Jump to content

antonispap40

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.485
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by antonispap40

 1. Αν κατάλαβα καλά μου λες πως σου κλείσανε τελείως τα δεδομένα! Δηλαδή και πακέτο με ΜΒ να έχεις πάλι δεν θα μπορείς να μπεις!!
 2. Θεωρητικά τα φοιτητικά πακέτα δεν λειτουργούν στο εξωτερικό. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο άλλο με χρόνο ομιλίας προς όλους.
 3. Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο; Μήπως αυτό που έχεις έχει χαλάσει;
 4. Όπως το είπες, στα iPhone μόνο με ανοικτά δεδομένα τα mms. Νομίζω χρόνια τώρα.
 5. Καλησπέρα!! Ψάχνω και δεν το βρίσκω, υπάρχει ακόμη προσφορά για Ίντερνετ και έξτρα πακέτα Ίντερνετ με 10€ που έτρεχε τις προηγούμενες ημέρες για συμβόλαια καρτοποργραμματα ;;
 6. Τελικά πως την χρησιμοποιείς; Για μετά την γυμναστική, ανάλογα το πρόγραμμα που ακολουθείς είναι καλή η δοσολογία. Θα πρότεινα αν όχι 1, τότε σε 1,5 σκουπ και πριν το γυμαστήριο μια πιο καθαρή πρωτεϊνη όπως πχ η ΟΝ και φυσικά σωστή διατροφή που είναι το σημαντικότερο! Καλύτερο θα ήταν να πήγαινες σε ένα κατάστημα X-Treme Stores ή σε κάποιον διατροφολόγο αν και στην τελευταία περίπτωση έχω αρκετές εμπειρίες με τις απόψεις να διίστανται! Σε γενικές γραμμές να ξέρεις πως μετά από μια προπόνηση ο οργανισμός χρειάζεται πρωτεΐνη και υδατάνθρακα ενώ πριν την προπόνηση χρειάζεται περισσότερη πρωτεΐνη. Με καλή διατροφή το πολύ να χρειάζεσαι μια πρωτείνη καθαρή για πριν και μια για μετά. (Στα Xtreme να έχεις στο μυαλό σου πως μπορείς να πας για μια ερώτηση και να φύγεις με πολλάααα πράγματα, οπότε πρόσεχε :lol: )
 7. Τι θα ήθελες να μάθεις; Αρκετά καλή εταιρία, με ωραία προϊόντα. Για την συγκεκριμένη με ωραίες γεύσεις, ισορροπημένη αναλογία και με κρεατίνη - ZMA. Για ποιον λόγο θα την ήθελες όμως;
 8. Για 1000 - 1200 σκέφτομαι, να βάλω Πύργο και οθόνη και να βάλω αυτό που έχω τώρα σε καμία άλλη ηλεκτρική συσκευή. (Χρόνια πολλά κιόλας) Απλά μου έκανε εντύπωση γιατί είχα το παλιό πισι, βγάζω τροφοδοσία, βάζω τροφοδοσία στο καινούργιο, πατώ τον διακόπτη του τροφοδοτικού και τσουπ έπεσα ο διακόπτης του δωματίου. Εεεεμ, 1500 είναι αυτά, σε φιλική τιμή, για αυτό! Τον τελευταίο καιρό ανοίγω το pc μόνο για να δω το Lucifer και το TBBT
 9. Θεωρητικά δεν πρέπει να παίζουν. Πρακτικά παίζουν και τα φοιτητικά πακέτα μέχρι στιγμής. Συνήθως προτείνω 20 ευρώ (ή 15-16) με την ενεργοποίηση πακέτου με λεπτά ομιλίας προς όλους και ένα πακέτο ιντερνετ, τα οποία συνήθως δεν χρησιμοποιούνται. Γίνεται η κατανάλωση από τα φοιτητικά πακέτα. Να έχετε στο μυαλό σας όμως πως πρέπει να έχετε και κάποιο διαθέσιμο χρηματικό υπόλοιπο στο νούμερο για να δουλέψει.
 10. Μια ερωτησούλα και από εμένα.. :O Έχω εναν σταθερό με 1500 τροφοδοτικό, τι ups προτείνεται ; Έβαλα ένα απλό με μια μπαταρία μέσα αλλά με το που έδωσα παροχή στον υπολογιστή που κατέβασε τον γενικό του δωματίου! Μου λειτουργούσε κανονικά το ups με τον προηγούμενο σταθερό που είχε ένα 500 τροφοδοτικό.
 11. Για διακοπή γίνεται άμεσα με την ληξιαρχική πράξη θανάτου χωρίς να πληρώσεις κάτι. Εφόσον όμως θέλετε να κρατήσετε κάποιο νούμερο και να το περάσετε στα δικά σας στοιχεία χρειάζεστε την ληξιαρχική πράξη και ένα χαρτί εγγύτητας συγγενών ; Πως το είπε το παιδί πιο πριν για να ξεκινήσει η διαδικασία μεταβίβασης.
 12. Εξαρτάται! Τάληρο πάει για νέα κάρτα, αλλά μπορούν να σου την κόψουν χωρίς χρέωση εφόσον η κάρτα μπορεί να κοπεί.
 13. Ναι, σαν να βρίσκεται το νούμερο στην Ελλάδα, δεν υπάρχει κάποια έξτρα χρέωση. Το νούμερο που είναι στην Κύπρο όμως δεν μπορεί να έχει την δωρεάν επικοινωνία προς εσένα, χρησιμοποιεί από τα "προς όλους" λεπτά ομιλίας που έχει για να καλέσει Ελλάδα. Γενικά με το roaming ακόμα δεν ξέρουμε τι ακριβώς παίζει, άλλα είπανε στην αρχή, άλλα μετά και τελικά άλλα ισχύουν.
 14. 18,15 τελική τιμή με λογαριασμό σε ηλεκτρονική μορφή. Αλλά για νέες συνδέσεις!
 15. Μετά το 12μηνο πάει στα 18 αν θυμάμαι καλά αλλά θα μπορείς να ανανεώσεις πάλι στην ίδια τιμή.
 16. Θα βάζεις μια δεκάρα κάρτα που θα σου δίνει 500 MB δώρο και να ενεργοποιείς ένα πρόγραμμα ομιλίας μετά. Αν θες περισσότερα δεδομένα τότε θα πρέπει να βάζεις και περισσότερα χρήματα.
 17. Ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε... ζημιές είχαμε στα πολύ παλιά κτήρια.. απλά μέσα στο άγχος καθώς δεν είχαμε ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, τόσοι μεγάλοι σεισμοί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
 18. Καλησπέρα στην κοινότητα, Ήρθε ο ξάδερφός μου και μου έφερε το κινητό του, το Redmi Pro με πρόβλημα στο ξεκλείδωμα! Βάζει το μοτίβο του αλλά του το βγάζει λάθος. Δοκίμασε μετά να κάνει reset τον κωδικό μέσω την Google αλλά και πάλι δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ενώ του εμφανίζει το σχετικό μήνυμα στην οθόνη της συσκευής του, χτυπάει κανονικά για τον εντοπισμό και τα σχετικά, όταν πάει να βάλει τον κωδικό που έδωσε μέσω google πριν από λίγη ώρα δεν του τον δέχεται. Έχει ξανά αναφερθεί κάποιο παρόμοιο περιστατικό; Η επιλογή προς το παρόν για Hard Reset θέλουμε να την αποφύγουμε καθώς τις επαφές και τις έχει μόνο μέσα στην συσκευή αποθηκευμένες και όχι σε κάποιο λογαριασμό της Google ή της Xiaomi.
×
×
 • Create New...