Jump to content

fifini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by fifini

  1. Καλησπέρα, τον τελευταίο καιρό , κατά τη διάρκεια των κλήσεων δεν ακούω καθόλου δυνατά αυτόν που μιλάει. Το έχετε και άλλοι αυτό; Χθες έκανα την αναβάθμιση,αλλά δεν είδα διαφορά.
  2. Παιδιά, έχω θέμα με το κινητό. Δεν συνδέεται αυτόματα το Samsung Galaxy watch. Έχω κάνει τα πάντα στην εφαρμογή. Πρέπει να ανοίξω εγώ την Galaxy wearable app, για να συνδεθεί το κινητό . Έκανα uninstall, auto start, clear cache, σύνδεσα ξανά το ρολόι, όμως δεν έδινε κάτι.
  3. https://ibb.co/YQwWN2m Αυτή πήρα. Πιο φτηνή που βρήκα. Δεν παίρνω με μαύρο πλαίσιο γιατί σου τρώνε οθόνη συνήθως.Αν δεν δουλεύει ο σένσορας, θα υπάρχει σοβαρό θέμα. Θα πάρω πουγγί τότε!!!!
  4. Έχω παραγγείλει το πιο φτηνό από eShop , αλλά θεωρώ πως δε θα καλύψει πλήρως την οθόνη. Κάποια γράφουν ότι είναι " full face" , νόμιζα πως θα ήταν curved .
  5. Βασίλη, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου. Μπορείς, σε παρακαλώ, να μου προτείνεις ένα καλό curved tempered glass χωρίς μαύρο , γιατί δεν έχω βάλει ακόμα και φοβάμαι. Η πίσω θήκη που είχε το κουτί παρά πολύ καλή.
  6. Όταν πλησιάζω το κινητό στο αυτί μου, κλείνει η οθόνη κανονικά.
  7. Δε βλέπω τι κάνει η οθόνη, να σας πω την αλήθεια, απλά πατιούνται αναδυόμενες επιλογες όπως airplane mode και σιγαση μικροφώνου!!!!(μη σου τύχει)
  8. Παιδιά, τι κάνετε για να μην πατιούνται κουμπιά την ώρα που μιλάτε;
  9. Παιδιά, πήρα το mi note 10 lite, αλλά ενώ το κινητό με δείχνει συνδεδεμένο με το ρολόι, το ρολόι είναι σε standalone mode και δε δείχνει τίποτα από notifications. Έκανα hard reset αλλά τίποτα.
  10. Καλησπέρα, έχω το Α70 με android 10 και προσπαθω να το κάνω να μην εμφανίζει επαφές που δεν έχουν αριθμό και βρίσκονται σε κάποιο γκρουπ. Η επιλογή " hide contact without numbers " τις αποκρύπτει (στο πράσινο εικονίδιο με το τηλέφωνο), όμως όχι στο contacts app(πορτοκαλί). Εν τω μεταξύ στο google account μου τις έχω κάνει απόκρυψη τις εν λόγω επαφές. Κάποια βοήθεια; Σας ευχαριστώ πολύ!
  11. Εγώ τα έχω both αγγλικά αλλά έχων το ίδιο θέμα. δεν πρέπει να φταίει η γλώσσα λογικά
  12. Παιδιά, πώς γίνεται το Samsung health να μηδενίζει τα βήματα κάθε βράδυ, ώστε κάθε πρωί να μετράει από την αρχή;
  13. παθαίνω το ίδιο από Moto z2 play. Πίκρα
  14. παιδιά, είναι λογικό κάθε φορά που στέλνω 1 sms , να με χρεώνει και 4' από τον χρόνο ομιλίας; έχω το blender πακέτο. έχει τύχει και σε κάποιον άλλο;
  15. απλά κρίμα.... και είχα ψηθεί τρελά.
  16. Παιδιά, αναγνωρίζει ελληνική ομιλία , ωστε να γράφει μηνύματα; Αν όχι ακόμα, πιστεύετε θα γίνει σύντομα; Για εμένα αυτο είναι καθοριστικός παράγοντας αγοράς!
  17. Μέσω UPS στη Γερμανία, εκεί που λέει το support. Άσε, έχω ξενερώσει, νόμιζα οτι κουτσά στραβά θα περνούσα ένα recovery. Δεν μπαίνει τίποτα!!!! Εννοείται δεν είναι χτυπημένο το μηχάνημα! Σαν κόρη οφθαλμού το έχω. Κάνω install το recovery image ,αλλα κόβεται προς το τέλος
  18. Παιδιά , έχει ο αδερφός μου ενα SP4 , το οποίο ξαφνικά άρχισε να μπαινει μονο σε safe mode. Προσπαθω να κανω recovery ,αλλα τα κόβει όλα τα installs. Έχει τυχει σε κανεναν αλλο; Το έστειλε αντιπροσωπεια εξωτερικο , αλλα του το γυρισαν πίσω!!!! και καλα ηταν χτυπημενο!
  19. fifini

    Huawei P9 Lite

    ό,τι κι αν πατησω με παει σε rescue mode και γραφει please update system again Error Func No 16 Error no 1
  20. fifini

    Huawei P9 Lite

    Σήμερα ξαφνικά το κινητό μπούκωσε και κόλλησε. Στο restart μπαίνει σε rescue mode (λευκή οθόνη) και δεν μπορώ να κάνω τίποτα! Μπορεί να βοηθήσει κανείς παρακαλω;; Δεν ειναι ωραια να μενεις απο κινητο!!!!
  21. fifini

    Huawei P9 Lite

    Λεβέντες, πώς απενεργοποιείται η δόνηση από τις ειδοποιήσεις εντελώς; Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα στις ρυθμίσεις...ευχαριστώ
  22. Καλημέρα! Είμαι πλήρως απογοητευμένος από το miui γενικότερα. Όλο bugs. Έχω το 8.0.2 το αγγλοκινεζικο. Αν δεν ανοίξω εγώ Viber , hangouts ή messenger , δεν έρχεται τίποτα!!! Και με το 7 τα ίδια είχα. Έχω κάνει όλους τις ρυθμίσεις με το autostart,permissions και battery restrict, αλλά τζίφος. Μόνο η μπαταρία άξιζε τελικά. Έχει κανείς καμιά ιδέα , μήπως βγάλω άκρη; Σας ευχαριστώ
  23. Λεβέντες, πώς γίνεται να μην βλέπω σε όλες μου τις συσκευες , οταν τις ανοιγω, τα ιδια notifications , οταν ήδη τα έχω δει στο κινητό μου πχ. Γίνεται κάπως αυτο ή ζητάω πολλά;
  24. Ποιο από όλα;
  25. Παιδες, μετα την αναβαθμιση σε 5.0.2LRX22G CHINA STABLE , σε καποιες εφαρμογες πχ Facebook, τα ελληνικα φαινονται αραιά και καποια γραμματα εχουν κοπει. Εχει συμβει και σε αλλους;
×
×
  • Create New...