Jump to content

petrosk93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    264
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by petrosk93

  1. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Είναι animation που έχει προσθεσει η google σε πολλές εφαρμογές και σάιτ της μέχρι να φορτώσει το περιεχόμενο. Το κάνει ακόμα και στο YouTube.com στον υπολογιστή μερικές φορές αν το ίντερνετ δεν πιάνει καλά αλλά και στο YouTube στο Android tv. Edit: Επειδή θυμόμουν ότι το κάνει και αλλού. Μόλις είδα ότι και στο google drive αν μπεις ενώ φορτώνει έχει ένα αντίστοιχο animation.
  2. Εγώ που έχω EUX/VGR είναι λογικό που δεν έχει έρθει ακόμα;
  3. Εγώ που έχω EUX/VGR είναι λογικό που δεν έχει έρθει ακόμα;
  4. Σίγουρα δεν είναι καλό να κάνεις format μετά. Αν θέλει κάποιος να το κάνει καλά κάνει φυσικά ο καθένας χρησιμοποιεί τη συσκευή όπως θέλει. Κακό δεν είναι. Πάντως ούτε καλό. Αχρειαστο, εκτός αν έχεις θέματα με τη συσκευή.
  5. Αυτό δεν ισχύει πάντως. Και με αλλαγή csc δέχεσαι updates κανονικά over the air.
  6. @xristos1975Εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις με την τράπεζα. Αυτή η διαδικασία ταυτοποίησης που σου κολλάει δεν έχει σχέση με το κινητό αλλά με την τράπεζα. Ζήτησε τους αφού σε ταυτοποιήσουν ίσως να αφαιρέσουν την κάρτα από οποιαδήποτε άλλα wallet δείχνει ακόμα ότι έχει προστεθεί. Δεν έχει να κάνει με το κινητό η συγκεκριμένη διαδικασία αλλά με την τράπεζα και μόνο. Σίγουρα δεν θα έφτιαχνε με φορμάτ ούτε έχεις αλλάξει ρομ ή κάτι τέτοιο που σου λένε.
  7. Εγώ όπως είπα το γύρισα σε EUX αλλά δεν άλλαξε κάτι ακόμη. Θεωρώ ότι θα πρέπει να περιμένουμε να έρθει η νέα ενημέρωση που θα είναι από EUX και τότε θα φτιάξει. Δεν θα συστηνα σε κάποιον να κάνει επαναφορά σε εργοστασιακές καθώς αυτό θα κρατήσει την ίδια έκδοση λογισμικού οπότε δεν πιστεύω να φτιάξει το πρόβλημα. Οπότε θεωρώ ότι θα το κάνει άσκοπα. Βέβαια αν κάποιος το δοκιμάσει και δουλέψει ας μας ενημερώσει και μας.
  8. Πολύ περίεργο τι να πω. Ίσωςνα έφαγε κάποιο κόλλημα; Γιατί δεν έχω κάνει κάτι άλλο στο κινητό.
  9. Και ένας άλλος φίλος στο thread του s22 ultra έχει ακριβώς το ίδιο. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις πίσω και να περιμένεις αναβάθμιση μέσω eux αν χρησιμοποιείς το google wallet.
  10. Ούτε εγώ αλλά δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να είναι. Προσωπικά όχι τόσο ώστε να χάσω το google pay οπότε έβαλα το παλιο ξανά και περιμένω.
  11. Και εγώ το ίδιο σε s23. Έχεις αλλάξει csc φαντάζομαι; Νομίζω αυτό θα φταίει. Το ξανά άλλαξα σε eux αλλά τίποτα. Λογικά θα πρέπει να περιμένουμε να πάρει την επόμενη αναβάθμιση που θα είναι μέσω eux και φαντάζομαι εκεί θα φτιάξει. Κρίμα γιατί χρησιμοποιώ πολύ το google pay.
  12. Πάνω στο θέμα με τα csc. Έχει βάλει κανένας THL που έχει ηχογραφήσεις και τα σχετικά και μετά την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε έχει θέμα με το google pay; Μου λέει πως η συσκευή δεν είναι ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί. Και δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα άλλο. Και έγινε μετά από την αναβάθμιση. Το γύρισα το csc πίσω σε EUX αλλά μάλλον επειδή το firmware που τρέχει τώρα είναι THL φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση για να φτιάξει. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα;
  13. Πάνω στο θέμα με τα csc. Έχει βάλει κανένας THL που έχει ηχογραφήσεις και τα σχετικά και μετά την τελευταία αναβάθμιση που ήρθε έχει θέμα με το google pay; Μου λέει πως η συσκευή δεν είναι ασφαλής για να χρησιμοποιηθεί. Και δεν έχω κάνει ούτε ρουτ ούτε τίποτα άλλο. Και έγινε μετά από την αναβάθμιση. Το γύρισα το csc πίσω σε EUX αλλά μάλλον επειδή το firmware που τρέχει τώρα είναι THL φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω ένα μήνα μέχρι την επόμενη αναβάθμιση για να φτιάξει. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα;
  14. Δεν υπάρχει ρύθμιση στο One UI να ανοίγει η οθόνη με τις ειδοποιήσεις. Ποτέ δεν υπήρχε. Το βαιμπερ έχει δικιά του ρύθμιση στις ρυθμίσεις του και το κάνει αυτό.
  15. Δυστυχώς με το s22 ultra είχα ακριβώς και εγώ τα ίδια για έναν χρόνο που το είχα. Είχα κάνει και επαναφορά σε κάποια φάση χωρίς να φέρω καν μπακ απ και τα έστησα όλα από την αρχή. Πηγα στο s23, όχι το ultra αλλά το μικρό (!) και η μπαταρία είναι τουλάχιστον ένα 30 με 40% καλύτερη.
  16. Μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ σαν νέος κάτοχος εδώ και 2 μέρες ότι η μπαταρία είναι πολύ καλή. Είχα το s22 ultra και είναι ήδη καλύτερη από το περσινό ultra χωρίς παραμετροποιήσεις και το να "με μάθει" κτλ. Είναι ανακούφιση να έχω μια συσκευή που δεν με κουράζει στο χέρι και ταυτόχρονα έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας top συσκευής.
  17. Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι την μετάβαση από s22 ultra στο δικό σας. Με κούρασε το μεγάλο κινητό πολύ και η αλήθεια είναι δεν το χρησιμοποιώ για να βλέπω ταινίες, βιντεάκια κτλ οπότε πιστεύω θα το ευχαριστηθω πολύ περισσότερο το μέγεθος του s23.
  18. Ίδιες είναι οι οθόνες απλά μέσω λογισμικού το 23 έχει μια λειτουργία που αλλάζει τα χρώματα ανάλογα με τον φωτισμό και το τι είναι στην οθόνη. Κάτι που προσωπικά δεν θα χρησιμοποιουσα αν το είχαμε και εμείς. Όπως το true tone στα iPhone.
  19. Σίγουρα κάτι έκαναν με τα animations στο άνοιγμα και στο κλείσιμο εφαρμογών. Πολύ καλή δουλειά. Επισης οποίος έχει και άλλες galaxy συσκευές το windget με την μπαταρία των άλλων συσκευών εμπνευσμένο από iOS είναι πολύ ωραίο και χρήσιμο.
  20. Θα πρότεινα σε αυτούς που λένε για nits να διαβάσουν πως ακριβώς δουλεύει αυτή η κλίμακα και ποια είναι η διαφορά πχ από τα 1500 στα 1700 nits. Μια οθόνη στα 1500 nits είναι ήδη απίστευτα φωτεινή, άσχετο που μια οθόνη δεν κρίνεται μόνο από τη φωτεινότητα της. Δηλαδή όταν πας πάνω από τα 1500 nits καμία σημασία δεν έχει αν είσαι στα 1600 1700 ή 2000.
  21. Έχω να πω πως πιστεύω κανένα κινητό στα 1000+ ευρώ δεν είναι καλό για τα λεφτά του. Η διαφορες των κινητών 300-400 ευρώ πλέον με αυτα που κάνουν 1000+ είναι μικρές και κρυβονται στις λεπτομέρειες και εννοείται δεν δικαιολογείται από τα λεφτά. Είναι αν είσαι enthusiast για μένα και αν θες όλες τις νεες τεχνολογίες. Προφανώς τα ακριβά κινητά είναι καλύτερα συνήθως σε όλους τους τομείς από τα mid range. Αλλά το ποσό καλύτερα είναι δεν δικαιολογείται από την τιμή αυτό λέω. Και για υποσημείωση να πω ότι εδωσα το 2020 900 ευρώ για το Mi 10 pro και το 2022 1100 για το Ultra.
  22. Όσον αφορά τα Xiaomi εγώ είχα (και μπορεί να διαπιστωθει νομίζω και από το ιστορικό μου στο φόρουμ) το Mi 5 που ήταν η ναυαρχίδα της το 2016, το Poco F1 το 2018 που ήταν η καλύτερη mid range συσκευή όλων των εποχών θεωρώ, και το Mi 10 pro το 2020 που ήταν η πρώτη της προσπάθεια σε πραγματική ναυαρχίδα (με την αντίστοιχη τιμή). Το κάθε κινητό το κράτησα δύο χρόνια και δεν είχα κανένα παράπονο όλα δούλευαν τέλεια. Βέβαια σαν κάτοχος του Ultra είμαι επίσης πολύ ευχαριστημένος όλα δουλεύουν όπως πρέπει και έχω για πρώτη φορά και μια εταιρία από πίσω που αναβαθμίζει το κινητό άμεσα και δεν νιώθω ότι θέλω να την αλλάξω σε δύο χρόνια πλέον όπως έκανα. Ειναι κρίμα να μπαίνετε σε προσβολές μεταξύ εταιριών λες και σας πληρώνουν να τις διαφημίζετε.
  23. Ισχυει αυτο για τα animations της Xiaomi. Κατα καιρους πιανω λιγο το παλιο μου Mi 10 Pro που ειναι και κινητο του 2020 και το αισθανεσαι πιο smooth. Και η οθονη του ειναι και στα 90hz. Θεμα λογισμικου ξεκαθαρα. Οχι οτι το ultra μας κολλαει η κατι τετοιο. Απλα οντως ειναι απιστευτο πως η Xiaomi που δεν εχει το ενα δεκατο του μπατζετ της Samsung την ξεπερναει σε αυτον τον πολυ βασικο τομεα.
  24. Πρέπει εδώ να λάβετε υπόψιν σας ότι οι γραμμουλες που βλέπετε πάνω δεν είναι κάποιος universal τρόπος που χρησιμοποιούν όλες οι εταιρίες. Το αν το iphone δείχνει 3 γραμμές και το σαμσουνγκ 1 δεν σημαίνει τίποτα.
×
×
  • Create New...