topet Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Τιμές ακτινοβολίας SAR Android smartphone https://www.doctorandroid.gr/2019/06/android-smartphone-sar-value-2019.html ...απλά διαβάστε το και μην αρχίζεται πόλεμο για ηλίθιους..... γιατί δεν θα αντέξω να ξαναζήσω το ίδιο πολεμικό σενάριο!! Ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί το google pixel με ακτινοβολία στο κεφάλι 1,39 και σώμα 1,4 είναι καλύτερο από το s10+ που έχει αντίστοιχα 0,51 και 1,58! Αντίστοιχα και λίγο καλύτερα πάει το ΝΟΤΕ 9. Τι δεν καταλαβαίνω; Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Η τιμή που αναφέρει το συγκεκριμένο site για το Samsung Galaxy Note 8 είναι λάθος. Γράφει 1.73 κεφάλι ενώ το σωστό είναι 0,173 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 (edited) Αααααα! Το παρήγγειλα από Kaizershop και περιμένω τα χαρτιά για το ΦΠΑ. Μου έχουν πει ότι δεν είναι απατεώνες στο κατάστημα αυτό. Για να δούμε! Excited!!!!! ΥΓ Την Pie τη βάζω? Διαβάζω για προβλήματα τύπου αχρήστευσης της αυτονομίας από το πενάκι. Edited June 19, 2019 by Vzoun Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 η αυτονομια μπαταρία Δεν είναι στα Καλά της... Έχει κάνεις καμία ιδέα τι να κάνω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vzoun Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 5 ωρες SOT δεν είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Περίμενε να έρθει το τελευταίο update και τράβα ένα φορμάτ. Ακολούθησε τις οδηγίες του s_wind για το στήσιμο Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasospap88 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Εμενα γιατι ρε παιδια τελευταια αναβαθμιση λεει 1η μαρτιου ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Εμενα γιατι ρε παιδια τελευταια αναβαθμιση λεει 1η μαρτιου ; Διαβασε τις τελευταιες 6-7 σελιδες. Θα βρεις απαντηση νομιζω. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Καλησπέρα.Εχει καταφερει κάποιος να εγκαταστήσει το android auto και να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και αν Ναι πως; Δυστυχώς προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.Καμια βοήθεια εάν είναι ευκολο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Καλησπέρα.Εχει καταφερει κάποιος να εγκαταστήσει το android auto και να συνδεθεί με το αυτοκίνητο και αν Ναι πως; Δυστυχώς προσπαθώ να το εγκαταστήσω αλλά μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.Καμια βοήθεια εάν είναι ευκολο; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε εμένα δουλεύει κανονικά. Δες να έχεις την τελευταία έκδοση σε android auto και τις υπηρεσίες Google play. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Το έχεις κατεβάσει απο Google play; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Το έχεις κατεβάσει απο Google play; Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌχι από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-3-5918-release/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 μολις τσεκαρα και μου εβγαλε την ενημερωση της αναβαθμισης και για ελληνικο 512/8 note 9. ηδη κατεβαινει :) Παράθεση Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 μολις τσεκαρα και μου εβγαλε την ενημερωση της αναβαθμισης και για ελληνικο 512/8 note 9. ηδη κατεβαινει :)Σωστός.. Καλό κατέβασμα. Ελληνικό firmware (EUR) Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 (edited) Όλα okay ως τώρα Εκτός από την νυχτερινή λειτουργία, έχουν κάνει και μικροβελτιώσεις και στα υπόλοιπα της κάμερας. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 20, 2019 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Όχι από εδώ https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-4-3-5918-release/ Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ για την απάντηση αλλά όποια έκδοση και να κατέβασα μου βγάζει το ίδιο μήνυμα όταν πατάω άνοιγμα. "Η εφαρμογή Google play δεν φαίνεται να λειτουργεί τωρα" Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα πολύ. Έχω δύο μέρες που παιδευομαι Ευχαριστώ εκ των προτερων Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Μολις ηρθε το update και στα Ελληνικα Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Κατέβασα κι εγώ το τελευταίο update, 703mb περίπου. Μία ερώτηση μονο:το προηγούμενο μήνα, είχα εγκαταστήσει gcam, ειδική έκδοση για Note 9, αλλά οπότε άνοιγα την νυχτερινή λειτουργία, κρασαρε συνεχώς η εφαρμογή. Εχει συμβεί σε άλλον το ίδιο? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Κατέβασα κι εγώ το τελευταίο update, 703mb περίπου. Μία ερώτηση μονο:το προηγούμενο μήνα, είχα εγκαταστήσει gcam, ειδική έκδοση για Note 9, αλλά οπότε άνοιγα την νυχτερινή λειτουργία, κρασαρε συνεχώς η εφαρμογή. Εχει συμβεί σε άλλον το ίδιο?Η νυχτερινή λειτουργία της gcam δε λειτουργεί (ακόμα?) Σε note 9. Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Ναι, οπότε προσπαθούσα να την ανοίξω, κρασαρε. Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barcelonistas Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Η gcam κρασαρει σε exynos version! Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Την πέρασα κι εγώ το πρωί σε ελληνικό. Τώρα περιμένω υπομονετικά να νυχτώσει..... :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CINQUIS Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Πρώτη φωτογραφία και πέταξε σφάλμα κάμερας..... Ωραία ξεκινήσαμε. Παράθεση www.corollaclub.com www.clubcento.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimperts Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Καλησπέρα σε όλους. Χθες τελείως τυχαία πήγα να γράψω μσω φωνητικής πληκτρολόγησης. Μοε έβγαλε μήνυμα ότι δεν υπστηρίζει τα Ελληνικά. Με την 8 ήταν μια χαρά. Πήγε κάτι στραβά στην αναβάθμιση στην 9, ή είναι κάτι που θα διορθωθεί σε μελλοντικη αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalisnaf Δημ. June 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2019 Δηλαδή όσοι έχουμε exynos,απλά την διαγράφουμε? Παράθεση Oneplus One to rule them all! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts