mojolis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και έπειτα από την ανάγνωση όλων των post παράγγειλα και μόλις παρέλαβα κι εγώ 2 zenfone από το vickmall. Θέλω να ρωτήσω πώς βλέπουμε αν είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και έπειτα από την ανάγνωση όλων των post παράγγειλα και μόλις παρέλαβα κι εγώ 2 zenfone από το vickmall. Θέλω να ρωτήσω πώς βλέπουμε αν είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Θα βρεις μέσα μια εφαρμογή "superuser" ή "supersu". Αν δεν βρεις λογικά δεν θα έχουν κάνει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forfleamarket4 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Καλησπέρα κι απο μένα. Είμαι καινούργιο μέλος και έπειτα από την ανάγνωση όλων των post παράγγειλα και μόλις παρέλαβα κι εγώ 2 zenfone από το vickmall. Θέλω να ρωτήσω πώς βλέπουμε αν είναι ρουταρισμένο το τηλέφωνο. Ευχαριστώ. Βάλε το root checker από το playstore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeRDe Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Πληροφοριακά για όσους το έχετε πάρει από to2c με WW ROM (έχει σχετική επιλογή πριν το αγοράσεις), τα update γίνονται κανονικά αν βάζεις κάθε φορά την επόμενη έκδοση. 1.13->1.14->1.15->1.16->1.17->1.18 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mossikukulas Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 υπαρχει καποιο τοπικ κτλ να εξηγει τι ακριβως μπορεις να κανεις με το root? να δουμε αν αξιζει τον κοπο γιατι για καποιους μπορει να αξιζει τον κοπο, για αλλους οχι και μου δινεται η εντυπωση οτι αρκετοι το κανουν επειδη το ακουν/διαβαζουν και νομιζουν οτι πρεπει να γινει χωρις να λεω οτι δεν ειναι σημαντικο αλλα μπορει να ειναι μην ειναι σημαντικο για ολους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 υπαρχει καποιο τοπικ κτλ να εξηγει τι ακριβως μπορεις να κανεις με το root? να δουμε αν αξιζει τον κοπο γιατι για καποιους μπορει να αξιζει τον κοπο, για αλλους οχι και μου δινεται η εντυπωση οτι αρκετοι το κανουν επειδη το ακουν/διαβαζουν και νομιζουν οτι πρεπει να γινει χωρις να λεω οτι δεν ειναι σημαντικο αλλα μπορει να ειναι μην ειναι σημαντικο για ολους :) Διαβασε εδω----> http://osarena.net/android/aguides/android-basics-ti-ine-root-ke-pos-ginete.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 υπαρχει καποιο τοπικ κτλ να εξηγει τι ακριβως μπορεις να κανεις με το root? να δουμε αν αξιζει τον κοπο γιατι για καποιους μπορει να αξιζει τον κοπο, για αλλους οχι και μου δινεται η εντυπωση οτι αρκετοι το κανουν επειδη το ακουν/διαβαζουν και νομιζουν οτι πρεπει να γινει χωρις να λεω οτι δεν ειναι σημαντικο αλλα μπορει να ειναι μην ειναι σημαντικο για ολους :) Αν απλά γράψεις στο google "τι είναι root", θα μπορέσεις να βρεις πολλές πηγές, απ' όπου θα πληροφορηθείς για το τι ακριβώς είναι, τι προσφερει, τι χρειάζεται και θα καταλήξεις στο αν εσύ το χρειάζεσαι... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 το τελευταιο προγραμματακι για το ρουτ δουλευει σε αυτη την αναβαθμηση εκδοση 1.3.1 Για πες λιγα παραπάνω. Γιατί εμένα μπήκε σε demo mode και τα έχασα όλα τώρα.... Είχα κατεβάσει μια εκδοση 1.4.χ και μάλλον κάτι δεν πήγε καλά. Αν μπορείς στείλε και απο που βρηκες το apk που χρησιμοποιησες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 2 ποστ πιο κατω απο αυτο που παραθετεις εχω την απαντηση που ζητας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnannis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Ναι βλακεία μου. Εσύ τι έκανες με το Ρουτ ? Δοκιμασες αλλη εκδοση και πέτυχε ή γίνεται και με πιο σίγουρο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 εκανα καποια βλακεια (δεν ξερω τι , δεν καταλαβα) και οταν προσπαθω να περασω το προγραμματακι μου βγαζει checking και δεν κανει τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παρήγγειλα το κινητό από vickmall με order number κτλ , αλλά πήρα χθες την εξής ενημέρωση: Dear customer, i am sorry asus zenfone 5(2g/8g) is out of stock. Can you change it to asus zenfone 5(1g/8g) or asus zenfone 5(2g/16g)? http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html We advicve you can change to asus zenfone 5(2g/16g),add the difference price $184.99-$176.99=$8. Is it ok for you? Thanks very much,waiting for your answer.. τι γίνεται με την πρώτη πληρωμή ? καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 θα εχει μια εφαρμογή που θα λέει superuser η απο το Google play κατέβασε το root checker αν ειναι απο vickmall αν δεν το ζητήσεις δεν στο ρουταρουν συνήθως.. Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Black_Sheep Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 (edited) RootZenFone-1.4.4r + Version V1.18.40.9(WW) ...OK !!!!!!!! :D Επιβεβαιώνω και εγώ όλα πήγαν καλά με το rootάρισμα. Έβαλα και το adaway, πέρασα και επαφές και αύριο micro sim... Edited September 5, 2014 by Black_Sheep Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παρήγγειλα το κινητό από vickmall με order number κτλ , αλλά πήρα χθες την εξής ενημέρωση: Dear customer, i am sorry asus zenfone 5(2g/8g) is out of stock. Can you change it to asus zenfone 5(1g/8g) or asus zenfone 5(2g/16g)? http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html We advicve you can change to asus zenfone 5(2g/16g),add the difference price $184.99-$176.99=$8. Is it ok for you? Thanks very much,waiting for your answer.. τι γίνεται με την πρώτη πληρωμή ? καμία ιδέα? επελεξε το 2g/16gb για την διαφορα μην ρωτας εμας ..