orfeas92 Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Το άφησε με ένα major update ενώ το διαφήμιζε σαν ένα από τα πρώτα τηλέφωνα με android 9! Στην ουσία δηλαδή αντί να στο δώσει με update(και να πρέπει μετά να δώσει 2 major), το είχε από την αρχή. Τα νέα κινητά πάντως, λόγω oled και άλλων τεχνολογιών, δεν χάνουν σχεδόν καθόλου τιμή οπότε θα πρέπει να αναθεωρήσουν με τα update γιατί μια σημαντική μερίδα καταναλωτών όταν δώσει 800€ θα περιμένει να κρατήσει αρκετά παραπάνω τη συσκευή. Σίγουρα κάτι θετικό για το περιβάλλον τουλάχιστον, αφού πλέον έχει ωριμάσει η τεχνολογία και δεν υπάρχουν τόσο σημαντικές αλλαγές σε 1-2 έτη. Αρκεί όμως να υποστηρίζονται για περισσότερο. Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 299 ευρω σε Γερμανο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Για 299€ αξίζει πιστεύω. Παρότι φοβάμαι ότι δεν θα πάρει και Android 11. Ενώ κανονικά θα έπρεπε, εφόσον ήρθε με 9. Είμαι κάτοχος του XZ1 και με χαλάει ότι έμεινε με 1 major update και 2 χρόνια security patches. Εγώ σκέφτομαι πλέον μια μετάβαση σε ios. Από το 2010, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών με windows phone, είμαι με android. Ας δοκιμάσω και από εκεί τι γίνεται. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Για 299€ αξίζει πιστεύω. Παρότι φοβάμαι ότι δεν θα πάρει και Android 11. Ενώ κανονικά θα έπρεπε, εφόσον ήρθε με 9. Είμαι κάτοχος του XZ1 και με χαλάει ότι έμεινε με 1 major update και 2 χρόνια security patches. Εγώ σκέφτομαι πλέον μια μετάβαση σε ios. Από το 2010, με ένα διάλειμμα λίγων μηνών με windows phone, είμαι με android. Ας δοκιμάσω και από εκεί τι γίνεται. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Θεωρω θα παρει. Το xz1 νομιζω ειναι το μονο που πηρε μονο μια κυρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Το dual sim δίνει ο Γερμανός; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αύγουστο παρουσιάστηκε το xz1 Αύγουστο και το xz3 και με το νεο τοτε android και τα 2 . Εάν πατήσουν πανω στο ότι ολοκλήρωσε ακριβώς 2 ετια πριν βγει η καινούργια έκδοση που συνήθως δίνεται μετα απο καιρο από όλους τοτε θα παρει και αυτο μόνο μια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Πάντως στην τιμή αυτή, αξίζει η αγορά Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αύγουστο παρουσιάστηκε το xz1 Αύγουστο και το xz3 και με το νεο τοτε android και τα 2 . Εάν πατήσουν πανω στο ότι ολοκλήρωσε ακριβώς 2 ετια πριν βγει η καινούργια έκδοση που συνήθως δίνεται μετα απο καιρο από όλους τοτε θα παρει και αυτο μόνο μια. Sony Xperia XZ3 Sony Xperia XZ3 launched in October 2018 with Android 9.0 Pie out-of-the-box. The device is currently on Android 10 which is its first upgrade and citing the fact that it is a flagship phone (of 2018), it is likely to get an Android 11 R upgrade although the timeline is available. Android 11 R Status: It is likely to get Android 11 https://www.getdroidtips.com/sony-xperia-android-11/ Τώρα τι να πω έως τότε, ποιος ξέρει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μακάρι. Ακόμη και έτσι σε αυτήν την τιμή είναι εξαιρετικό. Sent from my Xperia XZ1 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Προσωρινά μη διαθέσιμο γράφει στην ιστοσελίδα του καταστήματος,ενώ τρεις ώρες πριν ήταν σε χαμηλό απόθεμα. Πολύ λογικό, φαίνεται ότι πολλοί τίμησαν την προσφορά. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Λέτε να μην υπάρχει πλέον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2020 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Λέτε να μην υπάρχει πλέον; Όχι, εξαντλήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Κριμας αν ειναι έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Υπαρχει κανεις που να του δουλευει το wifi calling με vodafone? Κατεβασα εφαρμογη κτλ αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Έχει 2 μέρες που πήρα το κιν από την προσφορά της κοσμοτε ,και έχω να πω ένα ,τι οθοναρα είναι αυτή !σε καθηλώνει! υπάρχει και το iphone x στο σπίτι παράλληλα και υπάρχει άμεση σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 μεγειες φιλαρακι , ελπιζω να το ευχαριστηθεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Καλοριζικο. Η οθονη ειναι εξαιρετικη παρολο που κοντευει 2 χρονια παρουσιας στην αγορα και η sony πεταει χαρταετο στις τιμες. Ειναι γενικα πολυ καλη συσκευη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Καλορίζικο να το χαρείς Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Ευχαριστώ πολύ .πάντως και η κάμερα του ,δεν είναι χάλια όπως πολλοι αναφέρουν .ίσα ίσα είναι αρκετά καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Και το xz2 που εχω και ειναι ακομα πιο παλιο εχει οθοναρα και βγαζει πολυ καλες φωτογραφιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guy_fawkes Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Κανείς δεν είπε ότι είναι κακή Στάλθηκε από το H9436 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Xperia go, Sony Xperia M5, Sony Xperia 1 II, Sony Xperia 1 III, Sony Xperia 1 IV, Google Pixel 7 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Έχει 2 μέρες που πήρα το κιν από την προσφορά της κοσμοτε ,και έχω να πω ένα ,τι οθοναρα είναι αυτή !σε καθηλώνει! υπάρχει και το iphone x στο σπίτι παράλληλα και υπάρχει άμεση σύγκριση. Το έχω 1 χρόνο και 7 μήνες το τηλέφωνο. Διαμάντι είναι. Το τελευταίο upgrade τα έχει διορθώσει όλα τα bugs και η μπαταρία επιτέλους είναι καλή στο Android 10. Εγώ το έχω rootarei εδώ και 3 μήνες. Το έχω καταευχαριστηθεί. Σημειωτέον, το κάνω κακή χρήση στη μπαταρία και υγεία είναι 92% ακόμη... :cool: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Εγώ το έχω rootarei εδώ και 3 μήνες. Απο περιέργεια πως το εκανες root ; Πήρες back up τα drm keys ; Κολλάω να το κανω root και να του περάσω recovery . Eχω το xz1 βέβαια εγώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 Απο περιέργεια πως το εκανες root ; Πήρες back up τα drm keys ; Κολλάω να το κανω root και να του περάσω recovery . Eχω το xz1 βέβαια εγώ . Όχι, δεν έχω σκοπό να το επαναφέρω ή να το πουλήσω. Το έκανα με magisk. Σχετικά εύκολη διαδικασία. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2020 αν εχεις λινκ ευκολο βαλε το να δω , αλλιως δε πειραζει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts