Jump to content

mightyr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    313
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About mightyr

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1990

mightyr's Achievements

  1. Καλησπέρα, μου έδειξε ενας φιλος σήμερα ενα sms που εxει λαβει απτη Vodafone περι καταργήσης του 3g δικτύου μεχρι τον Δεκέμβρη. Αυτό πως μας επηρεάζει εμας σα χρηστες Pixel στις κλησεις, δεδομένα κτλ; Ρωταω γιατι οικογενειακα έχουμε όλοι Pixel συσκευές, μη τη πατήσουμε και δεν μπορούμε να κανουμε κλήσεις! Οι συσκευές είναι δυο Pixel 3a, μια 4,μια 4a 5g. Με wind παροχο ολοι. Ευχαριστω
  2. Καλημέρα ξαφνικά το pixel μου αποφάσισε να μη συνδέετε με το usb stick που εχω σε otg. Σαν να μη το βλέπει, στο usb controlled by λεει connected device και όχι this device και δεν αλλαζει. Η συσκευή φορτίζει κανονικά, εχει καθαρή θυρα κτλ. Επισης Το usb συνδέεται κανονικά στο pixel 4 της συζηγου μου. Καμια ιδεα;
  3. Εγω μια σιμ φυσική χρήσιμοποιω και γενικά ειμαι σε χωρο που εχω πληρη καλυψη με τη wind που ειμαι. Οποτε στη θεωρία θαμαι καλα απο οτι καταλαβαίνω.
  4. Λίγο πολύ οτι συμβαίνει με το Pixel 3a που έχω, νταξει ολα καλα, μπορω να ζήσω! Γιατι ψαχνω κατι να αλλαξω το υπάρχον κ μάλλον σε πιξελ θα καταληξω παλι.
  5. Καλημερα, διαβάζω πιο πισω που αναφέρετε beta εκδόσεις κτλ και εχω απορια. Αγοράζοντας ενα νεο pixel 6 θα παιρνω στον αυτοματο beta updates? Η πρεπει να μπω σε καποιο πρόγραμμα; Ρωταω γιατι θελω να αποφυγω τις beta σε καθε περιπτώση. Επισης πλεον, με τις αναβαθμίσεις πβε παει απο πρόβληματα ;σημα κλησεις κτλ; Συνδεεται σς 4g τουλάχιστον;
  6. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Ζήτηση
    • Μεταχειρισμένο
    Καλημέρα, αναζητώ προσφορές για google pixel συσκευές, για αποστολή σε επαρχία, μεσω αντικαταβολής εαν και εφοσον.

    NO VALUE SPECIFIED

  7. Για κάμερα ειλικρινά δεν περίμενω κάτι καλυτερο, με νοιαζει να μπω σε 5g συσκευή και καλυτερη οθονη, απο συνδέσεις αποσυνδέσεις, σημα, wifi, κτλ πως τα παει; Πλεον εβαλα κ το a52s στις επιλογες βεβαια.
  8. Καλημέρα, εχοντας ένα pixel 3a σκέφτομαι μεσα στο καλοκαίρι να παω στο συγκεκριμένο,δεν περιμένω πολλα απο κάμερες η αναβαθμισεις, οκ, μια διευκρίνηση μονο,αν γνωρίζει καποιος, δυο χρηστες realme (χωρις να ξερω βέβαια τι μοντελο εχουν, νομίζω realme 8) μου είπαν πως παρατηρησαν καποιες φορες, κακο σημα η κ πληρη έλλειψη αυτου, σε περιοχη που υπο νορμαλ συνθηκες εχει φουλ σημα, εχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο στο neo2? θα βρισκομαι σε περιοχη που δεν έχει προσβαση ακομη σε 5g αλλα μικρο το κακο. Παροχος θαναι η wind σε συμβόλαιο. Ευχαριστώ
  9. Καλησπερα, καποιον καλο φορτιστή εχετε να προτείνετε για το 3a? Ειτε απο αμαζον ειτε απο Ελλάδα, φορτιστή και καλωδιο ψάχνω που να είναι 100% συμβατα, αν είναι και μαγνητικο ακομη καλύτερα.
  10. Καλησπερα, Εχουμε με τη συζυγο δύο καρτοκινητα windf2g, ανανεωσεις μεσω εφαρμογής, συμμετοχή σε flames που ποτε βεβακα κτλ κτλ. Στον δικο μου λογαριασμό ανα τακτα διαστήματα εχω δεξιά πανω ενα εικονίδιο δωρου που δίνει προσφορές τυπου, 3gb με 3ε για ενα μηνα. Ολα καλα. Στην εφαρμογή της αλλης αυτο δεν υπαρχει ποτε ούτε παλια ούτε τωρα. Εγκατάσταση απεγκατασταση της εφαρμογής εχει γινει, cache εχςι διαγραφεί αλλα αυτο το εικονιδιο δεν εμφανίζεται ποτε! Δεν εινα τίποτα σημαντικό αλλα με έχει φαει η περίεργεια!
  11. το εχω απο πρωτη μερα κυκλοφοριας στην ευρωπη,ολα καλα μεχρι τωρα στα παντα εκτος απο ενα θεμα που παρουσιασε στα καλα καθουμενα. η μπροστα καμερα επαψε να λειτουργει σα να μην υπαρχει και οι πισω καμερες αργουν να ανοιξουν.το ελεγξα και με αλλες εφαρμογες και λενε serious camera error. καποια στιγμη θα το κανω επαναφορα εργοστασιακων να το ξαναδω απλα τωρα δεν μπορω γιατι χρειαζομαι καποια πραγματα και δεν εχω τροπο μπακ απ. το εχω ηδη αντικαταστησει με ενα pixel 3a αλλα με τρωει η περιεργεια. εχει τυχει σε κανεναν?
  12. Καλημέρα, Τζάμι που να καλύπτει πλήρως την οθονη και να μην αφήνει αυτό το κενο αριστερά δεξια έχετε στα υπόψιν;
  13. mightyr

    Huawei P8

    Εχω σαν αρχη να μη δινω πανω απο 400€ για τηλεφωνο και στο γερμανικο amazon βρηκα το 64ρι honor 400€ γι'αυτό και το σκεφτόμουν. Τελος παντων μη ξεφευγει το θεμα που ειναι για το π8. Ευχαριστώ καλο βραδυ!
  14. mightyr

    Huawei P8

    Λες δηλαδη να μη δω μεγαλη διαφορα στο honor απτο ηδη υπαρχον p8? Η μαλλον θα δω μεγαλη διαφορα μεταξύ p10 και honor? Το honor να πω την αληθεια με εψηνε λογω οθονης.
  15. mightyr

    Huawei P8

    Debrand δεν εχω κανει ποτε και φοβαμαι μη το κολλησω με κανενα λαθος,οποτε προς το παρον το αφηνω, Θα περιμενω το honor να το δω και μετα θα κρινω,ευχαριστω!
×
×
  • Create New...