ρωτα το καταστημα!!!! και εγω επιβεβαιωνω πως ολα πηγαν καλα με το ρουτ και την 1.4.4 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalergr Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Παρήγγειλα το κινητό από vickmall με order number κτλ , αλλά πήρα χθες την εξής ενημέρωση: Dear customer, i am sorry asus zenfone 5(2g/8g) is out of stock. Can you change it to asus zenfone 5(1g/8g) or asus zenfone 5(2g/16g)? http://www.vickmall.com/asus-zenfone-5-smartphone-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-2gb-ram-16gb-rom-5-0-inch-hd-screen.html We advicve you can change to asus zenfone 5(2g/16g),add the difference price $184.99-$176.99=$8. Is it ok for you? Thanks very much,waiting for your answer.. τι γίνεται με την πρώτη πληρωμή ? καμία ιδέα? Θεωρητικά αν συμφωνήσεις να πάρεις το ακριβότερο θα σου έρθει email να πληρώσεις και την διαφορά($8) . Αν θέλεις την φθηνότερη έκδοση θα σου επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό. Παράθεση Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Α.Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mojolis Δημ. September 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2014 Οκ παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας . Οπότε δεν είναι λοιπόν ρουταρισμένο άρα αύριο ξεκινώ τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 κάπου θα ειναι γραμμενο αλλα ρωτάω, ο σκοπος που το παίρνουμε χωρίς ροοτ ειναι για να μπορουν να παίρνουντε οι αναβαθμίσεις μεσω ota η και μεσω recovery; δηλαδη η ρουτ η αναβάθμιση; δεν γίνεται να έχουμε και τα δυο; κατι δεν εχω καταλαβει μαλλον, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Ορολογία του Android - Τι είναι root? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 γνωριζω τι ειναι ρουτ! με τη συγκεκριμένη συσκευή ρωταω τι παιζει ακριβώς γινεται που λετε μονο απο vickmall και ww edition κλπ. τι διαλεγουμε δηλαδή και για ποιο ακριβώς λογο ψαχνω να μαθω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmaster Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Δεν διαλέγεις κάτι. Περνάς αναβάθμιση και έπειτα κάνεις ρουτ. Βγαίνει άλλη αναβάθμιση, κάνεις unroot, περνάς αναβάθμιση κάνεις root. Έχεις και τα 2 λοιπόν. Παράδειγμα. Εγώ είχα root την συσκευή και ανοιχτό το wifi, έρχεται ειδοποίηση ότι υπάρχει νέο update. Έκανα unroot, το update και μετά root. Simple. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 γνωριζω τι ειναι ρουτ! με τη συγκεκριμένη συσκευή ρωταω τι παιζει ακριβώς γινεται που λετε μονο απο vickmall και ww edition κλπ. τι διαλεγουμε δηλαδή και για ποιο ακριβώς λογο ψαχνω να μαθω! Καλημερα!για τον λογο οτι αν ειναι η συσκευη ρουτ δεν γινεται να περασει αναβαθμιση!!ουτε ota ουτε recovery!μονο εαν το ξε-ρουταρουμε π.χ εγω εχω την 1.17 εκδοση και ειμαι ρουτ για να παω στην 1.18 θα πρεπει να κανω unroot την συσκευη μου και μετα να περασω την αναβαθμιση!και μετα παλι ρουτ με το συγκεκριμενο προγραμμα!τωρα διαλεγουμε vickmall και ww(international) γιατι απο εκει ερχεται με διεθνη ρομ και gapps μεσα χωρις κινεζιες,επισης ειναι πιο ευκολη η αναβαθμιση γιατι απλα κατεβαζεις την ww rom απο το site της asus και την περνας με τον τροπο που εχουμε πει...ota εχουμε αλλα απ οτι εχω καταλαβει βαζει την cn εκδοση οποτε θα πρεπει να περιμενουμε την επομενη εκδοση και εχει μια δυαδικασια για να γινει και παλι ww!τα αλλα μαγαζια για καποιο λογο στο στελνουν ρουτ και καποιο μαλλον δικο τους προγραμμα και ειναι δυσκολο μετα να αναβαθμισης γιατι δεν ξερεις με ποιο προγραμμα εχουν κανει το ρουτ ωστε να κανει unroot!ελπιζω να σε καλυψα!:) Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 αυτά ακριβως ηθελα να μαθω! ευχαριστώ πολυ.παιζει να ειναι ο αντικαταστατης του hongmi σε λίγο καιρο,απο σημα και ποιοτητα κλησης πως παει οποιος το έχει δουλεψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulosts Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Καλησπέρα ξέρετε πόσες ημέρες κάνουν να επιβεβαιώσουν την παραγγελία από το vickmall ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
caru Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Άμεσα το κάνουν, το track number της αποστολής σου στέλνουν αργότερα, όταν το ταχυδρομήσουν. " Thank you for your order from Main Website Store. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. If you have any questions about your order please contact us at selina.vickmall@gmail.com or call us at Monday - Friday, 8am - 5pm PST. Your order confirmation is below. Thank you again for your business." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts