mike71 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Καλησπέρα στην παρέα Νέος κάτοχος του κινητού εδώ και τέσσερις μέρες (128gb) Μετά από τέσσερα + χρόνια με το LG G2, οι εντυπώσεις μου μόνο άριστες μπορεί να είναι. Ταχύτητα που δεν είχα ξαναδεί σε κινητό μου. Και μπαταρία Τέρας !!! Μετά από τρία update και download σχεδόν 4gb data σε εφαρμογές και Android και σκάλισμα με τις ώρες να μάθω που είναι τί μέσα στα μενού (το G2 είχε 5.0.2) η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα. Και τώρα την βοήθεια σας: Επειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum για το Poco και έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση τις gcam να κατεβάσω, και από πού. Σας ευχαριστώ. Το τηλέφωνό όταν το άνοιξα ήταν με Android 8.1.0. και MIUI 9.6 και τώρα έχει Android 9 και MIUI 10.3 Μετά από αλλαγή περιοχής σε Ινδία πήρε και την 10.3.4.0 Edited June 12, 2019 by mike71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-san1ty/#apk735 Παράδειγμα , εδώ έχει από ότι βλέπω συγκεντρωμένες τις gcam. Τώρα για το ποια έκδοση, δεν έχω ιδέα. Διάλεξε μία :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλησπέρα στην παρέα Νέος κάτοχος του κινητού εδώ και τέσσερις μέρες (128gb) Μετά από τέσσερα + χρόνια με το LG G2, οι εντυπώσεις μου μόνο άριστες μπορεί να είναι. Ταχύτητα που δεν είχα ξαναδεί σε κινητό μου. Και μπαταρία Τέρας !!! Μετά από τρία update και download σχεδόν 4gb data σε εφαρμογές και Android και σκάλισμα με τις ώρες να μάθω που είναι τί μέσα στα μενού (το G2 είχε 5.0.2) η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα. Και τώρα την βοήθεια σας: Επειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum για το Poco και έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση τις gcam να κατεβάσω, και από πού. Σας ευχαριστώ. Το τηλέφωνό όταν το άνοιξα ήταν με Android 8.1.0. και MIUI 9.6 και τώρα έχει Android 9 και MIUI 10.3 Μετά από αλλαγή περιοχής σε Ινδία πήρε και την 10.3.4.0 Για μένα κατέβασε τη bsg. Χωρίς αναβαθμίσεις κάθε 3 μέρες και όλα δουλεύουν τέλεια και σωστά. Η τελευταία αναβάθμιση ήταν τον Απρίλη. Οι μόνες αλλαγές στις ρυθμίσεις quality hdr+ σε high, final jpg quality σε 100% και disable zoom in portrait mode αν βγαζεις τετοιες φώτο. https://forum.xda-developers.com/poco-f1/themes/b-s-g-google-camera-port-developed-mi-8-t3843130 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Όταν βάζεις την κάρτα sim και κάρτα μνήμης, λέει στο τηλέφωνο sim2. Αν βάλεις την κάρτα sim εκεί που είναι η κάρτα μνήμης θα λέει sim1. Αυτό είναι χαζομάρα των κινέζων... εκεί που είναι η καρτα μνήμης εκεί πρέπει να είναι η sim2... Την αλλάζω από τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2019 Εμείς με EU dev θα πάρουμε αναβάθμιση? Τσέκαρα τώρα και στην 9.6.13 πάλι δε βλέπω poco μεσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Τελικά βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Τελικά βγήκε[/quote τι βγήκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Τελικά βγήκε[/quote τι βγήκε;η 9.6.13 eu dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Έχει κάποιος battery drain, με τη 10.2.3.0; Με το πρώτο ~30% (από ~90%), έχω περίπου 2-3 ώρες sot, είτε έχω τις κάρτες μου στη συσκευή, είτε όχι. Μόνο messenger lite, από ενεργοβόρες εφαρμογές. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Έχει κάποιος battery drain, με τη 10.2.3.0; Με το πρώτο ~30% (από ~90%), έχω περίπου 2-3 ώρες sot, είτε έχω τις κάρτες μου στη συσκευή, είτε όχι. Μόνο messenger lite, από ενεργοβόρες εφαρμογές.Όταν sot βγάζει 6-7 ώρες και με το 30% έχεις ήδη 2-3, μήπως θέλεις να ξαναδείς πως εννοείς το battery drain? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 Όταν sot βγάζει 6-7 ώρες και με το 30% έχεις ήδη 2-3, μήπως θέλεις να ξαναδείς πως εννοείς το battery drain? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε βγάζω 6-7 ώρες. 8-10.... Και είχα αυξημένη θερμοκρασία. Όχι τίποτα τραγικό, αλλά αισθητό. Να δούμε ΠΟΤΕ θα πάρουμε το stable update, που βιάστηκαν να τραβήξουν πίσω. Ίσως αυτό το διορθώνει. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. June 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2019 ξερουμε αν σε eu stable εχεις μονιμες ειδοποιησεις και dark mode ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 new dev update... MIUI 10 9.6.13 | Weekly 1.8G check Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Stable νέα πότε υπολογίζεται να βγεί? έχουμε μείνει ακόμη στην 10.3.4.0 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Stable νέα πότε υπολογίζεται να βγεί? έχουμε μείνει ακόμη στην 10.3.4.0 Σήμερα το ζήτησα και καπάκι βγήκε νέα stable 10.3.5.0 Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Passenger1 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Λέτε να φτιαχτεί επιτέλους το wi fi drain με το Speedport plus?? Γραφει Sorting principles for WiFi networks... Τι εννοεί άραγε ο ποιητής;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Κωμωδία το νέο update 10.3.5.0. ΠΑΛΙ δεν έχουμε μόνιμες ειδοποιήσεις. Εννοείται όχι dark mode, αυτό είναι σε μια...λίστα με μελλοντικές υλοποιήσεις (σύμφωνα με τον Alvin). Αντ'αυτού έχουμε δυνατότητα αναδιάταξης του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος και άχρηστο animation όταν συνδέουμε το κινητό για φόρτιση. Τουλάχιστον πήραμε security patch μετά από πόσο καιρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Λέτε να φτιαχτεί επιτέλους το wi fi drain με το Speedport plus?? Γραφει Sorting principles for WiFi networks... Τι εννοεί άραγε ο ποιητής;;Δεν νομίζω να είναι θέμα του κινητού αυτό. Είναι γενικό θέμα με κάποια modem/router που δίνουν οι πάροχοι. Το φτιάχνει εύκολα κλείνοντας το wifi αυτών των σάπιων router και βάζοντας επάνω ένα access point του 30ευρου σαν https://www.skroutz.gr/s/16177628/TP-LINK-Archer-C50-v4.html ή https://www.skroutz.gr/s/14330784/Tenda-AC6.html και θα έχεις και πολύ καλύτερη σύνδεση παντού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Κωμωδία το νέο update 10.3.5.0. ΠΑΛΙ δεν έχουμε μόνιμες ειδοποιήσεις. Εννοείται όχι dark mode, αυτό είναι σε μια...λίστα με μελλοντικές υλοποιήσεις (σύμφωνα με τον Alvin). Αντ'αυτού έχουμε δυνατότητα αναδιάταξης του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος και άχρηστο animation όταν συνδέουμε το κινητό για φόρτιση. Τουλάχιστον πήραμε security patch μετά από πόσο καιρό. είδες τις ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος; απλά ρωτάω Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Κωμωδία το νέο update 10.3.5.0. ΠΑΛΙ δεν έχουμε μόνιμες ειδοποιήσεις. Εννοείται όχι dark mode, αυτό είναι σε μια...λίστα με μελλοντικές υλοποιήσεις (σύμφωνα με τον Alvin). Αντ'αυτού έχουμε δυνατότητα αναδιάταξης του ρολογιού στην οθόνη κλειδώματος και άχρηστο animation όταν συνδέουμε το κινητό για φόρτιση. Τουλάχιστον πήραμε security patch μετά από πόσο καιρό. Το θέμα με της ειδοποίηση λύνεται με πρόγραμμα εδώ και καιρό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Το θέμα με της ειδοποίηση λύνεται με πρόγραμμα εδώ και καιρό Έπρεπε να το είχε δώσει η Pocomi, ποιά είναι αυτή η εφαρμογή φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Έπρεπε να το είχε δώσει η Pocomi, ποιά είναι αυτή η εφαρμογή φίλε μου? έπρεπε κανονικά αλλά και έτσι κανείς δουλειά notch notification for miui Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Μόλις έβαλα την 10.3.5 , ε εντάξει δεν είδα και κάτι φανταστικό ή καινούργιο. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Aπό 10.3.4 πήγες στην 10.3.5.....περίμενες κάτι συνταρακτικό?:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. June 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2019 Aπό 10.3.4 πήγες στην 10.3.5.....περίμενες κάτι συνταρακτικό?:lol: Χαχα ναι χαχαχα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts