kmpatra Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Στα συμβόλαια των άλλων παροχων με απεριόριστα ή περιορισμένα data, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης επιπλέον data SIM που χρησιμοποιείται μόνο για δεδομένα και καταναλώνει από αυτά του προγράμματος Ιδανικό για δεύτερες συσκευες, mifi, 4g/5g router κλπ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Ενταξει.Προυποθετει συμβολαιο ομως, οποτε δεν μιλαμε για 3-4€ αυτοτελως. Υπαρχει και το κοστος του συμβολαιου.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2023 Ε ναι εννοείται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satsok1979 Δημ. May 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2023 On 7/5/2023 at 9:12 ΜΜ, kmpatra said: Στα συμβόλαια των άλλων παροχων με απεριόριστα ή περιορισμένα data, υπάρχει δυνατότητα έκδοσης επιπλέον data SIM που χρησιμοποιείται μόνο για δεδομένα και καταναλώνει από αυτά του προγράμματος Ιδανικό για δεύτερες συσκευες, mifi, 4g/5g router κλπ υπαρχει λινκ για αυτα που αναφερεις ; Παράθεση Alcatel One Touch Easy,Nokia 8210,Sharp GX15/GZ100,Samsung duos gt-b5722,Lumia640,Xiaomi MiA1,Redmi Note 10Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. May 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2023 On 9/5/2023 at 11:29 ΠΜ, satsok1979 said: υπαρχει λινκ για αυτα που αναφερεις ; Cosmote σε συμβόλαιο απεριόριστα όλα δίνει μέχρι 4 σιμ για data με 3.02€ τον μήνα χρέωση εκάστη ,Vodafone απεριόριστα όλα συμβόλαιο μαζί με σταθερή αν έχεις σε δίνει mifi 40€ δωρεάν με έξτρα σιμ για data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 Πέρασαν λοιπόν αρκετοί μήνες μετά από τη συγχώνευση, αλλά τα πακέτα του πρώην Simplefi On The Go με κάρτα παραμένουν ίδια και μάλιστα με ελάχιστες παροχές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τι γίνεται εδώ; Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανταγωνιστικό ή τα έχουν αφήσει όπως ήταν και θα παραμείνει η κατάσταση ως έχει; Γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να θεωρείται ευτυχής όταν έχει 30gb με 25 ευρώ, όταν αλλού παίρνει στην ίδια τιμή 200 gb... 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 (edited) 15 minutes ago, p_k said: Πέρασαν λοιπόν αρκετοί μήνες μετά από τη συγχώνευση, αλλά τα πακέτα του πρώην Simplefi On The Go με κάρτα παραμένουν ίδια και μάλιστα με ελάχιστες παροχές σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Τι γίνεται εδώ; Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι ανταγωνιστικό ή τα έχουν αφήσει όπως ήταν και θα παραμείνει η κατάσταση ως έχει; Γιατί δεν πιστεύω ότι κάποιος μπορεί να θεωρείται ευτυχής όταν έχει 30gb με 25 ευρώ, όταν αλλού παίρνει στην ίδια τιμή 200 gb... Ούτε ένα χρόνο δεν έκλεισε η νέα εταιρία! Αλλαγές σε τέτοια πακέτα όπως πακέτα, esim κα. στην διετία. Προς το παρών περιμένουμε το νέο app. Edited September 13, 2023 by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. September 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2023 13 minutes ago, Chrischal1908 said: Προς το παρών περιμένουμε το νέο app. Έχεις καμία πληροφορία εκ των έσω για το πότε θα βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 7 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ούτε ένα χρόνο δεν έκλεισε η νέα εταιρία! Αλλαγές σε τέτοια πακέτα όπως πακέτα, esim κα. στην διετία. Προς το παρών περιμένουμε το νέο app. Τα πακέτα αυτά έπρεπε ήδη να έχουν αλλάξει, είναι από την εποχή των παγετώνων. Τα αντίστοιχα σε συμβόλαιο είναι οκ. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2023 7 ώρες πριν, panos.k2 said: Έχεις καμία πληροφορία εκ των έσω για το πότε θα βγει; Οκτώβριο και μετά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Σε δύο καταστήματα Nova που ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ρουτεράκια για το Mobile Internet On The Go που ενδιαφέρομαι να κάνω. Επομένως, δεν μπορεί να προχωρήσει και η αίτηση γιατί ταυτόχρονα παίρνεις και τον εξοπλισμό. Σε ερώτησή μου πού οφείλεται η έλλειψη, η απάντηση ήταν ότι το καλοκαίρι έφυγαν πάρα πολλά και τώρα περιμένουν νεότερα. Σε δεύτερη ερώτηση πότε αναμένονται, δεν ξέρουν να μου πουν. Αυτά προς το παρόν Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 7 ώρες πριν, p_k said: Σε δύο καταστήματα Nova που ρώτησα μου είπαν ότι δεν υπάρχουν ρουτεράκια για το Mobile Internet On The Go που ενδιαφέρομαι να κάνω. Επομένως, δεν μπορεί να προχωρήσει και η αίτηση γιατί ταυτόχρονα παίρνεις και τον εξοπλισμό. Σε ερώτησή μου πού οφείλεται η έλλειψη, η απάντηση ήταν ότι το καλοκαίρι έφυγαν πάρα πολλά και τώρα περιμένουν νεότερα. Σε δεύτερη ερώτηση πότε αναμένονται, δεν ξέρουν να μου πουν. Αυτά προς το παρόν Εάν τα χρεώνουν τα ρουτερακια απλά πάρε τις κόκκινης, αν τα δίνουν δωρεάν περιμένεις, αν τα δίνουν φθηνά ψάξε σε τίποτα εξωτερικό ή αγγελίες. Όλα αυτά με δεδομένο το αν γίνεται η ενεργοποίηση της υπηρεσίας δίχως την παροχή εξοπλισμού. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2023 Πριν 2 μερες πηρα σιμ δωρεαν, χωρις εξοπλισμο που δεν τον χρειαζομαι. Αμεσα, σε 2 λεπτα.Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε mobile internet on the go με κάρτα. Αν δεν τονίσετε ότι θέλετε το καρτοκινητο, προφανώς καταλαβαίνουν το συμβόλαιο που εκεί είναι υποχρεωτικός ο εξοπλισμός 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nininikos Δημ. September 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2023 Εσύ προφανώς αναφέρεσαι σε mobile internet on the go με κάρτα. Αν δεν τονίσετε ότι θέλετε το καρτοκινητο, προφανώς καταλαβαίνουν το συμβόλαιο που εκεί είναι υποχρεωτικός ο εξοπλισμός Σωστα. Αυτο εννοω. Με καρτα. Οχι συμβόλαιο.Sent from my MI 8 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Κάρτα Mobile Internet On The Go τοποθετημένη σε 4G Router. Υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης του υπολοίπου σε δεδομένα από τη στιγμή που η κάρτα δεν είναι τοποθετημένη σε κινητό ή tablet, άρα δεν μπορεί να σταλεί το αντίστοιχο sms; Στην περίπτωση αυτήν πρέπει να βάζουμε και να βγάζουμε την κάρτα από το ρούτερ τοποθετώντας την πχ σε κινητό και να ελέγχουμε το υπόλοιπο; Μήπως υπάρχει κανένας άλλος τρόπος και μου διαφεύγει αυτήν τη στιγμή; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 Υπάρχει δυνατότητα μήπως να στείλεις sms απο το web interface του ρουτερ? Τα mifi έχουν απ'οτι ξέρω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. September 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2023 (edited) Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψάξω αύριο αυτό. Το ρουτερ είναι το Tp - link MR 6400. Θα μπορούσε βέβαια να γίνει είτε μια ξεχωριστή εφαρμογή, είτε να μπορείς να ελέγχεις μέσω εφαρμογής F2G το υπόλοιπο. Edited September 22, 2023 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 23, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2023 Έχει δυνατότητα απ'οτι φαίνεται https://static.kafkas.gr/Uploads/Pdfs/289000/TL-MR6400_183410003_01_Z02.PDF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2023 αυτα τα mr200 Που εδινε με το simple fi μου εχουν βγαλει την πιστη.. το εχω 5 χρονια το προγραμμα περυσι ζητησα αντικατασταση ρουτερ γιατι ηταν η version 1 ειχε αρκετα θεματα. Μου εστειλαν την version 4.0 που εχει καλυτερο μενου μεν αλλα τα προβληματα παραμενουν. Eνω σαν συσκευη υποστηριζει την εφαρμογη της tp-link για απομακρυσμενο ελεγχο δε παιζει γιατι ειναι κλειδωμενο το firmware. το μεγαλο προβλημα του ειναι με τις μπαντες στο σημα 4G που λαμβανει καπου το χανει κ παγωνει. Ουτε με επανεκκινηση δε στρωνει το εχω βαλει απτο μενου να κανει καθε μερα αλλα θελει κλεισιμο εντελως. ειδα οτι στα νεα προγραμματα δινει ενα ΖΤΕ αυτο το εχει κλεδωμενο παλι ή παιζει κ με αλλες καρτες? αν ζητησω αντικατασταση θα μου στειλουν αυτο αραγε η κανενα ξεχασμενο mr200 παλι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2023 με όλους τους παρόχους παίζει. Λογικά θα μπορείς να κάνεις αντικατάσταση αλλά ενδεχομένως να χρειάζεται ανανέωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 On 28/10/2023 at 8:57 ΠΜ, paanos said: με όλους τους παρόχους παίζει. Λογικά θα μπορείς να κάνεις αντικατάσταση αλλά ενδεχομένως να χρειάζεται ανανέωση ανανεωση σε τι εννοεις στο ρουτερ η στο προγραμμα που εχω? ειμαι στο simpefi με τα 50GB το χρονο δε το εχουν αλλαξει μου ανανεωνεται καθε Αυγουστο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2023 Ανανέωση συμβολαίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telus Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου Καλησπέρα, δυο ερωτήσεις αν μπορείτε να με διαφωτίσετε. 1. Είχα συμβόλαιο (πλέον αορίστου χρόνου) Nova SimpleFi on the go , έχει λήξη εδώ και πολύ καιρό και σήμερα έκανα αίτηση για διακοπή της γραμμής, όλα καλά με την αίτηση αλλά μου είπαν ότι ο τερματισμός θα γίνει στις 04/03!! είναι δυνατόν να κρατήσει τόσο πολύ; ειδικά από την ώρα που η ανανέωση των υπηρεσιών πραγματοποιείται κάθε 04 του μηνός και έχουν 15 μέρες να την πραγματοποιήσουν; δεν είναι για τα λεφτά αλλά έχω κάνει νέα σύνδεση στο Vodafone Giga Wifi on the spot και έλεγα να το ξεκινήσω με το που τέλειωνε στις 04/02 στην Nova. 2. Επίσης μετέφερα το νούμερο του πατέρα μου που ήταν καρτοσυμβόλαιο στην Νova στο εταιρικό Nova GES Entry που έχω αλλά είχα δει ότι μέσα είχε διαθέσιμα 8 ευρώ από ανανεώσεις. Μπορώ να τα ζητήσω να συμψηφιστούν με τον επόμενο λογαριασμό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. 22 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Ιανουαρίου 2.μπορείς να ζητήσεις το οτιδήποτε. Δεν είναι όμως υποχρεωμένοι να το κάνουν. Ως δείγμα καλής θέλησης ίσως να το κάνουν. 1. Είναι πάγια ταχτική της WIND (ίσως και τώρα της NOVA ) να καθυστερεί υπερβολικά τις αποσυνδέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts