Nikolas14 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Το τέλος του 2021 είναι ορόσημο για το 5G. Καταρχάς σύμφωνα με την Cosmote θα έχει πετύχει 50% πληθυσμιακή κάλυψη που σημαίνει εντός των μεγάλων πόλεων σχεδόν πλήρη κάλυψη. Θα υπάρχει ικανοποιητική κάλυψη από n78 που τώρα υπάρχουν σε ελάχιστα σημεία Τέλος του 2021 κλείνει το 3G άρα τα 2100 πάνε για 5G παντού. Τότε θα έχει ολοκληρωθεί και η μετάβαση της digea που θα επιτρέψει να ενεργοποιηθεί η n28 για κάλυψη συγκρίσιμη με το 4G. Αφού πλέον θα υπάρχει 5G σε 3 συχνότητες(700,2100,3500) εκεί θα αρχίσουμε λογικά να βλέπουμε carrier aggregation σε 5G. Από θέμα συσκευών, όλες οι high end που βγήκαν εντός του 2020 υποστηρίζουν 5G και πλέον υποστηρίζουν και οι mid range που βγαίνουν τώρα άρα ως το τέλος του 2021 θα υπάρχει σημαντικό μερίδιο χρηστών με 5G συσκευή. Σε επόμενη φάση όσο περισσότεροι χρήστες θα έχουν 5G συσκευή πολύ πιθανό να δούμε και n3 dss. Έχει 35 mhz εκεί, θα μπορούσε να αφήσει 2G μόνο τα 900 και τα 1800 να πάνε όλα 4G/5G. Δεν μπορει τα 1800 να τα δωσει εχει δέσμευση μεχρι το 2021 ή μεχρι το 2022 που λήγει η συμβαση να δωσει 10Mh αποκλειστικά σε 2G Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Εννοω σε μη υποστηριζομενη συσκευη παμε παλι. Πρεπει να εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να μπεις στο 5G αν εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Η μονη περιπτωση που πρεπει να στειλεις μηνυμα 5G στο 1333 ειναι οταν εχεις υποστηριζομενη συσκευη και ήσουν σε συμβόλαιο και το έκανες καρτοκινητο. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpap5G Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Οκ και πώς βλέπουμε τι μπάντες υποστηρίζει το κινητό μας και αν είναι συμβατες με το 5τζι της κόσμοτε . Στα σάιτ βρήκα αυτό 5G bands1, 3, 8, 28, 77, 78 SA/NSA Και .. Xperia 5ii Κομπλέ είσαι n1,n28,n78 και σε SA/NSA., άρα καλύπτεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Πάντως σε επαρχιακή πόλη που ανοίξανε το 5G αν γυρίσεις τη συσκευή σε 4G πιάνει ακριβώς ίδιες ταχύτητες. Και τα 300 τέλος. ταχύτητες 70 με 80 mbps θα μου πεις όταν στην υπόλοιπη πόλη έχει ένα με δύο mbps πάλι είναι τρελά γκάζια. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εκθειάζουμε τις ταχύτητες της cosmote αλλά αυτό το 1.48 upload με 5G χτυπάει πολύ άσχημα. Με vodafone το λιγότερο που πιάνω είναι 10 σε 4G. Ελπίζω όλο αυτό το πανηγύρι να μην ήταν απλά μια διαφήμιση, εάν όντως τα 300 πήγαν περίπατο και πλέον θα βλέπουμε κλειδωμένα 100-150 mbps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 παμε παλι. Πρεπει να εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να μπεις στο 5G αν εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Η μονη περιπτωση που πρεπει να στειλεις μηνυμα 5G στο 1333 ειναι οταν εχεις υποστηριζομενη συσκευη και ήσουν σε συμβόλαιο και το έκανες καρτοκινητο. Ευχαριστω πολυ , τωρα το καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 παμε παλι. Πρεπει να εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να μπεις στο 5G αν εχεις συσκευη που να υποστηριζεται. Η μονη περιπτωση που πρεπει να στειλεις μηνυμα 5G στο 1333 ειναι οταν εχεις υποστηριζομενη συσκευη και ήσουν σε συμβόλαιο και το έκανες καρτοκινητο.Εγώ που είμαι στο unlimited συμβόλαιο έπρεπε να στείλω μήνυμα και έπρεπε να τους τηλεφωνήσω κιόλας για να ενεργοποιηθεί στην sim μου. Είπαμε στο Mi 10T. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Πολύ μπέρδεμα βλέπω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 25, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Εκθειάζουμε τις ταχύτητες της cosmote αλλά αυτό το 1.48 upload με 5G χτυπάει πολύ άσχημα. Με vodafone το λιγότερο που πιάνω είναι 10 σε 4G. Ελπίζω όλο αυτό το πανηγύρι να μην ήταν απλά μια διαφήμιση, εάν όντως τα 300 πήγαν περίπατο και πλέον θα βλέπουμε κλειδωμένα 100-150 mbps. Όταν δε ξέρουμε τι configuration χρησιμοποιεί η κοσμοτε είναι δύσκολο να ξέρουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ μπέρδεμα βλέπω. Να πάρουμε όλοι apple να τελειώνουμε με το τσίρκο του Android. Έτσι φαίνεται εξωτερικά. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 [/color] Να πάρουμε όλοι apple να τελειώνουμε με το τσίρκο του Android. Έτσι φαίνεται εξωτερικά. Να είσαι καλά :lol: Χρόνια πολλά φίλε μου Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 (edited) Και εγώ όντως με αυτά που διαβάζαμε για το 5G βλέπω πολύ χλιαρά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε όσα έλεγαν για την τεχνολογία αυτή εδώ και τόσο καιρό.. Με τέτοια νούμερα δεν φέρνεις την επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο όπως ισχυρίζονται ότι θα κάνει το 5G.. Πολύ μπέρδεμα βλέπω. Συμφωνώ. Απογοητευτικά τα πρώτα αποτέλεσματα. Eλπίζουμε σε κάτι καλύτερο απο τους άλλους 2 παρόχους. Edited December 25, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Και εγώ όντως με αυτά που διαβάζαμε για το 5G βλέπω πολύ χλιαρά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε όσα έλεγαν για την τεχνολογία αυτή εδώ και τόσο καιρό.. Με τέτοια νούμερα δεν φέρνεις την επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο όπως ισχυρίζονται ότι θα κάνει το 5G.. Συμφωνώ. Απογοητευτικά τα πρώτα αποτέλεσματα. Eλπίζουμε σε κάτι καλύτερο απο τους άλλους 2 παρόχους.Σε λίγο καιρό θα φανεί η πραγματικότητα Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Και εγώ όντως με αυτά που διαβάζαμε για το 5G βλέπω πολύ χλιαρά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε όσα έλεγαν για την τεχνολογία αυτή εδώ και τόσο καιρό.. Με τέτοια νούμερα δεν φέρνεις την επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο όπως ισχυρίζονται ότι θα κάνει το 5G.. Συμφωνώ. Απογοητευτικά τα πρώτα αποτέλεσματα. Eλπίζουμε σε κάτι καλύτερο απο τους άλλους 2 παρόχους. Στα πρώτα του στάδια είναι απλα ενα κάπως καλύτερο 4G Όταν θα μπουν στο παιχνίδι και οι άλλες συχνότητες θα φανεί η διαφορά. Που την επανάσταση δεν θα την φέρει λόγω ταχύτητας, έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο κινητό για τα οποία δεν φτάνουν τα 100 mbps ενός καλού 4G. Οι δυνατότητες που προσφέρει για M2M, IoT, επικοινωνία μεταξύ οχημάτων και βιομηχανικές εφαρμογές είναι που κάνουν την διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Στα πρώτα του στάδια είναι απλα ενα κάπως καλύτερο 4G Όταν θα μπουν στο παιχνίδι και οι άλλες συχνότητες θα φανεί η διαφορά. Που την επανάσταση δεν θα την φέρει λόγω ταχύτητας, έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις στο κινητό για τα οποία δεν φτάνουν τα 100 mbps ενός καλού 4G. Οι δυνατότητες που προσφέρει για M2M, IoT, επικοινωνία μεταξύ οχημάτων και βιομηχανικές εφαρμογές είναι που κάνουν την διαφορά Δεν έχω να προσθέσω κάτι απλά είδα ότι το θέμα έχει φτάσει στα 666 post και είπα να κάνω άλλο ένα για να πάμε στα 667. Χριστούγεννα έχουμε ας μη μείνουμε με το σατανικό νούμερο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Αν πάω Αμερική με ένα xiaomi MI 10T Pro ή με ένα Samsung S20 Ultra στην Αμερική, θα παίξει το 5G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Αν πάω Αμερική με ένα xiaomi MI 10T Pro ή με ένα Samsung S20 Ultra στην Αμερική, θα παίξει το 5G? Με κανένα από τα δύο. Εκτός κι αν το 2ο είναι έκδοση των ΗΠΑ. Χρειάζεσαι N41 και N71 για T-Mobile. Αν είσαι τυχερός, ίσως παίζει στο ευρωπαϊκό Samsung η N5 από AT&T. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Και εγώ όντως με αυτά που διαβάζαμε για το 5G βλέπω πολύ χλιαρά πράγματα που δεν ανταποκρίνονται σε όσα έλεγαν για την τεχνολογία αυτή εδώ και τόσο καιρό.. Με τέτοια νούμερα δεν φέρνεις την επανάσταση στον τεχνολογικό κόσμο όπως ισχυρίζονται ότι θα κάνει το 5G.. Συμφωνώ. Απογοητευτικά τα πρώτα αποτέλεσματα. Eλπίζουμε σε κάτι καλύτερο απο τους άλλους 2 παρόχους. Το σιγουρο κατ εμέ είναι ότι δεν πρέπει οι υποψήφιοι αγοραστές κινητών 5g να βιαστούν. Υπάρχει χρόνος μέχρι να αναπτυχθούν τα δίκτυα, να δούμε τι ακριβώς ψάρια πιάνουν και μετά θα κρίνουμε. Εξάλλου τώρα θα φανεί ποιός σέβεται τον καταναλωτή και είναι μία καλή ευκαιρία η έλευση του 5g να το δείξει. Και όταν λέω σέβεται, δεν εννοώ μόνο το τεχνολογικό κομμάτι, αλλά και τις προθέσεις του οσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική που πρόκειται ή σκοπεύει να ακολουθήσει. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 (edited) Το σιγουρο κατ εμέ είναι ότι δεν πρέπει οι υποψήφιοι αγοραστές κινητών 5g να βιαστούν. Υπάρχει χρόνος μέχρι να αναπτυχθούν τα δίκτυα, να δούμε τι ακριβώς ψάρια πιάνουν και μετά θα κρίνουμε. Εξάλλου τώρα θα φανεί ποιός σέβεται τον καταναλωτή και είναι μία καλή ευκαιρία η έλευση του 5g να το δείξει. Και όταν λέω σέβεται, δεν εννοώ μόνο το τεχνολογικό κομμάτι, αλλά και τις προθέσεις του οσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική που πρόκειται ή σκοπεύει να ακολουθήσει. Τιμολογιακή πολιτική είναι μεγάλη κουβέντα πληρώνω στο unlimited εδώ και αρκετούς μήνες στην cosmote και βλέπω ότι η εταιρεία δεν σέβεται τους συνδρομητές της. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 25, 2020 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Με κανένα από τα δύο. Εκτός κι αν το 2ο είναι έκδοση των ΗΠΑ. Χρειάζεσαι N41 και N71 για T-Mobile. Αν είσαι τυχερός, ίσως παίζει στο ευρωπαϊκό Samsung η N5 από AT&T. Αν πάρω sim από εκεί πάλι δε θα παίξει ε; λογικά θέλει άλλες μπάντες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 (edited) Τιμολογιακή πολιτική είναι μεγάλη κουβέντα πληρώνω στο unlimited εδώ και αρκετούς μήνες στην cosmote και βλέπω ότι η εταιρεία δεν σέβεται τους συνδρομητές της. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Άθλιο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο speedtest προφανώς αλλά υπάρχει δίκτυο στον πλανήτη χωρίς νεκρές/κακές περιοχές; Στην Ελλάδα είμαστε πανάκριβοι αλλά κι αυτό έχει μια βελτίωση, πλέον υπάρχουν πραγματικά απεριόριστα με 55 όταν πέρσι το ίδιο πράγμα έκανε 150. Αν πάει από τα 55 στα 35 θα είναι αρκετά τίμιο θεωρώ Edited December 25, 2020 by pan24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Αν πάρω sim από εκεί πάλι δε θα παίξει ε; λογικά θέλει άλλες μπάντες Και να παίξει θα είναι το τζούφιο 5G, στις χαμηλές μπάντες. Αν πας Αμερική και θες να δεις σωστό 5G θες mmWave συσκευή με τις Αμερικάνικες μπάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Και να παίξει θα είναι το τζούφιο 5G, στις χαμηλές μπάντες. Αν πας Αμερική και θες να δεις σωστό 5G θες mmWave συσκευή με τις Αμερικάνικες μπάντες. 4G+ θα παίξει; η θα ειμαι με 2G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 4G+ θα παίξει; η θα ειμαι με 2G? Το 2G έχει σβήσει, από 3G και πάνω μιλάμε. Πιστεύω θα παίξει το Samsung, το άλλο δεν είμαι σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Τιμολογιακή πολιτική είναι μεγάλη κουβέντα πληρώνω στο unlimited εδώ και αρκετούς μήνες στην cosmote και βλέπω ότι η εταιρεία δεν σέβεται τους συνδρομητές της. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονή φίλε μου. Δέκα ημέρες είναι θα περάσουν, μετά 10€ το gb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2020 Υπομονή φίλε μου. Δέκα ημέρες είναι θα περάσουν, μετά 10€ το gb.Μακάρι αλλά δεν φταίει αυτό στο σημείο που είμαι τώρα. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. December 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2020 (edited) Τιμολογιακή πολιτική είναι μεγάλη κουβέντα πληρώνω στο unlimited εδώ και αρκετούς μήνες στην cosmote και βλέπω ότι η εταιρεία δεν σέβεται τους συνδρομητές της. Στάλθηκε από το M2007J3SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτω γράφει Cosmote LTE. Σίγουρα ήταν με 5G αυτές οι μετρήσεις; Δεν θα είχε στο κυκλάκι κάτω 5G αντί για LTE; Με κανένα από τα δύο. Εκτός κι αν το 2ο είναι έκδοση των ΗΠΑ. Χρειάζεσαι N41 και N71 για T-Mobile. Αν είσαι τυχερός, ίσως παίζει στο ευρωπαϊκό Samsung η N5 από AT&T. Αυτή σίγουρα θα παίξει και ΗΠΑ. Έχει όλες τις μπάντες! ;) https://www.phonearena.com/phones/Nokia-8.3-5G_id11382 Edited December 26, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts