johnny_htc Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 4 minutes ago, marios239 said: Κλασικές μ***κίες... Λες και πρέπει να ενημερώνεται το δημοτικό συμβούλιο για κάθε κεραία που μπαίνει... Όντως παλιά η vf είχε κεραία κοντά στη σημερινή του ΟΤΕ στην Κορόπη που ξηλώθηκε. Και ο ΟΤΕ είχε βρει νέα θέση τότε, αλλά απ'όταν την άλλαξε δεν έχει ξαναακουστεί κάποια διαμαρτυρία. Ακριβώς! Δηλαδή νομίζουν ότι οι εταιρίες είναι χαζές; Ναι είναι μια απ' τις χρωστούμενες! Αναρωτιέμαι αν θα περάσουν κι απ' την υπόλοιπη Μαγνησία για εργασίες. Απ ο, τι έχω καταλάβει, με βάση αυτό που ανέφερε και χτες ο φίλος για την περιοχή της Ολυμπιακής Ακτής, Κατερίνη αν δεν κάνω λάθος είναι αυτό κοντά, κάνουν μια γύρα σίγουρα τα τουριστικά πάλι για φέτος, οπότε ο, τι είναι παραλιακό και το Πήλιο γενικά όπου έχει κόσμο, μάλλον είναι εντός πλάνου υποθέτω 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 14 ώρες πριν, georgemv said: Αν το βάλεις προσωρινά σε NR only συνδέεται σε SA? Ναι συνδέεται και δουλεύει. Γιατί το ρωτάς αυτό; 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Αργάσι Ζακύνθου μπροστά από το βενζινάδικο Ελιν 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) On 29/5/2025 at 5:47 ΜΜ, marios239 said: Αναρωτιέμαι αν θα περάσουν κι απ' την υπόλοιπη Μαγνησία για εργασίες. Νόβα ναι. Επιβεβαίωσα με ιδιοκτήτη. & μπορεί να είναι συνεγκατάσταση. Edited May 31, 2025 by hercoulis 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Τι κερδίζω; Όλα με το Galaxy A34 😎 10 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 11 ώρες πριν, hercoulis said: Νόβα ναι. Επιβεβαίωσα με ιδιοκτήτη. & μπορεί να είναι συνεγκατάσταση. Η μόνη κεραία nova που ξέρω στη Μαγνησία με συνεγκατάσταση ΟΤΕ είναι στην Ξινόβρυση, που θα μπει εξοπλισμός ΟΤΕ, βγήκε πρίν λίγο καιρό η συνεγκατάσταση. Εκτός αν εννοείς nova/vf; 1 hour ago, elkons said: Τι κερδίζω; Όλα με το Galaxy A34 😎 Μπράβο ταχύτητες το a34! Συγχαρητήρια και στην cote βέβαια! 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 4 minutes ago, marios239 said: .Εκτός αν εννοείς nova/vf; Βέβαια δε θεωρείται και τόσο για συνεγκατάσταση αλλά για δικαίωμα κοινής χρήσης όπως πάνε μέσω Victus. Πάντως σπάνιο η Cosmote να κάνει συνεγκατασταση στη Nova πολύ σπάνια συνήθως σε στρατηγικές θέσεις πχ σε υψώματα για να μη μπει δίπλα και άλλη κεραία. 5 minutes ago, marios239 said: Μπράβο ταχύτητες το a34! Συγχαρητήρια και στην cote βέβαια! Και στο μοντεμάκι του, το χω ξεπατώσει στις μετρήσεις 😅 8 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Ναι με vf, ας περιμένουμε γιατί από λόγια … 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Ζάκυνθος Άνω Βασιλικός,παραλία Μπανάνα 13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Ύποπτο όνομα για παραλία ) 1 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, George6633 said: παραλία Μπανάνα https://youtu.be/r1ddkRF3OdE?si=4ixWus81lRLQurLF Edited June 1, 2025 by elkons 9 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Θησέως 17 Καλλιθέα σε εσωτερικό χώρο.. 13 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Και περπατάς λίγο πιο κάτω και βλέπεις κάτι ωραία 15αρια… 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. June 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2025 Πιο κάτω 90 με το ζόρι δεν γνωρίζω γιατί.. 6 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 On 1/6/2025 at 1:06 ΠΜ, elkons said: Τι κερδίζω; Όλα με το Galaxy A34 😎 On 31/5/2025 at 2:35 ΜΜ, hercoulis said: Νόβα ναι. Επιβεβαίωσα με ιδιοκτήτη. & μπορεί να είναι συνεγκατάσταση. Δεν κατάλαβα. Τι κάνει η Νοβα; On 1/6/2025 at 12:06 ΜΜ, George6633 said: Ζάκυνθος Άνω Βασιλικός,παραλία Μπανάνα Η Κοσμοτε δεν έχει τέτοια εμβέλεια στην 3500. Άρα το net monster λέει βλακείες. 2 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 1 hour ago, mixtri said: Δεν κατάλαβα. Τι κάνει η Νοβα; Η Κοσμοτε δεν έχει τέτοια εμβέλεια στην 3500. Άρα το net monster λέει βλακείες. Δεν ξέρω τι να σου πω... Και μένα μου έκανε εντύπωση και έκλεισα και άνοιξα ξανά την εφαρμογή μήπως έφαγε κανένα σκάλωμα αλλά τα ίδια μου έβγαλε. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 6 ώρες πριν, mixtri said: Η Κοσμοτε δεν έχει τέτοια εμβέλεια στην 3500. Άρα το net monster λέει βλακείες. Φωτιά θα πάρει καμία ώρα ο Mtk Dimensity 1080 😅Η Samsung κάνει εξαιρετική διαχείριση δικτύου. Λογικά δεν κάνει Power saving καθόλου έχω δει 1Gbps και με 5% μπαταρία να φανταστείς. Με Cosmote δεν πέφτει καθόλου εύκολα σε EDGE. Η απόσταση φαίνεται λάθος γιατί η 105550 είναι απέναντι από τη Ζάκυνθο. Βέβαια είναι τεράστια σε ύψωμα εάν υπάρχει καθαρό τοπίο μέχρι εκεί. Έχουν χωρίσει ανά τμήματα που χτυπάει 4 Sectοr ή 5 έχει η Cosmote. Βασικά πρέπει να χει καθαρό τοπίο σίγουρα είναι τεράστια, της Cosmote είναι με θέση ΑΡΚΟΥΔΑΧ2 Έχουμε αρχιτεκτονικά, Ericsson έχει Οι φωτογραφίες είναι παλιότερες στο link τα αρχιτεκτονικά είναι φρέσκα δηλωμένη είναι και στις δύο από πέρυσι, συνεγκατασταση Cosmote, Vodafone η Nova δε παίζει από κοινού με Vf δεν αναφέρεται καθόλου στις άδειες. https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1405550 Έχει και Huawei η Cosmote πίσω από το sectior AAU5639W. Κάνει μια μίξη Huawei και Ericsson έχει μπόλικη Ν78. Δε νομίζω η vf να παίζει πίσω από τον εξοπλισμό της Cosmote αλλά από κάτω. Αν έχω καταλάβει σωστά η Cosmote είναι με N78 Ericsson/Huawei και από κάτω Huawei και η Vodafone με N78 Huawei και Katherine τα κάτω. 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 43 minutes ago, elkons said: Φωτιά θα πάρει καμία ώρα ο Mtk Dimensity 1080 😅Η Samsung κάνει εξαιρετική διαχείριση δικτύου. Λογικά δεν κάνει Power saving καθόλου έχω δει 1Gbps και με 5% μπαταρία να φανταστείς. Με Cosmote δεν πέφτει καθόλου εύκολα σε EDGE. Η απόσταση φαίνεται λάθος γιατί η 105550 είναι απέναντι από τη Ζάκυνθο. Βέβαια είναι τεράστια σε ύψωμα εάν υπάρχει καθαρό τοπίο μέχρι εκεί. Έχουν χωρίσει ανά τμήματα που χτυπάει 4 Sectοr ή 5 έχει η Cosmote. Βασικά πρέπει να χει καθαρό τοπίο σίγουρα είναι τεράστια, της Cosmote είναι με θέση ΑΡΚΟΥΔΑΧ2 Έχουμε αρχιτεκτονικά, Ericsson έχει Οι φωτογραφίες είναι παλιότερες στο link τα αρχιτεκτονικά είναι φρέσκα δηλωμένη είναι και στις δύο από πέρυσι, συνεγκατασταση Cosmote, Vodafone η Nova δε παίζει από κοινού με Vf δεν αναφέρεται καθόλου στις άδειες. https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1405550 Έχει και Huawei η Cosmote πίσω από το sectior AAU5639W. Κάνει μια μίξη Huawei και Ericsson έχει μπόλικη Ν78. Δε νομίζω η vf να παίζει πίσω από τον εξοπλισμό της Cosmote αλλά από κάτω. Αν έχω καταλάβει σωστά η Cosmote είναι με N78 Ericsson/Huawei και από κάτω Huawei και η Vodafone με N78 Huawei και Katherine τα κάτω. Έχει παθητικά στοιχεία Huawei, βασικά τα 4G/5G panels με 2ΜΙΜΟ και 4ΜΙΜΟ. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 40 minutes ago, georgemv said: Έχει παθητικά στοιχεία Huawei, βασικά τα 4G/5G panels με 2ΜΙΜΟ και 4ΜΙΜΟ. Εχει n78 με 2 mimo ? Δεν νομίζω 🙄 στο 4g έχει πολλά χρόνια 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 3, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 1 hour ago, Harry636 said: Εχει n78 με 2 mimo ? Δεν νομίζω 🙄 στο 4g έχει πολλά χρόνια N78 είναι 4 layers single user mimo, 8 or 16 layers multi user mimo. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 4 ώρες πριν, elkons said: Φωτιά θα πάρει καμία ώρα ο Mtk Dimensity 1080 😅Η Samsung κάνει εξαιρετική διαχείριση δικτύου. Λογικά δεν κάνει Power saving καθόλου έχω δει 1Gbps και με 5% μπαταρία να φανταστείς. Με Cosmote δεν πέφτει καθόλου εύκολα σε EDGE. Η απόσταση φαίνεται λάθος γιατί η 105550 είναι απέναντι από τη Ζάκυνθο. Βέβαια είναι τεράστια σε ύψωμα εάν υπάρχει καθαρό τοπίο μέχρι εκεί. Έχουν χωρίσει ανά τμήματα που χτυπάει 4 Sectοr ή 5 έχει η Cosmote. Βασικά πρέπει να χει καθαρό τοπίο σίγουρα είναι τεράστια, της Cosmote είναι με θέση ΑΡΚΟΥΔΑΧ2 Έχουμε αρχιτεκτονικά, Ericsson έχει Οι φωτογραφίες είναι παλιότερες στο link τα αρχιτεκτονικά είναι φρέσκα δηλωμένη είναι και στις δύο από πέρυσι, συνεγκατασταση Cosmote, Vodafone η Nova δε παίζει από κοινού με Vf δεν αναφέρεται καθόλου στις άδειες. https://eeae.gr/index.php?option=com_tmiamap&view=station&Itemid=4650&ceett=1405550 Έχει και Huawei η Cosmote πίσω από το sectior AAU5639W. Κάνει μια μίξη Huawei και Ericsson έχει μπόλικη Ν78. Δε νομίζω η vf να παίζει πίσω από τον εξοπλισμό της Cosmote αλλά από κάτω. Αν έχω καταλάβει σωστά η Cosmote είναι με N78 Ericsson/Huawei και από κάτω Huawei και η Vodafone με N78 Huawei και Katherine τα κάτω. Αν βοηθάει η απόσταση είναι αυτή και είναι περίπου στο μισάωρο με ένα τζετ σκι από όσο μου έχουν πει εδώ τα παιδιά... Και η 10550 βγαίνει απέναντι στο βουνό κάπου. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Σιγά μην είναι 4χλμ όπως λέει το netmonster Το TA το έχεις 144 ή 78; Η Cosmote ξέρω πως είναι το 144 για σωστή απόσταση. Στις ρυθμίσεις του netmonster το βρίσκεις εδώ Ωραία παραλία η Μπανάνα πάντως 😎 6 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 4 minutes ago, George6633 said: Αν βοηθάει η απόσταση είναι αυτή και είναι περίπου στο μισάωρο με ένα τζετ σκι από όσο μου έχουν πει εδώ τα παιδιά... Και η 10550 βγαίνει απέναντι στο βουνό κάπου. 1 minute ago, elkons said: Σιγά μην είναι 4χλμ όπως λέει το netmonster Το TA το έχεις 144 ή 78; Η Cosmote ξέρω πως είναι το 144 για σωστή απόσταση. Στις ρυθμίσεις του netmonster το βρίσκεις εδώ Ωραία παραλία η Μπανάνα πάντως 😎 Τα σπάει η παραλία, η Cosmote φαίνεται τούμπανος ο ιστός, μια χαρά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 Ναι επειδή είναι δικός της ιστός κιόλας τα έχει όλα πάνω πάνω, χτυπάει σήμα ανά τμήματα, μια χαρά σχεδιασμό φαίνεται να έχει άμα δεις CellMapper. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2025 1 hour ago, elkons said: Σιγά μην είναι 4χλμ όπως λέει το netmonster Το TA το έχεις 144 ή 78; Η Cosmote ξέρω πως είναι το 144 για σωστή απόσταση. Στις ρυθμίσεις του netmonster το βρίσκεις εδώ Ωραία παραλία η Μπανάνα πάντως 😎 Στο 78 το είχα αν και γράφει 21.5 χιλιόμετρα το netmonster για τη συγκεκριμένη κεραία εκτός και αν καταλαβαίνω κάτι εγώ λάθος... Θα το βάλω στο 144 αν και πλέον Cosmote έχω ένα Whats up για τις μετρήσεις που λίγο δύσκολο να πάρω ξανά εκεί στη δουλειά,με κέρδισε το συμβόλαιο με τα 15.80€ και έκανα comeback στην κόκκινη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts