PapaDarxon Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Και θα ενεργοποιηθεί με ποια κίνηση πάνω στο fingerprint; Δεν ειναι στο fingerprint αλλα με ενα swype στην navbar, βασικα σου δειχνει πως ενεργοποιειται. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Στα 540€ που δίνεται για Black Friday το θεωρώ ευκαιρία. Που το έχει φίλε 540€? OK, άκυρο. Το είδα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited November 18, 2018 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Δεν ειναι στο fingerprint αλλα με ενα swype στην navbar, βασικα σου δειχνει πως ενεργοποιειται. Το ξέρω το swype απο τη navbar, αν έχει στο fingerprint ψάχνω, για να κρύψω τη navbar εντελώς. Που το έχει φίλε 540€? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk public και μετά της 20:00 ο kotsovolos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μόλις έκανα την παραγγελία μου από kotsovolo στα 549 το "P20 Pro Twilight Dual Sim" Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μόλις έκανα την παραγγελία μου από kotsovolo στα 549 το "P20 Pro Twilight Dual Sim" Έτρεξαν όλοι και το βγάλαν γτ τους ξεφτίλισαν τα public... καλός να ρθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosave Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Παιδιά άμα τραβάτε φωτογραφίες και κυρίως βίντεο με μπροστινή αλλά και πίσω κάμερα στο instagram story η ποιότητα της φωτογραφίας/ δεν αγγίζει ούτε για πλάκα samsung /apple... Αλλά αν βγάλετε το βίντεο από την εφαρμογή της κάμερας και το ανεβάσετε story είναι άψογο... Τι φάση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Παιδιά άμα τραβάτε φωτογραφίες και κυρίως βίντεο με μπροστινή αλλά και πίσω κάμερα στο instagram story η ποιότητα της φωτογραφίας/ δεν αγγίζει ούτε για πλάκα samsung /apple... Αλλά αν βγάλετε το βίντεο από την εφαρμογή της κάμερας και το ανεβάσετε story είναι άψογο... Τι φάση Προφανώς δε συνεργάζονται τα codes, γενικός σε όσα κινητά της Huawei και αν είχα βλέπω μια διαφορετική αντιμετώπιση απο αυτές τις εφαρμογές, άλλοτε δεν δουλεύουν τα notifications, το led, γενικός μάλλον τα σαμποτάρουν τα Huawei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 ο ψυχίατρος είναι για τους ανθρώπους εμείς τα robot με φιγούρα του ομορφονιού από τον καραγκιόζη δεν μπορούμε να έχουμε κάποια επαφή με κανέναν τέτοιου είδους γιατρό της ψυχής... μόλις ξεκλείδωσα τον bootloader... omorfonios :happy: Σε ρωτησε κανεις;;;; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Το ξέρω το swype απο τη navbar, αν έχει στο fingerprint ψάχνω, για να κρύψω τη navbar εντελώς. public και μετά της 20:00 ο kotsovolosΑν έχεις κρυμμένη τη navbar, τότε κάνεις το swype από την κάτω δεξιά ή αριστερή γωνία της οθόνης, αναλόγως με το προς τα που θες να μικρύνεις την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγώ λέω να πάω στα public ώστε να γυρίσω πίσω και το mate 10 που έχω να το πάρω πιο φτηνά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν έχεις κρυμμένη τη navbar, τότε κάνεις το swype από την κάτω δεξιά ή αριστερή γωνία της οθόνης, αναλόγως με το προς τα που θες να μικρύνεις την οθόνη. και αυτό βολεύει, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CPR Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ακόμα στην 156 είμαι. Τι γίνεται θα έρθουν όλες μαζι πριν το 9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis76 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα που η συσκευή έπεσε στα 550€, υποθέτω είναι κελεπούρι Ε? Vfm? Έχω το P8 το οποίο προσωπικά θεωρώ τέλειο - μπορεί ξεπερασμένο πια, αλλά με 550 σκέφτομαι να την κάνω την αλλαγή Στάλθηκε από το P027 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα που η συσκευή έπεσε στα 550€, υποθέτω είναι κελεπούρι Ε? Vfm? Έχω το P8 το οποίο προσωπικά θεωρώ τέλειο - μπορεί ξεπερασμένο πια, αλλά με 550 σκέφτομαι να την κάνω την αλλαγή Στάλθηκε από το P027 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εννοείται χτυπατο άφοβα!!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα στην 156 είμαι. Τι γίνεται θα έρθουν όλες μαζι πριν το 9; Αντε να δούμε πότε επιτέλους θα έρθει αυτή η 9αρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Υπάρχει άλλη διαθέσιμη μετά την 157; Μου έκανε εγκατάσταση κάποιες εφαρμογές της Vodafone, πάνε πακέτο; Edit: ήρθε και η 161 Edited November 18, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makismakis2004 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μετά την 161 λογικά είναι η 9. Άρα είμαστε εν αναμονή αφού έχουμε πάρει την 161. Λογικά μέχρι μέσα βαριά Δεκεμβρίου θα την έχουμε πάρει όλοι πιστεύω. Στάλθηκε από το Huawei P20 pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μόνο security update έχει η 161 παιδιά?Εγώ είμαι με την 157 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μόνο security update έχει η 161 παιδιά?Εγώ είμαι με την 157 και το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Ναι έχει της ενημερώσεις ασφαλείας Νοεμβρίου τίποτα άλλο Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγώ παιδιά έχω ακόμα την 152 και το τηλέφωνο κάνει κάτι ψιλολαγκακια..... Γιατί δεν έχει έρθει ακόμα σε εμένα? Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chriskap11 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ρε παιδιά σας κάνει κάτι κουλά στο Facebook κ στο messenger? Σαν να ανοιγοκλεινει η εικόνα ένα πράγμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) η 161 ειναι ποιο smooth απο την 159..απλα για δειτε οσοι εχετε την 161 την μπαταρια..αντι να ειναι η οθονη πρωτη που λεει ποσες ωρες οθονης η (ετοιμοτητα κυψελης)παραμενει πρωτη !!αυτο ειναι battery drain..δεν επρεπε να ειναι πρωτο,του εκανα ενα hard reset να δω αν επεσε τριτο η τεταρτο εκει που πρεπει να ειναι!! Edited November 18, 2018 by ernesto1983 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgr1972 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα έχω περάσει και εγώ την 161 με το πακέτο των 3.6gb και συνεχίζω να παρατηρώ ένα drain στη μπαταρία ειδικά όταν έχω το WiFi ενεργό ενώ με data δικτύου δεν το παρατηρώ αυτό. Βέβαια μου έχει καρφωθεί μια υποψία ότι το battery drain ξεκίνησε από τότε που άλλαξα modem στο σπίτι και το καινούριο δουλεύει και στις δύο μπάντες (2,4+5ghz). Βλέπω λοιπόν στις ρυθμίσεις του WiFi του κινητού ότι είναι συνδεδεμένο στη μπάντα των 5ghz και έτσι για να μου λυθεί η απορία θα ήθελα να το κάνω να συνδέεται μόνο στην μπάντα των 2,4ghz. Χωρίς λοιπόν να πειράξω τις ρυθμίσεις στο modem ξέρει κάποιος πως μπορώ να το κάνω αυτό από τις ρυθμίσεις του κινητού; ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις οποιαδήποτε συμβουλές σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ολα κομπλε ηταν, τιποτα! Τεσπα δεν πειραζει, nevermind. Ευχαριστω για την βοηθεια παντως.Έχουν viber με άλλο καταχωρημένο τηλέφωνο με αυτό που τους έχεις εσύ αποθηκευμένους. Χίλια τα εκατό Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewnidasv_ Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή των επόμενων ημερών κι επειδή έχω πααααρα πολλά χρόνια να αγοράσω καινούριο κινητό. Το κινητό που θα παραλάβω, θα πρέπει να είναι κλειστό στην συσκευασία του με ταινία γνησιότητας και ζελατίνη??? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παράθεση Life is a trip...... Better do it on a motorcycle. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση προσπαθώ να βάλω ένα ringtone από aydiko κ ενώ δίνω κανονικά τα δικαιώματα κάνω την διαδικασία κ στον ήχο κλήσης δεν αλλάζει αντίθετα πάει στο αθόρυβο.....Έχει κανένας υπόψιν του τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts