Jump to content

caru

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by caru

  1. Οκ, το πιασα, θα γυρισει τωρα και θα κανω τις αναβαθμισεις, θα ενημερωσω. Θενκς !
  2. Ξεκαθαριζω, εχει ελληνικο μενου, και google play, ζητησα να μου πει την εκδοση κι ακομη δεν απαντησε. Ισως δεν μπορει να το βρει; Το ειχα ζητησει απο το Vickmall, international not rooted. Μου ειπε οκ. Τελικα, προτεινεις να το αναβαθμισει ουτως η αλλως; κατι εχει παει στραβα μαλλον.
  3. Σε ευχαριστω και συγνωμη για τις ασαφειες, ειμαι υπο πιεση! Συνδεεται σε wifi, αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ. Μου τα ειπε επιτροχαδην στο τηλ και ελπιζω να τα μεταφερω οπως ειναι. Βρισκει δικτυα, συνδεεται αλλα ιντερνετ γιοκ. Στην Ελλαδα συνδεοταν χωρις προβλημα, σε διαφορα δικτυα. Θυμαμαι που μου ελεγε οτι στη δουλεια της επαιρνε πολυ ωρα να συνδεθει, ενω οι αλλοι συνδεονταν σε μικρο χρονο. Αυθεντικη ρομ, δεν θυμαμαι ποια εκδοση, το πηρε γυρω στο Δεκεμβρη, απο Vickmall, και δεν εχει κανει καμια αναβαθμιση. Δουλευε απροβληματιστα.
  4. Βοηθεια ρε παιδες! Οι γνωριζοντες ας κανουν τον κοπο... Λοιπον, εχω το τηλεφωνο μηνες τωρα και παει καλα, εχει κατι θεματακια, αλλα οκ. Ηθελε κι η συζυγος, της λεω παρε. Το εχει τρεις μηνες τωρα. Εγω ειμαι ενας μεσος χρηστης, δεν μπαινω στα βαθια, δεν του πινω το αιμα. Η συζυγος ελαφρια χρηση του κανει. Πηγε τωρα στην Αγγλια και μου λεει εχει sync problem, δεν μπαινει στο μειλ, δεν μπαινει καν στο wifi, δεν εχει ιντερνετ. Δειχνει connected σε wifi με πολυ καλο σημα, 35 Μbps link speed, αλλα λεει authentication problem. Οταν μπαινει στο μειλ λεει couldnt open connection to server. Εννοειται σε ελευθερο wifi η με γνωστο password. Καμια ιδεα; εκανα κατι προσπαθειες αλλα ολα μου φαινονται οκ. Πληρωνω τωρα, γιατι της ειπα παρε, αλλη φορα θα λεω δεν ξερω!
  5. Έφθασε και το δικό μου, μετα από ενα μήνα περίπου. Απο vickmall, μου είχαν στείλει και φωτο (`αφου το είχαν στείλει ήδη πολλές μέρες). Τεσπα, δεν καιγόμουν, όλα καλά τελικά. Λοιπόν, είχα πριν ενα samsung pocket η κατι τέτοιο, βασικό δηλ, με μικρή οθόνη φτωχης ανάλυσης κι ενα επεξεργαστη 800. Έμαθα με αυτό και βέβαια μετά απο 1,5 χρόνο δεν με κάλυπτε. Το ζεν είναι πολύ μεγάλο! οχι απλώς μεγαλύτερο, η διαφορά είναι οτι δύσκολα μπορώ να το κρατώ και να κάνω πλοήγηση με το ένα χέρι. Με αναγκάζει να χρησιμοποιώ και τα δυο χερια(ειμαι 1.80). Βέβαια, η ανάλυση του, το μεγεθος και η ποιότητα της οθόνης του είναι από άλλο πλανήτη. Και η φωτεινότητα σε κοντρα ηλιο, μπορει να είναι φτωχη, αλλα σε σχέση με το προηγούμενο, πολυ καλύτερη. Η ταχυτητα του σούπερ και η αισθηση της οθόνης αφης αψεγαδιαστη σχεδον. Καλό περιβάλλον, gps με απόκλιση περίπου 5-10 μετρα, οι δυο κάρτες δουλεύουν μια χαρα, και η μπαταρία μικρή... βέβαια δεν το έχω παρα 2-3 μέρες, οπότε αφου κάνει μερικούς κυκλους ακόμη θα έρθει στα μέτρα της. Θα δουμε. Συνολικά, για ελαφρείς χρήστες είναι σούπερ. Θα ξαναγράψω αφου το ξεψαχνίσω. Εντωμεταξύ λέω να πάρω κι ένα για την γυναίκα. Κρίμα είναι...
  6. Το περιμένω κι εγώ. Με ενδιαφέρει και η ποιότητα του σαν πλευερ-ενισχυτής. Αλήθεια πως το κρίνεις; Ειδικά με τα Xiaοmi Pistons 2. Αυτά από που τα πήρες και πόσο; κυκλοφορούν και απομιμήσεις και η τιμή τους διαφέρει από πωλητή σε πωλητή. Τα συγκρίνεις με κάποια άλλα;
  7. Άμεσα το κάνουν, το track number της αποστολής σου στέλνουν αργότερα, όταν το ταχυδρομήσουν. " Thank you for your order from Main Website Store. Once your package ships we will send an email with a link to track your order. If you have any questions about your order please contact us at selina.vickmall@gmail.com or call us at Monday - Friday, 8am - 5pm PST. Your order confirmation is below. Thank you again for your business."
  8. Ευχαριστώ, κατατοπιστικός! προχωρώ στην παραγγελία ...
  9. Ευχαριστώ για το λινκ. Κάπου διάβασα ότι αν παίρνει 64 είναι πιθανό να παίρνει και 128, δεν μπορω να θυμηθώ που, ούτε και πώς το εξηγούσε. Δεν είμαι και πολύ χαϊτεκ τύπος, μάλλον μέσος χρήστης.
  10. Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ για την διάθεσή σας και τον χρόνο σας. Μαθαίνω και μάλλον το τηλέφωνο αυτό θα είναι το πρώτο σοβαρό smartphone μου. Φαίνεται να είναι vfm και αρκετά ποιοτικό. Τώρα παιδεύομαι με ένα βασικό samsung. Διάβασα όλο το θέμα, δεν θυμάμαι να έχει γραφτεί κάτι για την αποστολή. Μάλλον θα αγοράσω απο το vickmall, με paypal. Δεν έχω μπεί στη φόρμα παραγγελίας, αλλά ρωτώ όσους ήδη το έχουν παραλάβει. Στην ελλάδα φτάνει μέσω του ελληνικού ταχυδρομείου; το δέμα είναι απλό; η συστημένο; αφήνουν ειδοποίηση και πάς να το παραλάβεις; ή το αφήνουν στο σκαλοπάτι; Δυστυχώς έχω χάσει κάποια πράγματα κι είναι σημαντικό να ξέρω. Η θήκη σιλικόνης που κάνει δώρο το vickmall, κάνει δουλειά; το προστατευτικό οθόνης; τα έχει δοκιμάσει κανείς; Έχει κανείς βάλει 64 η 128 gb μνήμη; κανένα πρόβλημα;
×
×
  • Create New...