Jump to content

mike71

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mike71

  1. mike71

    Poco F1

    Στο κέντρο της οθόνης, εκεί που γράφει 960FPS αν το πατήσεις αλλάζει και πάει 120+240FPS Σε αυτά τα δύο έχεις αργή κίνηση από την αρχή.
  2. mike71

    Poco F1

    MIUI 10.3.8.0 Global Stable ROM Features | MIUI 10 Global Stable Rom 10.3.8.0 | MIUI 10.3.8.0 Global Stable Update Changelog for Poco Phone F1 MIUI 10.3.8.0 Global Stable Update Changes: *System: Optimization: Android Security Update. Improved system security Mi Cloud: Optimization: Improved data synchronization between multiple devices Dark Mode Updated Security Patch level 2019 New Lock Screen Clock Format New modes for Al camera New: Widevine L1 support Introducing Game Turbo. Boost your gaming experience! Fix: Ending calls took longer time than expected Fix: Status bar shortcut and floating notification for calls appeared at the same time New: Face unlock support New: You can stay on the Lock screen after using Face Unlock You can restrict opening Notification shade on the Lock screen now NFC shortcut in the Notification shade 4K 60fps and 4K 30fp New Touch Firmware Optimization & Bug Fixes Important bug fixes FaceUnlock in App Lock Latest Android Security Patch Απο εδώ https://www.miui.net.in/poco-phone-f1-miui-10-3-8-0-global-stable-update-download-link/
  3. mike71

    Poco F1

    15. 1.23 all Αυτή έχω τώρα δεν μου βγάζει ενημέρωση στο Store
  4. mike71

    Poco F1

    Κανονικά όπως πριν είναι πάνω. 10.3.6.0 stable
  5. mike71

    Poco F1

    Εγώ που τον είχα ανοικτό όταν τον έκλεισα σταμάτησε να ηχογραφεί, άνοιξε κλείσε μία - δυο φορές τον διακόπτη μπορεί να έχει κολλήσει κάτι. Κάνε και καμιά κλήση ενδιάμεσα να δεις αν έχει στρώσει.
  6. mike71

    Poco F1

    [/color] Πας στις κλήσεις κάτω αριστερά πατάς τις 3 παύλες μετά στο '' Ηχογράφηση κλήσεων'' και το αλλάζεις.
  7. mike71

    Poco F1

    Όλες τις εντολές τις κάνεις από το pc Το μόνο που κάνεις στο τηλέφωνο είναι να το συνδέσεις με το pc
  8. mike71

    Poco F1

    Καλησπέρα σας. Κάτοχος του κινητού εδώ και μια εβδομάδα,, έχω δύο θέματα. 1) Το γνωστό θέμα με την οθόνη του κινητού όταν βρίσκεται πάνω σε μαλακή επιφάνεια πχ μαξιλάρι, κρεβάτι ή κάθισμα αυτοκινήτου. 2) Ενώ όλες οι επαφές μου είναι μέσα στο κινητό μετά από συγχρονισμό με τον λογαριασμό μου, όταν καλέσω μια επαφή βλέπω κανονικά το όνομα της,όταν με καλέσει αυτή βλέπω μόνο το νούμερο . Τι πρέπει να κάνω για να βλέπω και τα ονόματα απο αυτούς που με καλούν ??? Τό ίδιο κάνει και στα μυνήματα. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
  9. mike71

    Poco F1

    Καλησπέρα στην παρέα Νέος κάτοχος του κινητού εδώ και τέσσερις μέρες (128gb) Μετά από τέσσερα + χρόνια με το LG G2, οι εντυπώσεις μου μόνο άριστες μπορεί να είναι. Ταχύτητα που δεν είχα ξαναδεί σε κινητό μου. Και μπαταρία Τέρας !!! Μετά από τρία update και download σχεδόν 4gb data σε εφαρμογές και Android και σκάλισμα με τις ώρες να μάθω που είναι τί μέσα στα μενού (το G2 είχε 5.0.2) η μπαταρία δεν τελειώνει με τίποτα. Και τώρα την βοήθεια σας: Επειδή παρακολουθώ αρκετό καιρό το forum για το Poco και έχω μπερδευτεί λίγο, μπορεί να μου πει κάποιος πια έκδοση τις gcam να κατεβάσω, και από πού. Σας ευχαριστώ. Το τηλέφωνό όταν το άνοιξα ήταν με Android 8.1.0. και MIUI 9.6 και τώρα έχει Android 9 και MIUI 10.3 Μετά από αλλαγή περιοχής σε Ινδία πήρε και την 10.3.4.0
  10. Αν έχεις Οικονομία Μπαταρίας ενεργή δεν εχεις ειδοποίησεις, ούτε στην αρχική ούτε στο φακελάκι.
  11. Παιδιά έχει κατεβάση κάποιος την .447 στο XL για να μας πει την εμπειρία του ??
  12. Παιδιά ενα πολύ καλό site για τις εκδόσεις που βγένουν απο την microsoft είναι αυτό> https://changewindows.org
  13. Δεν σου δούλευε ποτε ή σταμάτησε ξαφνικά ? Ειμαι με την ίδια rom και είναι μια χαρά το otg.
  14. Πολύ καλό τηλέφωνο. Καλή τύχει σε όλους μας !!!
  15. Ευχαριστώ πολύ, καλό Πάσχα σε όλους με υγεία.
  16. Link ειχει στην υπογραφή του kosti post 18688 μια σελίδα πίσω.
  17. Ρε παιδιά καμιά βοήθεια κανείς ??
  18. Κωστή ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα για την δουλειά που έχεις κάνει με την f&f. Είμαι με την f&f 1.3 και θέλω να περάσω το Quick Remote ξέρω οτι το zip το έχεις ανεβάσει ξανά αλλά δεν μπορώ να το βρω αν μπορείς να βοηθήσεις ή όποιος άλλος ξέρει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  19. Εκανα αυτό που λες αλλά και σ'εμένα δεν εναλλάσσονται αυτές που έχω κατεβάσει, έκανα και ένα soft reset αλλά τίποτα, τι να πω θα μας τρελάνει η μικρομαλακι.!!!!!
  20. Αν μου πεις πως γίνετε θα το δω και θα σου πω.
  21. Το Insider Release μόλις μου κατεβάζει update !! (lumia 1020 .107 )
  22. Σ'εμένα δεν κάνει loading αλλά μένει με μαύρη οθόνη και μετά μπένω από το μενού για να τα δω. (lumia 1020)
×
×
  • Create New...