mr_47 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 (edited) Δε χρειάζεται εφαρμογή για τα δεδομένα. Έχει στις ρυθμίσεις όλες τις απαραίτητες επιλογές. Ρυθμίσεις -> Κάρτες sim & δίκτυα -> Ορισμός πλάνου δεδομένων. Στο Πλάνο δεδομένων υπάρχει επιλογή για προειδοποίηση και κλείσιμο των δεδομένων όποτε ορίσει ο χρήστης. Επίσης, όταν υπάρχει κάρτα sim στη συσκευή και ενεργοποιημένη (όχι προφίλ πτήσης), υπάρχει μια επιπλέον γραμμή ειδοποιήσεων, ακριβώς κάτω από τους διακόπτες του notification tray, που εμφανίζει πόσα δεδομένα έχουν καταναλωθεί σήμερα και πόσα το μήνα. Αυτό λειτουργεί και σαν συντόμευση για τις προαναφερθείσες ρυθμίσεις. Fan fact: Έχοντας Αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής, τα εικονίδια στις ρυθμίσεις, με Poco theme, είναι μονόχρωμα. Αν η γλώσσα αλλάξει σε Ελληνικά, χωρίς να αλλάξει το θέμα, τα εικονίδια γίνονται πολύχρωμα, σαν το κλασικό stock miui. Edited April 14, 2019 by mr_47 Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 τις τελευταιες μερες μου λενε οτι οταν μιλαω στο τηλ ακουνε παρασιτα δεν ξερω αν το κανει και στις δυοα καρτες και αν το κανει μονο στη cosmote επειδη εχω volte ενεργοποιημενο γιατι και με το volte νομιζω οτι οταν παω να κανω κληση αργει να ανοιξει γραμμη ξερει κανεις τι γινετε με τα παρασιτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Δε χρειάζεται εφαρμογή για τα δεδομένα. Έχει στις ρυθμίσεις όλες τις απαραίτητες επιλογές. Ρυθμίσεις -> Κάρτες sim & δίκτυα -> Ορισμός πλάνου δεδομένων. Στο Πλάνο δεδομένων υπάρχει επιλογή για προειδοποίηση και κλείσιμο των δεδομένων όποτε ορίσει ο χρήστης. Επίσης, όταν υπάρχει κάρτα sim στη συσκευή και ενεργοποιημένη (όχι προφίλ πτήσης), υπάρχει μια επιπλέον γραμμή ειδοποιήσεων, ακριβώς κάτω από τους διακόπτες του notification tray, που εμφανίζει πόσα δεδομένα έχουν καταναλωθεί σήμερα και πόσα το μήνα. Αυτό λειτουργεί και σαν συντόμευση για τις προαναφερθείσες ρυθμίσεις. Fan fact: Έχοντας Αγγλικά σαν γλώσσα συσκευής, τα εικονίδια στις ρυθμίσεις, με Poco theme, είναι μονόχρωμα. Αν η γλώσσα αλλάξει σε Ελληνικά, χωρίς να αλλάξει το θέμα, τα εικονίδια γίνονται πολύχρωμα, σαν το κλασικό stock miui. ευχαριστω πολυ. μηπως γνωριζεις πως αλλαζεις και την σειρα των εικονιδιων κατω κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 ευχαριστω πολυ. μηπως γνωριζεις πως αλλαζεις και την σειρα των εικονιδιων κατω κατω? Δεν κάνει τίποτα. Των εφαρμογών ή τα πλήκτρα πίσω, αρχική οθόνη και multitask; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 τα τρια πληκτρα κατω κατω απο αριστερα οπως τα βλεπουμε , το τετραγωνο τον κυκλο και το τριγωνο. εγω θελω να παω το τριγωνο στα αριστερα και το τετραγωνο στα δεξια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 τα τρια πληκτρα κατω κατω απο αριστερα οπως τα βλεπουμε , το τετραγωνο τον κυκλο και το τριγωνο. εγω θελω να παω το τριγωνο στα αριστερα και το τετραγωνο στα δεξια? Θα πας Ρυθμίσεις -> Προβολή πλήρους οθόνης Αντικατοπτρισμός κουμπιών. Ο διακόπτης τώρα θα είναι στη θέση ενεργοποίησης (μπλε). Άγγιξέ τον, για να απενεργοποιηθεί (γκρι) και να αντιστραφούν τα κουμπιά. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 thanks τα μαλα!!!!! με εσωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Θα πας Ρυθμίσεις -> Προβολή πλήρους οθόνης Αντικατοπτρισμός κουμπιών. Ο διακόπτης τώρα θα είναι στη θέση ενεργοποίησης (μπλε). Άγγιξέ τον, για να απενεργοποιηθεί (γκρι) και να αντιστραφούν τα κουμπιά.και γιατι τα εχει αναποδα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrasBAL Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 τις τελευταιες μερες μου λενε οτι οταν μιλαω στο τηλ ακουνε παρασιτα δεν ξερω αν το κανει και στις δυοα καρτες και αν το κανει μονο στη cosmote επειδη εχω volte ενεργοποιημενο γιατι και με το volte νομιζω οτι οταν παω να κανω κληση αργει να ανοιξει γραμμη ξερει κανεις τι γινετε με τα παρασιτα ? και σε μενα το ιδιο συμβαινει ή ακουνε τη φωνη τους απλως εγω το πηρα τωρα το κινητο και λεω μηπως εχει θεμα,εσενα τωρα στο κανει η απο την αρχη? και απο εκδοση συστηματος ποια ενημερωση εχεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Πριν το χαρίσετε στο ανηψακι σας, δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία περνώντας του μια lineage ή μια pixel plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoschatz Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 και κατι τελευταιο. μπορει καποιος να βοηθησει με την εγκατασταση της gcam. αξιζει να την εγκαταστησω και αν ναι πως θα το κανω αυτο?κατεβαζω το αρχειο που προτεινετε στο κομπιουτερ η στο τηλεφωνο και μετα τι?το αρχειο που λετε οτι το εξαγαγετε που το εγκαθιστατε στο τηλεφωνο? αυτα τα ολιγα και ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos7440 Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 Κατεβάζεις τη gcam από το παρακάτω link και την περνάς σαν ένα οποιοδήποτε άλλο apk https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-san1ty/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2019 και σε μενα το ιδιο συμβαινει ή ακουνε τη φωνη τους απλως εγω το πηρα τωρα το κινητο και λεω μηπως εχει θεμα,εσενα τωρα στο κανει η απο την αρχη? και απο εκδοση συστηματος ποια ενημερωση εχεις !όχι δε μου το έκανε απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με ενημέρωση τελικά έχουμε μάθει κάτι;Ποια είναι η τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Με ενημέρωση τελικά έχουμε μάθει κάτι;Ποια είναι η τελευταία; Και γω με dev είμαι και περιμένω. Κάπου είχα διαβάσει για σήμερα νομίζω η αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και γω με dev είμαι και περιμένω. Κάπου είχα διαβάσει για σήμερα νομίζω η αυριο Και εγώ είχα ακούσει για Τρίτη αλλά μήπως την πάρουμε και σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpap2016 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και εγώ είχα ακούσει για Τρίτη αλλά μήπως την πάρουμε και σήμερα Βρε παιδια, παραπονιεστε οταν γραφουν ασκοπως ατομα που θελουν να μαθουν για το κινητο και τους λετε να διαβασουν το λημμα. Και εσεις ομως το εχετε παραχ3σει... Παιζει τα χιαομι να ειναι τα πιο συχνα ενημερωσιμα τηλεφωνα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη και καθε βδομαδα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρωτατε βγηκε η ενημερωση; ποτε θα βγει; ας βγει μια μερα νωριτερα να την παρουμε... Δε λεω, να συζηταμε για τα νεα features της καθε ενημερωσης, αλλά οχι και ετσι. Κανετε σαν παιδακια που περιμενουν το δωρο των γενεθλιων... Ειναι στανταρ, καθε βδομαδα παιρνετε ενημερωσεις, αν δεν γινει αυτο κατι φτιαχνουν. Ηρεμα πια... Παράθεση Βαριέμαι που ζω!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Βρε παιδια, παραπονιεστε οταν γραφουν ασκοπως ατομα που θελουν να μαθουν για το κινητο και τους λετε να διαβασουν το λημμα. Και εσεις ομως το εχετε παραχ3σει... Παιζει τα χιαομι να ειναι τα πιο συχνα ενημερωσιμα τηλεφωνα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη και καθε βδομαδα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρωτατε βγηκε η ενημερωση; ποτε θα βγει; ας βγει μια μερα νωριτερα να την παρουμε... Δε λεω, να συζηταμε για τα νεα features της καθε ενημερωσης, αλλά οχι και ετσι. Κανετε σαν παιδακια που περιμενουν το δωρο των γενεθλιων... Ειναι στανταρ, καθε βδομαδα παιρνετε ενημερωσεις, αν δεν γινει αυτο κατι φτιαχνουν. Ηρεμα πια... Εσυ φιλε μου ζοριζεσαι πουθενα;Γιαυτο ειναι το forum για να ρωταμε και να απανταμε αν μπορουμε.Διαβαζε και μην μπαινεις στην διαδικασια να απαντας σε παρακαλω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Εγώ έχω την εξής απορία,εχει ο πατέρας μου το κινητό και δεν έχει δει ποτέ 4G+. Ακόμα και με την κοσμοτε,βλέπει σκέτο 4G μέσα στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParallelUniverse Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Βρε παιδια, παραπονιεστε οταν γραφουν ασκοπως ατομα που θελουν να μαθουν για το κινητο και τους λετε να διαβασουν το λημμα. Και εσεις ομως το εχετε παραχ3σει... Παιζει τα χιαομι να ειναι τα πιο συχνα ενημερωσιμα τηλεφωνα που υπαρχουν αυτη τη στιγμη και καθε βδομαδα, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ρωτατε βγηκε η ενημερωση; ποτε θα βγει; ας βγει μια μερα νωριτερα να την παρουμε... Δε λεω, να συζηταμε για τα νεα features της καθε ενημερωσης, αλλά οχι και ετσι. Κανετε σαν παιδακια που περιμενουν το δωρο των γενεθλιων... Ειναι στανταρ, καθε βδομαδα παιρνετε ενημερωσεις, αν δεν γινει αυτο κατι φτιαχνουν. Ηρεμα πια... Φίλε αυτό δείχνει ότι η κοινότητα χρηστών είναι ζωντανή. Για να έχουνε dev ή beta σημαίνει ότι ασχολούνται αρκετά οπότε ναι, το συζητάνε. Δοκιμάζουν πειραματικά και νέα features τα οποία μας τα παρουσιάζουν, δίνουν feedback στην εταιρία και στο τέλος, χάρη και σε αυτούς, λαμβάνουμε πιο αξιόπιστες stable. Αδυνατώ να καταλάβω το λόγο του σχολίου σου! Μάλλον είσαι σε λάθος σελίδα αν σε ενοχλούν αυτά. Εδώ, αυτά συζητιούνται, μεταξύ άλλων (θήκες, τζαμάκια, bugs, συγκρίσεις με άλλες συσκευές). Αυτή είναι η φύση του forum! Καλά να λέμε που δεν έχουμε post τύπου "δείτε την αρχική μου! το wallpaper! τη διάταξη! τα εικονίδια! είναι καλά, τί λέτε;". Εκεί ναι, θέλει κράξιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 βγηκε η dev 9.4.12 http://en.miui.com/download-355.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και η κλειστή 15. Ενσωματώθηκε το digital wellbeing Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Και η κλειστή 15. Ενσωματώθηκε το digital wellbeing Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkτι ειναι αυτο ? η 9.4.12 ρολλαρει καλα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karagalexk Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 τι ειναι αυτο ? η 9.4.12 ρολλαρει καλα ?Καλή ήταν η 9.4.12 Screen time.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 Καλή ήταν η 9.4.12 Screen time.... Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalkοποτε την περναμε κανονικα ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καπου ειδα οτι αλλαξε το στυλ που βγαζει οταν γινετε η φορτιση του κιν που το βλεπουμε αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts