johnny_htc Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 4 minutes ago, doganos said: ακομα δεν εχει ιντερνετ και φυσικα δεν εχει και volte... VoNR λειτουργει; το ανοιξανε; Νομίζω ναι 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 22 minutes ago, johnny_htc said: OK, μου ανοίγει Καθόλου περίεργο, αφού και εσύ Samsung έχεις 😂 Από εποχές Galaxy S3 ίδιος είναι ο τρόπος και το μενού ακριβώς ίδιο στο Service mode. 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 27 minutes ago, elkons said: Καθόλου περίεργο, αφού και εσύ Samsung έχεις 😂 Από εποχές Galaxy S3 ίδιος είναι ο τρόπος και το μενού ακριβώς ίδιο στο Service mode. Ναι ρε συ, το είδα ότι έχει Samsung, γι αυτό το ρώτησα αχαχαχ😜😂. Απλά με netmonster δεν το θυμόμουν καν το dialer. Βέβαια είναι λύση επειδή δε μου βγάζει την NR μπάντα στο NSA, άρα θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ, γιατί μέχρι τώρα μαντεύω από αυτά που δείχνει το Netmonster 😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Πλατεία Σολωμού στον ΟΤΕ,Ζάκυνθος 15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Ψαχνά, Σταδίου 2 κοντά στο ζαχαροπλαστείο Ντόμινο. Λογικά όταν αυξηθεί η κίνηση θα μπει η N78 που έχουν δηλώσει. Τα sector κατάλευκα 😎 Αντίστοιχη μέτρηση 4G+ ,από το καλό. Θέλει λίγο καλύτερη κάλυψη προς τα κάτω βέβαια ίσως στρώσει μόλις μπουν τα /// Air 3227 που έχουν δηλώσει στα χαρτιά από πέρυσι. Απορώ γιατί δε τα έβαλαν εκτός και άμα εχει βλάβη ή power saving ή μπέρδεψαν τα χαρτιά με άλλη. Αλλά και στην ΕΕΑΕ και μελέτη ραδιοεκπομπών Ν78 φαίνεται νομιμότατα χωρίς να υπάρχει! 10 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 2 ώρες πριν, doganos said: βλεπω SA για λιγο, μετα παει NSA αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου και κλησεις δεν βγαζω... edit: κλησεις βγαζει τωρα, αλλα ιντερνετ οχι, ουτε με sa ουτε με nsa επισης βλέπω πως έκανε για μια στιγμη, Ν78(100mhz)+N78(50mhz)+N78(50Mhz)+3(20mhz) γινεται αυτο; Το 2ο N78 50 που είδες ήταν το upload CA, downlink CA είχες λογικά N78(100) + N78(50) + N1 (20) + N28 (10). Κάνε ένα shutdown, άστο 5 λεπτά κλειστό και άνοιξε το πάλι, να το αναγκάσεις να κατεβάσει πάλι capabilities. Τι οδύσσεια και αυτή, σε εμένα έπαιξε σε 10 λεπτά... 7 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 27 minutes ago, georgemv said: Το 2ο N78 50 που είδες ήταν το upload CA, downlink CA είχες λογικά N78(100) + N78(50) + N1 (20) + N28 (10). Κάνε ένα shutdown, άστο 5 λεπτά κλειστό και άνοιξε το πάλι, να το αναγκάσεις να κατεβάσει πάλι capabilities. Τι οδύσσεια και αυτή, σε εμένα έπαιξε σε 10 λεπτά... Απίστευτα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι μπέρδεμα είναι αυτό στο provisioning. 9 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 2 minutes ago, mixtri said: Απίστευτα πράγματα. Δεν καταλαβαίνω τι μπέρδεμα είναι αυτό στο provisioning. Ποιος να ξέρει τι 5G-SA core να τρέχουν 🤐 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 36 minutes ago, georgemv said: Το 2ο N78 50 που είδες ήταν το upload CA, downlink CA είχες λογικά N78(100) + N78(50) + N1 (20) + N28 (10). Κάνε ένα shutdown, άστο 5 λεπτά κλειστό και άνοιξε το πάλι, να το αναγκάσεις να κατεβάσει πάλι capabilities. Τι οδύσσεια και αυτή, σε εμένα έπαιξε σε 10 λεπτά... Το έκανα, τίποτα. Πήρα τηλ και είπαν πως δεν τελείωσαν οι εργασίες ακόμα και θα με ενημερώσουν μόλις τελειώσουν. Οπότε το βλέπω αύριο... 8 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 Πήρε η ξαδέρφη μου προχτές το Galaxy S25 Ultra (από Huawei P30 pro 4G+) με το που έβαλε τη σιμ είχε 5G NSA. Ήρθε πριν σπίτι μου επίσκεψη άνοιξα Netmonster και σε 3 ημέρες μετά είχε όντως 5G SA κανονικότατο. Δεν ξέρω πως έφαγε σκάλωμα στον doganos και η σιμ της είναι του 2022. 11 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 38 minutes ago, doganos said: Το έκανα, τίποτα. Πήρα τηλ και είπαν πως δεν τελείωσαν οι εργασίες ακόμα και θα με ενημερώσουν μόλις τελειώσουν. Οπότε το βλέπω αύριο... Δόγκανος θα λένε και θα κλαίνε. Τους έκαψες. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 14 minutes ago, georgemv said: Δόγκανος θα λένε και θα κλαίνε. Τους έκαψες. Γιατί πιστεύω πως δεν θα λυθεί ούτε αύριο; 😆 Επίσης φαντάσου πόσοι χρήστες ίσως έχουν κολλήσει έτσι και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι 7 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 4 minutes ago, doganos said: Γιατί πιστεύω πως δεν θα λυθεί ούτε αύριο; 😆 Επίσης φαντάσου πόσοι χρήστες ίσως έχουν κολλήσει έτσι και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι Νομίζω θα παίζει αύριο. Θα τρέξει το βράδυ πάλι το migration των διαθέσιμων συσκευών και θα πρέπει να σε δει ως διαθέσιμο για SA λόγω του re-provisioning. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 2 ώρες πριν, doganos said: Επίσης φαντάσου πόσοι χρήστες ίσως έχουν κολλήσει έτσι και δεν το έχουν πάρει χαμπάρι Λογικά αυτοί οι χρήστες δεν θα ασχολούνται κιόλας εάν έχουν Nsa ή Sa βέβαια. Αντε να έρθει και η καλή η μέρα για υποστήριξη στα iPhone έχει περάσει πολύς καιρός. Έχει κανείς RCS με Cosmote μέσω iPhone; δεν λέω μέσω Google messages, με iMessage. 5 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 28, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 9 ώρες πριν, georgemv said: Ποιος να ξέρει τι 5G-SA core να τρέχουν 🤐 Δε θα μιλήσω, δε θα μιλήσω. Κάπου μου πάει το μυαλό 😂 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Πάντως και σήμερα δεν έχει δεδομένα... Μλκια κάνανε μάλλον😅 4 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 15 ώρες πριν, doganos said: βλεπω SA για λιγο, μετα παει NSA αλλα δεν εχω ιντερνετ καθολου και κλησεις δεν βγαζω... edit: κλησεις βγαζει τωρα, αλλα ιντερνετ οχι, ουτε με sa ουτε με nsa επισης βλέπω πως έκανε για μια στιγμη, Ν78(100mhz)+N78(50mhz)+N78(50Mhz)+3(20mhz) γινεται αυτο; Το συγκεκριμένο κινητό για πλακα άμα σκεφτείς nsa iPhone κλειδώνε 100+50 Το θέμα είναι έχεις καλό σήμα εκεί? Κοίταξε το upload αμα σου κάνει θεματα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 29 minutes ago, Harry636 said: Το συγκεκριμένο κινητό για πλακα άμα σκεφτείς nsa iPhone κλειδώνε 100+50 Το θέμα είναι έχεις καλό σήμα εκεί? Κοίταξε το upload αμα σου κάνει θεματα Ναι θα το κοιταξω, οταν μου δωσουν δεδομενα... 😄 Τους πηρα ξανα και το εδωσαν σαν βλαβη παλι γιατι λεει ολοκληρωθηκε το αιτημα... 6 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 22 minutes ago, doganos said: Ναι θα το κοιταξω, οταν μου δωσουν δεδομενα... 😄 Τους πηρα ξανα και το εδωσαν σαν βλαβη παλι γιατι λεει ολοκληρωθηκε το αιτημα... Γενικά πρηξτους να στρωθούν στη δουλειά να το φτιάξουν 😅 Τώρα γιατί σε άλλους παίζει μπαμ (μάλλον στους περισσότερους) και σε μερικούς τρώει τέτοιες φρίκες μέχρι να το στρώσουν, πρέπει να το κοιταξουν.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 3 ώρες πριν, doganos said: Πάντως και σήμερα δεν έχει δεδομένα... Μλκια κάνανε μάλλον😅 Δεν κάνεις και μια επαναφορά δικτυακών ρυθμίσεων από το ρησέτ μενού του Σάμσουνγκ; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 37 minutes ago, georgemv said: Δεν κάνεις και μια επαναφορά δικτυακών ρυθμίσεων από το ρησέτ μενού του Σάμσουνγκ; Καλή ιδέα. Το έκανα αλλα δυστηχώς τίποτα... 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 25 minutes ago, doganos said: Καλή ιδέα. Το έκανα αλλα δυστηχώς τίποτα... Να μου θυμήσεις στα γενέθλιά σου να σου στείλω ένα λεμόνι... Υπομονή και μην τους αφήσεις περισσότερο από 24 ώρες χωρίς υπενθύμιση ότι δεν έχεις υπηρεσία. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Ανάκληση της άδειας του ΟΤΕ για εγκατάσταση κεραίας στην Άφυσσο Πηλίου ☹️ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/99ΜΞ639-ΖΥΜ 8 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 2 minutes ago, marios239 said: Ανάκληση της άδειας του ΟΤΕ για εγκατάσταση κεραίας στην Άφυσσο Πηλίου ☹️ https://diavgeia.gov.gr/decision/view/99ΜΞ639-ΖΥΜ Όχι ρε φίλε, τα κατάφεραν τελικά και τους έδιωξαν... Κρίμα. Μακάρι να βρουν άλλο μέρος να βάλουν, αν και δύσκολο και μακα΄ρι να βάλουν και το micro καπου στον οικισμό, έστω αυτο... Θέση Νιάου στο μεταξύ;;; Τι γράφουν;; 😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 (edited) 11 minutes ago, johnny_htc said: Όχι ρε φίλε, τα κατάφεραν τελικά και τους έδιωξαν... Κρίμα. Μακάρι να βρουν άλλο μέρος να βάλουν, αν και δύσκολο και μακα΄ρι να βάλουν και το micro καπου στον οικισμό, έστω αυτο... Μακάρι να βάλουν έστω το micro αλλά δεν ξέρω αν θα προσπαθήσουν καν. Εφόσον βλέπουν ότι ο δήμος είναι πολύ επιθετικός φοβάμαι ότι θα τα παρατήσουν. Χάνω και οποιαδήποτε ελπίδα για τις victusιανές. Πώς κάποιοι άνθρωποι ζουν ακόμα στο μεσαίωνα, δεν το καταλαβαίνω... 11 minutes ago, johnny_htc said: Θέση Νιάου στο μεταξύ;;; Τι γράφουν;; 😂 Το παρατήρησα και πραγματικά δεν ξέρω! Λες να κολλούσαν φωτογραφίες με τις γάτες των υπαλλήλων στα πάνελ; Περιμένω τώρα να δω κεραία και στη θέση "γαβ" Edited May 28, 2025 by marios239 6 1 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts