bezoss Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου Από τη μέρα που πήρα 5g SA SIM για Iphone, παρατηρώ να έχω φουλ σήμα και να μην έχω ιντερνετ. ή γενικά να δείχνει ότι έχω σήμα και να μην έχω ιντερνετ. τι παίζει άραγε? το εχετε παρατηρήσει και άλλοι? έχει θέμα η cosmote? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 5 ώρες πριν, bezoss said: Από τη μέρα που πήρα 5g SA SIM για Iphone, παρατηρώ να έχω φουλ σήμα και να μην έχω ιντερνετ. ή γενικά να δείχνει ότι έχω σήμα και να μην έχω ιντερνετ. τι παίζει άραγε? το εχετε παρατηρήσει και άλλοι? έχει θέμα η cosmote? Και εμένα μου το κάνει τελευταία. fligh mode on-off, ή γυρίζω στη δεύτερη κάρτα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου 6 ώρες πριν, bezoss said: Από τη μέρα που πήρα 5g SA SIM για Iphone, παρατηρώ να έχω φουλ σήμα και να μην έχω ιντερνετ. ή γενικά να δείχνει ότι έχω σήμα και να μην έχω ιντερνετ. τι παίζει άραγε? το εχετε παρατηρήσει και άλλοι? έχει θέμα η cosmote? Και εμένα σε iphone το ίδιο κάνει 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 3 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαΐου (edited) Εγώ το έχω απενεργοποιήσει το SA εδώ και καιρό. Μια δε φόρτωνε μια έπεφταν οι κλήσεις μια κολλούσε το upload. Το έκλεισα κι ησύχασα. Συσκευη το iPhone 17 Pro Max Edited 3 Μαΐου by panos.k2 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου thank you guys for the feedback! Νόμιζα ότι είχε θέμα το κινητό ή η SIM. Ελπίζω να λυθεί σύντομα ! Ευχαριστώ και πάλι 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Εγώ δεν είχα θέματα πάντως τις 10 ημέρες που ήμουν στη χώρα για Πάσχα. Με ενόχλησε μόνο το χάλια σήμα σε εσωτερικούς χώρους στην επαρχία. Στο μπαλκόνι 600 Mbps, έναν τοίχο μέσα 80 Mbps… Και δε μιλάμε για τοίχο μοναστηριού, διπλό τούβλο είναι, σιγά το attenuation. Σίγουρα όμως για να είστε τόσοι που διαμαρτύρεστε κάτι πάει στραβά γενικότερα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) Το " μοίρασμα " της ισχύος που εκπέμπει η συσκευή για το Uplink Carrier Aggregation σε καθε Band που το επιτρέπει πολλές φορές ειναι άθλιο. ....λογω Leg Switch settings της Telekom / Cosmote / Ericsson / Οσοι έχουν 5G SIM Cards έχουν επιπλέον προβλήματα συμβατότητας με την EricssonTelekom Οσοι κλειδώνουν σε 4G για Power Saving έχουν ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ με την EricssonTelekom. Είμαστε στο 2026 και ακόμη πειραματίζονται σε Live δίκτυο! Εδω που τα λέμε , στα Labs δεν μπορούν να εξομοιωθούν κάποια πράγματα 😉 Edited 4 Μαΐου by HORGRAP 2 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Βάζεις πολλά θέματα στη συζήτηση και δεν τα υποστηρίζεις. Τι θέμα υπάρχει με τις SA SIM? 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου Έτσι όπως τα γράφετε όλοι εδώ σε αυτό το νήμα καλύτερα αν κάποιος δεν έχει και πολλές απαιτήσεις να έχει φτωχοΝοβα να κάνει τη δουλειά του. 😃 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου 1 hour ago, HORGRAP said: Το " μοίρασμα " της ισχύος που εκπέμπει η συσκευή για το Uplink Carrier Aggregation σε καθε Band που το επιτρέπει πολλές φορές ειναι άθλιο. ....λογω Leg Switch settings της Telekom / Cosmote / Ericsson / Οσοι έχουν 5G SIM Cards έχουν επιπλέον προβλήματα συμβατότητας με την EricssonTelekom Οσοι κλειδώνουν σε 4G για Power Saving έχουν ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ με την EricssonTelekom. Είμαστε στο 2026 και ακόμη πειραματίζονται σε Live δίκτυο! Εδω που τα λέμε , στα Labs δεν μπορούν να εξομοιωθούν κάποια πράγματα 😉 Κλείνω εξάμηνο κλειδωμένο σε 4G και ελάχιστες ήταν οι φορές που είχα θέμα . Οταν έχω τη γυρνάω σε SΑ και κάνω πάντα την δουλειά μου , γτ υπάρχει bandwidth ελεύθερο. Καλά προφανώς δεν μιλάω για περιοχές που έχει τρύπες η COSMOTE αλλά γενικά νομίζω τα παραλές . Το κυριότερο θέμα της COSMOTE είναι ότι την έχουν φάει λάχανο οι άλλες δύο σε γεωγραφική και ίσως πλέον και πληθυσμιακή κάλυψη, κυρίως στα βόρεια. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 4 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαΐου (edited) 3 ώρες πριν, georgebad said: Κλείνω εξάμηνο κλειδωμένο σε 4G και ελάχιστες ήταν οι φορές που είχα θέμα . Οταν έχω τη γυρνάω σε SΑ και κάνω πάντα την δουλειά μου , γτ υπάρχει bandwidth ελεύθερο. Καλά προφανώς δεν μιλάω για περιοχές που έχει τρύπες η COSMOTE αλλά γενικά νομίζω τα παραλές . Το κυριότερο θέμα της COSMOTE είναι ότι την έχουν φάει λάχανο οι άλλες δύο σε γεωγραφική και ίσως πλέον και πληθυσμιακή κάλυψη, κυρίως στα βόρεια. Για πες διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας με το 4G only σε σχέση με προν; Vodafone/Nova άριστη διαχείριση κατανάλωσης σε 4G/5G. Edited 4 Μαΐου by memoriesradio 3 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) 18 ώρες πριν, georgebad said: Το κυριότερο θέμα της COSMOTE είναι ότι την έχουν φάει λάχανο οι άλλες δύο σε γεωγραφική και ίσως πλέον και πληθυσμιακή κάλυψη, κυρίως στα βόρεια. Μέσα στην Αθήνα έχω πολύ καλύτερη συνολική εμπειρία με ΒονταφονΝοβα παρά με Κοσμοτε. Δυτική Αττική επίσης η Κοσμοτε έχει σημεία που είναι πολύ χάλια. Στα Γιάννενα υπάρχουν περιοχές που οι άλλες κυριολεκτικα την τρώνε λάχανο σε σήμα. Πάνω προς Ζαγοροχώρια πλέον είναι όλες ίδιες. Και γενικά παρατηρώ ότι οι προβληματικές περιοχές των άλλων δικτύων είναι λιγότερο προβληματικές από τις προβληματικές περιοχές της Κοσμοτε Edited 5 Μαΐου by panos.k2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
finos1 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου x-Posting 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 18 ώρες πριν, memoriesradio said: Για πες διαφορά στην κατανάλωση μπαταρίας με το 4G only σε σχέση με προν; Vodafone/Nova άριστη διαχείριση κατανάλωσης σε 4G/5G. Εχω να πω πως nova και cosmote που έχω στο σπίτι μου και γενικά στο κομμάτι του σκέτου 4G ειναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με την Vodafone η Vodafone ώρες ώρες εχει ψεύτικο 4G 4 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 52 minutes ago, Dimitris_15 said: Εχω να πω πως nova και cosmote που έχω στο σπίτι μου και γενικά στο κομμάτι του σκέτου 4G ειναι πολύ βελτιωμένες σε σχέση με την Vodafone η Vodafone ώρες ώρες εχει ψεύτικο 4G Ανέφερα κατανάλωση μπαταρίας σε 4G only σε σχέση με το AUTO (4G/5G) και στα 3 δίκτυα. Όχι για σήμα... Με την Cosmote σε 5G πρέπει να είχε περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας και διάφορα άλλα χαζά. 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Αποθήκες Jumbo Οινόφυτα Αφίδνες. Άλλαξαν τον εξοπλισμό στον ΟΤΕ Αφιδνών, μόνο τα air δεν έβαλαν αλλά βαστάει ακόμα. Άγιος Στέφανος, τη παλεύει ακόμα, ελπίζω να βάλουν τα massive γιατί πιο πίσω ζορίζεται με ENDC. Μαρκόπουλο, ξεκίνησε 650 αλλά μας έφαγε το disconnected.. Βλέπω βαλανε Ν78 στους Ταξιάρχες, δε ξέρω αν έχει καιρό, δε θυμάμαι. Σκάλα Ωρωπού, Alergo Δυστυχώς δεν καλύπτει πολύ ο ΟΤΕ, καλύπτει πιο πίσω όμως με Ν78. Το καλοκαίρι θα χει θέμα, όπως και στην Ερέτρια. Δε στέλνει καθόλου σήμα απο ΟΤΕ Ερέτριας, μόνο 1800αρα GSM αλλά είναι μια omni με 2 micro.. αν αναβαθμιστεί ίσως βοηθήσει και στις 2 πλευρές. Ανάμεσα στη Shell και του οίκου ανοχής Σχηματαρίου, θέση Πηγάδι Ιατρού Βαθύ Αυλίδας κλασικά.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0 Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Ναύπακτος παραλία Γρίμποβο. 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Έκλεισαν τρύπα στο δρόμο Θεσσαλονίκης Περαίας!! enb 141993 https://maps.app.goo.gl/VbbEmVMbxvTLfv2P7 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου 6 minutes ago, VasilisSam said: Έκλεισαν τρύπα στο δρόμο Θεσσαλονίκης Περαίας!! enb 141993 https://maps.app.goo.gl/VbbEmVMbxvTLfv2P7 Να φανταστώ για αρχή Ν1; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VasilisSam Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου Πήρε το μάτι μου και Ν28 δεν ξέρω για 78 όμως γτ ήμουν περαστικός με το αμάξι. Είχα ανοιχτό cellmapper οπότε θα φανεί ελπίζω σύντομα! Δεν έπιανε τίποτα εκεί εντομεταξυ, πως το πάθανε και βάλανε δεν ξέρω αλλά μπράβο. Ειδικά το καλοκαίρι γίνεται χαμός σε αυτό το δρόμο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HORGRAP Δημ. 5 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαΐου (edited) Επιβεβαιώνω και εγώ, έχω 2 κάρτες SIM με Prepaid Cosmote Telekom και η μία έχει ΠΑΝΤΑ όριο ταχύτητας κάπου στα 220 MBps με τα πάντα και με πολλαπλά tcp or udp connections εκτός απο Speedtest ! Ακόμη και στο fast.com που για εκείνους μετράει σαν " Netflix streaming " έχουν βάλει όριο - + 220 MBps σε πολλούς Random συνδρομητές ΜΟΝΙΜΑ χωρίς να κάνουν κατάχρηση. Στην δεύτερη καρτα sim με ίδιο πακέτο Cosmote , δεν υπάρχει όριο! Δοκιμασμένο σε πολλές συσκευές. Συμπέρασμα , ΝΑΙ άρχισαν πάλι να κάνουν πειράματα ενώ υπάρχει απαγόρευση απο ΕΕΤΤ και ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τέτοιου είδους Net Neutrality tricks ! Οσο για το 5G+ SA , άπειρα προβλήματα με μικρά κελιά Ericsson που για άγνωστο λόγο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ανοιχτό Band N1 σε Non Stand Alone 5G , ενω ΈΧΟΥΝ ΣΕ Stand Alone 5G+ Τα μεγαλύτερης κάλυψης κελιά Ericsson έχουν κανονικά τα πάντα και σε SA και NSA. Κάποιο λόγο θα έχουν που το έχουν απενεργοποιήσει σε μικρά κελιά με μικροκυματικα Link συνήθως. Γενικά παρατηρώ πως η Ericsson δεν τούς βοηθά και τόσο εκτός και αν πληρώνουν " επιπλέον πακέτα ". Η Huawei στη Vodafone Nova είναι περισσότερο ... ανοιχτοχέρα και τους δίνει features όπως 4G Enabled Carrier Aggregation με διαφορετικά INTRA CELLS που στην κυριολεξία τους έχει σώσει με τα SIDE LOBES των κεραιών! Οσο αφορά την " ξεχασμένη " Disabled N1 σε NSA στα μικρά κελιά της Cosmote οι συσκευές κάνουν ΑΠΕΙΡΑ attempt retries για NSA Band N1 και τρώνε συνέχεια kick rejection Μα καλά, δεν κοιτάνε τα KPIs που " κοκκινίζουν ? " Επίτηδες το κάνουν? 