dimispapas Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλησπερα Ο φορτιστης μετα 11μηνες αποφασησε να μας αφησει, εχει καποιος υποψην του καποιον αξιολογο? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. June 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Γνωρίζεται από που μπορώ να προμηθευτώ τον original φορτιστή; Ευχαριστώ. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. June 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2019 Καλημέρα φίλοι μου. Βλέπω ανανεώσεις εφαρμογών αλλά ανησυχώ διότι δεν βλέπω προς το παρόν καμία ενημέρωση λογισμικού ώστε επιτέλους να αναβαθμιστεί το κινητό, έχω το plus και ανυπομονώ να δούμε νέες εξελίξεις... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Καλημέρα παίδες, παρατήρησα τελευταία ότι σε ανύποπτο χρόνο ενώ η οθόνη είναι σβηστή (σε κατάσταση standby,κλειδωμένη) ανάβει χώρίς να εμφανίζει κάποια ειδοποίηση π.χ. από κάποια εφαρμογή,γνωρίζει κάποιος σχετικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κάποια εφαρμογή στο προκαλεί. Σε εμένα έφταιγε το imgur και το έβγαλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Πως μπορώ να βρω ποια εφαρμογή το προκαλεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WPerty Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Δες τι έχεις εγκαταστήσει από τότε που άρχισε να στο κάνει και δοκίμασε να του κλείσεις τις ειδοποιήσεις ή να το βγάλεις τελείως. Δεν ξέρω κάποιον άλλο τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μάλλον τον βρήκα τον ''ένοχο'',ZEDGE,επί τόπου απεγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Μάλλον τον βρήκα τον ''ένοχο'',ZEDGE,επί τόπου απεγκατάσταση... ΑΚΥΡΟ,έβγαλα την εφαρμογή ZEDGE και άλλες δύο που έβαλα πρόσφατα αλλά το πρόβλημα παραμένει...:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 (edited) Νέα ενημέρωση στο τηλέφωνο μας.v10.2.3.0. Redmi 5 plus. Να ρωτήσω πως κάνω wipe cache partition σε redmi 5 plus? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Edited July 10, 2019 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Νέα ενημέρωση στο τηλέφωνο μας.v10.2.3.0. Redmi 5 plus. Να ρωτήσω πως κάνω wipe cache partition σε redmi 5 plus? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στο δικό μου δεν ήρθε ακόμη, για να δούμε. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2019 Αυτό που στο δικό μου μία εμφανίζεται και μία χάνεται έλεος ρε χιαομι!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Νέα ενημέρωση στο τηλέφωνο μας.v10.2.3.0. Redmi 5 plus. Να ρωτήσω πως κάνω wipe cache partition σε redmi 5 plus? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Σε ποια χωρα το εχεις και πηρες ενημερωση 10.2.3.0??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Σε ποια χωρα το εχεις και πηρες ενημερωση 10.2.3.0??? Ελλάδα το έχω. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Ελλάδα το έχω. Ελλάδα μου ήρθε και εμένα αλλά χάααααθηκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Όπως βλέπετε στο επίσημο λινκ, η σταθερή ρομ ακόμα είναι αυτή που έχουμε. Η νέα αναβάθμιση (θεωρείται stable) έκανε rollout για λίγο. Θα δούνε τι feedback θα πάρουν από τους λίγους που την πέρασαν και μετά θα ξαναβγεί. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Όπως βλέπετε στο επίσημο λινκ, η σταθερή ρομ ακόμα είναι αυτή που έχουμε. Η νέα αναβάθμιση (θεωρείται stable) έκανε rollout για λίγο. Θα δούνε τι feedback θα πάρουν από τους λίγους που την πέρασαν και μετά θα ξαναβγεί. Σίγουρα θα ξαναβγει, έτσι δεν είναι; Αυτό ακριβώς μου συνέβη με την προηγούμενη, πρόλαβα και την εγκατέστησα και μετά διάβαζα σχόλια ότι άλλοι δεν την πρόλαβαν. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Όπως βλέπετε στο επίσημο λινκ, η σταθερή ρομ ακόμα είναι αυτή που έχουμε. Η νέα αναβάθμιση (θεωρείται stable) έκανε rollout για λίγο. Θα δούνε τι feedback θα πάρουν από τους λίγους που την πέρασαν και μετά θα ξαναβγεί. Εμένα μου γράφει v10.2.3 0 σταθερή Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Διαθεσιμη για ολους η 10.2.3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterismega Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 'Έτοιμη ! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Την περασα...τιποτα ιδιαιτερο. Wifi Calling δεν εχω στη κοσμοτε,μονο VoLTE Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Διαθεσιμη για ολους η 10.2.3.0 Διαθεσιμη απο που? Εγω εχω 10.2.1.0 σταθερη....και αναγραφει "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Διαθεσιμη απο που? Εγω εχω 10.2.1.0 σταθερη....και αναγραφει "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις"Μπες και κατέβασε την, έχει ανέβη επίσημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Διαθεσιμη απο που? Εγω εχω 10.2.1.0 σταθερη....και αναγραφει "Δεν υπαρχουν διαθεσιμες ενημερωσεις" Στις ρυθμισεις του κινητου σου πηγαινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2019 Ήρθε και σε εμενα παρόλο που είμαι με unlocked bootloader και root με magisk. Το update έγινε κανονικά μέσω του openrecovery script του twrp. Μετα το update μου ξαναπέρασε το mi recovery και χρειάστηκε να ξαναβαλω το twrp με fastboot για να γίνει παλι root. Όπως ηδη αναφέρθηκε, ούτε εγω είδα καποια εμφανή αλλαγή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts