, που εμποδίζει την άμεση εναλλαγή από VoWiFi σε VoLTE. Λειτουργεί κανονικά με Bluetooth και WiFi η συσκευή μου. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Στα πρόσφατα κινητά έχει διορθωθεί, ήταν πολύ της μόδας στα κινητά του 2017-18 αυτό το πρόβλημα για κάποιο λόγο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Αυτό συμβαίνει πιο πολύ σε Huawei και Xiaomi συσκευές, επηρεάζοντας τη μπάντα των 2,4Ghz (WiFi και Bluetooth). Δεν θα έπρεπε να επηρεάζει το 4G. Σκέφτομαι ότι του "χτυπάει" κατά την αλλαγή από VoWifi σε VoLTE. Τέλος, κοίταξε το πιο πρώτο post για τη συσκευή του. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 (edited) Μετά τα προβλήματα της Cosmote δε μου δουλεύει το wifi calling. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα; Συσκευή iPhone 12 Pro Max. EDIT Έστειλα και END WIFICALL και ξανά WIFICALL, restart στο κινητό, router κτλ, αλλά τίποτα. Edited August 14, 2021 by djuan1988 Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2021 Τι πάροχο έχεις στο wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts