Jump to content

DTse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    495
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by DTse

  1. DTse

    LG G2 mini (D620)

    E λογικα τοτε θα πρεπει να περασεις καθαρη την rom και να ξανα δοκιμασεις.
  2. DTse

    LG G2 mini (D620)

    :) Κανενα θεμα αν δεν κανεις λαθος. 2 εντολες ειναι http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/bootloader-d620-d618-t3127819 :up: http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/root-root-g2-mini-lollipop-t3123652 Με αυτον τον οδηγο ??? Δοκιμασε να κανεις τα βηματα απο το 5 και μετα. Αλλιως θα πρεπει μαλον να κανεις παλι flash την rom και ξανα root απο την αρχη.
  3. DTse

    LG G2 mini (D620)

    Καλησπερα. Βλεπω δεν εχει αναφερθει κατι εδω (φανταζομαι οι ψαγμενοι θα το ξερουν) εχω βγαλει στο xda μια δικια μου εκδοση CM 11 . Εαν θελετε δοκιμαστε την και εσεις και πειτε μου την γνωμη σας. Υ.Γ.: Αν καποιος ειναι σε 5.0 και θελει να την δοκιμασει καλο ειναι να φλασαρει πρωτα τo zip της stock KK.
  4. Παιδες θα ηθελα να παρω ενα tablet με windows. Περα απο τα επωνυμα που εχω αποψη τα κινεζικα τι λενε ??? Ειναι αξιοπιστα και πιο προτεινετε ??? Δεν με νοιαζουν μεγεθη κτλ Απλως γνωμες θελω.
  5. Γεια σας. Επεσε στα χερια μου το εν λογο μοντελο και επειδη θελω να το εχω σαν δευτερο προσπαθω απο χθες ματαια να του βαλω μια custom rom . Κανω flash την recovery μου λεει οτι ολα πηγαν καλα αλλα οταν την ανοιγω μου βγαζει E: Invalid command argument. Κατα τα αλλα δουλευει κανονικα αλλα οποια rom και αν flashαρω δεν περναει σωστα και η εχω bootloop(kitkat ui rom, cm7 jellysmart) η κανει fc στο setup (romsmartII v 1.02) και δεν φτιαχνει οτι και αν εχω δοκιμασει. Μονο η stock ota5 backup δουλευει σωστα αλλα εχει ολο το bloarware .... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα. Το κινητο οταν το συνδεω στο pc σε fastboot mode βγαινει σαν android 1.0 αν παιζει καποιο ρολο. EDIT: Καταφερα να περασω την Ddesign ! Παντως εαν μπορει να βοηθησει καποιος θα το ηθελα.
  6. Το οτι ανανεωνονται δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν ειναι μερος του πακετου. Αν θυμαστε πριν καποιους μηνες δεν υπηρχε καμια παρομοια προσφορα. Υπαρχει κανενας που να γνωριζει να απαντησει στο παρακατω ? Ειναι επειγον γτ δοκιμασα μια παλια σιμ απο νουμερο του πατερα μου και πιανει κανονικα 3G.
  7. Αυτές είναι παροδικες προσφορες. Λογικά θα λήξουν από Σεπτέμβρη. Η βασική φοιτητική είναι τα 600+600.
  8. Μα αυτή είναι η φοιτητική προσφορά της Cosmote. 600+600 με προϋπόθεση ανανέωσης.
  9. Γεια σας. Συγνωμη αν δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου μπορω να ποσταρω. Εχω ενα iphone 5 κλειδωμενο και το οποιο χρησιμοποιω με μια r-sim . Επειδη λενε οτι με πιο παλιες σιμ μπορεις να εχεις 3G ψαχνω να βρω μια. Ξερουμε εαν μπορω να βρω απο την Cosmote η αν μπορω να μου ενεργοποιησουν μια sim που ειχα πριν παρω την nano ??
  10. Φιλε sprs μου το εκανε και εμενα αυτο και ο μονος τροπος που βρηκα και λειτουργει σωστα ειναι να κλειδωσω το καναλι του wifi στο router σε ενα συγκεκριμενο και οχι στο αυτοματο. Εγω το εβαλα στο καναλι 6 και δουλευει μια χαρα.
  11. Καμια εκδοση για εμας με της οθονες των κακομοιρων Sony Ericsson Xperia x10 mini pro(240 x 320 pixels) ?????
  12. http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3 Δες εδω. Εχει πολυ φθηνες και γενικα για το κινητο μας οχι μονο μπαταριες. Δεν ξερω ποια εχει το δικο σου αλλα για το u20i εχει 10 ευρω.
  13. Τελικα βρηκα ενα μαγαζι που το εχουν κατι παιδια απο το Πακισταν και μου το εφτιαξαν με 20 ευρω. Καλουτσικη δουλεια αλλα δεν συνδεετε το κινητο με το pc. Και επειδη θελω να περασω καμια jb ξερει κανεις εαν υπαρχει κανας τροπος να κανω flash kernel μεσω sd η θα πρεπει να το ξανα παω ?
  14. Γεια σας παιδες. Χθες πηρα απο εναν συγγενη το mini pro. Εχει χαλασμενο usb και δεν φορτιζει δυστηχως και σκεφτομαι να το φτιαξω. Ξερει κανεις ποσο περιπου θα παει το μαλλι ?? Φυσικα δεν θα παω στην Sony γτ δεν το γλιτωνω το 50αρι σιγουρα. Θα παω καπου εξω αλλα ενδεικτικα μια τιμη ηθελα. Ειμαι φοιτητης ηλεκτρονικης και σκεφτομουν να το φτιαξω μονος μου αλλα επειδη το παιδι ισως το θελει πισω λεω να μην επιχειρησω :p Εαν εχει παντως κανεις κανενα λινκ απο Ελλαδα για ανταλλακτικο θα το εκτιμουσα. EDIT: Sorry ειναι το xperia x10 mini pro. Εχω στειλει ηδη μνμ σε εναν mod να το μεταφερει.
  15. Ναι οντως αλλα χρησιμοποιω και αλλες εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες στην JB και δουλευουν κανονικα.
  16. Υπαρχει καποιος που να εχει κατεβασει αυτη την εφαρμογη Skroutz.gr και μπορει να μου ανεβασει το apk γτ για καποιον λογο δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου (htc hd2) . Επισης εχει κανεις ιδεα εαν υπαρχει καποια συσκευη που να μπορει να βλεπει ολες της εφαρμογες στο market(η εστω της περισσοτερες ) ???? Για να αλλαξω τα στοιχεια της συσκευης μου και να μπορω να βλεπω σαν ανθρωπος της εφαρμογες. Δεν ειναι δυνατον τοσο απλη εφαρμογη και να μην μπορω να την βλεπω !
  17. Ειναι ευκολο να ανεβασετε(ο δημιουργος η καποιος αλλος) το apκ γτ δεν με αφηνει να το κατεβασω μεσω market(μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη μου) ???
  18. Ξερει κανεις καμια εφαρμογη για να ανεβαζουμε φωτογραφιες σε imageshack,tinypic κτλ ?? Εχει μια για το imageshack αλλα δεν μπορω να βρω πως ανεβαζουμε.
  19. Ρε παιδια εβαλα το sigic aura 3 μπορει να μου πει καποιος που βαζω τα poi ??? Και αν μπορει να μου πει κιολας αμα τα pois που υπαρχπυν στο pois.gr για το sygic ειναι συμβατα με το aura 3 και αν οχι τι μπορω να κανω.
  20. Φιλε αν ρωτας για το κινητο που εχεις για avatar ρωτα καλυτερα εδω που ειναι το καταλληλο τοπικ Εγω θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος file explorer που να ανοιγει zip και rar αρχεια. Εχω κατεβασει τον Androzip αλλα αυτος τα κανει extract αμεσως εγω θελω να δουλευει σαν τα προγραμματα του pc. Δηλαδη να ανοιγω το zip να βλεπω τι εχει μεσα και αμα θελω να τα κανω extract.
  21. Κατεβασα σημερα τα Pro Evolution Soccer 2011, NFL 2011 , Assassins Creed και εντυπωσιαστηκα. Δεν περιμενα ενα κινητο να εχει τοσο ωραια παιχνιδια. Επαιξα και Modern Combact 2 Black pegasus και δεν μου αρεσε πολυ κυριως λογω του οτι βρηκα δυσκολο τον χειρισμό.
  22. Δεν χρειαζεται προγραμα απλως πας στης ρυθμισεις εκει που βλεπεις ποιες εφαρμογες εχεις στο κινητο (manage applications στα αγγλικα) βρισκεις το Contacts και το Contacts Storage πατας απανω τους και πατας μετα Clear Cache και στα 2 και πανε ολες οι επαφες. Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  23. <br /> <br /> <a rel="nofollow" href="https://market.android.com/details?id=com.staircase3.opensignal&feature=search_result" target="_blank">open signal maps</a> Ευχαριστω πολυ. Ειδα στην περιγραφη οτι βελτιωνει το σημα. Πως ακριβως το κανει αυτο? Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
  24. Πιο ειναι το widget που εχεις κατω απο το ρολοι και λεει για το σημα ??
  25. Ξερει κανεις να μου πει πως ακριβως κανει sync της επαφες μου με αυτες του facebook η εφαρμογη facebook for android ? Δλδ θα συνχρονισει με τα τηλεφωνα η με τα ονοματα ? Sent from my HTC HD2 using Tapatalk
×
×
  • Create New...