Jump to content

telus

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About telus

  • Ημ. Γέννησης 30/04/1981

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

telus's Achievements

  1. πήγα από το κατάστημα για να ρωτήσω για να αυξήσω τα λεπτά ομιλίας και με έκπληξη μου έδειξε τον πίνακα. Για πιο γρήγορα πηγαίνετε στο κατάστημα γιατί αργούν να πάρουν τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και δεν χρειάζεται κάποιο χαρτί για ανανέωση εκτός και αν θες να προσθέσεις άλλο νούμερο (τουλάχιστον σ' εμένα)
  2. Αυτά είναι τα νέα πακέτα!! Εγώ έχω ενεργοποιήσει ήδη το πακέτο με τα 4 ευρώ!!
  3. μίλησα μαζί τους και θα με πάρουν τηλέφωνο από το τμήμα που κάνει της διακοπές για να επισπεύσει το κόψιμο της γραμμής, όταν έχω νέα θα γράψω εδώ.
  4. 1. μπορώ να κάνω καταγγελία; άσχετα σαν τακτική είναι νόμιμο; σκέφτομαι στις 03/02 να κάνω φραγή στις υπηρεσίες της SIM και να τους διαμηνύσω ότι δεν πρόκειται να πληρώσω τον επιπλέον μήνα,
  5. Καλησπέρα, δυο ερωτήσεις αν μπορείτε να με διαφωτίσετε. 1. Είχα συμβόλαιο (πλέον αορίστου χρόνου) Nova SimpleFi on the go , έχει λήξη εδώ και πολύ καιρό και σήμερα έκανα αίτηση για διακοπή της γραμμής, όλα καλά με την αίτηση αλλά μου είπαν ότι ο τερματισμός θα γίνει στις 04/03!! είναι δυνατόν να κρατήσει τόσο πολύ; ειδικά από την ώρα που η ανανέωση των υπηρεσιών πραγματοποιείται κάθε 04 του μηνός και έχουν 15 μέρες να την πραγματοποιήσουν; δεν είναι για τα λεφτά αλλά έχω κάνει νέα σύνδεση στο Vodafone Giga Wifi on the spot και έλεγα να το ξεκινήσω με το που τέλειωνε στις 04/02 στην Nova. 2. Επίσης μετέφερα το νούμερο του πατέρα μου που ήταν καρτοσυμβόλαιο στην Νova στο εταιρικό Nova GES Entry που έχω αλλά είχα δει ότι μέσα είχε διαθέσιμα 8 ευρώ από ανανεώσεις. Μπορώ να τα ζητήσω να συμψηφιστούν με τον επόμενο λογαριασμό; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Θέλει backup ή κάνει απλό update?
  7. Εγώ που το πήρα πριν 10 μέρες είναι δικαρτο
  8. Έχω περάσει τις lite εκδόσεις τους. Βλέπω μια καλύτερη απόκριση του κινητού. Τα είχα βάλει βέβαια και πιο πριν, τα ξαναέβαλα και τώρα. Έχω μια απορία, αν μπούνε σε αδράνεια από μόνες τους, μήπως οι εφαρμογες προσπαθούν περισσότερες φορές να ανοίξουν και έτσι τρώει παραπάνω;
  9. Καλημέρα, αγόρασα πριν μια βδομάδα το κινητό και παρατηρώ γρήγορη αποφορτιση της μπαταρίας χωρίς παιξιμο παιχνιδιών και βαρια χρήση. Πανω απο 12-14 ώρες δεν αντέχει. Ειναι λες και εχω ακόμα το προηγούμενο μου κινητό(mate 10 pro, 4ετιας).Χθες έκανα μια επαναφορά μήπως φταίει η 12αρα, να δω πως θα πάει. Στο διαγνωστικό έλεγχο δεν εμφανίζει κάποιο πρόβλημα αλλά μου κάνει εντύπωση ότι στην υγεία βγάζει καλή, δεν θα έπρεπε να ήταν εξαιρετική ή έστω πολύ καλή για μιας βδομάδας κινητό; έγινε και έλεγχος απομακρυσμενος από το service και απλά είδαν μεγάλη κατανάλωση στο messenger και το Facebook. Το κακό είναι ότι εμφανίζει μόνο καταναλώσεις των apps και όχι οθόνης wifi κλπ. Σκέφτομαι να ζητήσω αλλαγή μπαταρίας αν και δεν το θέλω καθόλου να ανοιχτεί κινητό μιας εβδομάδας.
  10. Μάλλον θα ήταν από ΟΤΑ λογικά τι να πω. Σπίτι έχω Cosmote, μήπως γι' αυτό;
  11. Δοκίμασε με το melon και βάλε Σιγκαπούρη σαν χώρα.. Και γω αγχώθηκα στην αρχή αλλά δεν έχει κάποιο θέμα... (Το κινητό είναι από τον Κωτσόβολο αγορασμένο)
  12. Στην αρχή έβαλα Σιγκαπούρη και μετά δοκίμασα και Αγγλία. Και στις δυο το βρήκε.
  13. με vpn βρήκε την 145 εκτός και αν ήταν σύμπτωση λόγω ΟΤΑ
  14. telus

    Huawei U8300

    δες εδώ στα manuals κάτι θα βρεις εδώ... u8300
×
×
  • Create New...