Jump to content

lewnidasv_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by lewnidasv_

  1. Καλή σας ημέρα. Μόλις μου έπεσε το κινητό δυστυχώς και δεν δουλεύει η οθόνη του. Η συσκευή δουλεύει κανονικά,δέχεται και κλήση αλλά δεν βλέπω τίποτα. Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω υπολογιστή (να το συνδέσω) τουλάχιστον να του κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και κατόπιν να το πάω για service...??? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  2. Καλησπέρα σας. Σκέφτομαι να αγοράσω τον τελευταίο καιρό το S23 Ultra και παρακολουθώ το thread. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ γιατί κάνετε αυτό με τα δίκτυα,έχει σχέση με την κατανάλωση της μπαταρίας...?? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  3. Καλή σας ημέρα. Μήπως γνωρίζεται τι εννοεί ο "ποιητής" με αυτό...??? Επανεκκίνηση έχω κάνει αρκετές φορές και επίσης το έχω αφήσει και στο ίντερνετ συνδεδεμένο αρκετή ώρα, αν και για 18mb όλα και όλα δεν πιστεύω να πάρει και πολύ χρόνο. https://imgur.com/a/x8IxRsM
  4. Μια ερώτηση σχετικά με την παραλαβή των επόμενων ημερών κι επειδή έχω πααααρα πολλά χρόνια να αγοράσω καινούριο κινητό. Το κινητό που θα παραλάβω, θα πρέπει να είναι κλειστό στην συσκευασία του με ταινία γνησιότητας και ζελατίνη??? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  5. Μόλις έκανα την παραγγελία μου από kotsovolo στα 549 το "P20 Pro Twilight Dual Sim"
  6. Συγγνώμη για την ίσως "χαζή" ερώτηση αλλά nine εννοείς αυτή την εφαρμογή φίλε μου...?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ninefolders.hd3 Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου. :)
  7. Μια βοήθεια/πρόταση σας παρακαλώ πολύ παιδιά γιατί έχει κολλήσει το μυαλό μου και δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα.. Είχα μια εφαρμογή εδώ και καιρό που δεν χρειαζόταν root μάλιστα και έσωζε/αποθήκευε τους κωδικούς των ασυρμάτων δικτύων που είχα συνδεθεί και τα έκανε και export σε ένα αρχείο για επαναφορά κατόπιν. Έσκασε το κινητό δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα και δεν μπορώ να βρω και ποια είναι από το playstore, είχα βάλει 10αδες κατά καιρούς που είχαν σχέση με wifi. :( Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!!
  8. Τις καλημέρες μου... Τελικά όλα πήγαν πολύ καλά και θα έλεγα και πολύ γρήγορα. Στις 24/11 έφυγε από τα χέρια μου, στις 27/11 έγινε η εισαγωγή και το "χειρουργείο" στις 04/12. Από χθες το έχω στα χέρια μου,όλα μια χαρά. Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία...!!!
  9. Καλή σας ημέρα. Σήμερα το πρωί με άφησε και εμένα το τηλέφωνο δυστυχώς. :( Του έκανα και ένα hardware reset (είχα μια μικρή,κρυφή ελπίδα μέσα μου) αλλά δεν κατάφερα τίποτα. Θα προσπαθήσω να βρω κουτί και απόδειξη μήηηηπως είμαι τυχερός γιατί αλλιώς δεν ξέρω πόσο κοστίζει η επισκευή και εάν συμφέρει. 220euro για συσκευή εκτός εγγύησης,για το δίκαρτο μόλις με ενημέρωσαν. :( :(
  10. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και ευχαριστούμε και για ακόμα ένα καταπληκτικό δώρο...!!!
  11. Καλησπέρα φίλε μου, ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μέσα από τον solid Explorer φαντάζομαι απλά χειρίζεσαι το dropbox δεν χρειάζεται να κατεβάσει κ να συγχρονίσει τα αρχεία λογικά...? Υποθέτω τα παραπάνω θα γίνονται κ με ES File explorer που λόγω συνήθειας τον χρησιμοποιώ καιρό τώρα...
  12. Καλησπέρα σας... Έχω ένα "πρόβλημα" με το dropbox. Το άτιμο δεν βλέπει στο κινητό μέχρι και ολόκληρους φακέλους με πόσους άλλους υποφακέλους και δεκάδες αρχεία μέσα... :/ Εάν δεν κάνω λάθος κάποια στιγμή είχε αναφερθεί ένα πρόγραμμα που λειτουργεί σαν ενδιάμεσο?? το οποίο σου δείχνει όλους τους φακέλους σωστά και προφανώς μπορείς και να τους διαχειριστείς υποθέτω... Μπορείτε να μου θυμίσετε ποιο είναι σας παρακαλώ πολύ..??? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
  13. Πολύ ωραία δουλειά φίλε μου. Θα το δοκιμάσω αργότερα, ωραίος τρόπος να μάθουν/με και γεωγραφία μικροί,μεγάλοι.
  14. Καλη χρονια σε ολους με υγεια και καλη μας επιτυχια...
  15. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία...!!!! :) :)
  16. Γειά σας, καλές γιορτές σε όλους με υγεία...!!! Χρειάζομαι την άποψη/βοήθεια σας. Για πολύ συγκεκριμένους λόγους (κόστος,τρόπος αποπληρωμής/κατάστημα,χρήση) έχω καταλήξει σε αυτές τις 2 συσκευές. Λίγα λόγια για το "ψυχογράφημα" ΤΗΣ υποψήφιας που θα το αγοράσω. Χρήση ίντερνετ 99% για όλες τις δουλείες της. Είναι δασκάλα και την βοηθάει πάρα πολύ να έχει άμεσα επαφή με το ίντερνετ (ασκήσεις,σημειώσεις κλπ,κλπ), κλασικά fb και viber για επικοινωνία (ήχο+βίντεο) με εξωτερικό. Και τα παραπάνω 99% και αυτά με δεδομένα κινητού. Επίσης,σε αυτές τις δύο συσκευές η δεύτερη θέση sim είναι κάρτα sim ή microSD...??? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!!
  17. Ωραίοοοοος...!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μόλις ανακάλυψα ότι έχω εγκαταστήσει πολύ σαβούρα κατά καιρούς... :p :wacko: :p
  18. Γεια σας... Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κρατάει σε κατάλογο ποιες εφαρμογές έχω εγκατεστημένες στο κινητό μου, ώστε να ξέρω μετά από κάποιο reset ή αγορά καινούριας συσκευής, τι είχα και να βάζω πάλι ότι μου αρέσει όμορφα και ωραία...??? Θυμάμαι παλιά, έκανα αυτή την δουλειά με το "AppBrain App Market" αλλά έχω να το χρησιμοποιήσω χρόνια και μου φαίνεται ότι παρέχει διαφορετικές υπηρεσίες. Δεν θέλω κάποιο backup των εφαρμογών ή των ρυθμίσεων τους,απλά τα ονόματα των εφαρμογώ. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας...!!!
  19. Ευχαριστουμε πολυ και καλη τυχη σε ολους...!!!
  20. Καλησπέρα παιδιά και συγγνώμη που θα γίνω κουραστικός αλλά έχω ελάχιστο ελεύθερο χρόνο (λόγω σεζόν) και μπαίνω με το ζόρι μία φορά την ημέρα. Σκέφτομαι να αγοράσω την συγκεκριμένη συσκευή,έχει και αυτή τα ίδια προβλήματα με την μονόκαρτη..??? Κολλάει δλδ και μπορεί να χρειαστεί και αλλαγή πλακέτας...?? Βλέπω σύμφωνα με το IMEI της συσκευής που θα αγοράσω (είναι μεταχειρισμένη) ότι είναι το μοντέλο LGH818P ημερομηνία κατασκευής 11/2015 - ROMANIA. Επίσης αυτό της "φουρνιάς" που αναφέρεται από πολλούς που μπορούμε να το δούμε και πόσο σημαντικό είναι..?? Είναι και η 2η sim 4G...??? Ευχαριστώ πάρα πολύ και συγγνώμη που γίνομαι ενοχλητικός,αλλά δυστυχώς δεν έχω χρόνο αλλά ούτε και την συσκευή μπροστά μου...
×
×
  • Create New...