2) Αν έχετε ανοιχτό Power Saving Mode και η συσκευή σας κλειδώνει σε 4G Only σε περιοχές με μεγάλη κίνηση δεδομένων ή με κακό SINR .... φαίνεται αισθητά το Jittery αν κάνεις Web Browsing ή VideoCall. Jittering means ....lost UDP packets Lost UDP packets means switch to low bitrate videocalls για να επιβιώσει η συνομιλία σας. Συνήθως, η Cosmote το packet loss due to Uplink leg switch και το BLER στο 5G τα έχει χεσμένα. Edited 5 Μαΐου by HORGRAP 4 Παράθεση Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst - Gravitational Lensing in SPACE will always be there and quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂 - Consciousness happens on the quantum state of our neurons - ...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ?? Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉 ( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου 17 ώρες πριν, elkons said: Αποθήκες Jumbo Οινόφυτα Αφίδνες. Άλλαξαν τον εξοπλισμό στον ΟΤΕ Αφιδνών, μόνο τα air δεν έβαλαν αλλά βαστάει ακόμα. Άγιος Στέφανος, τη παλεύει ακόμα, ελπίζω να βάλουν τα massive γιατί πιο πίσω ζορίζεται με ENDC. Μαρκόπουλο, ξεκίνησε 650 αλλά μας έφαγε το disconnected.. Βλέπω βαλανε Ν78 στους Ταξιάρχες, δε ξέρω αν έχει καιρό, δε θυμάμαι. Σκάλα Ωρωπού, Alergo Δυστυχώς δεν καλύπτει πολύ ο ΟΤΕ, καλύπτει πιο πίσω όμως με Ν78. Το καλοκαίρι θα χει θέμα, όπως και στην Ερέτρια. Δε στέλνει καθόλου σήμα απο ΟΤΕ Ερέτριας, μόνο 1800αρα GSM αλλά είναι μια omni με 2 micro.. αν αναβαθμιστεί ίσως βοηθήσει και στις 2 πλευρές. Ανάμεσα στη Shell και του οίκου ανοχής Σχηματαρίου, θέση Πηγάδι Ιατρού Βαθύ Αυλίδας κλασικά.. Οι άλλες πώς παίζουν;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου On 5/5/2026 at 10:50 ΠΜ, panos.k2 said: Μέσα στην Αθήνα έχω πολύ καλύτερη συνολική εμπειρία με ΒονταφονΝοβα παρά με Κοσμοτε. Δυτική Αττική επίσης η Κοσμοτε έχει σημεία που είναι πολύ χάλια. Στα Γιάννενα υπάρχουν περιοχές που οι άλλες κυριολεκτικα την τρώνε λάχανο σε σήμα. Πάνω προς Ζαγοροχώρια πλέον είναι όλες ίδιες. Και γενικά παρατηρώ ότι οι προβληματικές περιοχές των άλλων δικτύων είναι λιγότερο προβληματικές από τις προβληματικές περιοχές της Κοσμοτε Συμφωνώ απολύτως. Πειραιά και Νίκαια απίστευτα κενά η πράσινη 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros11523 Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου Τις τελευταίες 3 ημέρες στην Πανόρμου max ταχύτητα 10mbps είτεε.4g είτε με 5g. Πιο πριν είχα 300 ελάχιστο (εξαιρετικά σπάνια) και 700 μέγιστο. Τι συμβαίνει; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnybegood Δημ. 6 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαΐου (edited) Παιδια τι combo.ειναι αυτο? Δεν χω ξαναδει sa 2600 με n7 Μεχρι τωρα εχω δει sa 3500 με n78 και sa 2100 με n1 Ιερα οδος και Κηφισου Αιγαλεω Edited 6 Μαΐου by johnnybegood 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts