Jump to content

DTse

Members
  • Δημοσιεύσεις

    495
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DTse

  • Ημ. Γέννησης 12/02/1991

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Q-Telecom - Ελλαδα

DTse's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. DTse

    LG G2 mini (D620)

    E λογικα τοτε θα πρεπει να περασεις καθαρη την rom και να ξανα δοκιμασεις.
  2. DTse

    LG G2 mini (D620)

    :) Κανενα θεμα αν δεν κανεις λαθος. 2 εντολες ειναι http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/bootloader-d620-d618-t3127819 :up: http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/root-root-g2-mini-lollipop-t3123652 Με αυτον τον οδηγο ??? Δοκιμασε να κανεις τα βηματα απο το 5 και μετα. Αλλιως θα πρεπει μαλον να κανεις παλι flash την rom και ξανα root απο την αρχη.
  3. DTse

    LG G2 mini (D620)

    Καλησπερα. Βλεπω δεν εχει αναφερθει κατι εδω (φανταζομαι οι ψαγμενοι θα το ξερουν) εχω βγαλει στο xda μια δικια μου εκδοση CM 11 . Εαν θελετε δοκιμαστε την και εσεις και πειτε μου την γνωμη σας. Υ.Γ.: Αν καποιος ειναι σε 5.0 και θελει να την δοκιμασει καλο ειναι να φλασαρει πρωτα τo zip της stock KK.
  4. Παιδες θα ηθελα να παρω ενα tablet με windows. Περα απο τα επωνυμα που εχω αποψη τα κινεζικα τι λενε ??? Ειναι αξιοπιστα και πιο προτεινετε ??? Δεν με νοιαζουν μεγεθη κτλ Απλως γνωμες θελω.
  5. Γεια σας. Επεσε στα χερια μου το εν λογο μοντελο και επειδη θελω να το εχω σαν δευτερο προσπαθω απο χθες ματαια να του βαλω μια custom rom . Κανω flash την recovery μου λεει οτι ολα πηγαν καλα αλλα οταν την ανοιγω μου βγαζει E: Invalid command argument. Κατα τα αλλα δουλευει κανονικα αλλα οποια rom και αν flashαρω δεν περναει σωστα και η εχω bootloop(kitkat ui rom, cm7 jellysmart) η κανει fc στο setup (romsmartII v 1.02) και δεν φτιαχνει οτι και αν εχω δοκιμασει. Μονο η stock ota5 backup δουλευει σωστα αλλα εχει ολο το bloarware .... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτιμουσα. Το κινητο οταν το συνδεω στο pc σε fastboot mode βγαινει σαν android 1.0 αν παιζει καποιο ρολο. EDIT: Καταφερα να περασω την Ddesign ! Παντως εαν μπορει να βοηθησει καποιος θα το ηθελα.
  6. Το οτι ανανεωνονται δεν αλλαζει το γεγονος οτι δεν ειναι μερος του πακετου. Αν θυμαστε πριν καποιους μηνες δεν υπηρχε καμια παρομοια προσφορα. Υπαρχει κανενας που να γνωριζει να απαντησει στο παρακατω ? Ειναι επειγον γτ δοκιμασα μια παλια σιμ απο νουμερο του πατερα μου και πιανει κανονικα 3G.
  7. Αυτές είναι παροδικες προσφορες. Λογικά θα λήξουν από Σεπτέμβρη. Η βασική φοιτητική είναι τα 600+600.
  8. Μα αυτή είναι η φοιτητική προσφορά της Cosmote. 600+600 με προϋπόθεση ανανέωσης.
  9. Γεια σας. Συγνωμη αν δεν ειναι το καταλληλο θεμα αλλα δεν ξερω που αλλου μπορω να ποσταρω. Εχω ενα iphone 5 κλειδωμενο και το οποιο χρησιμοποιω με μια r-sim . Επειδη λενε οτι με πιο παλιες σιμ μπορεις να εχεις 3G ψαχνω να βρω μια. Ξερουμε εαν μπορω να βρω απο την Cosmote η αν μπορω να μου ενεργοποιησουν μια sim που ειχα πριν παρω την nano ??
  10. Φιλε sprs μου το εκανε και εμενα αυτο και ο μονος τροπος που βρηκα και λειτουργει σωστα ειναι να κλειδωσω το καναλι του wifi στο router σε ενα συγκεκριμενο και οχι στο αυτοματο. Εγω το εβαλα στο καναλι 6 και δουλευει μια χαρα.
  11. Καμια εκδοση για εμας με της οθονες των κακομοιρων Sony Ericsson Xperia x10 mini pro(240 x 320 pixels) ?????
  12. http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3 Δες εδω. Εχει πολυ φθηνες και γενικα για το κινητο μας οχι μονο μπαταριες. Δεν ξερω ποια εχει το δικο σου αλλα για το u20i εχει 10 ευρω.
  13. Τελικα βρηκα ενα μαγαζι που το εχουν κατι παιδια απο το Πακισταν και μου το εφτιαξαν με 20 ευρω. Καλουτσικη δουλεια αλλα δεν συνδεετε το κινητο με το pc. Και επειδη θελω να περασω καμια jb ξερει κανεις εαν υπαρχει κανας τροπος να κανω flash kernel μεσω sd η θα πρεπει να το ξανα παω ?
  14. Γεια σας παιδες. Χθες πηρα απο εναν συγγενη το mini pro. Εχει χαλασμενο usb και δεν φορτιζει δυστηχως και σκεφτομαι να το φτιαξω. Ξερει κανεις ποσο περιπου θα παει το μαλλι ?? Φυσικα δεν θα παω στην Sony γτ δεν το γλιτωνω το 50αρι σιγουρα. Θα παω καπου εξω αλλα ενδεικτικα μια τιμη ηθελα. Ειμαι φοιτητης ηλεκτρονικης και σκεφτομουν να το φτιαξω μονος μου αλλα επειδη το παιδι ισως το θελει πισω λεω να μην επιχειρησω :p Εαν εχει παντως κανεις κανενα λινκ απο Ελλαδα για ανταλλακτικο θα το εκτιμουσα. EDIT: Sorry ειναι το xperia x10 mini pro. Εχω στειλει ηδη μνμ σε εναν mod να το μεταφερει.
  15. Ναι οντως αλλα χρησιμοποιω και αλλες εφαρμογες που δεν ειναι συμβατες στην JB και δουλευουν κανονικα.
×
×
  • Create New...