Jump to content

Samsung Galaxy Note 9

ccypruss000
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί να μην είναι; Όποτε θέλουν βγάζουν και όσο περνά ο καιρός θα βγάζουν όλο και πιο σπάνια μέχρι να σταματήσουν εντελώς.

Πάντως πολύ γρήγορα ηρέμησε το συγκεκριμένο θέμα. Ελάχιστη παρουσία πλέον. Θυμάμαι στο ΝΟΤΕ 4 γράφανε για πολύ καιρό!

πλεον τα κινητα ειναι υπερπληρη, με πιο λιγα θεματα, πιο λιγες ελλειψεις κλπ, ολοι εχουμε μπει στα κατασταση κορεσμου.

Καποτε περιμεναμε Update και για file manager... τωρα περιμενουμε να μην γινει κανα update Και κλαιμε καμια αυτονομια. Θελω να πω οτι δεν λειπει κατι, το παιρνεις και παιζει αριστα out of the box. Αρα λογικο ειναι να μην υπαρχει κινηση, ενδιαφερον αλλα και ενθουσιασμος οπως τοτε.. χωρις οτι με Knox Πλεον δεν παιζουμε με ρομ, που δεν υπαρχει και λογος με τετοια specs.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Εχω πάρει απο ebay αυτον τον αντάπτορα για το note 9 για την λειτουργία Dex

https://www.ebay.com/itm/122631115889 αλλά το συνδέω και δεν δείχνει τίποτα στην TV

Γνωρίζει κανείς αν με τα χαρακτηριστικά που έχει αν μπορεί να λειτουργήσει για το Dex ή αν χρειάζονται κάποιες ρυθμίσεις στο note ή στην TV;

Βρε παιδιά γνωρίζει κάποιος κάτι ή πεταμένα λεφτα:

Εγω θα ηθελα πολυ να την κανω αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα απο το δικτυο!

Σου εχει ερθει ειδοποιηση και απλα δεν την κανεις?

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι εδώ και πάρα πολύ καιρό. Μήνες. Απλά πατάω αργότερα και αργότερα

kTm Duke 690

παιδιά έκανα μετάβαση απο mi8 xiaomi σε note 9 και η οθόνη στο mi8 στο μαξ του φωτισμου είναι αρκετά πιο φωτεινή με καλύτερο ασπρο απο το note 9 είναι λογικό?
mi8

Γενικά το άσπρο στα Xiaomi είναι πιο ψυχρό από τα αντίστοιχα της Sammy.

Lenovo Yoga Book & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το mi 8, το είχα, μολονότι με ανάλυση fhd, είχε ποιοτικό λευκό χρώμα, νομίζω το ίδιο και στο mi 9, το έχω.

Στο note 9, μπορεί να χρειαστεί να πειράξει τις ρυθμίσεις, να το κάνει πιο ψυχρό, και εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος..

Νομίζω ότι το note 8, είχε πιο ποιοτική οθόνη, ως προς το λευκό χρώμα, ήτανε πολύ ξεκούραστο.

παιδιά έκανα μετάβαση απο mi8 xiaomi σε note 9 και η οθόνη στο mi8 στο μαξ του φωτισμου είναι αρκετά πιο φωτεινή με καλύτερο ασπρο απο το note 9 είναι λογικό?

Η διαφορά στην φωτεινότητα θα την δεις με αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας όπου εκεί υπερτερεί το note 9 ξεκάθαρα.

Όσον αφορά την απόδοση του λευκού μάλλον δεν έχεις πιάσει s10 σειρά :lol:

Του Note 9 το λευκό είναι καλύτερο του και προσωπικά το βρήκα άκρως ικανοποιητικο.

Βέβαια παίζει ρόλο και από παρτίδα σε παρτίδα.

Sent from my iPad using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Άσπρα καράβια τα όνειρά σας....

Όλα τα χρόνια ψάχνανε (και συνεχίζουν...) για το τέλειο ΜΑΥΡΟ (Βλ. Surper amoled-Oled, Sony Xperia 1, android 9,10 κ.λ.π.). το άσπρο είναι το πρόβλημα?

Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους...

Edited by Guest74

Ξανά κάτοχος της συσκευής, δεν .μπόρεσε να με κρατήσει το mate 20 pro,για να δούμε τι θα γίνει και με το θηρίο

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω μια φώτο στις επαφές ενώ στην αρχή είναι με καλή ανάλυση αργότερα πέφτει η ανάλυση της και την δείχνει πιξελιασμένη... Οι επαφές είναι αποθηκευμένες στο gmail. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?

Άσπρα καράβια τα όνειρά σας....

Όλα τα χρόνια ψάχνανε (και συνεχίζουν...) για το τέλειο ΜΑΥΡΟ (Βλ. Surper amoled-Oled, Sony Xperia 1, android 9,10 κ.λ.π.). το άσπρο είναι το πρόβλημα?

Έλα Χριστέ και Παναγιά...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους...

Ναι, επειδη τοσα χρονια το λευκο ηταν λυμμενο θεμα με τις lcd και το ζητουμενο ηταν το μαυρο. Τωρα, λυθηκε το μαυρο, αλλα σε λευκο οι oled υστερουν.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Η συσκευή είναι τόσο άρτια και απροβλημάτιστη που...''διυλίζουμε το κώνωπα'' για το λευκό η το μαύρο της !!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Edited by kek

Για να δώσω τροφή προς συζήτηση........

δοκιμάζουμε όλοι αυτό....https://gr.gizchina.com/2019/04/24/google-camera-mod-fernei-epilogi-diafragmatos-sta-samsung-galaxy/

και γράφετε αν θέλετε τις απόψεις σας....

Υ.Γ. Έτσι όπως τίθεται το θέμα για το λευκό, με κάνει να αναρωτιέμαι εάν η αναζήτησή του είναι μόνο για τα κινητά ή είναι και για τις τηλεοράσεις OLED?

(πήρα πρόσφατα μια τέτοια SONY)

2) Για όσους δεν το ήξεραν, υπάρχουν διάφορα ενδιαφέροντα "θεματάκια" για το κινητό μας εδώ"

https://www.xda-developers.com/tag/samsung-galaxy-note-9/

Edited by Guest74

Να το δοκιμάσουν όσοι έχουν sd επεξεργαστή.

Για εμάς με exynos δυστυχώς δε δουλεύει.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Να το δοκιμάσουν όσοι έχουν sd επεξεργαστή.

Για εμάς με exynos δυστυχώς δε δουλεύει.

Επιβεβαιώνω, κατεβαινει αλλα δεν κανει εγκατασταση

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Καλησπέρα, έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζω μια φώτο στις επαφές ενώ στην αρχή είναι με καλή ανάλυση αργότερα πέφτει η ανάλυση της και την δείχνει πιξελιασμένη... Οι επαφές είναι αποθηκευμένες στο gmail. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό?

Ισχύει. Προσπάθησα να βάλω πάλι τις φωτό μου σε μεγάλη ανάλυση αλλά τίποτα. Ενώ σε άλλες συσκευές μου που έχουν κάνει συγχρονισμό με το Gmail φαίνονται σε μεγάλη ανάλυση. Αυτό συμβαίνει από την Pie και μετά

Για να δώσω τροφή προς συζήτηση........

δοκιμάζουμε όλοι αυτό....https://gr.gizchina.com/2019/04/24/google-camera-mod-fernei-epilogi-diafragmatos-sta-samsung-galaxy/

και γράφετε αν θέλετε τις απόψεις σας....

]

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το κατεβάσω δυστυχώς.

Αν και το ρώτησα ξανά, ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα που υπήρχε στο ΝΟΤΕ 4 και όχι μόνο να τραβάς φωτογραφία ή βίντεο συγχρόνως και με τις 2 κάμερες μπροστά-πίσω; Ήταν εξαιρετική λειτουργία και κρίμα που την έκοψαν! Άβυσσος η ψυχή της samsung.

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ έχει 3-4 μέρες παρατηρώ μια πτώση απόδοσης μπαταρίας. Ίσως κάποια χαζοεφαρμογη που κατέβασα! Ελπίζω να είναι τυχαία!

Παλιότερα είχα μια μια σχετική εφαρμογή γι αυτό που ρωτάς, αν την θυμηθώ θα σου την πω εδώ μέσα ...για ψάχτο όμως και συ...

Οκ ευχαριστώ! Θα το ψάξω, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να είναι εφαρμογή της samsung για να δουλέψουν οι κάμερες παράλληλα με την εφαρμογή της samsung.:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Εγώ έχει 3-4 μέρες παρατηρώ μια πτώση απόδοσης μπαταρίας. Ίσως κάποια χαζοεφαρμογη που κατέβασα! Ελπίζω να είναι τυχαία!

Η απλά σκέφτηκε η Google να συλλέξει περισσότερες πληροφορίες τρέχοντας τις υπηρεσίες της στο παρασκήνιο αβερτα.

Lenovo Yoga Book & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το κατεβάσω δυστυχώς.

Αν και το ρώτησα ξανά, ξέρει κανείς αν υπάρχει η δυνατότητα που υπήρχε στο ΝΟΤΕ 4 και όχι μόνο να τραβάς φωτογραφία ή βίντεο συγχρόνως και με τις 2 κάμερες μπροστά-πίσω; Ήταν εξαιρετική λειτουργία και κρίμα που την έκοψαν! Άβυσσος η ψυχή της samsung.

Πέστα Χρυσόστομε που η Samsung έχει καταργήσει όλα τα καλούδια που κατα καιρούς μας έχει δώσει με τα ΝΟΤΕ. Στο τέλος μόνο το spen θα θυμίζει ΝΟΤΕ όλα τα άλλα θα είναι ίδια με όλα τα υπόλοιπα ANDROID.

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Εγώ στενοχωρήθηκα που έβγαλε τον αισθητήρα που είχε παλιά,ο οποίος μετρούσε την θερμοκρασία χώρου.Μου λείπει.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

...ναι και γω ρε παιδιά "στεναχωρέθηκα" που δεν έχει ραδιόφωνο!!! Ρε σεις μήπως γίνατε παππούδες και είστε κολλημένοι με το παρελθόν??

Έχει γούστο να αγοράζετε από συνήθεια καινούργιο κινητό!!!!

Πάντως αυτά και αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες ομάδες (Barcelona-Note 9) που τα έχουν όλα και καλοδουλεμένα και βαριούνται....

Σε σας αφιερώνω το τραγουδάκι....

Δεν βάζετε μπρος ....να γράψει κάποιος την διαδικασία για κανένα ρουτ?? Έτσι για να αναθερμάνουμε το ενδιαφέρον για την συσκευή!!

Κανένα νέο για το 10 το καλό έχουμε? Συμφωνείτε με την νέα οθόνη (active) που θα έχει το κινητό? Έρχεται κιτρινίλα.....

Πότε συμφέρει σε κάποιον να πωλήσει την συσκευή για να αγοράσει το Note10, εάν αυτή κυκλοφορήσει τον Αύγουστο?

Υ.Γ. Konstantinoslp έγραψες....

Edited by Guest74

Όχι φίλε μου, παππούδες δεν είμαστε, αλλά όταν αφαιρούνται λειτουργίες που υπήρχαν από εποχές Note 2 - Note 3, οι οποίες είναι χρήσιμες (όχι απαραίτητες) και συμβάλλουν στην πληρότητα μίας συσκευής, ε, νομίζω δικαιολογημένα γκρινιάζουμε ορισμένοι. Σιγά μη χαϊδεύουμε τα αυτιά της κάθε Samsung για την κάθε π@π@ρι@ που κάνει.

Εμένα προσωπικά μου λείπουν οι υπέρυθρες, το υγρόμετρο και το θερμόμετρο. Το ραδιόφωνο πάλι, όχι.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 9