Jump to content

Prime

Members
  • Δημοσιεύσεις

    601
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Prime

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

Prime's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν ήταν πάντα έτσι! Διάβασε τις σελίδες του thread, και θα καταλάβεις ότι κάνεις λάθος. Οι εταιρείες μέχρι τώρα, σου έστελναν ένα SMS με έναν κωδικό PIN. Για να γραφτείς στην υπηρεσία του εκάστοτε πενταψήφιου, έπρεπε εσύ να πληκτρολογήσεις τον κωδικό PIN σε συγκεκριμένο πεδίο στο internet, μετά να πατήσεις αποδοχή των όρων χρήσης και μετά να πατήσεις επιβεβαίωση. Χωρίς να κάνεις όλα αυτά, βρισκόσουν γραμμένος σε χρεώσιμες ΥΠΠ. Σε κανένα στάδιο δεν χρειαζόταν να στείλεις SMS. Πλέον, απαιτείται να στείλεις από το κινητό σου SMS, εντός 5 λεπτών της ώρας από τη στιγμή που θα ενημερωθείς για τα στοιχεία και το κόστος της ΥΠΠ. Σωστός! Αν και νομίζω ότι θα δημοσιευτεί κανονικά σε ΦΕΚ.
  2. Πλέον, απαιτείται αποστολή SMS από το χρήστη, για την εγγραφή του σε χρεώσιμα πενταψήφια.
  3. Το είδα από κοντά το Active2 και το φόρεσα στον καρπό μου. Εμφανώς μικρότερο από Watch 46mm και μικρό για τον καρπό μου. Αν το έπαιρνα, θα το έπαιρνα στην 44mm Aluminum μαύρη ματ έκδοση.
  4. Ίδια RAM έχουν το Watch και το Watch Active2 στις ίδιες εκδόσεις. 768MB η Bluetooth version και 1.5GB η LTE version. Εκτός αν συγκρίνεις Galaxy Watch Bluetooth με Galaxy Watch Active2 LTE.
  5. Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο, αλλά μπορεί να δεις κάτι που να σε ενδιαφέρει.
  6. Η Samsung περιμένει έγκριση από τον FDA για να το δώσει στις ΗΠΑ. 1st quarter είχαν πει. Άρα μέχρι τέλος Μαρτίου αναμένεται στις ΗΠΑ. Μετά λογικά θα υπάρχει ενημέρωση για το πότε θα το πάρει η Ευρώπη. Δεν νομίζω να αργήσει πολύ να πάρει "CE" πιστοποίηση μετά την έγκριση του FDA.
  7. Από Amazon UK στα €40. Φλεβάρη - Μάρτη για USA. Για Ευρώπη, ακόμα δεν υπάρχει ενημέρωση. Υ.Γ. Καιρός είναι να δημιουργηθεί ένα thread για Galaxy Watch Active 2.
  8. Συνδέεται κανονικά σε Gear S3 και σε Galaxy Watch. Με το watchface "Sporty Watch" βλέπεις live τους παλμούς από τον H10. Και αν θες να περάσεις τα δεδομένα σε S Health, τα περνάς πρώτα σε Strava και μετά από Strava σε S Health. Εδώ η λίστα με όλους τους συμβατούς heart rate monitors και εδώ άτομα που δοκίμασαν τον πιο πάνω συνδυασμό.
  9. "Αν έχετε αντιρρήσεις σχετικά με την απάντηση που λάβατε από την εταιρία, παρακαλούμε αναφέρετε τα χωρία της απάντησης που δεν σας ικανοποιούν." Το πιο πάνω, είναι από τη φόρμα υποβολής καταγγελίας της EETT.
  10. Το πόσες θερμίδες καίει κάποιος ανά ώρα ύπνου, εξαρτάται από το BMR του. Το BMR εξαρτάται από τη μυϊκή μάζα του καθενός καθώς και από άλλους παράγοντες. Εν συντομία, σε μία ώρα ύπνου καις το 85% των θερμίδων που θα έκαιγες ξύπνιος. Ο μαθηματικός τύπος είναι αυτός: Calories burned while sleeping = (BMR / 24) x number of hours asleep x 0.85 Ένας άνθρωπος με BMR=2200kcal καίει σε 8 ώρες ύπνου, 623kcal. Your mileage may vary. Σίγουρα δεν καις μόνο 20kcal σε 8 ώρες ύπνου. Εκτός αν είσαι αρκούδα σε χειμερία νάρκη. https://www.medicalnewstoday.com/articles/325074.php
  11. Το ελλειπτικό το καταλαβαίνει σαν περπάτημα, γιατί η κίνηση των χεριών στο ελλειπτικό δεν διαφέρει και πολύ σε σχέση με το περπάτημα. Στο στατικό ποδήλατο είναι λογικό να μην καταλαβαίνει από μόνο του ότι γυμνάζεσαι, γιατί το ρολόι βρίσκεται στο ένα χέρι και τα χέρια είναι ακίνητα καθόλη τη διάρκεια της άσκησης. Για καλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις, κάνε χειροκίνητη καταγραφή όλων των ασκήσεων με όργανα (ελλειπτικό, στατικό ποδήλατο, διάδρομος) και άσε μόνο το περπάτημα να γίνεται αυτόματα. Αν και ακόμα και το περπάτημα, με χειροκίνητη καταγραφή έχει μεγαλύτερη ακρίβεια, λόγω GPS.
  12. Θερμίδες καις και ενώ κοιμάσαι. Οπότε δεν είναι παράξενο. Όσον αφορά τα βήματα, η κίνηση του χεριού μπορεί να καταγραφεί σαν βήματα, ενώ εσύ είσαι ακίνητος.
  13. Αυτό που περιγράφεις είναι φυσιολογική λειτουργία του ρολογιού. Ενεργοποίησε το auto low brightness, αν δεν θες να σε τυφλώνει σε σκοτεινό περιβάλλον.
×
×
  • Create New...