George6633 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 (edited) Πήρα πριν λίγο στο 13700 του είπα για Volte μου έλεγε για Wifi Calling,με τα πολλά μου λέει να σας καλέσουμε αύριο επειδή είναι περασμένη η ώρα και πρέπει να κάνουμε ελέγχους.Μαλιστα λέω... Edited March 21, 2022 by George6633 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. March 21, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2022 Τι WiFi calling;; Αυτό δεν το παρέχουν καν!!! Εκτός και αν μας προετοιμάζουν για κάτι! Εγώ όταν είχα επικοινωνήσει για το ίδιο θέμα μου είπαν ότι θα μου το ενεργοποιούσαν αμέσως. Πάρε άλλη ώρα, δεν είναι όλοι της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης το ίδιο σχετικοί.Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. March 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2022 (edited) 15 ώρες πριν, georgeavl3 said: Τι WiFi calling;; Αυτό δεν το παρέχουν καν!!! Εκτός και αν μας προετοιμάζουν για κάτι! Εγώ όταν είχα επικοινωνήσει για το ίδιο θέμα μου είπαν ότι θα μου το ενεργοποιούσαν αμέσως. Πάρε άλλη ώρα, δεν είναι όλοι της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης το ίδιο σχετικοί. Στάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σιγά μην βάλουν το wificall..απλά έχει μείνει στον κόσμο σαν ενιαία υπηρεσία και το είπε έτσι ο υπάλληλος. έπρεπε να του πεί ναι ο φίλος από πάνω. Edited March 22, 2022 by Nikos_96 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 Καλημέρα στην παρέα. Είμαι συνδρομητής q. Vowifi φυσικά και δεν έχω. Ρωτάω εντελώς εγγυκλοπαιδικα αν ξέρει κάποιος. Σαν τεχνολογία είναι δυσκολο να υλοποιηθεί σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2022 43 minutes ago, aplos73 said: Καλημέρα στην παρέα. Είμαι συνδρομητής q. Vowifi φυσικά και δεν έχω. Ρωτάω εντελώς εγγυκλοπαιδικα αν ξέρει κάποιος. Σαν τεχνολογία είναι δυσκολο να υλοποιηθεί σε ένα δίκτυο κινητής τηλεφωνίας; Δεν υπάρχει σωστή απάντηση, γιατί το δίκτυο κάθε εταιρείας δεν αγοράζεται έτοιμο από κάποιο ράφι. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούν είναι όμοιος με άλλων παρόχων και υποστηρίζει VoWiFi, αλλά για να ενεργοποιηθεί και να δουλέψει αξιόπιστα εξαρτάται από ιδιαίτερες παραμέτρους που γνωρίζει ο κάθε πάροχος. Φαντάζομαι ότι εάν τους ήταν εύκολο, θα το είχαν κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2022 Οκ. Κατάλαβα. Ελπίζω κάποια στιγμή να το ενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispap2 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Καλησπέρα και καλές γιορτές! Έχω ένα Galaxy A5 2016, CSC EUR και το τελευταίο Android 7.0 που έπαιρνε. Συμβόλαιο WIND. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το voLTE, διότι έχω μέσα μια SIM που χρησιμοποιώ πολλές φορές για Data μέσω hotspot όταν είμαι σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερή γραμμή αλλά και δέχομαι κλήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, όταν με παίρνουν κλήση, το σήμα πέφτει σε H+ (πολλές φορές και σε EDGE), και ότι δουλειά κάνω στον υπολογιστή από το hotspot πάει χάλια. Τι έχω δοκιμάσει: Ενεργοποίηση voLTE Provisioned flag => το κάνει μόνο του απενεργοποίηση μετά απο restart ή από λίγο Software update στη τελευταία έκδοση => την έχω ήδη Να φτιάξω APN Με όνομα ims, APN ims, τύπο ims => δεν το αποθηκεύει Τη SIM στην άλλη συσκευή που έχω, νεότερη (Galaxy A70) => δουλεύει το voLTE Κάρτα cosmote voLTE στο A5 2016 => επίσης δουλεύει το voLTE Ξέρω είναι παλιά η συσκευή αλλά ιδανικά θα ήθελα να παίξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Μίλα με την εξυπηρέτηση, δεν υπάρχει άλλος τροποςΣτάλθηκε από το M2102J20SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 31 minutes ago, harispap2 said: Καλησπέρα και καλές γιορτές! Έχω ένα Galaxy A5 2016, CSC EUR και το τελευταίο Android 7.0 που έπαιρνε. Συμβόλαιο WIND. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το voLTE, διότι έχω μέσα μια SIM που χρησιμοποιώ πολλές φορές για Data μέσω hotspot όταν είμαι σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερή γραμμή αλλά και δέχομαι κλήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, όταν με παίρνουν κλήση, το σήμα πέφτει σε H+ (πολλές φορές και σε EDGE), και ότι δουλειά κάνω στον υπολογιστή από το hotspot πάει χάλια. Τι έχω δοκιμάσει: Ενεργοποίηση voLTE Provisioned flag => το κάνει μόνο του απενεργοποίηση μετά απο restart ή από λίγο Software update στη τελευταία έκδοση => την έχω ήδη Να φτιάξω APN Με όνομα ims, APN ims, τύπο ims => δεν το αποθηκεύει Τη SIM στην άλλη συσκευή που έχω, νεότερη (Galaxy A70) => δουλεύει το voLTE Κάρτα cosmote voLTE στο A5 2016 => επίσης δουλεύει το voLTE Ξέρω είναι παλιά η συσκευή αλλά ιδανικά θα ήθελα να παίξει. Οι ρυθμίσεις της Wind περνιούνται με software update από την Samsung αλλά επειδή είναι παλιά συσκευή και δεν πρόκειται να πάρει κάποιο update, το volte το ξεχνάς δυστυχώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user2163 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 35 minutes ago, harispap2 said: Καλησπέρα και καλές γιορτές! Έχω ένα Galaxy A5 2016, CSC EUR και το τελευταίο Android 7.0 που έπαιρνε. Συμβόλαιο WIND. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το voLTE, διότι έχω μέσα μια SIM που χρησιμοποιώ πολλές φορές για Data μέσω hotspot όταν είμαι σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερή γραμμή αλλά και δέχομαι κλήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, όταν με παίρνουν κλήση, το σήμα πέφτει σε H+ (πολλές φορές και σε EDGE), και ότι δουλειά κάνω στον υπολογιστή από το hotspot πάει χάλια. Τι έχω δοκιμάσει: Ενεργοποίηση voLTE Provisioned flag => το κάνει μόνο του απενεργοποίηση μετά απο restart ή από λίγο Software update στη τελευταία έκδοση => την έχω ήδη Να φτιάξω APN Με όνομα ims, APN ims, τύπο ims => δεν το αποθηκεύει Τη SIM στην άλλη συσκευή που έχω, νεότερη (Galaxy A70) => δουλεύει το voLTE Κάρτα cosmote voLTE στο A5 2016 => επίσης δουλεύει το voLTE Ξέρω είναι παλιά η συσκευή αλλά ιδανικά θα ήθελα να παίξει. Θα χρειαστεί να αλλάξεις συσκευή, δεν πρόκειτε να πάρει updates από το 2016 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 53 minutes ago, harispap2 said: Καλησπέρα και καλές γιορτές! Έχω ένα Galaxy A5 2016, CSC EUR και το τελευταίο Android 7.0 που έπαιρνε. Συμβόλαιο WIND. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το voLTE, διότι έχω μέσα μια SIM που χρησιμοποιώ πολλές φορές για Data μέσω hotspot όταν είμαι σε χώρο που δεν υπάρχει σταθερή γραμμή αλλά και δέχομαι κλήσεις. Όπως καταλαβαίνετε, όταν με παίρνουν κλήση, το σήμα πέφτει σε H+ (πολλές φορές και σε EDGE), και ότι δουλειά κάνω στον υπολογιστή από το hotspot πάει χάλια. Τι έχω δοκιμάσει: Ενεργοποίηση voLTE Provisioned flag => το κάνει μόνο του απενεργοποίηση μετά απο restart ή από λίγο Software update στη τελευταία έκδοση => την έχω ήδη Να φτιάξω APN Με όνομα ims, APN ims, τύπο ims => δεν το αποθηκεύει Τη SIM στην άλλη συσκευή που έχω, νεότερη (Galaxy A70) => δουλεύει το voLTE Κάρτα cosmote voLTE στο A5 2016 => επίσης δουλεύει το voLTE Ξέρω είναι παλιά η συσκευή αλλά ιδανικά θα ήθελα να παίξει. Αλλάζεις συσκευή! Μην περιμένεις να ενεργοποιηθεί είναι παλιό μοντέλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispap2 Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 Οκ, ήλπιζα μήπως γινόταν με κάποια ρύθμιση ξέρω γω μιας και δούλευε στης cosmote το voLTE 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 23, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2022 με κατι τετοιο θα μπορουσε η και παλι οχι? https://wiki.lineageos.org/devices/a5xelte/ https://forum.xda-developers.com/t/official-a5xelte-sm-a510f-lineage-os-17-1-for-a5-2016.4036151/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 24, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2022 Θα μπορούσε, ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 (edited) Φαίνεται πως έχουμε εξελίξεις με το VoWiFi https://business.wind.gr/gr/support/diktio-kalipsi/ti-ine-to-voice-over-wi-fi-ke-pos-litourgi Διαβάζω ότι « Ενεργοποίηση Voice over Wi-Fi Μπορεί να γίνει με 2 τρόπους: Με δωρεάν SMS στο 1202 γράφοντας το "VOW ΝΑΙ"» στο https://business.wind.gr/gr/support/diktio-kalipsi/pia-ine-ta-simvata-kinita-gia-to-vowifi-ke-pos-to-energopio Edited May 8, 2022 by paanos 3 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Το δοκίμασα και μου ήρθε πίσω αυτό. Η σελίδα του link προφανώς είναι ακόμα υπό κατασκευή, τα κείμενα δεν είναι καν ολόκληρα Poco X3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Έφτασε λοιπόν η ώρα και γι' αυτό. Επιβεβαιωθήκαμε όσοι γράφαμε ότι ήταν θέμα χρόνου. 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 6 minutes ago, georgeavl3 said: Η σελίδα του link προφανώς είναι ακόμα υπό κατασκευή, τα κείμενα δεν είναι καν ολόκληρα Μια χαρά μου φαίνεται εμένα. Υπάρχει αντίστοιχη και στο wind.gr (υποστήριξη για ιδιώτες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Άργησε πάρα πολύ, αλλά φαίνεται ότι έχουνε πάρει μπρος τώρα τελευταία Poco X3 Pro 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 σε samsung ριχνει ακυρο οτι δεν υποστηριζεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Αφου στο site γράφουν μόνο για συγκεκριμένς συσκευές οτι είναι συμβατές προς το παρόν κι λογικά σιγά σιγά θα προσθέτουν κ άλλες: Τα συμβατά smartphones που μπορεί να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Voice over Wi-Fi είναι τα: Xiaomi Mi 11T Xiaomi Mi 11T Pro Xiaomi Mi Redmi Note 11 4G Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Xiaomi Mi Redmi Note 11S 1 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Σε όλους λογικά ρίχνει ακυρο, πήρα και στο 13700 να δω τι παίζει και δεν καταλαβαινει καν το Voice over Wi-fi έστειλα και μήνυμα στο messenger και απλώς μου είπαν να πάρω στο 13700.Poco X3 Pro 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Στο δικό μου κινητό, POCO M4 PRO 5G, δεν υπάρχει σχετική επιλογή στις ρυθμίσεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 p_k, άμα δώσεις *#*#869434#*#* στον dialer θα φανεί και στις ρυθμίσεις. Δεν ενεργοποιείται έτσι όμως. Το δοκίμασα και αυτό.Poco X3 Pro 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2022 Just now, georgeavl3 said: p_k, άμα δώσεις *#*#869434#*#* στον dialer θα φανεί και στις ρυθμίσεις. Δεν ενεργοποιείται έτσι όμως. Το δοκίμασα και αυτό. Poco X3 Pro Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, μόλις το έψαξα και όντως αυτός είναι ο κωδικός. Αντίστοιχος κωδικός υπάρχει και για το Volte, τον οποίο είχα βάλει στη συσκευή, όμως η υπηρεσία ήταν ενεργή γι' αυτό και έπιασε. Με αυτόν τον τρόπο προστίθεται στις ρυθμίσεις ο σχετικός διακοπτης κλήσεων WiFi. Το θέμα είναι να έχει ενεργοποιηθεί όντως από την εταιρεία. Τουλάχιστον βρήκαμε απασχόληση για το απόγευμα της Κυριακής! 3 minutes ago, georgeavl3 said: p_k, άμα δώσεις *#*#869434#*#* στον dialer θα φανεί και στις ρυθμίσεις. Δεν ενεργοποιείται έτσι όμως. Το δοκίμασα και αυτό. Poco X3 Pro Δηλαδή άμα βάλουμε τον σχετικό διακόπτη και στείλουμε μετά το μήνυμα στο 1202, δεν ενεργοποιείται το wi-fi; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts