Jump to content

gregpap2016

Members
  • Δημοσιεύσεις

    333
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gregpap2016

  1. Ναι, αλλά δεν υπάρχει διαβεβαίωση οτι η οθονη ειναι αυθεντική. Δηλαδή και τηλ να παρω και να ρωτησω, γιατι να μου πει η επιχειρηση την αληθεια, οτι "Οχι φιλε, δεν ειναι αυθεντικο το ανταλλακτικο." ...?
  2. Δε γνωριζω, λυπαμαι. Και μενα εσπασε η οθονη κ το μαγαζι απο που το αγορασα εχει κλεισει, η Ινφοκουεστ μου λεει τα δικα της και αυθεντικη οθονη δεν μπορω να βρω. Για μη αυθεντικη κ αλλαγη, μ ζητουν 90 ευρω!
  3. Μου ηρθε νεα αναβαθμιση ασφαλειας: ν14.0.2
  4. Το εφτιαξα τελικα. Η μεθοδος που ειχα διαβασει να χρησιμοποιησω, ειναι με μια βουρτσα μικρη, βαζεις ισοπροπυλικη και (ελπιζεις να) απομακρυνεις τυχος ακαθαρσιες απτο κουμπι, που τυχον εχουν μπει πεταξυ του και του σκελετου και το μπροκαρουν ή κατι τετοιο τελος παντων. Εβαλα αλκοολ και με μια παλια οδοντοβουρτσα το ετριψα. Δεν ειμαι πολυ σιγουρος οτι λογω εκεινου ξεκολλησε, αλλά φτου φτου λειτουργει τωρα.
  5. Γεια σας! Μου κολλησε το power button και το κινητο κανει συνεχεια επανεκκινησεις. Εχουμε καμια λυση; Δεν εχω ισοπροπυλικη αλκοολη. Το 95αρι καθαρο αλκοολ, μπορει να χρησιμοποιηθει, με μηδενικη μπαταρια?
  6. Τι εννοεις; Που βρηκες τετοια ενημερωση; Συνηθως, κανει ενημερωση μονο του και επανεκκινειται. Οχι; Κατι αλλο, ασχετο. Καλη, χρυση η Χιαομι, αλλά ρε φιλε, οποτε κανει αναβαθμιση, κατι αφαιρει ενω ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!! Τωρα, μου εχει βαλει το default lock screen image με το μπλε φοντο και κατι αλλα που μοιαζουν με ζαχαρωτα και δε μαφηνει μεσω google photos να βαλω εικονα δικη μου, διαφορετικη απο το wallpaper picture... Το χει κανει και σε κανεν@ αλλ@;
  7. Αν δεις πιο πανω, λεω τα ιδια οσον αφορα το δαχτυλικο αποτυπωμα. Το εβαλα και 2η φορα το ιδιο δαχτυλο, μπας και αυξηθει το accuracy, αλλά ψοφια πραματα. Τωρα οσον αφορα την οθονη, στην οποια (φανταζομαι) αναφερεσαι, δεν νομιζω να εχω θεμα, αν και δεν μπορω να σου πω με σιγουρια γιατι προσφατα την εσπασα και δεν την εχω αλλαξει ακομη. Αποσο θυμαμαι ομως, δεν ειχα καποιο θεμα, κ ας ιδρωνουν και μενα τα χερια και τα δαχτυλα μ πολυ. Μηπως ειναι τιποτα αλλο; πχ κανα κινεζικο τζαμακι ή μεμβρανη που εμποδιζει λιγο παραπανω την αφη;
  8. τελικα οντως με στοιχειωνει... Γ@μwwwwww Αν δεν εχεις καρτα μνημης, ισως τα υπολοιπα να ειναι οι εγκατεστημενες εφαρμογες σου.
  9. Μην το πεις αυτο στο κινητο μου, γιατι η ειδοποιηση θα με στοιχειωνει. Αστο να το παρουν οι πρωτοι, να φανε τα bugs και βλεπουμε για μας. Το μονο θεμα που εχω με αυτο το κινητο (εκτος απτην σπασμενη οθονη, την οποια θα αφησω ετσι, για να ασχολουμαι μαυτο λιγοτερο), ειναι οτι το δαχτυλικο δεν πιανει με τι-πο-τα. Ναι, το ιδιο και το Huawei λαπτοπ μου γιατι τα χερια μου ιδρωνουν και μονο με τη σκεψη, αλλά ρε φιλε, το ποκο Φ1 που ειχα για χρονια, δεν κ@λωνε πουθενα. Αυτο γιατι;
  10. Αδερφε, δεν ηξερα και γω απο θηκες πιο πριν. Το 2015, με το LG V10 τοτε ανακαλυψα την εταιρια, και απο τοτε παιρνω και την προτεινω σε ολους μ τους γνωστους. Εξω εχει πολυ περισσοτερα μοντελα. Εδω βρισκουμε κανα 2. Αλλά για να καταλαβεις, δες τι υπαρχει απτη Σπιγκεν για τα αιφον πχ. θα τρελαθεις.
  11. ναι, την ειδα και γω κανα 2 μερες πριν και την περασα ΟΤΑ. Ολα οκ, δεν ειδα διαφορές και χαιρομαι που δεν πειραζουν κατι που λειτουργει ηδη, δλδ το τηλ μας, με το να βαζουν καινουριες λειτουργιες που δεν ζητησαμε, χαλωντας ετσι τις παλιες...
  12. Τι εννοεις οταν λες πως τα Χιαομι ειναι "άγνωστης μάρκας Κινέζικο"; Οποια πετρα και να σηκωσεις πλεον, το ξερουν ολοι. για να ζεσταινεται τοσο που λες, αν γυρω γυρω απτον αισθητηρα δεν εχει αλλη θερμοτητα, ισως να στελνει το κινητο τρελες εντασεις ρευματος στον αισθητηρα δαχτυλικων αποτυπωματων. Ισως κατι να χει κατσει απο κατω, αλλά δυσκολο το θεωρω. Δες καμια επανεκκινηση, αλλιως ισως να δοκιμαζες κανα τεστ για να δεις αν ο αισθητηρας λειτουργει κανονικα ή εχει καποιο ανωμαλο ερεθισμα. Γιατι τι δ!@ολ0, ποσο ρευμα να μπορει να στειλει το δυσμοιρο το χιαομι -υπο φυσιολογικες συνθηκες- σε ενα αισθητηρα τετοιου ειδους; Αν τπτ δε λειτουργει, γουγλαρε το (βασικα γουγλαρε το ετσι κ αλλιως, μηπως ειναι κανα γνωστο bug) αλλιως υστατη λυση πριν το σερβις ειναι η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
  13. και γω συμφωνω πως ισως θελει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων το τηλ. Πρωτα ομως, εχεις κανει ολες τις αναβαθμισεις που εχει το κινητο; Αν ναι και το κινητο ακομη εχει θεμα ή ανεξαρτητα απο ποια αναβαθμιση του κανεις, δε φτιαχνει, πρεπει να το πας πισω να το δουν.
  14. Εγω εχω αυτη: Spigen Rugged Armor Back Cover Σιλικόνης Μαύρο (Redmi Note 11 / 11S) Γραψε τη στο πορτοκαλι σαιτ και θα τη βρεις (τη στιγμη που γραφω το σχόλιο) απο 8.9 ευρω... ΤΟ πισω δεν ειναι αντιολιστθητικο, αλλά η θηκη προστατευει το κινητο καλά!
  15. εγραψα ενα σχολιο, αλλά ξαναδιαβασα τι ελεγες κ τλκ το εσβησα. Ωστοσο για καποιο λογο, δεν μπορω να διαγραψω το σχολιο μ ολοκληρωτικα. Μπραβο παντως που εφτιαξε το τηλ σ!
  16. οι εφαρμογες κλεινουν οπως ειπες πριν, με αριστερα-δεξια. Ειναι ετσι φτιαγμενο το λογισμικο κ δεν ξερω αν μπορει να αλλαξει, χωρις να αλλαξεις λόγισμικο. Οι εφαρμογες τυπου Google επισης δεν απενεγροποιουνται ή διαγραφονται. Παλι θελει "βαθυ" πειραγμα στο κινητο.
  17. τελικα δεν κρατηθηκα κ την περασα. Δεν ειδα διαφορά, ολα κομπλε.
  18. εσκασε over the air αναβαθμιση ασφαλειας. Προσωπικα, λεω να κρατηθω και να μην την κανω αμεσα, γιατι καμια φορα κανουν μλκιες και βγαινουν στραβές οι αμεσες-αρχικες αναβαθμισεις.
  19. Ναι φιλ@, καιρο τωρα!
  20. Γεια σας και απο μενα και καλως σας βρηκα! Πηρα απο σκρουτζ το 6/128 για να αντικαταστησω το ποκο f1 που ειχα, που μου επσασε η οθονη του και ειχε και ενα θεμα ο αποθηκευτικος χωρος (δικο μου και ταυτοχρονα οχι δικο μου φταιξιμο)
  21. Μαλλον δεν ηταν ποτέ 99%, αλλά εδωσε μια τιμη και το κινητο περιμενε μετα απο φορτισεις να καθορισει-υπολογισει την πραματικη υγεια της. Μην ξεχνας οτι το τηλ βγηκε το Σεπτεμβρη του 18. Οι μπαταριες εως πότε να φτιαχονταν; Μη νομιζεις, και σε αποθηκευση ίσως κανουν degrade. (Δεν ξερω, απλα την αποψη μου λεω)
  22. Περιμενε βρε. ΟΤΑ δε σου ηρθε; Αν ναι, αυτο σημαινει οτι ηδη εχεις τη Χαβοκ. ΠΩς σ φαινεται γενικα; Ασε το τελευταιο update...
  23. Πως σου φαινεται; Εγω δουλευω pixel experience και παιδευομαι με τις αναβαθμισεις καθε μηνα, αλλά κατα τα άλλα, πενα!
  24. ισχυει φιλε μου. Κ ας μας ταλαιπωρει στα "τελη" της ζωης του η εταιρια με τη μη υποστηριξη.
  25. Ωραιος, με το καλο! Εν τω μεταξυ, η υγεια της προηγουμενης μπαταριας σου ηταν 69% και το ποσοστο φορτισης της καινουριας 68% χαχαχααχ. Ακραιο!
×
×
  • Create New...