KostasDj_2 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν ξέρω τι κάνει η Wind, αλλά η Vodafone στην καλαμάτα πετάει! Στο κέντρο δίνει 5Mbps, στο Filoxenia δίνει μέχρι 4Mbps, και στο Akti Taygetos δίνει πάλι 5Mbps Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Δεν ξέρω τι κάνει η Wind, αλλά η Vodafone στην καλαμάτα πετάει! Στο κέντρο δίνει 5Mbps, στο Filoxenia δίνει μέχρι 4Mbps, και στο Akti Taygetos δίνει πάλι 5Mbps Όντως πετάει, μέχρι τον Μάρτιο που την είχα πήγαινε αέρας :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 να συμπληρωσω πως σε παρα πολλα σημεια σε ολη την πολη με ειχε με gprs... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zouz Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Eχεις απόλυτο δίκαιο. Σε αυτή την περίπτωση νομίζω πως αρκεί να αναφέρεις το ότι τα όσα υποστηρίζουν δεν συνάδουν με την υπάρχουσα νομοθεσία και δεν συμφωνεί με αυτά και ο Συνήγορος του Καταναλωτή! Είναι παλιά και δοκιμασμένη συνταγή!!! Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις με το 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή προκειμένου να ενημερωθείς και να λάβεις απαντήσεις σχετικά με το θέμα σου, έτσι ώστε να πας διαβασμένος. Εγώ έχω λάβει μέχρι και επιστροφή χρημάτων μιας και το προϊόν δεν μπήκε στη σακούλα κατά την έξοδο από δικό τους λάθος και μετά εγώ δεν το ήθελα μιας και πλέον μου ήταν άχρηστο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 η συσκευασια ηταν ανεγγιχτη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 (edited) Καλησπέρα σας..!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσουμε το στικάκι σε υπολογιστή με Linux Ubuntu? Edited August 23, 2010 by antonispap40 Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 Καλησπέρα σας..!! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσουμε το στικάκι σε υπολογιστή με Linux Ubuntu? το έβαλες και δε στο βρήκε ως συσκευή mobile broadband; Πας στις συνδέσεις,mobile broadband,add και επιλέγεις vodafone ως πάροχο. Μετά,πατάς σύνδεση όπως ακριβώς συνδέεσαι σε ένα wifi! ποιο modem έχεις; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. August 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2010 το έβαλες και δε στο βρήκε ως συσκευή mobile broadband; Πας στις συνδέσεις,mobile broadband,add και επιλέγεις vodafone ως πάροχο. Μετά,πατάς σύνδεση όπως ακριβώς συνδέεσαι σε ένα wifi! ποιο modem έχεις; Ευχαριστώ πάρα πολύ..!! δεν το ήξερα.. το K3765 USB modem έχω... το δοκίμασα και οκ...!! :p Ευχαριστώ και πάλι..!! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Παιδιά, έχω μια ερώτηση. Στους προηγούμενους 9 λογαριασμούς vodafone mobile broadband 5 GB φοιτητικό με χρέωναν τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας περίπου 1,5 ευρώ. Στον τελευταίο λογαριασμό όμως δεν υπάρχει αυτό το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας στην ανάλυση λογαριασμού (είναι μηδενικό). Η ερώτηση είναι εξής: Γιατί έγινε αυτή η αλλαγή πολιτικής στη χρέωση του τέλους; Έχει υπάρχει κάποια αλλαγή στην εφαρμογή τέλος συνδρομητών από το κράτος για τα προγράμματα data από τον μήνα Ιούλιο και μετά Ή ΜΗΠΩΣ ΜΕ ΠΙΑΝΑΝ κότσο και με χρέωναν αντικανονικά το τέλος εδώ και 9 μήνες ενώ δεν θα έπρεπε να το χρεώνουν; Ευχαριστώ. Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 Ψηφίστηκε ένας νέος νόμος που εξαιρεί τις υπηρεσίες Internet όταν παρέχονται αποκλειστικά , από τον φόρο κινητής τηλεφωνίας . ( δεν εξαιρούνται αν παρέχονται μαζί με φωνή ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 (edited) ευχαριστώ πολύ, το φαντάστηκα ότι κάτι έπρεπε να έχει αλλάξει σε επίπεδο νόμου. Ποια ημερομηνία ψηφίστηκε; Πού μπορούμε να βρούμε το κείμενο αυτού του νόμου; Έχει αναδρομική ισχύ; Edited August 24, 2010 by rodriguez Παράθεση Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedomandloveSW Δημ. August 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2010 ακομα με φραγη το κινητο και το πλαισιο με εχει γραμμενο κανονικα ... αντε ξανα ταυτοποιηση σε vodafone αυτη τη φορα .. αντε να δω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Από τη στιγμή που έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας , λογικό είναι να μη μπορεί να επιστραφεί πίσω . Τώρα από κει και πέρα είναι και λίγο θέμα καταστήματος και διευθηντή για το αν θα στην αλλάξει ή όχι τη συσκευή . :wacko: Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Δεν είναι η κατάλληλη εποχή φίλε για vodafone shop , εκτός του ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη των συνεργατών είναι σε ελεύθερη πτώση , έγινε πρόσφατα και μια αναπροσαρμογή στα συμβόλαια τους που μειώνει ακόμα περισσότερο τα κέρδη , επίσης και η ίδια η εταιρεία είναι σε καθεστώς σμίκρυνσης με κλείσημο καταστημάτων και απολύσεις υπαλλήλων , αν τα βάλεις όλα αυτά κάτω = δεν αξίζει το κόπο !!!!:) Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Το tethering είναι πολιτική της εταιρείας να το κλειδώσει για όλες τις συσκευές , με σκοπό οι πελάτες που θέλουν internet στο κινητό να έχουν το αντίστοιχο πρόγραμμα , και οι υπόλοιποι που θέλουν να έχουν internet στο pc να επιλέγουν vmb ή καρτοinternet . αν σε κάποιους και σε κάποιες συσκευές λειτουργεί ακόμα το tethering , απολάυστε το δεν θα είναι για πολύ , και μάλλον την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες .:X Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotini_lamb Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 Μα δεν υπέγραψα κάποιο χαρτί, απόδειξη μου έδωσε απλά! Να πω ότι υπέγραψα χαρτιά για συσκευή κανονική (πέρα απο της Vodafone) θα πω εντάξει βλακεία μου που δεν τα διάβασα. Εδώ όμως μου έδωσε απόδειξη και κανέναν όρο χρήσης δεν υπέγραψα. Άρα θεωρητικά δεν αντιμετωπίζεται και αυτή η συσκευή το ίδιο με όλα τα προϊόντα? Εσύ όταν πας σε ένα κατάστημα και παίρνεις απόδειξη για το προϊόν έχεις κάποιες μέρες μέχρι να το επιστρέψεις εκτός εαν στο πούνε την ίδια στιγμή η στο βάλουν σε ταμπέλα να το βλέπεις κιόλας. (Γιατί για επιστροφές το έχω δεί σε ταμπέλες κιόλας-αλλά δεν μιλάμε για συσκευές, πόσο μάλλον να σου πούνε ότι έπρεπε να το επιστρέψεις την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ!!). Προειδοποιούνε και ενημερώνουν τον πελάτη. Και τώρα με λες υπερβολική? Με προσβάλεις λίγο, ο πελάτης πάντα έχει δίκιο όπως λένε. Καλημέρα, Θα ήθελα σε παρακαλώ να βάλεις στην θέση,όχι του αγενούς πωλητή, αλλά κάποιου που θέλει πραγματικά να σε εξυπηρετήσει, τον εαυτό σου και να ακούσεις αυτή την θεική ατακα, ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! Δεν υπάρχει κατά την γνώμη μου μεγαλύτερη αδικία απο αυτό! Ισως γιατί στην χώρα μας θεωρούμε ότι ο πωλητής είναι για να μας υπηρετεί κι οχι για να μας εξυπηρετεί!! Είναι πραγματικά κρίμα ένας νέος άνθρωπος όπως εσύ να έχει τέτοια νοοτροπία. Και σου επαναλαμβάνω, δεν μιλάω για την αγένεια και την κακή εξυπηρέτηση, αλλά για το σκεπτικό στο οποίο οδηγεί η ατάκα ο πελάτης έχει πάντα δίκιο΄"εγώ είμαι ο πελάτης κι εσύ είσαι ένας πωλητής του οποίου έχω το δικαίωμα να σου πατήσω την προσωπικότητα, να σε βρίσω και να προβώ σε οποιαδήποτε αδικία επειδή έχω δίκιο εκ προοιμίου.. Χωρίς καμμία διάθεση να σε προσβάλω, Με φιλικούς χαιρετισμούς Φωτεινή:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anyway Δημ. August 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2010 αγενούς πωλητή, ):):) όταν οι πωλητές μας κάνουν τα χατήρια είναι super , όταν μας εξηγούν τις διαδικασίες και τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ξαφνικά γίνονται αγενής , προκλητικοί ...κτλ ο πελάτης είχε πάντα δίκιο , παλιά . πλέον δίκιο έχουν οι πολυεθνικές και τα συμφέροντα !!!! Παράθεση «Μη στενοχωριέσαι, άφησε τα πράγματα να πάνε μόνα τους. Οι ηλίθιοι και οι κακοί θα νικηθούν στο τέλος.» - Λάο Τσε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ακριβως τα ιδια και εγω διαβασα , οτι ειναι σε διαδικασια κλεισιματος καποιον καταστηματων , και οτι γενικα οι δουλειες δεν πανε πολυ καλα τελευταια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 Ακριβως τα ιδια και εγω διαβασα , οτι ειναι σε διαδικασια κλεισιματος καποιον καταστηματων , και οτι γενικα οι δουλειες δεν πανε πολυ καλα τελευταια Στην cosmote ειναι καλυτερα τα πραγματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2010 EDGE στο Επταπύργιο Θεσ/νίκης! Εμ, αφού οι ιθαγενείς δεν άφησαν όρθιο τον ιστό τι να κάνουμε; Καλό είναι κι αυτό σε σχέση με το GPRS :p Επίσης, και σε κάποια σημεία της Άνω Πόλεως προς Αγίους Αναργύρους παρατήρησα EGDE, αν και υπάρχει βέβαια full 3g στην περιοχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. August 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2010 Να σας πω και την δικη μου ανακαλυψη . Εχει EDGE και στον νομο Ηλειας στην περιοχη Πυργι καπου στα 10 χιλιομετρα εξω απο τον Πυργο Δεν μπορω να ξερω για αλλου γτ δεν εχω εγω βοντα αλλα ενας ξαδερφος με iphone Αλλα να πω ασχετο βεβαια οτι και η wind εχει EDGE στον Πυργο αυτο εξακριβωμένο απο μενα Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Πάντως στο Βαρθολομιό Ηλείας υπάρχει EDGE και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αφού η ίδια κεραία καλύπτει την πόλη με HSDPA (που είναι speedάτο) :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Λογικό είναι να υπάρχει όπου υπάρχει αυξημένη ανάγκη για data. Έχει ειπωθεί αρκετές φορές αυτό;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 Λογικό είναι να υπάρχει όπου υπάρχει αυξημένη ανάγκη για data. Έχει ειπωθεί αρκετές φορές αυτό;) A, ok :) Ευχαριστώ για την διευκρίνηση :):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2010 πουθενα πιστεύω δεν είναι καλά τα πράγματα.. ούτε και για τις τρεις εταιρίες! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts