Jump to content

petrosk93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    264
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About petrosk93

  • Ημ. Γέννησης 03/09/1993

petrosk93's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι animation που έχει προσθεσει η google σε πολλές εφαρμογές και σάιτ της μέχρι να φορτώσει το περιεχόμενο. Το κάνει ακόμα και στο YouTube.com στον υπολογιστή μερικές φορές αν το ίντερνετ δεν πιάνει καλά αλλά και στο YouTube στο Android tv. Edit: Επειδή θυμόμουν ότι το κάνει και αλλού. Μόλις είδα ότι και στο google drive αν μπεις ενώ φορτώνει έχει ένα αντίστοιχο animation.
  2. Εγώ που έχω EUX/VGR είναι λογικό που δεν έχει έρθει ακόμα;
  3. Εγώ που έχω EUX/VGR είναι λογικό που δεν έχει έρθει ακόμα;
  4. Σίγουρα δεν είναι καλό να κάνεις format μετά. Αν θέλει κάποιος να το κάνει καλά κάνει φυσικά ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή όπως θέλει. Κακό δεν είναι. Πάντως ούτε καλό. Αχρειαστο, εκτός αν έχεις θέματα με τη συσκευή.
  5. Αυτό δεν ισχύει πάντως. Και με αλλαγή csc δέχεσαι updates κανονικά over the air.
  6. @xristos1975Εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις με την τράπεζα. Αυτή η διαδικασία ταυτοποίησης που σου κολλάει δεν έχει σχέση με το κινητό αλλά με την τράπεζα. Ζήτησε τους αφού σε ταυτοποιήσουν ίσως να αφαιρέσουν την κάρτα από οποιαδήποτε άλλα wallet δείχνει ακόμα ότι έχει προστεθεί. Δεν έχει να κάνει με το κινητό η συγκεκριμένη διαδικασία αλλά με την τράπεζα και μόνο. Σίγουρα δεν θα έφτιαχνε με φορμάτ ούτε έχεις αλλάξει ρομ ή κάτι τέτοιο που σου λένε.
  7. Εγώ όπως είπα το γύρισα σε EUX αλλά δεν άλλαξε κάτι ακόμη. Θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει η νέα ενημέρωση που θα είναι από EUX και τότε θα φτιάξει. Δεν θα συστηνα σε κάποιον να κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές καθώς αυτό θα κρατήσει την ίδια έκδοση λογισμικού οπότε δεν πιστεύω να φτιάξει το πρόβλημα. Οπότε θεωρώ ότι θα το κάνει άσκοπα. Βέβαια αν κάποιος το δοκιμάσει και δουλέψει ας μας ενημερώσει και μας.
  8. Πολύ περίεργο τι να πω. Ίσωςνα έφαγε κάποιο κόλλημα; Γιατί δεν έχω κάνει κάτι άλλο στο κινητό.
  9. Και ένας άλλος φίλος στο thread του s22 ultra έχει ακριβώς το ίδιο. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πίσω και να περιμένεις αναβάθμιση μέσω eux αν χρησιμοποιείς το google wallet.
  10. Ούτε εγώ αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να είναι. Προσωπικά όχι τόσο ώστε να χάσω το google pay οπότε έβαλα το παλιο ξανά και περιμένω.
  11. Και εγώ το ίδιο σε s23. Έχεις αλλάξει csc φαντάζομαι; Νομίζω αυτό θα φταίει. Το ξανά άλλαξα σε eux αλλά τίποτα. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να πάρει την επόμενη αναβάθμιση που θα είναι μέσω eux και φαντάζομαι εκεί θα φτιάξει. Κρίμα γιατί χρησιμοποιώ πολύ το google pay.
  12. Πάνω στο θέμα με τα csc. Έχει βάλει κανένας THL που έχει ηχογραφήσεις και τα σχετικά και μετά την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε έχει θέμα με το google pay; Μου λέει πως η συσκευή δεν είναι ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί. Και δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα άλλο. Και έγινε μετά από την αναβάθμιση. Το γύρισα το csc πίσω σε EUX αλλά μάλλον επειδή το firmware που τρέχει τώρα είναι THL φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση για να φτιάξει. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα;
  13. Πάνω στο θέμα με τα csc. Έχει βάλει κανένας THL που έχει ηχογραφήσεις και τα σχετικά και μετά την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε έχει θέμα με το google pay; Μου λέει πως η συσκευή δεν είναι ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί. Και δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα άλλο. Και έγινε μετά από την αναβάθμιση. Το γύρισα το csc πίσω σε EUX αλλά μάλλον επειδή το firmware που τρέχει τώρα είναι THL φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση για να φτιάξει. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα;
  14. Δεν υπάρχει ρύθμιση στο One UI να ανοίγει η οθόνη με τις ειδοποιήσεις. Ποτέ δεν υπήρχε. Το βαιμπερ έχει δικιά του ρύθμιση στις ρυθμίσεις του και το κάνει αυτό.
×
×
  • Create New...