Jump to content

Samsung Galaxy Watch

PETROSLEON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα δεν το έκανε μετά το ντουζ με βρεγμένο αισθητήρα . Εννοώ να χάσει τελείως τις μετρήσεις . Οπότε αυτό που λες είναι άσχετο αν έχει γεμίσει νερό ο αισθητήρας να μην μετράει καθόλου . Λάθος ναι . Καθόλου όχι . Πχ είμαι στον δεύτερο όροφο και με βγάζει -14 μέτρα μετά που βραχηκε .

Όχι δεν το πήρα για τον αισθητήρα κυρίως . Αλλά και για αυτόν .

Χτες έτυχε να έχω ένα Garmin των 500€ στα χέρια μου και πάλι το Galaxy θα αγόραζα . Δεν είναι smartwatch . Η οθόνη του χειρότερη και από κινεζικό των 20€ και φυσικά όχι αφής . Οι λειτουργίες του περιορισμένες και όσο το περιεργάστικα σε παλμούς βήματα και GPS δεν είδα την διπλάσια τιμή να δικαιολογείται. Ογκοδεστερο και ίσως και βαρύτερο γιατί και το πίσω κάλυμμα είναι μεταλλικό . Οπότε μην συγκρίνουμε ανομοια πράγματα .

Και εγώ το Galaxy Watch/ Gear S3 θα ξαναγόραζα. Εμένα λειτουργεί μια χαρά το βαρόμετρο. Αν είχα παραπάνω απαιτήσεις από το βαρόμετρο όμως, στα ρολόγια που ανέφερα πριν θα πήγαινα.

γενικα,ασχετα απο το ρολοι, οταν πχ εχεις ενα κινητο που εχει γρηγορη φορτιση και το φορτιζεις 20-80 πχ, το δουλευεις συνεχως σε υψηλες θερμοκρασιες, πχ εισαι βιαστικος και θες μιση ωρα να ριξεις μια γρηγορη, θα δουλεψει μονο πολυ η γρηγορη φορτιση, που σημαινει μονο υψηλες θερμοκρασιες κλπ. Ειναι δεδομενο λοιπον οτι θα την φας την μπαταρια σχετικα γρηγορα. Αντιθετα κλειστο με αργη φορτιση μεχρι το τερμα θα τη συντηρησει καλυτερα. Αυτο γενικα βεβαια μιας και απαντησες γενικα για μπαταριες, αν και στο ρολοι που δεν εχει γρηγορη δεν υπαρχει θεμα νομιζω.

https://www.insomnia.gr/articles/hardware/smartphones/wireless-charging-shortens-battery-life-span/

Όπως έχουμε ξανά συζητήσει για παρόμοιο θέμα, εγώ δεν σεβάστηκα ποτέ μπαταρία σε συσκευή, ή γενικότερα μπαταρίες li-ion, lipo, imr, κλπ που χρησιμοποιώ καθημερινά πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα στα κινητά, ότι συσκευή είχα ήταν πάντα υπόδειγμα αυτονομίας ακόμα και χρόνια μετά.

Οι συσκευές σήμερα εκτός από το δικό τους κύκλωμα φόρτισης, έχουν και ασφάλειες πάνω στην ίδια την μπαταρία.

Όταν μια μπαταρία είναι rated 9V 2A για παράδειγμα, δεν της κάνεις ζημιά πέρα από το 5% που θα φθαρεί ΟΥΤΩΣ ή άλλως στη 2ετια. Οι μπαταρίες αρχίζουν να γεράζουν από την στιγμή που βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι κι αλλιώς.

Επίσης ο κάθε κατασκευαστής ρυθμίζει την συσκευή του ανάλογα με την μπαταρία που βάζει. Το 0%-100% που δείχνει το λειτουργικό και κόβει την λειτουργία ή την φόρτιση αντίστοιχα, ΔΕΝ είναι το 100%/0% του στοιχείου. Αυτά είναι ρυθμισμένα από τον κατασκευαστή όπως είναι λογικό, γιατί δεν γίνεται να φορτίζει ο χρήστης με χρονόμετρο στο Χ ποσοστό και μέχρι το Ψ ποσοστό.

Όπως και να χει, συγκεκριμένα στο galaxy watch η ταχεία φόρτιση (σε μεγάλο fast charger δηλαδή) δυστυχώς κάνει ζημιά (όχι μόνο πτώση της αυτονομίας) , γιατί η μπαταρία είναι πολύ μικρή και δεν είναι και καμία μπαταρία της προκοπής.

Επίσης δεν περιορίζει σωστά την τάση αν του δώσεις παραπάνω. Καμία σχέση δηλαδή με ένα σύγχρονο κινητό που θα τραβήξει όσα χρειάζεται από τον φορτιστή.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Edited by nikos523

Όπως έχουμε ξανά συζητήσει για παρόμοιο θέμα, εγώ δεν σεβάστηκα ποτέ μπαταρία σε συσκευή, ή γενικότερα μπαταρίες li-ion, lipo, imr, κλπ που χρησιμοποιώ καθημερινά πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα στα κινητά, ότι συσκευή είχα ήταν πάντα υπόδειγμα αυτονομίας ακόμα και χρόνια μετά.

Οι συσκευές σήμερα εκτός από το δικό τους κύκλωμα φόρτισης, έχουν και ασφάλειες πάνω στην ίδια την μπαταρία.

Όταν μια μπαταρία είναι rated 9V 2A για παράδειγμα, δεν της κάνεις ζημιά πέρα από το 5% που θα φθαρεί ΟΥΤΩΣ ή άλλως στη 2ετια. Οι μπαταρίες αρχίζουν να γεράζουν από την στιγμή που βγαίνουν από το εργοστάσιο έτσι κι αλλιώς.

Επίσης ο κάθε κατασκευαστής ρυθμίζει την συσκευή του ανάλογα με την μπαταρία που βάζει. Το 0%-100% που δείχνει το λειτουργικό και κόβει την λειτουργία ή την φόρτιση αντίστοιχα, ΔΕΝ είναι το 100%/0% του στοιχείου. Αυτά είναι ρυθμισμένα από τον κατασκευαστή όπως είναι λογικό, γιατί δεν γίνεται να φορτίζει ο χρήστης με χρονόμετρο στο Χ ποσοστό και μέχρι το Ψ ποσοστό.

Όπως και να χει, συγκεκριμένα στο galaxy watch η ταχεία φόρτιση (σε μεγάλο fast charger δηλαδή) δυστυχώς κάνει ζημιά (όχι μόνο πτώση της αυτονομίας) , γιατί η μπαταρία είναι πολύ μικρή και δεν είναι και καμία μπαταρία της προκοπής.

Επίσης δεν περιορίζει σωστά την τάση αν του δώσεις παραπάνω. Καμία σχέση δηλαδή με ένα σύγχρονο κινητό που θα τραβήξει όσα χρειάζεται από τον φορτιστή.

Ο κάθε ένας έχει την άποψή του. Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω τριγύρω μου μπαταρίες να χάνουν πάνω από 40% μετά τον χρόνο από χρήση γρήγορης φόρτισης, που σιγά τη γρήγορη που δίνει η samsung, φαντάζομαι τι γίνεται με τις πιο γρήγορες λοιπόν.. Κατά τα άλλα ας κάνει ο φίλος και ο κάθε ένας ότι καταλαβαίνει. Εγώ από τη στιγμή που βγάζω 2 μέρες με υπόλοιπο 10 έως 30% και το κλείνω το βράδυ δε βρίσκω το λόγο να φορτισω με πάνω από 5volt και 0.85 ampere πχ

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ο κάθε ένας έχει την άποψή του. Εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω τριγύρω μου μπαταρίες να χάνουν πάνω από 40% μετά τον χρόνο από χρήση γρήγορης φόρτισης, που σιγά τη γρήγορη που δίνει η samsung, φαντάζομαι τι γίνεται με τις πιο γρήγορες λοιπόν.. Κατά τα άλλα ας κάνει ο φίλος και ο κάθε ένας ότι καταλαβαίνει. Εγώ από τη στιγμή που βγάζω 2 μέρες με υπόλοιπο 10 έως 30% και το κλείνω το βράδυ δε βρίσκω το λόγο να φορτισω με πάνω από 5volt και 0.85 ampere πχ

Η χρήση μας ούτως ή άλλως είναι εντελώς διαφορετική. Αυτά τα γράφουμε για να περάσει η ώρα και να τα διαβάζουν ή δοκιμάζουν οι υπόλοιποι Νίκο.

Εγώ ή εσύ τώρα θα αλλάξουμε τροπάρια/χρήση και ανάγκες μετά από τόσα χρόνια με τα smartphone? Απλά δεν γίνεται!

Κατά τα άλλα κι εγώ βγάζω τη μέρα με ένα 60% υπόλοιπο (συν πλην 5%) με το note 9.

Όσο για το ρολόι, 5 με 6 μέρες χωρίς AOD, 2 γεμάτες με AOD.

Η χρήση μας ούτως ή άλλως είναι εντελώς διαφορετική. Αυτά τα γράφουμε για να περάσει η ώρα και να τα διαβάζουν ή δοκιμάζουν οι υπόλοιποι Νίκο.

Εγώ ή εσύ τώρα θα αλλάξουμε τροπάρια/χρήση και ανάγκες μετά από τόσα χρόνια με τα smartphone? Απλά δεν γίνεται!

Κατά τα άλλα κι εγώ βγάζω τη μέρα με ένα 60% υπόλοιπο (συν πλην 5%) με το note 9.

Όσο για το ρολόι, 5 με 6 μέρες χωρίς AOD, 2 γεμάτες με AOD.

Μα γιαυτό είπα τι χρήση κάνω για να δείξω ότι ακόμα και φθορά να μην υπάρχει, δεν υπάρχει λόγος να ψάχνω φορτιστή μες τη μέρα όταν μπορεί να φορτισει ενώ κοιμάμαι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδιά τώρα που έχει πέσει στα 214 ευρώ αξίζει η αγορά του? Για fitness θα το χρησιμοποιώ λίγο για κανα τρέξιμο σε διάδρομο. Γενικά πάντως διαβάζω και αρνητικά σχόλια στο νήμα.

Για να διαβάζεις τις ειδοποιήσεις σου και για χρήση ρολογιού είναι φανταστικό.

5 μέρες μπαταρία, οθονάρα άπειρα λουρακια κλπ, πολύ εμπορικό, φανταστική εγγύηση.. Έχει αρκετά θετικά.

Τώρα τα παιδιά που το θέλουν για τρέξιμο, γυμναστική, παλμούς, αλτιμετρα και χρήση fitness και activity tracker, εκεί εστιάζονται τα παράπονα, οπότε διαλέγεις τη χρήση θέλεις και αποφασίζεις.

Κ για να μιλάς ενώ οδηγείς απτό ρολόι.. Κ να ακούς μουσική ενώ πας για περπάτημα είναι σούπερ

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Παιδιά τώρα που έχει πέσει στα 214 ευρώ αξίζει η αγορά του? Για fitness θα το χρησιμοποιώ λίγο για κανα τρέξιμο σε διάδρομο. Γενικά πάντως διαβάζω και αρνητικά σχόλια στο νήμα.
Με κλειστά μάτια!!

Το Galaxy Watch μου άλλαξε όλη τη νοοτροπία για τα smartwatches. Πλέον χωρίς αυτό στο χέρι μου δε μπορώ να πάω πουθενά, η ευκολία που σου παρέχει είναι το κάτι άλλο.

129026.png?1640591734

Για αυτό που ζητάς όχι δεν αξίζει, οι μετρήσεις ως fitness ρολόι απέχουν πολύ από τη πραγματικότητα.

Ως gadget είναι μια χαρά επιλογή.

Καλησπέρα.

Μόλις χθες το αγόρασα αλλα παρατήρησα κάτι και ελπίζω να κάνω λάθος.

Εχω 2 smartphones με twin κάρτα.

Παίρνω έξω όποιο θέλω όποτε το θέλω.

Η λογική λέει οτι κάνω disconnect το ένα τηλέφωνο και κάνω connect χωρίς πρόβλημα το άλλο.

Ελα μου ντε που το ρολόι κάνει reset και θέλει τη διαδικασία pairing από την αρχή που κρατά και αρκετά.

Κάνω κάτι λάθος?

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?

Επίσης ο (βασικός) λόγος αγοράς του, πέρα από την gadgetmania φυσικά, είναι ο εξής. Πάνω στη μηχανή θέλω όταν κτυπάει τηλέφωνο, να πατάω αποδοχή στο ρολόι και ο ήχος να περνάει στα bluetooth ακουστικά (pads) που έχω εντός του κράνους στα οποία δεν έχω φυσικά πρόσβαση. Οσο και αν προσπάθησα ο ήχος περνάει στο μεγάφωνο του ρολογιού. Μόνο αν μέσα από το μενού του κινητού κάνω active τα ακουστικά θα μιλήσω με αυτά. Κάτι φυσικά ανεπιθύμητο και ανέφικτο στη μηχανή. Δεν θα είχε νόημα το ρολόι για μένα. Κινητά και pads δεν είναι samsung αν αυτό παίζει (δυστυχώς) ρόλο.

Τα φώτα σας για οποιοδήποτε από τα 2 θέματά μου, είναι πολύτιμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Καλησπέρα.

Μόλις χθες το αγόρασα αλλα παρατήρησα κάτι και ελπίζω να κάνω λάθος.

Εχω 2 smartphones με twin κάρτα.

Παίρνω έξω όποιο θέλω όποτε το θέλω.

Η λογική λέει οτι κάνω disconnect το ένα τηλέφωνο και κάνω connect χωρίς πρόβλημα το άλλο.

Ελα μου ντε που το ρολόι κάνει reset και θέλει τη διαδικασία pairing από την αρχή που κρατά και αρκετά.

Κάνω κάτι λάθος?

Το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?

Επίσης ο (βασικός) λόγος αγοράς του, πέρα από την gadgetmania φυσικά, είναι ο εξής. Πάνω στη μηχανή θέλω όταν κτυπάει τηλέφωνο, να πατάω αποδοχή στο ρολόι και ο ήχος να περνάει στα bluetooth ακουστικά (pads) που έχω εντός του κράνους στα οποία δεν έχω φυσικά πρόσβαση. Οσο και αν προσπάθησα ο ήχος περνάει στο μεγάφωνο του ρολογιού. Μόνο αν μέσα από το μενού του κινητού κάνω active τα ακουστικά θα μιλήσω με αυτά. Κάτι φυσικά ανεπιθύμητο και ανέφικτο στη μηχανή. Δεν θα είχε νόημα το ρολόι για μένα. Κινητά και pads δεν είναι samsung αν αυτό παίζει (δυστυχώς) ρόλο.

Τα φώτα σας για οποιοδήποτε από τα 2 θέματά μου, είναι πολύτιμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.

Pairing μόνο με ένα κινητό . Το reset είναι αναγκαίο για να συγχρονίζει με την συσκευή, αλλιώς θα είχε γίνει μπαχαλο με επαφές και μηνύματα .

Τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στο ρολόι και όχι στο κινητό . Δηλαδή ρολόι με κινητό και ακουστικά με ρολόι .

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Pairing μόνο με ένα κινητό . Το reset είναι αναγκαίο για να συγχρονίζει με την συσκευή, αλλιώς θα είχε γίνει μπαχαλο με επαφές και μηνύματα .

Τα ακουστικά θα τα συνδέσεις στο ρολόι και όχι στο κινητό . Δηλαδή ρολόι με κινητό και ακουστικά με ρολόι .

Ευχαριστώ για την τάχιστη απάντηση.

Στο 1ο δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύπλοκο, τι σοι smart είναι εν έτη 2019. Την πάτησα...

Στο 2ο, το εχω δοκιμάσει και αυτό, έχει συνδεθεί κανονικά αλλά περνάει πάλι στο ηχείο και όχι στο ακουστικό.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ευχαριστώ για την τάχιστη απάντηση.

Στο 1ο δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύπλοκο, τι σοι smart είναι εν έτη 2019. Την πάτησα...

Στο 2ο, το εχω δοκιμάσει και αυτό, έχει συνδεθεί κανονικά αλλά περνάει πάλι στο ηχείο και όχι στο ακουστικό.

Δεν είναι σαν να περνάς έναν ακόμη λογαριασμό στο κινητό σου και να έχεις πχ τις επαφές από δύο διαφορετικούς λογαριασμούς Google . Το ρολόι είναι σε συνεχή σύνδεση και συγχρονισμο με το κινητό με εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο . Όταν αλλάζεις κινητό αλλάζουν και αυτές .

Στο άλλο δεν ξέρω τι φταίει . Εγώ το συνδέσω με το bt στο αυτοκίνητο και ανοίγει η ανοικτή ακρόαση του αυτοκινήτου και όχι του ρολογιού . Περίμενε απάντηση απο κάποιον του το χρησιμοποιεί με ακουστικά .

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Για να δουλέψουν bt ακουστικά πρέπει να είναι συνδεδεμένα μόνο με το κινητό.

Σηκώνεις το τηλέφωνο από το ρολόι, σου γράφει "check your phone" και εφόσον το τηλέφωνο έχει συνδεδεμένα bt ακουστικά θα στείλει εκεί την κλήση.

Τα ακουστικά θα τα συνδέσεις με το ρολόι, ΜΟΝΟ αν έχεις 4G έκδοση και βγαίνεις έξω με αυτή, ή έχεις το spotify σαν standalone εφαρμογή και δεν έχεις κινητό μαζί.

Δουλεύω sennheiser momentum καθημερινά και ότι true wireless ακουστικά της προκοπής βγήκαν πριν πάρω τα momentum.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την δρομολόγηση του ήχου.

Ρίξε μια ματιά και στις ρυθμίσεις της bt συσκευής από το κινητό, σε περίπτωση που δεν έχεις τικαρει την επιλογή για κλήσεις.

Οι δύο επιλογές πρέπει να είναι ενεργές όταν είναι συνδεδεμένη η bluetooth συσκευή.4a3bfab67517ebf4f23e6ec09279cf95.jpg

Μέσω του κινητού βασικά έχω κάνει προσπάθειες.

48558626792_d1ed9b146e_z.jpgbluetooth by P. V, on Flickr

Αλλά τίποτα.

Tο κινητό είναι HTC U12+ (Android 9.0) (BT 5.0)

Τα ακουστικά είναι (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) BLITZWOLF - FYE5 (BT 5.0)

Samsung Galaxy Watch (BT 4.2)

Edited by babill2004

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν είναι Samsung η συσκευή.

Έχεις κατεβασμένα τα galaxy wearable και galaxy watch plugin στο κινητό?

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το ότι δεν είναι Samsung η συσκευή.

Έχεις κατεβασμένα τα galaxy wearable και galaxy watch plugin στο κινητό?

Ναι, εννοείται, άλλωστε δεν συνδέεται διαφορετικά το ρολόι...

Εχω σκάσει πραγματικά, διότι οκ το μικρόβιο για gadget, αλλά αν δεν μπορείς να το χαίρεσαι καθημερινά στην πράξη και να σου κάνει τη ζωή ευκολότερη, τότε γίνεται περισσότερο πολυτέλεια...

Μα αν δεν μπορείς να έχεις το κράνος, τα ακουστικά, οτιδήποτε τέλος πάντων στα αυτιά σου και να έχεις κλήσεις/μηνύματα/μουσική άμεσα από τον καρπό, δεν έχει ουσία. Fitness tracker παίρνεις και με ψίχουλα, τα υπόλοιπα κάνουν το ρολόι δελεαστικό.

Όπως και να χει, εγώ δεν έκανα κάτι άλλο στη συσκευή και πάντα όλα δούλευαν άψογα.

Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις να κάνεις unpair τα ακουστικά από το ρολόι, να δεις αν θα δουλέψει.

Τώρα αν σε συσκευές που δεν είναι Samsung χρειάζεται να συνδεθεί το ακουστικό στο ρολόι ή κάποια άλλη πατέντα, δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Μα αν δεν μπορείς να έχεις το κράνος, τα ακουστικά, οτιδήποτε τέλος πάντων στα αυτιά σου και να έχεις κλήσεις/μηνύματα/μουσική άμεσα από τον καρπό, δεν έχει ουσία. Fitness tracker παίρνεις και με ψίχουλα, τα υπόλοιπα κάνουν το ρολόι δελεαστικό.

Όπως και να χει, εγώ δεν έκανα κάτι άλλο στη συσκευή και πάντα όλα δούλευαν άψογα.

Κάνε μια δοκιμή αν θέλεις να κάνεις unpair τα ακουστικά από το ρολόι, να δεις αν θα δουλέψει.

Τώρα αν σε συσκευές που δεν είναι Samsung χρειάζεται να συνδεθεί το ακουστικό στο ρολόι ή κάποια άλλη πατέντα, δυστυχώς δεν γνωρίζω.

Το έκανα unpair για καλό και για κακό....

Το μόνο που κάνουν τα ακουστικά (δοκίμασα και ένα άλλο Κινέζικο τύπου airpods) είναι να τερματίζουν την κλήση με το κουμπάκι τους. Αρα κατά κάποιο τρόπο λειτουργούν αλλά όχι όπως πρέπει... Σόρρυ αν κούρασα αλλά είναι θέμα που ίσως βοηθήσει και άλλους....:(

Ρε παιδιά εκτός απο viber δεν έρχονται ειδοποιήσεις και από Twitter-instagram ενώ τα έχω τσεκαρισμενα κανονικά.
Πήγαινε στην διαχείριση των ειδοποιήσεων. Κλείστες όλες από τον γενικο διακόπτη επάνω και άνοιξε μια μια οποία θες .

Πήγαινε στην διαχείριση των ειδοποιήσεων. Κλείστες όλες από τον γενικο διακόπτη επάνω και άνοιξε μια μια οποία θες .

Οκ το δοκιμαζω, ευχαριστώ.ξεκλειδωμα τηλεφώνου από το ρολόι πως γίνεται?!

Οκ το δοκιμαζω, ευχαριστώ.ξεκλειδωμα τηλεφώνου από το ρολόι πως γίνεται?!

Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου\Κλείδωμα Οθόνης\Smart lock καθορίζεις στις αξιόπιστες συσκευές το ρολόι σου. Έτσι δεν χρειάζεται να εισάγεις πιν ή δακτυλικό αποτύπωμα, όταν η συσκευή βρίσκεται κοντά στο ρολόι.

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...