Jump to content

forfleamarket4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by forfleamarket4

  1. Έμένα 3-4 φορές το έτρεξα και με την προτελευταια ελληνική και με τη τελευταία βγάζει 57κ-58κ. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά με άλλα που βγάζουν 45-50κ? Το mi4 που είχα μέχρι να πάρω το c είχε 45κ-47κ
  2. Το πήρα σήμερα, κάτοχος Mi4 (4G) και πρωην Mi3, ποιοτικά φαίνεται κατώτερο από mi4, αλλά το πήρα μέχρι να βγει το 5άρι. Δεν με ρώτησε ποιος να κάνει τη μετατροπή στην αγορά, από που το ρυθμίζω αυτό? Το πήρα από vickmall.
  3. Tempered χρησιμοποιησα αρκετές μιας και αλλαξα 5 κινητά τελευταίο χρόνο, μόνο nillkin tis 9h περνω πλέον.
  4. Το πήρα παιδιά πολύ ευχαριστημένος, είχα το mi3 κιόλας. Άμα έχετε να προτείνεται καμια θήκη πείτε μου αν και παρήγγειλα 2-3.
  5. forfleamarket4

    Honor 6

    Παιδιά το πίσω μέρος από το honor 6 είναι αλουμίνιο?
  6. Παιδιά αυτό το mi4 δουλεύει κανονικά στο ελληνικό δίκτυο έτσι? Γιατι είναι αγορασμένο από κίνα κατευθείαν. http://prntscr.com/6rfn0e
  7. Παιδιά ετοιμάζομαι να πάρω το mi4, είχα το mi3 το δωσα πριν λίγο καιρό, πήρα τώρα το lenovo vibe x2, αλλά θέλω xiaomi τελικά, το μόνο που με κρατάει το τελωνείο που σταματάνε πολλά τελευταία.
  8. Λάζαρε σου βγάζω το καπέλο για τον οδηγό που έγραψες, και ο πιο άσχετος πιστεύω θα το κάνει. :D:D Επίσης είδα οτί γράφεις στο τέλος για OTA update, μόνο από τη ρώσσικη σελίδα κατεβαίνει? Μέσα από το κινητό δεν μπορώ να τη κάνω?
  9. Εμένα δέμα 15 δολλαρίων μπήκε τελωνείο. :lol::lol: Και 10ε να μου ζητήσουν θα το βάλω να πάει πίσω. http://prntscr.com/6p769z
  10. Δεν συζητάω για αποφυγή τελών και φόρων, απλά μου κάνει εντύπωση πως περνάνε και πράγματα μηδαμινής αξίας ή πολύ μικρής από τελωνείο, δεν με φορολογούν κάτι απλά περνάνε, ανοίγονται ελέγχονται και περνάνε ελεύθερα. Θα διαβάσω μια τώρα τα θέματα, σευχαριστώ! :D
  11. Παιδιά περιμένω καμιά 10 δέματα από έξω, τα πιο πολλά από Αμερική από διάφορα μαγαζιά, μέγιστο αξία 50€, αλλά βλέπω τα πρώτα 3 που φτάνουν μπαίνουν τελωνείο, συγκεκριμένο είναι από Σιγκαπούρη, γκάτζετ αξίας 15€, ξέρετε τι παίζει? μήπως σταματάνε όλα? Και ένα powerbank μικρής αξίας που περίμενα πήγε τελωνείο και μιλάμε για διαφορετικές χώρες, άλλα Σιγκαπούρη, άλλα κίνα, άλλα Αμερική. Μήπως να μην διακινδυνέψω να ξαναπάρω κινητό από έξω? http://prntscr.com/6p769z
  12. Παιδιά περιμένω το vibe από vickmall, ελένχοντας το tracking λέει χώρα προορισμού ιταλία, αν και στο φάκελο βλέπω όλα σωστά τα γράψαν. Σήμερα ανανεώθηκε και λέει είναι στο τελωνείο ιταλίας για έλενχο, λέτε ναχω κάνα θέμα?
  13. Το vickmall γράφει οτί βάζει και τα ακουστικά και 2 θήκες μέσα, και μιας και διάβασα για το pandawill που έκανε και το λάθος και έστειλε άλλη έκδοση δεν το διακινδυνεύω.
  14. Παιδιά έδωσα το xiaomi mi3 που είχα, σκέφτομαι να πάω στο x2. Πιστευω θα ξενερώσω λίγο από την ελληνική miui τη τελειοποιημένη και τη 3 ημερών μπαταρία, αλλά θα πάω να το δοκιμάσω. Θα περάσω την eu έκδοση μάλλον, και ας δουλεύει η μια sim. Πιο πολύ θέλω το mi4 αλλά ξεφευγει σε τιμή και δεν λέει να πέσει, αλλά τώρα που έπεσε το lenovo πιστεύω αξίζει άνετα τα λεφτά του.
  15. Παιδιά να ρωτήσω επειδή δεν βγάζω άκρη, το κινητό έχει gorillas glass?? Ψάχνω σε όλο το google, μισοί λένε ναι μισοί όχι.
  16. Και γω έχω πάθει τη πλάκα μου με το δολλάριο, σκέφτομαι να δώσω το δικό μου το mi3 και να πάω σε mi4, αλλά θα πρέπει να βάλω κανα 100άρι σίγουρα και μάλλον δεν αξίζει, μιας και είναι σχεδόν το ίδιο, το χει φίλος μηδαμινές διαφορές, και σε επιδόσεις.
  17. Εχω παραγγείλει διάφορα από pandawill, δεν ειχα κάποιο θέμα. Να ρωτήσω κάτι εγώ, ψάχνω για flipcase θηκη αλλα εχει άλλες μενα μεγαλο παραθυρο πανω και άλλες μενα πιο μικρο πανω και ενα κατω για να απαντας, πιο να παρω?
  18. Παιδιά μίλησα με vickmall οπως ρώτησα και minideal η απάντηση στο vickmall: Dear customer, I am sorry about it first. And you know,the asus zenfone 5 2gb ram 16gb rom version is out of stock for about a month. After a month,it is in stock again,but nobody know the factory changed the z2580 to z2560. Not jsut us,any sellers don't know about it,and lost money. And there is no z2580 version can change for you,because asus changed it z2560. Can we refund $15 to you for the difference?asus only changed the z2580 to z2560,others is same. We are really sorry about it,but hope you can undertand. Thanks very much,waiting for your answer.. Δεν υπάρχει πλέον σχεδόν πουθενά έκδοση 5άρι 2580, βγαίνει 2560 με 2γκίγκα ραμ, Τώρα περιμένω και ένα από minideal 2580 ταχα παραγγείλει σχεδόν μαζί να δω τι θα μούρθει. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με 2560 και 2 γκίγκα έχουμε κάνα νούμερο antutu? Εμένα το 2580 είναι στα 23.500 περίπου, τοχω από το καλοκαίρι.
  19. Παιδιά παρήγγειλα και γω το 4ο asus 2580 από vickmall αλλά μου στείλαν το 2560 με 2γκιγκα ραμ. Απότι βλέπω στα πιο πολλά μαγαζιά πλέον δεν έχει το 5άρι 2580. Τους έστειλα μήνυμα για επιστροφή ακόμα δεν πήρα απάντηση.
  20. Δεν το παρελαβες ακόμα να φανταστώ?
  21. Παιδιά εδώ βλέπω τη πιο χαμηλή τιμή, έχω το mi3 τώρα, λέτε να το τσιμπίσω? Δεν εχω ξαναπάρει κινητο από ebay http://www.ebay.com/itm/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-3GB-Android-4-4-5-3G-Mobile-Phone-Unlocked-White-/181560878706?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item2a45df2672
  22. Παιδιά έχω τη τελευταία ελληνική έκδοση GTV είμαι υπερευχαριστημένος, απλά στο antutu παίζει 34-36000. Κανονικά είναι γιατί απόσους διαβάζω είναι παραπάνω.
  23. Μάλλον θαρθω.. Να μάθω και γω τίποτα σαν νεος στα xiaomi
  24. Καλησπέρα παιδιά, σήμερα παρέλαβα το mi3 μου, είχα κάνα 3μηνο το asus zenfone 5, το δωσα σενα φιλο που με ζάλισε και είπα να πάρω κάτι άλλο.. Δεν έχω πολύ χρόνο αυτές τις μέρες νασχοληθώ, μενδιαφέρει να περάσω τη τελευταία rom ελληνική, επειδή δεν έβγαλα άκρη ούτε στην ελληνική κοινότητα miui με λίγο που ασχολήθηκα, δεν είχα πολύ χρόνο βασικά, ποια έκδοση που ρουτάρεται να βάλω? Όλα ταλλα θα τα ψαξω να τα βρω σιγά σιγά.
×
×
  • Create New...