Jump to content

5G NR

mixtri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί να φταίει το DSS. Όχι η μπάντα.
Τι είναι το dss?

Αυτό είναι?
https://www.5gtechnologyworld.com/dss-lets-5g-and-lte-share-spectrum/

Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γυρισα σε B3 και θα ενημερωσω βαζω κατι να κατεβαινει φουλ. Αν ειναι το dss μπορει να λυθει καποτε απο την cosmote? Δηλαδη ειναι τρελο να ζεσταινετε με τα 80mb download του 5G και να μην ζεσταινετε με τα 980 Καλλικρατεια με Ν78. 

Λοιπον πολυ καλα νεα. Δεν ζεσταινετε καθολου με Β3 σε download. Θα δοκιμασω upload τωρα στα φουλ να δουμε. Η Β1 βλεπω να μας την εκανε τη δουλεια τοσο καιρο. 

8 ώρες πριν, king2009 said:

Γυρισα σε B3 και θα ενημερωσω βαζω κατι να κατεβαινει φουλ. Αν ειναι το dss μπορει να λυθει καποτε απο την cosmote? Δηλαδη ειναι τρελο να ζεσταινετε με τα 80mb download του 5G και να μην ζεσταινετε με τα 980 Καλλικρατεια με Ν78. 

Λοιπον πολυ καλα νεα. Δεν ζεσταινετε καθολου με Β3 σε download. Θα δοκιμασω upload τωρα στα φουλ να δουμε. Η Β1 βλεπω να μας την εκανε τη δουλεια τοσο καιρο. 

Μα δεν είναι θέμα Cosmote. Bug στο μόντεμ ακούγεται🙃

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα δεν είναι θέμα Cosmote. Bug στο μόντεμ ακούγεται
Με Β3 μόνιμο upload 120 χωρίς να ζεσταθεί καθόλου. Θέμα cosmote και B1 μου φαίνεται για την ώρα όπως είχατε πει ότι με κάποιες μπάντες υπάρχει θέμα.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα από την πλατεία Κλαυθμώνος με αρκετό κόσμο αυτή τη στιγμή 

Check out my Speedtest result! How fast is your internet? https://www.speedtest.net/my-result/a/9116246300

@cmvrμπορείς σε έναν χάρτη να ανεβάσεις τις περιοχές της Θράκης που έχουν αναβαθμιστεί;

3 ώρες πριν, Gv2008 said:

@cmvrμπορείς σε έναν χάρτη να ανεβάσεις τις περιοχές της Θράκης που έχουν αναβαθμιστεί;

Πολλές φαίνονται και στο cellmaper είναι αυτές με πρόθεμα 10........

Ανέβασα και κάποιες προχθές. Είναι δουλίτσα να τις μαζέψω όλες και να τις βάλω σε χάρτη. Αν βρω χρόνο θα το κάνω. 

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

Σε εσωτερικο χώρο , στο ρακόμελο θεσσαλονιξη

https://www.speedtest.net/my-result/i/5519900746

Και δίπλα από τον ΟΤΕ 101020

https://www.speedtest.net/my-result/i/5519910412

6 ώρες πριν, georgebad said:

θεσσαλονιξη

Καλές οι ταχύτητες, καλύτερο ασυγκρίτως αποδεικνύεται το ρακόμελο! 🥹

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

1 minute ago, Nickchris36 said:

Πρωινές μετρησεις στην Λιβαδειά 

Screenshot_20230309_100354_Speedtest.jpg

Screenshot_20230309_100259_NetMonster.jpg

Screenshot_20230309_100252_Speedtest.jpg

Screenshot_20230309_100216_Speedtest.jpg

Απαράδεκτες ταχύτητες για cosmote 😀

Powered by Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. 

3 minutes ago, cmvr said:

Απαράδεκτες ταχύτητες για cosmote 😀

Έχει μπουκωσει!!🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ψιλοτραγωδια τ απ στα 16🤣

Edited by Nickchris36

Edge SA For Ever

Για να κρατηθούν αυτες οι ταχύτητες ( πανω απο 40+ Mbps και για τα επόμενα 5 χρόνια )  θα πρέπει σύντομα στην Αθηνα/Θεσσαλονίκη/Ηράκλειο/Πατρα+  να εγκατασταθούν περισσότερα Micro 5G/4G ....

ή 

...κανενα Ericsson Dot 5G Cell κατω .....απο τα πεζοδρόμια....

https://www.mobileworldlive.com/asia/asia-news/kddi-develops-underground-base-station/

Κάνει πανέμορφο Frequency Propagation απο κατω στις πλατείες και στις ... πολυκατοικίες  😉

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

Φανατικός κοσμοτακιας χρόνια τώρα εγώ αλλά με έχει κουράσει πλέον. Δεν με ενοχλούν οι χαμηλές ταχύτητες με ενοχλεί το μη λειτουργικό δίκτυο. (Δοκιμές airplane mode κλπ τα πάντα και τα δεδομένα ακίνητα)
Σήμερα έξω από το δημαρχείο Πυλαίας εξωτερικός χώρος enb 201166 νεκρό. Το ίδιο enb προχθές ( Βοσπόρου 104, Τούμπα) πάλι νεκρό. Χθες στη Θέρμη άλλη μία κακή περιοχή της κοσμοτε (Νίκου Καββαδία 43) enb 101503 πάλι νεκρό στιγμιαία όταν έπιανε 201293 από cosmos βαρουσε 200+. Εντομεταξυ το 101503 στο Τριάδι δουλεύει εξαιρετικά. Παλιά με κοσμοτε και με ελάχιστο σήμα έκανες την δουλειά σου, πλέον δεν ξέρω τι συμβαίνει, παρεμβολές? Πολλές συχνότητες και κάπου το πράγμα μπερδεύεται? Αλλά το αποτέλεσμα είναι εντελώς τραγικό όταν δεν στέλνει ούτε μήνυμα στο viber. 9ec1b1f9d4af0106b87250bd057d2da8.jpg0f2f3296da9aa0f90566fbde306fb2dc.jpg

Στάλθηκε από το M2101K9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1 hour ago, VasilisSam said:

Φανατικός κοσμοτακιας χρόνια τώρα εγώ αλλά με έχει κουράσει πλέον. Δεν με ενοχλούν οι χαμηλές ταχύτητες με ενοχλεί το μη λειτουργικό δίκτυο. (Δοκιμές airplane mode κλπ τα πάντα και τα δεδομένα ακίνητα)
Σήμερα έξω από το δημαρχείο Πυλαίας εξωτερικός χώρος enb 201166 νεκρό. Το ίδιο enb προχθές ( Βοσπόρου 104, Τούμπα) πάλι νεκρό. Χθες στη Θέρμη άλλη μία κακή περιοχή της κοσμοτε (Νίκου Καββαδία 43) enb 101503 πάλι νεκρό στιγμιαία όταν έπιανε 201293 από cosmos βαρουσε 200+. Εντομεταξυ το 101503 στο Τριάδι δουλεύει εξαιρετικά. Παλιά με κοσμοτε και με ελάχιστο σήμα έκανες την δουλειά σου, πλέον δεν ξέρω τι συμβαίνει, παρεμβολές? Πολλές συχνότητες και κάπου το πράγμα μπερδεύεται? Αλλά το αποτέλεσμα είναι εντελώς τραγικό όταν δεν στέλνει ούτε μήνυμα στο viber. 9ec1b1f9d4af0106b87250bd057d2da8.jpg0f2f3296da9aa0f90566fbde306fb2dc.jpg

Το εχω συναντήσει και εγω σε δυο διαφορετικές συνθήκες με δύο διαφορετικά προβλήματα που το προκαλούν.

1) σε πολυ μικρες κυψέλες που βρίσκονται σε .... ισόγεια καταστηματων εγκατεστημένες και ΟΤΑΝ έχουν Peaks ειτε απο πολλούς συνδρομητές ταυτόχρονα ειτε απο έναν δεν δίνουν σωστα Handovers ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ Cell και παγωνει το APN session με το " Low prioritized " apn ....του Ιντερνετ ( το VoLTE παιζει και μετα το " προβληματικό " Handover "  εξόδου σε άλλο Cell. ( Στο Ηρακλειο PCI 78 79 )

2)  Το εχω συναντήσει και σε L Cell ( που καλύπτει χιλιόμετρα) και δυστυχώς εκει μενεις με παγωμένο APN session ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ σε αυτο το PCI . ( στο Ηρακλειο το εχω δει στο  PCI 51 και με 5G και χωρίς)

Το εκανε και η Vodafone πριν χρόνια ομως εκείνοι βρηκαν λύση και ισως εκει ηταν διαφορετικες συνθήκες διοτι εαν εκανες VoLTE κληση ...ξεμπλοκαρες το apn session του Ιντερνετ με  Band combo re establish ( Μετα απο καθε VoLTE κληση παντα κανεις re establishment σε CA οποτε εκει ηταν διαφορετικό θεμα ) 

Στην Cosmote και με re establishment CA δεν " ξεπαγωνεις " παρα μονο αν βγεις σε ΤΡΊΤΟ Cell handover attempt.

Τα πράγματα έχουν γινει αρκετα πολύπλοκα και buggy με το DSS .

Σε συνδιασμό με την Ελληνική Νοοτροπία ....Σιδηροδρομων δεν θα το λύσουν ( παγώματα κατα το handover στο apn της Cosmote λόγω Core ? ( EPS ? EPC συγκεκριμένα?)

και ....2G drops στην Vodafone  γιατι ....δεν ειναι δουλειά τους.  Φταίει το Firmware των Vendors  και δεν αγγίζουμε Counters για να το μπαλωσουμε 😉

Edited by HORGRAP

Life appreciation Guru - Cosmos entropy Analyst -  Gravitational Lensing in SPACE will always be there and  quantum coherence in Photosynthesis always makes my mind blown with viroids and obelisks creating ... Viruses .🙂

- Consciousness happens on the quantum state of our neurons  -

...but what MAKES given COMPUTATION.... CONSCIOUS ??

Consciousness IS A MASSIVE "META" COMPRESSION STATE. ( our experiences and knowledge/ senses COMPRESSED 😉

( COMPRESSION means when you learn THE MODEL OF REALITY and you JUST HAVE TO REMEMBER where are the ... mistakes / gaps to correct and develop AND THEN ...YOU ...compress yourself 😉

1 ώρα πριν, VasilisSam said:

Στην 201166 βγάλε εκτός την 800αρα και θα έχεις κανονικότατα Ίντερνετ . Μια προσωρινή λύση μέχρι να το φτιάξουν . Έχει πρόβλημα το PCI40

Edited by georgebad

28 minutes ago, georgebad said:

Στην 201166 βγάλε εκτός την 800αρα και θα έχεις κανονικότατα Ίντερνετ . Μια προσωρινή λύση μέχρι να το φτιάξουν . Έχει πρόβλημα το PCI40

Έχει φτιαχτεί αρκετό καιρό αυτό που λες. Ίσως να μην είναι ίδια περίπτωση.

Εγώ πάντως με 800 για κύρια μπάντα βλέπω πως ακόμα δεν δουλεύει. Αν είμαι κοντά στη κεραία και έχει 1800 για κύρια όλα καλά. Έχουμε τρόπο σε snapdragon να κλειδώνουμε μπάντες? Μόνο σε mediatek νόμιζα και κάτι παλιούς exynos που είχα δει.

Κοντά στο μετρό Χολαργός, το πρωί. Μάλλον έχει πολλή κίνηση. Το ίδιο θυμάμαι και πέρσι που μέτρησα. 

Screenshot_2023-03-09-10-00-39-780_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-03-09-10-00-42-439_cz.mroczis.netmonster.jpg

13 minutes ago, Notus said:

Έχει φτιαχτεί αρκετό καιρό αυτό που λες. Ίσως να μην είναι ίδια περίπτωση.

Δεν έχει διορθωθεί όχι . Με 800αρα prime band  χάλι μαύρο , με prime band ότι άλλο περαει , μέχρι και 300mbps

24 minutes ago, MitsosDaBest13 said:

Κοντά στο μετρό Χολαργός, το πρωί. Μάλλον έχει πολλή κίνηση. Το ίδιο θυμάμαι και πέρσι που μέτρησα. 

Screenshot_2023-03-09-10-00-39-780_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-03-09-10-00-42-439_cz.mroczis.netmonster.jpg

Είναι που σας λέω οτι έχει κίνηση σε κάποια σημεία πια μέσα στην Αθήνα. Κρίνοντας συνολικά στην Αθήνα ακόμα καλά κρατάει.