nikosz75013 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Σαν 855 εχει καλυτερη καταναλωση μπαταριας και λογικα σιγουρα θα εχει γινει καλη δουλεια και στο λογισμικο απο θεμα διαχειρισης μπαταριας κλπ για να την εβγαλαν τοσο. Αλλωστε, αν σε βγαζει ολη την ημερα μεχρι το βραδυ που θα το βαλεις να φορτισει, δεν το θεωρω εγω προσωπικα "κακη μπαταρια". *Καντε μια αναζητηση για ενημερωση απο τις ρυθμισεις - ασφαλεια - ενημερωσεις συστηματος google play. Σας εβγαλε το patch? Εμενα, λογικα, αυτο ειναι. https://ibb.co/1KGT82X Ναι και σε εμένα αυτό έβγαλε..αλλά ακόμα λέει 5 Σεπτεμβρίου Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι και σε εμένα αυτό έβγαλε..αλλά ακόμα λέει 5 Σεπτεμβρίου Α, την περασες κιολας? Πουθενα δεν βρηκα κατι σχετικο να εγραψαν σε φορουμ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Α, την περασες κιολας? Πουθενα δεν βρηκα κατι σχετικο να εγραψαν σε φορουμ κλπ. Ναι την έβαλα το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα με το dark mode άλλαξε και το.play store. Αλλά δεν είδα να αλλάξει το security update.ακομα λέει 5 Σεπτεμβρίου. Πειράματα μας κάνει η Google χαχαχα Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2019 Ναι την έβαλα το μόνο που άλλαξε είναι ότι τώρα με το dark mode άλλαξε και το.play store. Αλλά δεν είδα να αλλάξει το security update.ακομα λέει 5 Σεπτεμβρίου. Πειράματα μας κάνει η Google χαχαχα Εμενα το play store αλλαξε σε dark εδω και 2 μερες. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ενδιαφέρον που θα έχει τον 855 και όχι τον plus μεγάλο ερωτηματικό τα 90 Hz panel με 3700 μπαταρία σχεδιαστικά είναι μια χαρά. Τεράστια απουσία πάντως το fingerprint για μένα. Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο απουσίας. Το Face unlock ελπίζω να δουλεύει καλά με άτομα με γυαλία σαν εμένα. Αλλιώς αχρηστεύει κατά πολύ την λειτουργικότητα του κινητού με γρήγορο ξεκλείδωμα. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Τεράστια απουσία πάντως το fingerprint για μένα. Και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο απουσίας. Το Face unlock ελπίζω να δουλεύει καλά με άτομα με γυαλία σαν εμένα. Αλλιώς αχρηστεύει κατά πολύ την λειτουργικότητα του κινητού με γρήγορο ξεκλείδωμα. Ναι κι εμένα μου φαίνεται μεγάλο μείον, παρ' ότι μιλάνε με τα καλύτερα για το νέο σύστημα. Τα γυαλιά δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Ναι κι εμένα μου φαίνεται μεγάλο μείον, παρ' ότι μιλάνε με τα καλύτερα για το νέο σύστημα. Τα γυαλιά δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα πάντως. Μακάρι αλλά θέλω να το δω σε χρήση. Έχω έντονα γυαλιά μυωπίας (έντονο σκελετό και μεγάλο) όπως επίσης και παρόμοια γυαλιά ηλίου. Κρύβουν αρκετό πρόσωπο και τα 2 ενώ με ηλίου δεν βλέπεις και μάτια. Περιμένω να το δω στην πράξη αλλά πραγματικά το είναι απορίας άξιο γιατί δεν έβαλαν και fingerprint. Λες και είναι κόστος. Θα μου πεις θέλουν να κάνουν "force" στην χρησιμοποίηση του νέου συστήματος για να έχουν και καλύτερο feedback για πιο γρήγορη βελτίωση. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Θα ξενερώσει αρκετό κόσμο εάν δε βάλει δακτυλικό αποτύπωμα. Κριτικάραμε την Apple που απουσιάζει στα κινητά της, τα ίδια πάει να κάνει και η Google. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δαχτυλικο αποτύπωμα το 4 Σίγουρα δε θα έχει, αλλά κατά τη γνώμη μου το προτιμώ , αρκεί το Face ID να δουλεύει άψογα όπως της Apple. Επίσης και τα fingerprint κάτω από την οθόνη ακόμα έχουν θεματακια , δε δουλεύουν άψογα. Για ένα διάστημα που γύρισα σε iPhone μου φάνηκε πολύ πρακτικό. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Δαχτυλικο αποτύπωμα το 4 Σίγουρα δε θα έχει, αλλά κατά τη γνώμη μου το προτιμώ , αρκεί το Face ID να δουλεύει άψογα όπως της Apple. Επίσης και τα fingerprint κάτω από την οθόνη ακόμα έχουν θεματακια , δε δουλεύουν άψογα. Για ένα διάστημα που γύρισα σε iPhone μου φάνηκε πολύ πρακτικό.Μια χαρά ειναι το δαχτυλικο στην πλάτη. Τι ζόρι τραβάνε να τα βγαζουν δεν ξέρω Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Μια χαρά ειναι το δαχτυλικο στην πλάτη. Τι ζόρι τραβάνε να τα βγαζουν δεν ξέρω Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Καθόλου πρακτικό στο πίσω μέρος , καθώς κάθε φορά που θες να το ανοίξεις για να δεις κάτι, πρέπει να το σηκώνεις. Γενικά μπροστά (σε κάθε του μορφη) είναι πιο πρακτικό, γρήγορο κ αποτελεσματικό. Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Κατω απο την οθονη οπως το s10,mate 20 pro, p30 pro.τι πισω απο την πλατη.....οτι χειροτερο ειναι!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. October 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2019 Καθόλου πρακτικό στο πίσω μέρος , καθώς κάθε φορά που θες να το ανοίξεις για να δεις κάτι, πρέπει να το σηκώνεις. Γενικά μπροστά (σε κάθε του μορφη) είναι πιο πρακτικό, γρήγορο κ αποτελεσματικό. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Δεν έχει χρειαστεί ούτε μία φορά να το κάνω αυτό. Double tap για να δω αν έχω κάτι. Αν έχω έτσι και αλλιώς θα το σηκώσω οπότε δεν υπάρχει ούτε μία φορά που να είπα καλύτερα να το είχα μπροστά. Κάθε άλλο με βολεύει. Και από το να έχω πιθανή κακή λειτουργία τότε το προτιμώ. Το ότι το αφαιρεί βέβαια και δεν έχει καν στην οθόνη είναι παράλογο. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Καθόλου πρακτικό στο πίσω μέρος , καθώς κάθε φορά που θες να το ανοίξεις για να δεις κάτι, πρέπει να το σηκώνεις. Γενικά μπροστά (σε κάθε του μορφη) είναι πιο πρακτικό, γρήγορο κ αποτελεσματικό. Καταλαβάινω αυτό που λες, αλλά είτε με always on display, είτε με double tap γίνεται η δουλειά σου. Μέχρι στιγμής το δαχτυλικό στην οθόνη υστερεί πολύ σε σύγκριση με το κανονικό. Να δούμε πάντως το face unlock πρώτα και μετά βλέπουμε. Γιατί τα δείγματα είναι θετικά. Προσωπικά περισσότερο θα μου λείψει το LED που βγήκε μετά το 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 820€ το 4 XL 64GB γραφτηκε θα κανει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 (edited) Που το είδες αυτό; Γιατί εγώ διαβάζω για πάνω από 850€ το pixel 4 64gb και το μεγάλο 1000€ Το 64αρι και 1100+ το 128. https://www.phonearena.com/news/Google-Pixel-4-XL-price-leak-canada_id119462 Edited October 7, 2019 by egoeimai Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Που το είδες αυτό; Γιατί εγώ διαβάζω για πάνω από 850€ το pixel 4 64gb και το μεγάλο 1000€ Το 64αρι και 1100+ το 128. https://www.phonearena.com/news/Google-Pixel-4-XL-price-leak-canada_id119462 https://techblog.gr/mobile/google-pixel-4-kai-4-xl-oi-times-ton-64gb-ekdoseon-tha-einai-720-kai-820-eyro/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 https://techblog.gr/mobile/google-pixel-4-kai-4-xl-oi-times-ton-64gb-ekdoseon-tha-einai-720-kai-820-eyro/Θεωρητική τιμή με βάση μια επίσης θεωρητική τιμή σε CAD. Θα έλεγα να μη δίνεις και πολύ βάση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 https://www.droid-life.com/2019/10/07/october-2019-android-security-update-now-available-for-pixel-devices/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Θεωρητική τιμή με βάση μια επίσης θεωρητική τιμή σε CAD. Θα έλεγα να μη δίνεις και πολύ βάση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Το περιμένω πως και πως.πιστευω να το φέρουν σύντομα εδώ κανένα σκρουτζ.αλλιως θα πεταχτω να το πάρω εγώ από αγγλία.χχαχαχα άντεξα να μην πάρω το νοτε Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Θεωρητική τιμή με βάση μια επίσης θεωρητική τιμή σε CAD. Θα έλεγα να μη δίνεις και πολύ βάση. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Οι τιμές αυτές είναι χωρίς ΦΠΑ , Κάτι που ξέχασε να αναφέρει στο άρθρο, άρα θα είναι πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι το μεγάλο πιξελ είχε 950€ και το μικρό 850. Φέτος μάλλον υπολογίζουμε για 900 το μικρό και 1000 το μεγάλο , πάντα αρχικές τιμές στα 64gb Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. October 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2019 Οι τιμές αυτές είναι χωρίς ΦΠΑ , Κάτι που ξέχασε να αναφέρει στο άρθρο, άρα θα είναι πιο ακριβά σε σχέση με πέρυσι. Πέρυσι το μεγάλο πιξελ είχε 950€ και το μικρό 850. Φέτος μάλλον υπολογίζουμε για 900 το μικρό και 1000 το μεγάλο , πάντα αρχικές τιμές στα 64gbΛογικά κάπως έτσι.Ολα αυτά τα άρθρα είναι για το κλικ ;-) Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. October 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2019 καλήμερα παιδιά. άμα κάποιος το αποφασίσει να το δώσει κάπου στα 400 ευρώ ας στείλει ένα pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. October 10, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλημέρα. Κάτοχος op7pro και περιμένω πως και πως και εγώ το 4xl. Αντε να δούμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
casabel Δημ. October 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2019 Καλημέρα. Κάτοχος op7pro και περιμένω πως και πως και εγώ το 4xl. Αντε να δούμε!!! αν επιτρέπεις φίλε τι παραπάνω περιμένεις να σου δώσει εκτώς φυσικά της καλύτερης κάμερας? Παράθεση Tech Junkie - not curable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts