leonkalf Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Καλησπέρα. Δυο ακόμα ερωτησούλες για την μπαταρία/φόρτιση. Πότε συνίσταται η φόρτιση? Όταν κατέβει από το 20% όπως στα κινητά? Είδα σήμερα κοκκίνησε στο 15%. Κι επίσης, κάνετε πάντα την φόρτιση με τον φορτιστή που είχε η συσκευασία? Από ότι είδα είναι χαμηλής απόδοσης 0,7Α. Είναι οκ να βάζουμε γρηγορότερο φορτιστή που έχουμε από κινητό? Ευχαριστώ :) Παράθεση Samsung Omnia - Samsung Galaxy S2 - LG G3 - MS Surface pro 3 - Samsung A5(2016) - Samsung A70 - Galaxy Watch - Galaxy Buds+ - Samsung Galaxy A72 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. July 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2020 Τον πρώτο καιρό εγω πρόσεχα το πως θα το φορτίσω τωρα πλέον οποτε να ναι αν το χρειάζομαι. Το μόνο που κρατάω είναι ο φορτιστης. Ας αργεί.. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τον πρώτο καιρό εγω πρόσεχα το πως θα το φορτίσω τωρα πλέον οποτε να ναι αν το χρειάζομαι. Το μόνο που κρατάω είναι ο φορτιστης. Ας αργεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2020 Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοχος του active 2 προσπαθώ να συνδέσω bt ακουστικά και με όποιο τρόπο και να κάνω σύνδεση δεν μπορώ να απαντήσω από το ρολόι και να ρίξει τη κλήση στα ακουστικά. Συνδέω και απευθείας τα ακουστικά με το ρολόι κάνει κανονικά σύζευξη βάζω στις ρυθμίσεις κλήσεις μουσική μέσω bt αλλά τίποτα. Και πάλι ακούγεται από το ηχείο του ρολογιού και δεν πάει στα ακουστικά. Έψαξα λίγο παλιότερα στο νήμα αλλά δεν βρήκα ουσιαστική λύση. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. August 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2020 Απλά δες τις ρυθμίσεις στο κινητό σου. Αυτό φταίει!! Κανονικά όταν συνδέονται τα bt όλα πηγαίνουν σε αυτά μουσική και κλήσεις, ανεξάρτητα αν τα κάνεις από το ρολόι ή το τηλέφωνο!! Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν τα συνδέω απευθείας με το ρολόι έχω ήχο σε βίντεο μουσική αλλά όχι στις κλήσεις. Είναι αδύνατο να βρω κάποιο συνδυασμό όπου να κάνω κλήση από το ρολόι και να βγαίνει η γραμμή απευθείας στο Bluetooth. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fifini Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 (edited) Παιδιά, έχω θέμα με το κινητό. Δεν συνδέεται αυτόματα το Samsung Galaxy watch. Έχω κάνει τα πάντα στην εφαρμογή. Πρέπει να ανοίξω εγώ την Galaxy wearable app, για να συνδεθεί το κινητό . Έκανα uninstall, auto start, clear cache, σύνδεσα ξανά το ρολόι, όμως δεν έδινε κάτι. Edited August 9, 2020 by fifini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. August 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2020 Τελικά έκανα μόνος μου την αλλαγή csc με οδηγίες από το XDA, το άλλαξα σε EUR που είναι το unbranded για Ελλάδα ( η πρώτη προσπάθεια ήταν σε COS για την cosmote αλλά δεν δούλεψε) και πλέον πήρε την esim what's up που είχα αγοράσει από cosmote και δουλεύει κανονικά. Συγχαρητηρια. Μου δινεις το link απο το xda; Αναγκαστηκες να κανεις downgrade το firmware πριν το 1UI που εβαλε η samsung μετα το καλοκαιρι για να αλλαξεις το CSC ή βγηκε παλι ευκολος τροπος οπως ηταν παλια σε 5 λεπτα; Σχετικα με αυτο το θεμα επειδη θελω και εγω να ενεργοποιησω whats up esim στο SM-R825F μου και εχω γερμανικο f/w τωρα επανω εχει κανεις link για το EUR που λεει το παιδι οτι δουλευει με cosmote; Ευχαριστω για την οποια βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Παιδια εχει κανει κανεις αντικατάσταση του ρολογιού η να πάρει τα χρήματα του πίσω μετά από πολλές επισκευές που χρειάστηκε; Αν ναι ποια η διαδικασια; Είναι υποχρεωτικό να παρεις το ιδιο μοντέλο σε αντικατάσταση; Γίνεται απλά τα χρήματα σου πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 459 ολοι στο σκρουτζ , τιμη πρωτης εκκίνησης , για να δουμε που θα φτάσει για το 3 μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 459 ολοι στο σκρουτζ , τιμη πρωτης εκκίνησης , για να δουμε που θα φτάσει για το 3 μιλάω 399€....... σε ένα μήνα θα έχει 300 και άπατο... θα γεμησουν τα μεταχειρισμένα και θα ζητάνε 380€ σφραγισμένο χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 399€....... σε ένα μήνα θα έχει 300 και άπατο... θα γεμησουν τα μεταχειρισμένα και θα ζητάνε 380€ σφραγισμένο χαχαχ https://www.skroutz.gr/s/24294647/Samsung-Galaxy-Watch3-Stainless-Steel-45mm-Mystic-Black.html 449 μαυρο 45αρι επεσε ενα 10ρικο μολις μπηκε και αλλο ενα κατάστημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Φυσικά και θα πέσει η τιμή του αλλά όχι τόσο πολύ. Αν κάποιος περιμένει ένα χρόνο θα το πάρει 200 όπως έγινε με το galaxy watch που έχουμε. Και φυσικά θα πουλήσει!! Και καλά. Εδω πουλάνε κάτι Huawei και band που κάνουν το 1/3 από αυτά που κάνει αυτό. Όποιος θέλει κανονικό έξυπνο ρολόι και όχι να λέει ότι έχει απλά, μόνο αυτό και της Apple. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το apple watch έχει το κακό πως είναι μόνο για κινητά apple και το ποσοστό τους είναι πολύ λίγο στην Ελλάδα. Τώρα για το ποιος θα το πάρει στα 300-400€... ε όσοι είναι άνω των 50 που δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους.. η νεολαία δεν έχει φράγκο για πέταμα ιδικά σε ρολόγια. Οσο υπάρχει το watch στα 150€... δεν υπάρχει ούτε ο παραμικρός λόγος να πας σε χειρότερη μπαταρία. Από τις 4-5 μέρες να το φορτίζεις στις 2 το πολύ σαν ανώμαλος. Γνώμη μου πάντα. ελπίζω να μην προσβάλω τους άνω των 50 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Γνωρίζουμε αν φοράει τον ίδιο επεξεργαστή με τα υπόλοιπα; Γιατί με τέτοια μπαταρία και το 2 μέρες αισιόδοξο το ακούω . Πάντως είναι όμορφο . Μου αρέσει που το εκαναν ακόμη πιο "ρολόι" με τα στρογγυλά κουμπιά . Οι επιπλέον λειτουργίες αν δεν ενεργοποιηθούν είναι απλά διαφημιστικό τρικ . Αν ενεργοποιηθεί το Samsung pay δεν βλέπω να αλλάζω το watch μέχρι να μην ανοίγει από την φθορά της μπαταρίας ... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 (edited) Παιδια εχει κανει κανεις αντικατάσταση του ρολογιού η να πάρει τα χρήματα του πίσω μετά από πολλές επισκευές που χρειάστηκε; Αν ναι ποια η διαδικασια; Είναι υποχρεωτικό να παρεις το ιδιο μοντέλο σε αντικατάσταση; Γίνεται απλά τα χρήματα σου πίσω;Καλησπέρα. Εγώ έχω πάρει αντικατάσταση από Samsung Galaxy watch σε active 2. Στην 3η φορά που πήγα στο service (Smartec) και διαπιστώθηκε πρόβλημα αιτηθηκα επιστροφή χρημάτων. Την ίδια μέρα με κάλεσε η Samsung hellas και μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό λόγω ότι το ρολόι ήταν αγορασμένο αποakroutzoμαγαζο και δεν ήταν επίσημης ελληνικής εισαγωγής. Ανταυτου μου πρότειναν αντικατασταση με καινούργιο το ίδιο μοντέλο. Φυσικά και δεν δέχτηκα και ζητησα τα λεφτά μου πίσω η αλλιώς στην χειρότερη αντικατάσταση με το active 2. Με κάλεσαν σε 10 λεπτά και μου ότι εγκρίθηκε απλά άργησα 15 μέρες περίπου να παραλάβω για εν μέσω πανδημίας είχαν έλλειψη. Βέβαια πιστεύω ότι αν επέμενα ακόμα και για χρήματα μου θα τα έπαιρνα πίσω αλλά αφού είχα σκοπό να αγοράσω το active 2 δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 10, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Πολύ χαίρομαι που η στατιστική σου λέει κάτι τέτοιο. Φαντάζομαι την έκανες σε κάποιο πανεπιστήμιο. Απλά σου ξέφυγαν όλα εκείνα τα μικρά παιδάκια που τα βλέπεις σε διάφορα μέρη και το σύνολο των ρούχων και τα παπούτσια τους έχουν γύρω στα 3000 ευρώ.....αντίθετα οι πενηνταρηδες που μπαίνουν εδώ κυρίως ξέρουν τι και πως να αγοράσουν. Για την μπαταρία το έχω γράψει αλλού ότι είναι λάθος! Ναι θα πουλήσει και μάλιστα πολύ για τους λόγους που , μάλλον, δεν κατάλαβες, όταν θα έχει και μια λογική τιμή και όταν το πρώτο θα έχει παλιώσει αρκετά. Στα λεφτά που τώρα ζητάει, φυσικά, και δεν είναι συμφέρουσα αγορά. Άλλωστε ούτε εγώ, ούτε κι εσύ θα κάνουμε κουμάντο στα χρήματα των άλλων. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να μην σου πω ότι σε επόμενο update του watch 1 θα δούμε την μπαταρία να κρατάει και αυτή 2 μέρες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Να μην σου πω ότι σε επόμενο update του watch 1 θα δούμε την μπαταρία να κρατάει και αυτή 2 μέρες...... 2 Μέρες κρατάει με όλα ανοιχτά ούτως ή άλλως το ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Χωρίς aod συνέχεια, αυτόματο wifi , συνεχείς παλμούς και χωρίς gps τρεις και κάτι μέρες. Αν το χρησιμοποιεί κάποιος πραγματικά και όχι να το κλείνει το βράδυ και τέτοια κόλπα. Δεν είναι actve2 και το καινούριο, που έχουν ίδιας χωρητικότητας μπαταρίες και η ίδια η Samsung λέει το χρησιμοποιείτε και το βράδυ το βάζετε να φορτίσει. Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα έχουμε πει πολλές φορές για την μπαταρία 2 χρόνια τώρα. Ανάλογα την χρήση (όπως και τα κινητά) πάει από 6-7 μέρες μέχρι 1μιση-2 μέρες. Τα βασικά που τρώνε την μπαταρία είναι η AOD, οι παλμοί συνεχόμενα και το watchface σε κάποιες περιπτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Τα έχουμε πει πολλές φορές για την μπαταρία 2 χρόνια τώρα. Ανάλογα την χρήση (όπως και τα κινητά) πάει από 6-7 μέρες μέχρι 1μιση-2 μέρες. Τα βασικά που τρώνε την μπαταρία είναι η AOD, οι παλμοί συνεχόμενα και το watchface σε κάποιες περιπτώσεις.Και με τι τηλέφωνο το έχεις συνδέσει λέω εγώ παίζει ρόλο . Τρίτοι κατασκευαστές για κάποιο λόγο επιβαρύνουν το ρολόι με την σύνδεσή τους( ή τις συνεχείς αποσυνδέσεις ) . Σε σχέση με το Samsung , τώρα με το xiaomi έχω χάσει μια μέρα αναμονης. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Τα έχουμε πει πολλές φορές για την μπαταρία 2 χρόνια τώρα. Ανάλογα την χρήση (όπως και τα κινητά) πάει από 6-7 μέρες μέχρι 1μιση-2 μέρες. Τα βασικά που τρώνε την μπαταρία είναι η AOD, οι παλμοί συνεχόμενα και το watchface σε κάποιες περιπτώσεις. Ετσι ακριβώς. 2 χρόνια το έχω , κάτω από 3 μέρες δεν πέφτει με τη καμία. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Και με τι τηλέφωνο το έχεις συνδέσει λέω εγώ παίζει ρόλο . Τρίτοι κατασκευαστές για κάποιο λόγο επιβαρύνουν το ρολόι με την σύνδεσή τους( ή τις συνεχείς αποσυνδέσεις ) . Σε σχέση με το Samsung , τώρα με το xiaomi έχω χάσει μια μέρα αναμονης. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Με galaxy και iPhone (αν και στο iPhone θέλει επαναφορά εργοστασιακών, όχι απλά σύνδεση με νέο ρολόι) η κατανάλωση είναι στα ίδια επίπεδα και στο ρολόι και στο κινητό. Ωστόσο όταν το σύνδεσα για 2 ημέρες σε Xperia XC, κυριολεκτικά διέλυσε την αυτονομία του κινητού. Μόλις έβγαλα τις εφαρμογές της Samsung και το plug-in, η αυτονομία επανήλθε άμεσα. Δεν έχω συναντήσει θέματα στην αυτονομία του ρολογιού, αλλά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο αν υπάρχουν θέματα σύνδεσης όπως λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Καλησπέρα. Εγώ έχω πάρει αντικατάσταση από Samsung Galaxy watch σε active 2. Στην 3η φορά που πήγα στο service (Smartec) και διαπιστώθηκε πρόβλημα αιτηθηκα επιστροφή χρημάτων. Την ίδια μέρα με κάλεσε η Samsung hellas και μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων ή πιστωτικό λόγω ότι το ρολόι ήταν αγορασμένο αποakroutzoμαγαζο και δεν ήταν επίσημης ελληνικής εισαγωγής. Ανταυτου μου πρότειναν αντικατασταση με καινούργιο το ίδιο μοντέλο. Φυσικά και δεν δέχτηκα και ζητησα τα λεφτά μου πίσω η αλλιώς στην χειρότερη αντικατάσταση με το active 2. Με κάλεσαν σε 10 λεπτά και μου ότι εγκρίθηκε απλά άργησα 15 μέρες περίπου να παραλάβω για εν μέσω πανδημίας είχαν έλλειψη. Βέβαια πιστεύω ότι αν επέμενα ακόμα και για χρήματα μου θα τα έπαιρνα πίσω αλλά αφού είχα σκοπό να αγοράσω το active 2 δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Σε αυτήν ακριβώς τη φάση βρισκομαι. Το εδωσα smartek και ενημέρωσα samsung ότι θέλω τα χρήματα μου πισω. Και εγω από κατάστημα skroutz το πήρα οποτε την ίδια εξέλιξη θα έχω. Το να ζητήσω το 3 ειναι υπερβολή ε; Το galaxy το ειχα παρει 250 από skroutz και παίρνοντας το galaxy 2 θα εχανα κανα 80ρι ευρω απο τα αρχικά μου χρήματα. Δεν ξέρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Σε αυτήν ακριβώς τη φάση βρισκομαι. Το εδωσα smartek και ενημέρωσα samsung ότι θέλω τα χρήματα μου πισω. Και εγω από κατάστημα skroutz το πήρα οποτε την ίδια εξέλιξη θα έχω. Το να ζητήσω το 3 ειναι υπερβολή ε; Το galaxy το ειχα παρει 250 από skroutz και παίρνοντας το galaxy 2 θα εχανα κανα 80ρι ευρω απο τα αρχικά μου χρήματα. Δεν ξέρω.. Αμα σου δεχτούν αντικατάσταση συνήθως (όπως ξέρω μέχρι τωρα από 5-6 περιπτώσεις και παλιότερα σε εμένα) στο αλλάζουν στο ίδιο μοντέλο.. δεν σου δίνουν καμία εναλλακτική ακόμα και να τους πεις ότι δίνεις εξτρα χρήματα να πας στο νέο μοντέλο (αυτό τους είχα πει εγώ όταν μίλησα μαζί τους). Edited August 11, 2020 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Εμένα μου το αλλάξανε με νεότερο οπότε γίνεται. Επισυναψα και μια καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και λύθηκε αυτομάτως το θέμα(και τώρα που τα θυμάμαι έβαλα και ένα link από το επίσημο φόρουμ της Samsung US που μιλούσαν για το συγκεκριμένο πρόβλημα) . Φυσικά και θα ζητούσα το Galaxy watch 3 αν υπήρχε εκείνη την περίοδο στην αγορά. Επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο η όλη επικοινωνία μου με την Samsung hellas έγινε και μέσω email ως βασική προϋπόθεση που έθεσα. Οπότε τα επισυναψα όλα μέσα στην καταγγελία. Δυστυχώς το Galaxy watch έχει αποδεδειγμένα κατασκευαστικο ελάττωμα εκ του εργοστασίου (αισθητήρας βαρομετρου εκτεθειμένος στο πίσω καπάκι όπου και βγαίνει off από ιδρώτα, βρωμα κτλ) άσχετα που πολύ δεν το έχουν πάρει χαμπάρι λόγω ότι δεν χρησιμοποιουν την εφαρμογή βαρομετρο /αλτίμετρο. Επίσης ένα άλλο ελλατωμα είναι η μέτρηση των ορόφων. Είχε φτάσει σε σημείο να μου γράφει 300 ορόφους την μέρα. Και φυσικά δεν είναι θέμα software όπως ισχυριζοντουσαν στις αρχές καθώς και πλακετα(hardware) μου αλαζαν σε κάθε επισκευή και το active 2 είναι υποδειγματικο σε αυτόν τον τομέα. Sent from my SM-G985F using Tapatalk Edited August 11, 2020 by bromonano2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Ο αισθητήρας βάρομετρου που είναι στο active 2 ; Εμενα πάντως δεν έχει βγάλει προβλημα εδώ και ένα χρόνο μετά την επισκευή από την smartec και το ρολόι είναι μέσα στην βρωμια και την σκόνη καθώς το φοράω στο εργαστήριο . Ρύθμισα πριν 5 μέρες το υψόμετρο στην επιφάνεια της θάλασσας και σήμερα μόλις έχασε 5 μέτρα . Δεν νομίζω ότι είναι τόσο κατασκευαστικό θέμα . Το πρόβλημα εμφανιζόταν μετά από αναβαθμίσεις λειτουργικού σε εμένα . Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Δεν γνωρίζω που βρίσκεται στο active 2(τουλάχιστον δεν μπορώ να τον εντοπίσω) αλλά σίγουρα δεν είναι όπως του Galaxy watch (άσπρη κουκίδα στο καπάκι). Εμένα προσωπικά καμία σχέση με αναβαθμίσεις, το πρόβλημα το έβγαζε στο άσχετο. Και άλλωστε άμα ήταν softwarett γιατί μου άλλαζαν πλακετα και πίσω καπάκι κάθε φορά; Sent from my SM-G985F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 (edited) Δεν γνωρίζω που βρίσκεται στο active 2(τουλάχιστον δεν μπορώ να τον εντοπίσω) αλλά σίγουρα δεν είναι όπως του Galaxy watch (άσπρη κουκίδα στο καπάκι). Εμένα προσωπικά καμία σχέση με αναβαθμίσεις, το πρόβλημα το έβγαζε στο άσχετο. Και άλλωστε άμα ήταν softwarett γιατί μου άλλαζαν πλακετα και πίσω καπάκι κάθε φορά; Sent from my SM-G985F using TapatalkΕμένα έχει αλλάξει 3 φορές πλακέτα και μπαταρία και έχει πάει σέρβις 5 φορές . Το update προκαλούσε βλάβη στον αισθητήρα . Υπήρχε κάτι λάθος στο λογισμικό που προκαλούσε hardware πρόβλημα . Σαν να έβαζε λάθος οδηγους. Σκέψου σαν να φλασαρες λάθος bios σε μητρική που είχε πχ ίδια χαρακτηριστικά αλλά.ειχε επιπλέον κάτι που μετά δεν λειτουργούσε . Δεν μπορεί να ήταν θέμα χρήσης ή η θέση του αισθητήρα γιατί τις δύο πρώτες φορές παρουσίασε το πρόβλημα μέσα σε.1.ωρα από την.παραλαβη από το σερβις με.νεα.πλακετα . Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited August 11, 2020 by songless_bird Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts